U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21,U-19,U-17
Ajde, nek' su ga pozvali, baš mi je drago da vidim da se i u mlađim selekcijama nešto radi kako treba.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kako sad medjusobni duel kad je Jagodic izjavio da igramo protiv Albanije u ovom mjesecu?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Znaci, mile pehar pozvan..jel to onaj ubica iz zrinjskog il neko drugi sa njegovim imenom i prezimenom ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Stani @ papa, trebaš prvo da razgraničiš nogometne od ljudskih kvaliteta, to su dva različita pojma, nemoj tako o dečku da pričašPapastathopoulos je napisao/la:Znaci, mile pehar pozvan..jel to onaj ubica iz zrinjskog il neko drugi sa njegovim imenom i prezimenom ?
Ako je Jagodić zaista pozvao Pehara sve ono zbog čega sam ga poštovao i cjenio pada u vodu.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 10 avg 2012, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To je taj, glavom, bradom i klizećim startomPapastathopoulos je napisao/la:Znaci, mile pehar pozvan..jel to onaj ubica iz zrinjskog il neko drugi sa njegovim imenom i prezimenom ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije bola, samo ga je malo, kriomice 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovo mu je velika greska (jagodica) sto ga je pozvao..da je kojim slucajem igrac veleza pao, stigli bi ga huligani i vjerovatno bi ga ubili, znaci da je ovo pokusaj ubistva, i ovaj debil bi trebao ic u prdekanu, al kao poklon on dobija nastup u nacionalnom dresu..e moj jagodicu..
Ja ne znam što ste se toliko iznenadili, pa zvat je i prije nakon onoga incidenta u nacionalnu vrstu. 
Pitanje je hoce li strani klubovi pustit igrace, jer nije zvanicna utakmica. Ne znam kako nisu mogli s nekim dogovorit tekme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pehar nije dobio nijednu utakmice zbog pokusaja ubistva. Toliko o cirkusu bh ljige.
I komitet je rinaka.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sramno je da je pehar pozvan!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
O kakvom pokusaju ubistva pricate, ima li kakav video o tome?edinjo-bih je napisao/la:sramno je da je pehar pozvan!
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Papastathopoulos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Tracy3McGrady je napisao/la:O kakvom pokusaju ubistva pricate, ima li kakav video o tome?edinjo-bih je napisao/la:sramno je da je pehar pozvan!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zato ga sad negdje sacekati i kosti mu polomiti ..... li mu sve njegovo nevaspitano. jos ako u mladoj ima neki igrac Veleza neka ga totalno ignorise a i ostali da su pametni isto bi uradili, nmg. da vjerujem koji kreten.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ovako nešto još nisam vidio.
Primitivaca, kretena i budala ima na svim stranama, ali barem su igrači (na terenu) uvijek pokazivali profesionalnost i bili iznad tih primitivaca.
Nebitno što je mlad i što je to vjerovatno učinio u afektu, trebao je dobiti suspenziju.
Nebitno što je mlad i što je to vjerovatno učinio u afektu, trebao je dobiti suspenziju.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Eh, za ovaj drugi dio rečenice ćemo vidjeti. Ja se nadam da će se konačno stati u kraj igračima koji su 'pretplaćeni' da igraju (zahvaljujući odnosu selektor - menadžer i sl.) što naravno nije nova stvar, i to posebno u kategorijama U-17 i U-19. Ubjeđen sam i dalje da ima jako puno još igrača sa bh.pasošom ili onima koji vuku bh. korijene a koji zaslužuju poziv u ove dvije reprezentativne selekcije. Da ne dužim diskusiju po ovom pitanju, friško su i novinari, bar pokušali, ukazati na taj problem:zizu1991 je napisao/la:Ajde, nek' su ga pozvali, baš mi je drago da vidim da se i u mlađim selekcijama nešto radi kako treba.
http://img594.imageshack.us/img594/8610/tonikaracic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Smeće od članka.71000 je napisao/la:Eh, za ovaj drugi dio rečenice ćemo vidjeti. Ja se nadam da će se konačno stati u kraj igračima koji su 'pretplaćeni' da igraju (zahvaljujući odnosu selektor - menadžer i sl.) što naravno nije nova stvar, i to posebno u kategorijama U-17 i U-19. Ubjeđen sam i dalje da ima jako puno još igrača sa bh.pasošom ili onima koji vuku bh. korijene a koji zaslužuju poziv u ove dvije reprezentativne selekcije. Da ne dužim diskusiju po ovom pitanju, friško su i novinari, bar pokušali, ukazati na taj problem:zizu1991 je napisao/la:Ajde, nek' su ga pozvali, baš mi je drago da vidim da se i u mlađim selekcijama nešto radi kako treba.
http://img594.imageshack.us/img594/8610/tonikaracic.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pazi ti tog novinara kako pokušava podvaliti kako su ona dvojica iz Slobode zadovoljili Manćinia a nemaju mjesto kod Karačića,ako otići na probu u neki klub i nakon isteka probe vratiti se tamo odakle si došao znači zadovoljiti,onda je Manćini bio zadovoljan.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je aprilska sala ili?
Dakle Jagodic kaze nesto u smislu: Nemogu zvati buduceg igraca Schalke 04 Kolasinca i reprezentativca, kapitena U19 Njemacke u nasu U21, jer mi je momcad upravo uigrana i ne zelim nista mijenjati. A onda pozove igraca Zrinjskog, iz BiH lige cije ekipe nemogu meda protiv nikakvih protivnika u internacionalnim takmicenjima, a Zrinjski ne igra nikako internacionalno. I onda stavi jos slag na tortu i pozove jednog dokazanog idiota. Klap, klap...klap...aplauz. Divno, ako je istina.
Dakle Jagodic kaze nesto u smislu: Nemogu zvati buduceg igraca Schalke 04 Kolasinca i reprezentativca, kapitena U19 Njemacke u nasu U21, jer mi je momcad upravo uigrana i ne zelim nista mijenjati. A onda pozove igraca Zrinjskog, iz BiH lige cije ekipe nemogu meda protiv nikakvih protivnika u internacionalnim takmicenjima, a Zrinjski ne igra nikako internacionalno. I onda stavi jos slag na tortu i pozove jednog dokazanog idiota. Klap, klap...klap...aplauz. Divno, ako je istina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nisam se nadao ovakvoj gluposti jagodica..tim vise jer jos uvijek nije zvao cajica
Unica grande amore
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, DjaniTarik, fukara87, GG3, Hazre, legendarnadruga, MiranGlasnic, PSV, safun79 i 63 gosta.