Kakvo ti je razmisljanje o fudbalu nemogu svatit,nasa premijer liga kaska za regionom ,ove entitetske ubi boze samo se stima haman,a spominjat taj seoski rekreativni fudbal i te igrace.Treba talentovanu djecu prepoznat i forsirat i pomoc im da uspiju i odu negdje.ASD je napisao/la:Ne govorim o prvoj federalnoj nego o tome da od one tamo sezone nemaju uslove da igraju drugu federalnu.Kapetan je napisao/la:Ma prijatelju nemaju oni finansija da udju u prvu federalnu. To ti je ekipa u kojoj igra 80% bivsih Zvijedinih igraca. Oni koji nisu imali mjesta u klubu ali i onih koji su umislili da su neki "talenti" pa da mogu must klub kako hoce. Sada rade u nekoj od gradačačkih firmi i igraju fudbal rekreativno, tako da nece oni nigdje.ASD je napisao/la:Bosna iz Mionice ima nekoliko igraca koji bi mogli biti dobri za rotacije u Zvijezdi.
Oni nemaju omladinske kategorije, ako ne urade nesto po tom pitanju sele u nizi rang, pa nema smisla da igraci dugorocno planiraju ostati tu.
Fale im omladinske kategorije.
Ovi malo bolji igraci bi ukoliko imaju ikakve ambicije u fudbalu trebali prihvatiti prelazak u Zvijezdu.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Izgleda ce mo combe piska i ja prije na prozivki bit nego novi igraci.
Ocekujem danas ili sutra trenera i par igraca inace mozemo rostiljat svi zajedno na prozivki

Ocekujem danas ili sutra trenera i par igraca inace mozemo rostiljat svi zajedno na prozivki

Ima dole ekipa za rostilj samo mesa i rakije im ponesi i bijelog luka obavezno. Trenera smo dobili sinoc danas ce doci na potpis pa pratite facebook.
De reci ba ko je trener da slavim il da spavam....
Ono sto su pustali pricu po carsiji o igracima pisi propalo samo da znate. Trener buduci , Pokemon na nivou yebo im on sve a oni njemu. Jedan od poslusnijih trenera a to njima i pase.
Nevjerovatno... dzaba se nado da ce nam osvanut... odo spavat opet...
Sa nasom tako zvanom djecom Brckalic,Isanovic,Himzo nazalost borba za opstanak ma kolko ja volio da oni mogu iznijet teret nece moci...ako nedodje bar pet sest nato igraca tesko ce bit. Mnogo ekipa ce protiv nas igrat radi stimaljki prosle sezone ni savez nije nanasoj strani jaro... pih...
Trebace srece u par utakmica jarani moji....
Sa nasom tako zvanom djecom Brckalic,Isanovic,Himzo nazalost borba za opstanak ma kolko ja volio da oni mogu iznijet teret nece moci...ako nedodje bar pet sest nato igraca tesko ce bit. Mnogo ekipa ce protiv nas igrat radi stimaljki prosle sezone ni savez nije nanasoj strani jaro... pih...
Trebace srece u par utakmica jarani moji....
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 28 jun 2018, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da znam ko je novi trener al neću da govorim ko je šta je dok danas nevidim da li sam u pravu.Ako je Pokemon ko što kažete doveden je opet za mutne poslove!!!
Ej ljudi jeste vi vise dosadni i glupi sto se tice i igraca i trenera dovedeni su i trener i igraci samo nece jos da objave do pocetka priprema
Iskreno me ne zanima mislim ne želim više štetit svome zdravlju šta bude bude.Koliko mognem pratit pratit ću.
Ma nije jaro niko glup samo se druzimo na forumu i raspravljamo pusti nas... tako mi vec godinama...
Iz tvojih usta u bozije oci da je sve to tako kao sto kazes i da je sve spremno niko sretniji od mene...
Iz tvojih usta u bozije oci da je sve to tako kao sto kazes i da je sve spremno niko sretniji od mene...
Problem je sto oni kake. Dovedu dva igraca i oni im stave izjave u usta da su ambicije kluba borba za prvo mjesto i to objave na stranici kluba. Onda puste pricu po carsiji o raznim trenerima i igracima koji su stvarno top za ovaj rang. I onda se samo u 3-4 dana na to sve po seru.
A to ce te vidjet i sami ako dode taj trener, njime su se popisali na sve nas koji volimo i pratimo Zvijezdu al da valja.
A to ce te vidjet i sami ako dode taj trener, njime su se popisali na sve nas koji volimo i pratimo Zvijezdu al da valja.
Jusufbašić novi igrač Zvijezde
Igraci i trener su najmanji problem.Prvo treba predstavit sponzore kluba ako ih ima,nesto poput Toska gdje se u projekat kluba ukljucuju najaci privrednici opcine Tesanj,to je bitno i ako imas lovu i sigurne jake sponzore lako je za igrace.Kod nas je opstina tu za sad ,za ostalo ja neznam imal kakvih sponzora i koji su njihovi dometi i trazel sta zauzvrat nedaj boze.
Pokemon Rade ratko iz Brckog Jedinstvo se vrti oko kluba mozda on novi trener...pisao sam o njemu vrijedan je to lik ali nema kapacitet za velike podvige mislim, snjim ce mladi napredovat ali teska borba za opstanak ako on trener bude. Jeftin je sigurno i opravdo bi ulozeno jer bi tadio ko konj al autoriteta nema nit igraca nekih
Spiskaa je napisao da ćemo danas znat ime trenera
Ako bude taj Pokemon bolje da ga ne objave, moze i bez trenera.
Da mi je neko reko da moze bit gore rijesenje od Sapke i da cu Sapinu prizivat da dode samo da ovaj ne bude reko bi mu da laze.
Da mi je neko reko da moze bit gore rijesenje od Sapke i da cu Sapinu prizivat da dode samo da ovaj ne bude reko bi mu da laze.
Mozda ce ga u omladinski pogon... tu fale jos dvojica...
-
- Kontakt:
Aman covjeka otjerali iz Jedinstva jer je prijetio igracima ptotivnicke ekipe. A o znanju da nepricam ... nadam se da nismo bas toliko glupi.
Po meni Munever Rizvic bi bio solidno rjesenje za nas al neznam u kakvoj je situaciji.
Po meni Munever Rizvic bi bio solidno rjesenje za nas al neznam u kakvoj je situaciji.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Ovaj je gori i od tog Brcaka ljiga nevidena. Molim Boga samo da on ne bude.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.