FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKJ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKJ » 23 jan 2014, 11:02

Probisvjet je napisao/la:Vise i ne brojim pojacanja koja su stigla. Azmir sa Cirom igra na kartu da sastavi tim koji bi nastavio igranje u PL.
Sa ovim igracima i Cirom neskromno receno imamo tim bolji nego kada bi bio selektovan tim od najboljih igraca iz ove lige, i to ne malo bolji nego svjetlosnu godinu. Mislim da niko sada nema sanse da se toliko pojaca da bi nam parirao ni pedlja, ni igracki, ni trenerski, ni financijski, ni infrastrukturom, navijacki, ni podrskom ugeldnih ljudi, upravom, velicinom sredine, ambicijama...
Zadovoljstvu nikada kraja!

Pariramo vam mi navijački, pariramo vam ambicijama..
Igrački takodjer.. Financkijski, možda ste tu nešto malo bolji, ali dužni ste previše, a mi nismo, tako da...
Infrastruktura, pa sad...
Uprava takodjer smo isti, svi koji vole klub..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jan 2014, 11:09

SARS je napisao/la:Tuzlaci ne miruju kada je u pitanju dovođenje pojačanja.

Ovoga puta riječ je o dovođenju još jednog kvalitetnog golmana koji će pojačati konkurenciju na Tušnju, a to je Adnan Hadžić (25), nekadašnji čuvar mreže sarajevskog Željezničara.

Predsjednik Husić je obavio pregovore sa ovim golmanom, a finalizacija dogovora trebala bi se desiti u petak.

Hadžić važi za jednog od najkvalitetnijih čuvara mreže u Premijer ligi BiH. Ponikao je u kakanjskom Rudaru za koji je nastupao od 2005. do 2009. godine nakon čega je prešao u mostarski Zrinjski. Gol Plemića čuvao je do ljeta 2013. godine nakon čega je obukao dres Željezničara, prenosi fksloboda.ba.

I ovu Cirinu zelju je Azmir ispostovao, lijepo se probuditi a da te doceka lijepa vijest :D
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 23 jan 2014, 12:14

Ovoga puta riječ je o dovođenju još jednog kvalitetnog golmana koji će pojačati konkurenciju na Tušnju, a to je Adnan Hadžić (25), nekadašnji čuvar mreže sarajevskog Željezničara.

Predsjednik Husić je obavio pregovore sa ovim golmanom, a finalizacija dogovora trebala bi se desiti u petak.

Hadžić važi za jednog od najkvalitetnijih čuvara mreže u Premijer ligi BiH. Ponikao je u kakanjskom Rudaru za koji je nastupao od 2005. do 2009. godine nakon čega je prešao u mostarski Zrinjski. Gol Plemića čuvao je do ljeta 2013. godine nakon čega je obukao dres Željezničara, prenosi fksloboda.ba.

I ovu Cirinu zelju je Azmir ispostovao, lijepo se probuditi a da te doceka lijepa vijest :D
Auuuu dobijate pravog golmana. Momak brani boli glava. Iskren da budem ja mislio on ce u inostranstvo kad je napustio Zelju kad ono on kod Vas. Ovo Vam je najbolji potez do sada.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 23 jan 2014, 12:43

Dobrog ste golmana doveli, ako mozete ostavite ga vise sezona.Macka je to prava.Nazalost kod nas se vratio Antolovic a i Fićo je odlicno branio pa je ovaj 7 utakmica samo bio na golu.Imao je odlicnih odbrana i protiv Plzena (jest i da je primio ali tu je kumovala dosta nasa odbrana).

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2014, 12:57

eh super ako je tako dobar, da rješimo pitanje golmana :D pošto za Fejzića jedni kažu dobar, drugi da nije, itd

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 23 jan 2014, 13:15

budimo_realni je napisao/la:

Auuuu dobijate pravog golmana. Momak brani boli glava. Iskren da budem ja mislio on ce u inostranstvo kad je napustio Zelju kad ono on kod Vas. Ovo Vam je najbolji potez do sada.
Ma i ja mislim da smo napokon dobili pravog golmana, sad samo jos pravog veznog i golgetera sto je ciro trazio i PL ne bi smjela doci u pitanje ipak se i previse ulozilo u ovu ekipu da bi kiksali

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 jan 2014, 15:27

Chinaglia je napisao/la:eh super ako je tako dobar, da rješimo pitanje golmana :D pošto za Fejzića jedni kažu dobar, drugi da nije, itd
Pa recite da vas ne volimo. :mrgreen:
Hadžić je solidan golman, nekad zna odbraniti nemoguće, ali mu se desi i da primi glup gol.
Uglavnom, sve mu najbolje želim, i da se vrati sa Slobodom u PL
Ja te volim, volim Željo..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2014, 15:56

Hadzic u prvoj postavi, Irfan Fejzic vjerovatno zamjena kao drugi golman, Ribic i onaj Hodzic mogu negdje drugo potrazit svoju srecu i nek im je sretno. Eh jos 2 pojacanja i to je to sto se tice igraca.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jan 2014, 15:57

Jebote sreca pa nista u Premijer ligi,kako se pojacavate ni Evropa ne bi bila daleko.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2014, 15:59

amypitar je napisao/la:Jebote sreca pa nista u Premijer ligi,kako se pojacavate ni Evropa ne bi bila daleko.
Neka bitno je da se mi vratimo u PL a za Evropu je rano govorit :D necemo pretjerivati .

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 23 jan 2014, 16:00

Iskreno sad imate ekipu (kada je u pitanju pojedinacni kvalitet igraca) koja bi se borila za Europu da igra PL. Samo je sada pitanje koliko ce ih Ciro uspjeti uigrati, mada ne sumnjam u njega. Ali isto tako mislim da se ne trebate previse dizati pa da prva dva tri kola ne budu rezultati kakve ocekujete i onda je... ovom mater je... onom mater. Prednost Jedinstva, a pogotovo Rudara (igraci igraju zadnjih pet godina zajedno osim par novih) u odnosu na Vas je uigranost igraca, ali pojedinacni kvalitet i ostale stvari u i oko kluba su daleko na Vasoj strani. Mislim da ce ovo biti najzanimljivija polusezona kako u ovoj prvoj tako i u premijer ligi.

fukaratz
Kontakt:

Elko

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2014, 16:06

ako neko misli da ih Ciro nece moc uigrati grdno se vara! 15 godina sam pratio teninge Slobode ovo sad kod cire je cisti profesionalizam :!: covjek odma vidio slabe tacke i izbacio Brckalica, Mrkvu, Kasumovica, Jaganjca,..... igraci lete po terenu na treningu kako ce tek letiti na utakmicama :!: i vec je primjetan kvalitet npr. Elmir Kuduzovic je doktor nauka, Kapic je takodjer igracina,..... uglavnom cista suprotnost od prve polusezone ne pamtim kad sam odbrojavao dane do utakmica kao sad 8-)
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 23 jan 2014, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2014, 16:10

Ma ljepota od zivota :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Re: Elko

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2014, 16:10

fukaratz je napisao/la:ako neko misli da ih Ciro nece moc uigrati grdno se vara! 15 godina sam pratio teninge Slobode ovo sad kod cire je cisti profesionalizam :!: covjek odma vidio slabe tacke i izbacio Brckalica, Mrkvu, Kasumovica, Jaganjca,..... igraci lete po terenu na treningu kako ce tek letiti na utakmicama :!: i vec je primjetan kvalitet npr. Elmir Kuduzovic je doktor nauca, Kapic je takodjer igracina,..... uglavnom cista suprotnost od prve polusezone ne pamtim kad sam odbrojavao dane do utakmica kao sad 8-)
Od ovih nabrojanih mozda bi mogao ostati Jaganjac al mozda ako se pokaze do konacnog spiska ima jos.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2014, 16:13

fukara87 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ako neko misli da ih Ciro nece moc uigrati grdno se vara! 15 godina sam pratio teninge Slobode ovo sad kod cire je cisti profesionalizam :!: covjek odma vidio slabe tacke i izbacio Brckalica, Mrkvu, Kasumovica, Jaganjca,..... igraci lete po terenu na treningu kako ce tek letiti na utakmicama :!: i vec je primjetan kvalitet npr. Elmir Kuduzovic je doktor nauca, Kapic je takodjer igracina,..... uglavnom cista suprotnost od prve polusezone ne pamtim kad sam odbrojavao dane do utakmica kao sad 8-)
Od ovih nabrojanih mozda bi mogao ostati Jaganjac al mozda ako se pokaze do konacnog spiska ima jos.
pa jucer na treningu se neko povrijedio i udje Maid zabi euro gol :!: al jbg meni je bitnije da su tu Halil, Kuduz i ova starija ekipa s kojim smo uzimali bodove i u gostima prije 4-5 godina :!: iskustvo nam treba
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jan 2014, 16:32

kako Albanac napreduje, pokazuje li kakvu novu dimenziju na treningu..i ja bih trebao uskoro od obaveza stici pogledati bar jedan trening pa da vidim ..i dalje bode u oci taj nedostatak dva vezna zato bi volio da se Saciri pokaze...al kazu mi nije u nekoj formi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 23 jan 2014, 16:39

fukara87 je napisao/la:
Čijim si ti očima gledao boga pitaj?De malo budi iskren.Ne volim kada neko laže.Možda bi bilo dobro malo pulsometar da provjeriš,kod tih tvoji doktora i još veći broj Husarinih igrača.

Sretno Šmigi.Samo naprijed.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2014, 16:42

Joksimovicu koga si ti citarao :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2014, 16:45

Joksimovicu posusti nas vise s Smigijem :!: momak je igrao u Slobodi i uveo nas u drugu ligu :!: gdje je ta njegova statistika koja ga opravdava? gdje god da je igro nije radio ono sto je trebao "davao golove" :!: ima nase djece kao Bekic, Mesanovic, Husejinovic al te momke mi ne mozemo dovesti!
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 16:47

:!:
slika
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 23 jan 2014, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 11 gostiju.