Pa ovo bi trebalo da znači da je debi bio uspješan-A- je napisao/la:I dobro ga znojem natopio....neutralan__ je napisao/la:Znači debitovao je Zrnanović u bordo dresu.![]()
![]()
http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/313/10.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Stopera,jedini igrac koji je igrao cijelu utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel igrao Pantara ikako vidim i ovde Adilovic na slici? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
Znači na svojoj prirodnoj poziciji.I to je jedan dobar znak da je debi bio uspješan.Samo još da zaigra u Premijer ligi.miky_hz je napisao/la:Stopera,jedini igrac koji je igrao cijelu utakmicu
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Usao drugo poluvrijeme.Devil je napisao/la:Jel igrao Pantara ikako vidim i ovde Adilovic na slici?
Prilikom ulaska,a i dok je trajalo zagrijavanje i sve to ostalo ,da se primjetiti da ga raja gotivi
Nije imao posla na tekmi,penale ocajno branio..tj. nista nije odbranio,cak nije ni jednom bio na lopti
Jao Pante, još malo mu fali da se mora sageti ispod precke. Sa onom visinom nema šanse da ne pokupi svaku u 16m.
Mogao ga je Sabit vrbovatiFCS-FCS je napisao/la:Jao Pante, još malo mu fali da se mora sageti ispod precke. Sa onom visinom nema šanse da ne pokupi svaku u 16m.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zrnanovic i Sesar 100% pojačanja i to u pravom smislu rijeci. Po meni , zaigrali bi protiv Kozare od prve minute pa da još vidimo kako se uklapaju u igranje u malo tezim tekmama od one, vise revijalne protiv olimpika na Kelijevom turniru
ocel ko kupit dres sarajeva
http://www.****/artikal/1750811/orgin ... -sarajeva/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/1750811/orgin ... -sarajeva/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
jeste .nidi je napisao/la:je li ovo plišek tražio da bude škodaVanBasten je napisao/la:Škoda, Telecom..Mourinhokilledbarca je napisao/la:Prestanite vise o tom zeljinom otkazivanju,nece i nece . Svaki ostali komentar je suvisan . Sto se tice naseg kluba,cujem neki novi sponzori,zna li ko o cemu se radi ?![]()
1946
I nove Selectove lopte su isporučene od Saveza.
http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/313/25.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/313/25.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Raja ga gotive, dobro pjeva po kafanama, a zna se kako je kod nas, samo daj pjevaca, muzike, alkohola i sve extra.-A- je napisao/la:Usao drugo poluvrijeme.Devil je napisao/la:Jel igrao Pantara ikako vidim i ovde Adilovic na slici?
Prilikom ulaska,a i dok je trajalo zagrijavanje i sve to ostalo ,da se primjetiti da ga raja gotivi. Prozivanje,mahanje,zezanje i tako to...moze se racunati da vec ima simpatije navijaca. Sto i kako nemam pojma,zagotivila raja Pantica a nije jos ni utakmicu,zvanicnu,odbranio
![]()
Nije imao posla na tekmi,penale ocajno branio..tj. nista nije odbranio,cak nije ni jednom bio na lopti..ali hebo to,bitno je da dobro brani u zvanicnim tekmama ,kada dobije priliku.
Ne znam tacno datum ali bice u ovom mjesecu...nas klub potpisuje 2 vrlo jaka sponzorska ugovora sa firmama koje smo vec spominjali. Ugovori su vrlo vrlo JAKI..na ovom mjestu se ne smije vise reci !!!

Uz naravno puno srece reprezentaciji u kvalifikacijama ali ja jednostavno disem i zivim za FCS i ne mogu da funkcionisem kad je ova pauza.Jedva cekam vikend i nastavak prvenstva,i da krenem put koseva da bodrim bordo momke.Nadam se nastavku uspjesne serije i da podignemo nivo igre na jos veci nivo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
Daj reci, pa neće te ukinuti radi reklame, da nije Europlakat by Nijaz olimpik?FCS-FCS je napisao/la:Ne znam tacno datum ali bice u ovom mjesecu...nas klub potpisuje 2 vrlo jaka sponzorska ugovora sa firmama koje smo vec spominjali. Ugovori su vrlo vrlo JAKI..na ovom mjestu se ne smije vise reci !!!![]()
ale,aleeee ima li do pobjede!
Sto se tiče novih sponzorskih ugovora , cuce se vrlo brzo ( naravno ako bude sve ok i potpiše se ugovor a izgleda da će se to završiti na najbolji način).
Protiv kozare želim vidjeti dobru igru i pobjedu od 2-3 razlike. Ova nam je prilika da još nabijemo gol razliku jer nam i to može nekad zatrebati !!!
Protiv kozare želim vidjeti dobru igru i pobjedu od 2-3 razlike. Ova nam je prilika da još nabijemo gol razliku jer nam i to može nekad zatrebati !!!
ma protiv kozare jedno 5 komada dosta je !!! bice to dovoljno za povecanje gol razlikeFCS-FCS je napisao/la:Sto se tiče novih sponzorskih ugovora , cuce se vrlo brzo ( naravno ako bude sve ok i potpiše se ugovor a izgleda da će se to završiti na najbolji način).
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Dosta 2-0 ali da vidimo Sesara i Zrnanovica na terenu, bar poluvrijeme.
Primjecujete li da iz kola u kolo je veća posjeta na kosevu. Ok, kozara je puno neatraktivnija ekipa od čelika ali se nadam posjeti slicnoj kao protiv veleza...oko 4 milje..dok protiv listice predvidjam minimum 8 milja ako ne i čitavih 10..??
@fcs-fcs
Pa cim imas dobre rezultate imas i vecu posjetu a protiv listice i ja ocekujem dobru posjetu i pozelio sam da gledam nase tekme
i da vidim tog Sesara i Zrnanovica 
Pa cim imas dobre rezultate imas i vecu posjetu a protiv listice i ja ocekujem dobru posjetu i pozelio sam da gledam nase tekme
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.