FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj intervju ima istine, al je malo nerealno da je Borac jaci od Zelje, ZRINJSKOG, Sirokog.
Dakle, misljenja sam da nama nista to nece nasgoditi s obzirom da smo drugi na tabeli, al ostao bi žal sto se ne bi borili za titulu do kraja sezone.
Ono sto je sigurno da bi svaki klub mogao organizovati utakmicu bez problema ako bi savez snosio troskove koje ce dobiti od Uefe.
Dakle, misljenja sam da nama nista to nece nasgoditi s obzirom da smo drugi na tabeli, al ostao bi žal sto se ne bi borili za titulu do kraja sezone.
Ono sto je sigurno da bi svaki klub mogao organizovati utakmicu bez problema ako bi savez snosio troskove koje ce dobiti od Uefe.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Zeljkovic se nalazi na celu i Saveza u RS i ovdje je u Izvrsnom odboru koje i odredjuje sve ovo oko lige tacnije datume, uslove, model takmicenja itd. Pa ti vidi sad koliko je nerealno.Bezideja je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:09Ovaj intervju ima istine, al je malo nerealno da je Borac jaci od Zelje, ZRINJSKOG, Sirokog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Predsjednik FK Borac
Predsjednik NSRS
Clan Izvrsnog odbora N/FSBiH
I sestric ili sta vec Milorada Dodika

Predsjednik NSRS
Clan Izvrsnog odbora N/FSBiH
I sestric ili sta vec Milorada Dodika
Samo malo nije Zeljkovic Donald Trump, niti je on sam u izvrsnom odboru. Ima tu jos ljudi koji se pitajuLjoZee je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:11Zeljkovic se nalazi na celu i Saveza u RS i ovdje je u Izvrsnom odboru koje i odredjuje sve ovo oko lige tacnije datume, uslove, model takmicenja itd. Pa ti vidi sad koliko je nerealno.Bezideja je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:09Ovaj intervju ima istine, al je malo nerealno da je Borac jaci od Zelje, ZRINJSKOG, Sirokog.
Taj Vico predstavljen kao Ivica Osim. Jbga sad.
Nije sam, ali u decembru (cini mi se) mijenja Begica na funkciji predsjednika N/FSBiH. 
I opet ti to sve govori.
I opet ti to sve govori.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 10 maj 2020, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Da ostali klubovi imaju zelju da igraju i da se malo napravi pritisak liga bi se igrala.
Pa nemaju svi to je jasno. Suskaju se ta imena ko je protiv, ali vremenom ce izaci prava informacija sigurno. Imas ti tu milion interesa. Od trenutne pozicije na tabeli do toga da se ne zamjeri novoj garnituri ljudi koja dolazi u Savez. Oni su ciljano bacili kost da bi doslo do sukoba izmedju rukovodstva kluba. Pa ti imas sad npr. sukob na relaciji Velez - Mladost pa Borac - Tuzla City gdje eno Zeljkovic odgovorio Husicu na ono od jutros i ko zna ko jos se pokacio tu. Tako napravis podjelu i siguran si da ujedinjavanja nema odnosno da sad 12 klubova ili vecina zajednicki uputi neki zahtjev ili slicno.
Ostaje nam da navijamo za tv duel Husić-Vico kod Hadžifejzovića. Vakat je za novo sučeljavanje nakon onog epskog Husić-Dino Selimović, to bi mu bila opet jedna od najgledanijih emisija.
Mada ne sumnjam u Senadovo pitanje: Imal’ cura momci?
Vjeruj da bih volio vidjeti njih dvojicu kod Senada. Ali, sad dok je Husic u elementu i naletu ljutnje ne nekad poslije kad prodje neko vrijeme. To bi bio takav hit pogotovo sto se ne tice samo ova dva kluba vec cijele lige i tih shema. Pozovite ih! Husicu, poludi!

djipke redovniji na nasoj temi nego na pitarskoj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kažem ti, da su Senadovi producenti pametni da ih pozovu bila bi rekordna gledanost na TV-u, a bili bi prvi i na youtube trendingu.LjoZee je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:59Vjeruj da bih volio vidjeti njih dvojicu kod Senada. Ali, sad dok je Husic u elementu i naletu ljutnje ne nekad poslije kad prodje neko vrijeme. To bi bio takav hit pogotovo sto se ne tice samo ova dva kluba vec cijele lige i tih shema. Pozovite ih! Husicu, poludi!![]()
![]()
Ali ja mislim da bi ga Husić deklasirao u duelu, Vico bi pretpostavljam prvo pričao ono diplomatski ha hu, a Azmir bi ga onim klasičnim agresivnim narodskim jezikom zgromio.
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bih
ili ako hoces tacnije rođak mu je clan predsjednistva bih
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- MocMahale444
Eh taj daMocMahale444 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 19:23Ono prase iz laktasa![]()
Kad nam je on jedan od glavnih politicara u drzavi znas koliko je sati
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma ponistio bi njega Husic ko kartu u tramvaju. Iz ovog intervju vidi se da je udario Husic u srz i tamo gdje problem pa lafo se pravda. Husic bi i Dodika uvukao.braco je napisao/la: ↑10 maj 2020, 19:12Kažem ti, da su Senadovi producenti pametni da ih pozovu bila bi rekordna gledanost na TV-u, a bili bi prvi i na youtube trendingu.![]()
Ali ja mislim da bi ga Husić deklasirao u duelu, Vico bi pretpostavljam prvo pričao ono diplomatski ha hu, a Azmir bi ga onim klasičnim agresivnim narodskim jezikom zgromio.
Evo i Šoše iz Veleža se oglasio, spominje i naš prijedlog, poprilično je oštro reagovao. Vidi se da je i njima stalo da se nastavi liga, ali i nekim drugim klubovima koje spominje.
Ostatak intervjua imate ovdje:
https://sportsport.ba/fudbal/sose-nemoc ... zan/360770
"Neko je očigldno sjedio u backstageu i pratio video konferenciju. Kada sam u jednom momentu vidio da su klubovi koji žele igrati nemoćni i da je 90 posto onih koji ne žele igrati, tada sam rekao da se liga treba odmah prekinuti. Liga se može završiti samo po modelu koji je ponudio FK Željezničar. Kada su rekli da liga ne može krenuti 01.07., a završiti do 02.08, onda sam rekao 'prekidajte je odmah, nemojte da čekamo 01.07., pa da nam to kao neko kaže'. Tada jesam za prekid. Nemoćan ne znači suzdržan. Sudržan nisam, te nemam problem sa klubovima koji nisu za nastavak, ali neka se javno izjasne i da prekinemo ovu agoniju. Mi i NK Široki Brijeg smo najglasniji od početka za nastavak i ostat ćemo do kraja. Ni Sloboda nije suzdržana kako su pojedini objavili. Predsjednik Slobode i na prvom i na drugom sastanku je imao konkretne mjere, bio je za to da se sezona do kraja skrati. Čovjek najviše priča na sastancima, a neko izjavi da je suzdržan. Neko je pratio konferenciju i nije me dobro razumio. Tražio sam kada sam vidio da sam nemoćan da se odmah prekine, jer trebamo znati i kada će krenuti nova sezona, kako planirati treninge i sve ostalo. Čovjek sam iz sporta, znam kako to ide. Molim medije da ne puštaju neprovjerene vijesti", dodao je direktor FK Velež Džemil Šoše na kraju razgovora za SportSport.ba.
Ostatak intervjua imate ovdje:
https://sportsport.ba/fudbal/sose-nemoc ... zan/360770
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.