Naumpade mi vic kako ovo pročitaShofaII je napisao/la:
Mohamed Salah, cuj mene Salah, Sagaf![]()
Dodje narkoman u prodavnicu i kaze: Dacete mi jednu plazmu. Cuj mene jafu, plazmu!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naumpade mi vic kako ovo pročitaShofaII je napisao/la:
Fudbaleri Sarajeva drugi dio priprema za novu sezonu odradiće u Sloveniji.
Iako još uvijek nije objavljen precizan plan priprema Bordo tima, u slovenačkim medijima se može pročitati da je za 30. jun zakazana prijateljska utakmica Domžala i Sarajeva, te će to biti svakako odličan test za Bordo momke.
Podsjećamo, za Domžale nastupa naš nekadašnji reprezentativac Senijad Ibričić, a od nedavno je član ove ekipe i doskorašnji fudbaler Širokog Brijega, Josip Ćorluka.
Slabiji si za Mujakica samo ne kontam nikako tu logiku. Bicemo jaci to je sigurno,Zrinjskom ode 20 igraca dovedu 50YNWA je napisao/la:Ne treba ocekivati previse, realno mi cemo biti slabiji nego prosle sezone, ali to je nase proklestvo, ali pozitivno je to sto cemo opet biti dovoljno dobri da idemo opet u borbu za titulu, naravno opet borba protiv Zrinjskog...U evropi samo da se ne osramotimo...miky_hz je napisao/la:Pa eto ono sto se prica za sada se kao ganjaju golman,dva stopera,jedan vezni(plus mozda jos jedan ako se desi odlazak neki tipa Crepulja itd). Brzo ce to sve.Vjerujem ja da ce biti dobrih imena,ako za Milanovica mozes stotku dati za ugovor a imas vec krila,onda nemam neke sumnje da ce se isprsiti i za ove ostale pozicije tj da nece stediti na ugovorima za iste na pozicijama koje su ti potrebnije.
Tebe škoro pohvali a ti njemu ovako vracasSamozdravlje je napisao/la:Mozete se smijati koliko hocete , pazite da se ne "zakucenete" . Kurdic na stopera . Stasit jak , kad moze igrati zadnjeg veznog moze sigurno odgovoriti i bolje od Dupija . Mozda nije Mujakic , ali bi mogao odgovoriti zadatku , bar za PL .amypitar je napisao/la:Ma jbg sa Dupovcem u odbrani, ja se ne nadam ničemu.Nece biti Stanojevica, Pidre, Mujakic će nam faliti samo tako,ne znam volio bih da griješim.
Mi smo bez njih slabiji barem 30 %,i sa njima sve ove ekipe su kvalitetne,i svaku grešku će iskoristiti.
Upravo tako. Kostur ekipe ju, nadam se da neće biti deficita. Drugi iz godine u godinu samo vrte.zagor1987 je napisao/la: Slabiji si za Mujakica samo ne kontam nikako tu logiku. Bicemo jaci to je sigurno,Zrinjskom ode 20 igraca dovedu 50
Bravo odlicno si to uocio, bas su tu gresku napraviliPitar6785 je napisao/la:Najveca greska ove uprave ako moze zvat gresko je sto nisu isprisili mujkica bar prve 2 utakmice da odigra u ls. Mislim da je to bilo moguce..
Odigra dvije, prodjes, on ode, nemas uigran tandem i fasujes.zagorski je napisao/la:Bravo odlicno si to uocio, bas su tu gresku napraviliPitar6785 je napisao/la:Najveca greska ove uprave ako moze zvat gresko je sto nisu isprisili mujkica bar prve 2 utakmice da odigra u ls. Mislim da je to bilo moguce..
Špicoka što bi Hilmija rekao.zagor1987 je napisao/la:Pucaxe cirevi ove godine. Dolaze pare za prvaka,jos ako prodjemo to prvo kolo bice spica.extazy je napisao/la:ono kad moras laz izmislit da bi sebe utjesio
Jel i vama neki drugi "pogodak" sad pao na pamet hahahahaBosnianKingdom je napisao/la:Objesi se i Hebib...
Haj nek mu je sa srecom, valjda pogodi koji put...
Dobar dobarrrrDerdiyok je napisao/la:Naumpade mi vic kako ovo pročitaShofaII je napisao/la:
Dodje narkoman u prodavnicu i kaze: Dacete mi jednu plazmu. Cuj mene jafu, plazmu!
Pa nisi totalno fulio jer si vjerovatno pomiješao dva datuma koja su blizu.ShofaII je napisao/la:Ja sam isto ubjedjen da cekaju izvlacenje jer ce se tada znati mozemo li do 3 pretkola ili ne mozemo. Sa druge strane ne ocekujem neka spektakularna pojacanja ali se potajno nadam da ce nas iznenaniditi
Morta obradovao si me pravo nemas pojma koliko. Sve kontam da je izvlacenje u cetvrtak, kad sam procitao u utorak otisao na kalendar da se uvjerim hahaha
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Proximic, SamoTi4000, teamnorth1989 i 41 gost.