RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ima li tog igraca salji neko barem nesto na pp ubi me ovo
Jovan Blagojević ima blaži oblik mononukleuoze(nisam siguran jel se ovako zove) ali mu doktori preporučuju mirovanj od 2 mjeseca,iako on kaže da će pokušati ranije da pođe sa laganim treninzima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- velezdogroba789
- Kontakt:
Druze imas bogatstvo . Imao je i moj stari , ali je zagubio negdje . Cuvaj to
Zadnja izmjena: velezdogroba789, dana/u 17 jun 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ma imam ja tu svega jos ali ne smijem odjednom da stavim
jel to i kod tebe u familiji neko za rođene navijao kao kod mene
stim da je moj rahmetli otac mrtvi pitar a sa mamine strane imam rodbine red army:D fino je to prijateljtvo hz red army:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Nije, kod mene je sve hard core FKS nego inace naletio sam jednom prilikomRule_hz je napisao/la:jel to i kod tebe u familiji neko za rođene navijao kao kod menestim da je moj rahmetli otac mrtvi pitar a sa mamine strane imam rodbine red army:D fino je to prijateljtvo hz red army:)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad se sjetim navijanja USHA USHA VITOSHA i SIRAKOV HU HU,SIRAKOV HUHU (sa podignutim srednjim prstom)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Oboren rekord stadiona protiv Vitose, 33000 bilo na utakmici
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
NOVO POJACANJE!!!
Nakon Dušana Hodžića, redovi Veleža jači su za još jedno ime. Novi član Veleža je Mladen Popović (26), centarfor iz koji dolazi iz Jelen superlige Srbije.
Popović u redove Veleža dolazi iz Novog Pazara, za koji je nastupao sezonu i pol. Prethodno je također sezonu i pol nosio dres još jednog superligaša Srbije Hajduk iz Kule. Popović je ponikao u Slogi iz Kraljeva, a tri sezone je bio član OFK Beograda.
- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Puno znam o istoriji kluba, obzirom da je moj otac aktivno se bavio fudbalom u Radničkom iz Kragujevca, pa mi je pričao o Veležu, a posebno posljednjih dana kada se aktuelizirala tema mog dolaska. Kontakti su postojali još u januaru, ali nisam mogao doći u redove Veleža, obzirom na tada važeći ugovor sa Novim Pazarom. Iza sebe imam dosta iskustva igranja najjačoj ligi Srbije i nadam se da ću svojim igrama doprinijeti uspjesima kluba, rekao je Popović
Izvor: fkvelez.ba
Nakon Dušana Hodžića, redovi Veleža jači su za još jedno ime. Novi član Veleža je Mladen Popović (26), centarfor iz koji dolazi iz Jelen superlige Srbije.
Popović u redove Veleža dolazi iz Novog Pazara, za koji je nastupao sezonu i pol. Prethodno je također sezonu i pol nosio dres još jednog superligaša Srbije Hajduk iz Kule. Popović je ponikao u Slogi iz Kraljeva, a tri sezone je bio član OFK Beograda.
- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Puno znam o istoriji kluba, obzirom da je moj otac aktivno se bavio fudbalom u Radničkom iz Kragujevca, pa mi je pričao o Veležu, a posebno posljednjih dana kada se aktuelizirala tema mog dolaska. Kontakti su postojali još u januaru, ali nisam mogao doći u redove Veleža, obzirom na tada važeći ugovor sa Novim Pazarom. Iza sebe imam dosta iskustva igranja najjačoj ligi Srbije i nadam se da ću svojim igrama doprinijeti uspjesima kluba, rekao je Popović
Izvor: fkvelez.ba
Prkosni i Ponosni od 1922
-
drakensang
- Kontakt:
MLADEN POPOVIĆ NOVI ČLAN VELEŽAAAAAAA!
- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Puno znam o istoriji kluba, obzirom da je moj otac aktivno se bavio fudbalom u Radničkom iz Kragujevca, pa mi je pričao o Veležu, a posebno posljednjih dana kada se aktuelizirala tema mog dolaska. Kontakti su postojali još u januaru, ali nisam mogao doći u redove Veleža, obzirom na tada važeći ugovor sa Novim Pazarom. Iza sebe imam dosta iskustva igranja najjačoj ligi Srbije i nadam se da ću svojim igrama doprinijeti uspjesima kluba, rekao je Popović.
Evo i videa dva o njemu: " onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Puno znam o istoriji kluba, obzirom da je moj otac aktivno se bavio fudbalom u Radničkom iz Kragujevca, pa mi je pričao o Veležu, a posebno posljednjih dana kada se aktuelizirala tema mog dolaska. Kontakti su postojali još u januaru, ali nisam mogao doći u redove Veleža, obzirom na tada važeći ugovor sa Novim Pazarom. Iza sebe imam dosta iskustva igranja najjačoj ligi Srbije i nadam se da ću svojim igrama doprinijeti uspjesima kluba, rekao je Popović.
Za svu crvenu armiju ovo je jedan od dvojice.Čekamo drugog...

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
Koliko je golova dao ovaj prosle sezone ? prema transfermarketu 0drakensang je napisao/la:MLADEN POPOVIĆ NOVI ČLAN VELEŽAAAAAAA!
Dušane i Mladene, dobrodošli!
Vladi ne treba dobrodošlica, on nikada nije otišao iz Veleža, svi ga nosimo u srcima gdje god on bio!
Vladi ne treba dobrodošlica, on nikada nije otišao iz Veleža, svi ga nosimo u srcima gdje god on bio!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.