Said bi i sa jednom nogom prekucao liguDerdiyok je napisao/la:Alispahiću i Saidu ističu ugovori
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Orangina85
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra izvlačenje konačno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Sutra izvlačenje konačno
Daj nam Seltic i njihovi 5,000 navijača, da bude ludnica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prije bi recimo birao TNS od ludnice.amypitar je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Sutra izvlačenje konačno
Daj nam Seltic i njihovi 5,000 navijača, da bude ludnica.
Instalirao sam ovu aplikaciju za champions league i refresam je ko lud kontam danas ce izbacit te grupe za izvlacenje i u kojoj cemo se naci. Pa jbt nikad ovako nisam bio nervozan.
Vazda su nas kacile neke jake ekipe pa uopste nemam neki strah ako i izvucemo neku jacu nekako nas to hoce. Moze me samo iznenadit da dobijemo nekog slabijeg.
@Derdiyok taj vic sam i mislio napisat u ovom kontekstu al sam zahebo tog narkomana
Vazda su nas kacile neke jake ekipe pa uopste nemam neki strah ako i izvucemo neku jacu nekako nas to hoce. Moze me samo iznenadit da dobijemo nekog slabijeg.
@Derdiyok taj vic sam i mislio napisat u ovom kontekstu al sam zahebo tog narkomana
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nekog sa kojim imamo šanse. Bilo bi odlično kad bi ove godine odigrali 6 utakmica u evropi.
A šta, dabas će se te grupe znati?
A šta, dabas će se te grupe znati?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja se nadam da ce danas izbaci te grupe, pojescu se od nervoze do sutra 
Taman bi danas imao sta istrazivao i malo kalkulisati sta bi bilo kad bi bilo i primirio se do sutra.
Ne uzimajte me za ozbiljno da ce to danas biti.
Taman bi danas imao sta istrazivao i malo kalkulisati sta bi bilo kad bi bilo i primirio se do sutra.
Ne uzimajte me za ozbiljno da ce to danas biti.
Ma lazic je jedan u milion. Obicno igraci dodju zapusteni, sa viskom kg.a laza brat najspremniji na testiranjima.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Evo ovi su pisali za Dundalk i u tekstu stoji da ce na dan izvlacenja biti poznati se siri u kojim ce se naci ekipe https://www.dundalkfc.com/champions-lea ... d-to-know/
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Regionalne grupe su uvijek bile sat-dva prije izvlačenja pa sad..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I sta bi, hocemol bit nositelji u drugom pretkolu EL ako ispadnemo odma? Koga mozemo dobit onda?
Ja sam ovo skoro pito al nisam upratio da mi je ko konkretno odgovorio, ako jeste, halalite
Ja sam ovo skoro pito al nisam upratio da mi je ko konkretno odgovorio, ako jeste, halalite
FK Sarajevo
Sto nasi ovi ne zaganjaju onog Celikovica. Idealna zamjena za Mujakica. Plus sto moze jos igrat i zadnjeg veznog.
Ne more Sarajevu bit pojačanje igrač iz Čelika nit dedica iz Partizana, hoćemo Matipa il Zoumu. :kaHva:Stroj1946 je napisao/la:Sto nasi ovi ne zaganjaju onog Celikovica. Idealna zamjena za Mujakica. Plus sto moze jos igrat i zadnjeg veznog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
mozes samo lovrena dobitiskoroalen je napisao/la:Ne more Sarajevu bit pojačanjee igrač iz Čelika nit dedica iz Partizana, hoćemo Matipa il Zoumu. :kaHva:Stroj1946 je napisao/la:Sto nasi ovi ne zaganjaju onog Celikovica. Idealna zamjena za Mujakica. Plus sto moze jos igrat i zadnjeg veznog.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Treba Kloppa pitat kakva je situacija oko Lovrena i da li racuna na njegaskoroalen je napisao/la:Ne more Sarajevu bit pojačanje igrač iz Čelika nit dedica iz Partizana, hoćemo Matipa il Zoumu. :kaHva:Stroj1946 je napisao/la:Sto nasi ovi ne zaganjaju onog Celikovica. Idealna zamjena za Mujakica. Plus sto moze jos igrat i zadnjeg veznog.
Bolje onda istrpit Dupovca.fera je napisao/la:mozes samo lovrena dobitiskoroalen je napisao/la:Ne more Sarajevu bit pojačanjee igrač iz Čelika nit dedica iz Partizana, hoćemo Matipa il Zoumu. :kaHva:Stroj1946 je napisao/la:Sto nasi ovi ne zaganjaju onog Celikovica. Idealna zamjena za Mujakica. Plus sto moze jos igrat i zadnjeg veznog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hvala Halco i sretno!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ima i ovaj nase papire, doveli smo salaha na probu treba mu lovren da se ima s kim druzitiskoroalen je napisao/la:Bolje onda istrpit Dupovca.fera je napisao/la:mozes samo lovrena dobitiskoroalen je napisao/la: Ne more Sarajevu bit pojačanjee igrač iz Čelika nit dedica iz Partizana, hoćemo Matipa il Zoumu. :kaHva:
Samo je pitanje koliko je liverpool spreman platiti da ih rijesimo lovrena.
Meni se svidjelo ovo sto je hadžija rekao za godine igraca i sto husref kaze da ce se gledati da pojacanja budu na nivou lazica, nema brige ljudi rade dobar posao.
Prije prekazni rokovi bili najstresniji dio sezone sad se zavalis i uzivas.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ode Halil
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Hvala Halilu, al ruku na srce, nije bio za nas kvalitetom i cesto je igro preko kur.., sretno mu svakako.