Lobotomiziram se malo..Zip je napisao/la: Dobar![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje ce se moci pratit izvlacenje, pratio sam prije na UEFA stranici al se nesto promjenila ne mogu se snaci na njoj nikako ...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da bude najplaćeniji sa godinom ugovora, onda na zimu neće da produži pa 6 mjeseci sjedi na zapadu najplaćeniji igrač?Suki46 je napisao/la:Trebali su Crepulju zadržati , bez obzira na dovođenje igrača jednog u sredini terena.Ostali bez 2 centralna igrača i status Stanojevića je još quo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dovest ce nam hadzija De Brujnea, sta se nervirate 
Procita opet u oslobodenju za Pidru i Partizan, to kad bi ga prodali, tad bi se iznerviro, nadam se da nema nista od toga, iako je povrijedjen, potencijal je velik, nismo mi pijaca za region
Procita opet u oslobodenju za Pidru i Partizan, to kad bi ga prodali, tad bi se iznerviro, nadam se da nema nista od toga, iako je povrijedjen, potencijal je velik, nismo mi pijaca za region
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 17 jun 2019, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trebali su neki kompromis tu naći u vidu nekih bonusa dodatnih ili tako nešta da se anulira to da bude najplaćeniji igrač.Meni je žao jer moramo sad opet graditi ekipu i u sredini terena i u odbraniSarajevoJeBordo je napisao/la:Da bude najplaćeniji sa godinom ugovora, onda na zimu neće da produži pa 6 mjeseci sjedi na zapadu najplaćeniji igrač?Suki46 je napisao/la:Trebali su Crepulju zadržati , bez obzira na dovođenje igrača jednog u sredini terena.Ostali bez 2 centralna igrača i status Stanojevića je još quo
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jesu Milanovicu i Gavricu ovakvi ugovori? Jedan potpisao na 2, jedan na 3 god. Ako ce to biti praksa da dovodimo igrace koji su vec u godinama u kojima ih ne možemo prodat za neku vecu cifru (26+).
Umjesto da raskidamo sa njima ugovore, samo ne produžimo onda podržavam ovaj potez.
Vidjeli smo sta se desilo sa zeljom i sporazumnim prekidima.
Umjesto da raskidamo sa njima ugovore, samo ne produžimo onda podržavam ovaj potez.
Vidjeli smo sta se desilo sa zeljom i sporazumnim prekidima.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 17 jun 2019, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nemoj toga! Dobit ćeš opet ban, pa moraš onaj belmihhordaš acc opet koristiti.Kamuflazn je napisao/la:Opet se imbecili aktivirali a nije ih bilo dugo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Povrede-jako ceste i uvijek iste
Sprema-losa usljed ozljeda
FOrma,-kako kad
Da li ovo treba da bude medju 3 najplacenija a ne najplaceniji? Apsolutno ne. Svaka cast upravi i sš koji odstranjjuju igrace koji nemaju pptrebe biti tu.
Sprema-losa usljed ozljeda
FOrma,-kako kad
Da li ovo treba da bude medju 3 najplacenija a ne najplaceniji? Apsolutno ne. Svaka cast upravi i sš koji odstranjjuju igrace koji nemaju pptrebe biti tu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne kontam čemu kukanje? Jel to Crepulja zaslužio da bude najplaćeniji igrač? Ne kažem da nije dobar fudbaler, ali po meni itekako zamjenjiv kada je u pitanju omjer kvalitet-plata.Suki46 je napisao/la:Trebali su neki kompromis tu naći u vidu nekih bonusa dodatnih ili tako nešta da se anulira to da bude najplaćeniji igrač.Meni je žao jer moramo sad opet graditi ekipu i u sredini terena i u odbraniSarajevoJeBordo je napisao/la:Da bude najplaćeniji sa godinom ugovora, onda na zimu neće da produži pa 6 mjeseci sjedi na zapadu najplaćeniji igrač?Suki46 je napisao/la:Trebali su Crepulju zadržati , bez obzira na dovođenje igrača jednog u sredini terena.Ostali bez 2 centralna igrača i status Stanojevića je još quoPlus imamo Pidro,Džafić i Stanoje koji su out barem zasad, roster nam se baš suzio , ali valjda Hadžija ima još 3-4 igrača u planu
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ih kupi njemu babo profila nemore ih 2 admina pobanovatjoker90 je napisao/la:Nemoj toga! Dobit ćeš opet ban, pa moraš onaj belmihhordaš acc opet koristiti.Kamuflazn je napisao/la:Opet se imbecili aktivirali a nije ih bilo dugo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mislim da se moglo 100 milja za crepulju uzet minimum eh sad jbg možda nećemo da se kačimo ipak iznijeli momci sezonu, dupla, itd.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne kontam čemu kukanje? Jel to Crepulja zaslužio da bude najplaćeniji igrač? Ne kažem da nije dobar fudbaler, ali po meni itekako zamjenjiv kada je u pitanju omjer kvalitet-plata.Suki46 je napisao/la:Trebali su neki kompromis tu naći u vidu nekih bonusa dodatnih ili tako nešta da se anulira to da bude najplaćeniji igrač.Meni je žao jer moramo sad opet graditi ekipu i u sredini terena i u odbraniSarajevoJeBordo je napisao/la: Da bude najplaćeniji sa godinom ugovora, onda na zimu neće da produži pa 6 mjeseci sjedi na zapadu najplaćeniji igrač?Plus imamo Pidro,Džafić i Stanoje koji su out barem zasad, roster nam se baš suzio , ali valjda Hadžija ima još 3-4 igrača u planu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni nije zao,dobar igrac koji je veoma malo pokazao,sretno mu realno ne treba da bude ni medju 5 najplacenijih
Nema razloga za paniku, sve je u redu, ne smrdi nista !!
Husref i Hadzija znaju sta rade, ne trebaju savjetnike sa foruma sigurno .. ne morate odma paniku dizati
Sutra nam je izvlacenje, molimo Boga da bude sta lagano i pristupacno kolko tolko da se moze i gostovanje ispostovat, posto znamo kod nasih navijaca da svaki segment igra ulogu, daleko, nije atraktivno bla bla ..
Dovest ce uprava adekvatne zamjene i idemo u lov !
Halilu i Crepulji sretno u nastavku karijere
Husref i Hadzija znaju sta rade, ne trebaju savjetnike sa foruma sigurno .. ne morate odma paniku dizati
Sutra nam je izvlacenje, molimo Boga da bude sta lagano i pristupacno kolko tolko da se moze i gostovanje ispostovat, posto znamo kod nasih navijaca da svaki segment igra ulogu, daleko, nije atraktivno bla bla ..
Dovest ce uprava adekvatne zamjene i idemo u lov !
Halilu i Crepulji sretno u nastavku karijere
Sad bez zajebancije post! Za ovaj potez oko Crepulje ćemo vidjeti da li je ispravan ili fula tek kada se završi prelazni rok. Možemo u međuvremenu nagađati šta je stajalo u tom ugovoru i ko je imao koja prava i obaveze iz njega. Samo uprava i Ljubanov zastupnik znaju šta je sve ugovoreno. Ima argumenata za obje strane i za odlazak i ostanak. Vrijeme će reći da li smo pucali sebi u stopalo ili oslobodili platnu listu za napredak i poboljšanje. Pa sad...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bojan Knežević ako dođe ništa slabiji nismo, jbg neuigrani al hajd....
Out:Pavlović,Šofranac,Bekić,Adukor,Crepulja,Halilović,Lelić
Van stroja:Džafić,Pidro,Stanojević,Crnički
In:Milanović,Shone
Posudba:Resić,
2 igrača prvih 11 može se reći i 2 koja su dosta igrali
Out:Pavlović,Šofranac,Bekić,Adukor,Crepulja,Halilović,Lelić
Van stroja:Džafić,Pidro,Stanojević,Crnički
In:Milanović,Shone
Posudba:Resić,
2 igrača prvih 11 može se reći i 2 koja su dosta igrali
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 jun 2019, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je. Ljubi babi djecu svoju.Denchi je napisao/la:ih kupi njemu babo profila nemore ih 2 admina pobanovatjoker90 je napisao/la:Nemoj toga! Dobit ćeš opet ban, pa moraš onaj belmihhordaš acc opet koristiti.Kamuflazn je napisao/la:Opet se imbecili aktivirali a nije ih bilo dugo.![]()
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ovo su neki talovi garant !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Iskreno nista sa odlaskom Crepulje nismo izgubili,zivi bili pa vidjeli. Nekoga ce dovest,plus imamo par akademaca da se gurnu u vezni red kad pocne liga
Kada je Crepulja u pitanju, treba se sjetiti, tko mu je menađer, pa je jasno da nema normalnih pregovora.
Solidan igrač, bilo bi mi drago da je ostao, a ovako sretan mu put.
Sutrašnje izvlačenje je bitnije od Ljubana.
Solidan igrač, bilo bi mi drago da je ostao, a ovako sretan mu put.
Sutrašnje izvlačenje je bitnije od Ljubana.
Nije fazon jel dobar ovaj jel dobar onaj,jel dobar potez il nije dobar potez.Ovdje se radi o tome da se javno izaslo o tome da svi imaju ugovore i da ce igraci otici samo uz ostetu.Ocito da nisu imali ugovore na famozne dvije godine ,kakve 1+1 ako si ti nakon prve godine morao iste produzavati u smislu da ti moras sa njim pregovarati i davati nove uslove,pregovaras sa njim kao da nema apsolutno nikakav ugovor,trazit ce veca primanja i sve ostalo.tj ovu drugu godinu pišaj jel nista ne znaci.
Mora se postaviti pitanje prvom Emiru koji je rekao ovo za ugovore.Puno je nelogicno da se sada kaze kako je igracu istekao ugovor,a do prije 10 dana je druga prica bila.
Mora se postaviti pitanje prvom Emiru koji je rekao ovo za ugovore.Puno je nelogicno da se sada kaze kako je igracu istekao ugovor,a do prije 10 dana je druga prica bila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.