FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi protivnici igrali grupne faze, tako da su svi favoriti.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
pa i po ovoj slici rekao bih da nisam puno pogrijesio, u tom drugom pretkolu EL ce samo 3 nenosioca biti a to su oni timovi koji ispadnu u onom tzv. pretkolu kvalifikacija, kako da ga vec nazovemGangEvil je napisao/la:nismo, nema nosilaca, mozes dobiti porazenog iz meca lupam Zvezda-Cluj a mozes dobiti i nekog s Andore il Gibraltara, ovisi kako te potrefi...barem je tako bilo vidjet cemo u srijedu da se nije sta promijenilo
http://i68.tinypic.com/fz89ib.jpg
edit: evo od prosle sezone, i Zrinjski i Valleta su nominalno bili nosioci u 2. pretkolu EL pa izvukli jedni druge, dakle kao sto vec rekoh, osim te 3 ekipe iz najslabijih liga ostatak timova nema status nosilac-nenosilac
Pyro is not a crime !
1.Kolo Celtic
2.Kolo Free ( sto jedna ekipa koja ispande ide direktno u 3 kolo
3.Maribor
4.Kopenhagen
5.Uefa Europa League
2.Kolo Free ( sto jedna ekipa koja ispande ide direktno u 3 kolo
3.Maribor
4.Kopenhagen
5.Uefa Europa League
Po meni najbolja opcija bi bio Slovan a najgora Qarabağ.Ne mozes ih izbacit a nisu atraktivan protivnik koji ce privuci raju na stadion.Dudelange je bas cudna ekipa ne znas sta mozes ocekivat od njih jer su prosle godine napravili veliki uspjeh tako da ih ne treba olako shvatit.emir79 je napisao/la:Glasao za Dudelange, al kakve smo mi kurate srece, dobicemo Celtic.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Da, ali ne mozes naletiti na neku ekipu iz EL koja je puno bolja od tebe, nego igras samo sa onima koji su kao i ti ispali iz CL, a to su vecinom koeficijenti losiji od nas....tako da smo samim tim ko fol nosioci jer mozemo samo dobiti ekipu sa slabijim koeficijentom od nas...jedino je ovaj Apoel zalutao prosle godineTHEC je napisao/la:pa i po ovoj slici rekao bih da nisam puno pogrijesio, u tom drugom pretkolu EL ce samo 3 nenosioca biti a to su oni timovi koji ispadnu u onom tzv. pretkolu kvalifikacija, kako da ga vec nazovemGangEvil je napisao/la:nismo, nema nosilaca, mozes dobiti porazenog iz meca lupam Zvezda-Cluj a mozes dobiti i nekog s Andore il Gibraltara, ovisi kako te potrefi...barem je tako bilo vidjet cemo u srijedu da se nije sta promijenilo
http://i68.tinypic.com/fz89ib.jpgto su one najslabije rangirane lige, gibraltar, andora, san marino, oni vec sljedece sedmice igraju svoje utakmice, tako da ce ostatak tih 'nosilaca' da igra medjusobno
edit: evo od prosle sezone, i Zrinjski i Valleta su nominalno bili nosioci u 2. pretkolu EL pa izvukli jedni druge, dakle kao sto vec rekoh, osim te 3 ekipe iz najslabijih liga ostatak timova nema status nosilac-nenosilac

ps. Zaboravih da su jedino opasne ove Gljivice jer imaju los koeficijent, ali dolaze iz lige koja je duplo bolja od nase....
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 17 jun 2019, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se ja s tim da veci broj ekipa mozes izbaciti ali eto po nesreci je recimo Zrinjski mogao naletiti na taj Apoel, tako i mi mozemo na lupam one Poljake ili Cluj, ili nekog od nosilaca u slucaju da ispadnu odmah, al eto za nadati se da ipak necemo biti toliki pehovi ako budemo igrali to 2. pretkolo, a evo kao sto i @Zukanovic spomenu, jedna ekipa koja sad odmah ispadne ce ici u 3.pretkolo EL odmah jer ce biti neparan broj ucesnika u EL 
Pyro is not a crime !
Prošle godine je to bio Cork City pa ih kasnije nabušio Rosenborg?THEC je napisao/la:Slazem se ja s tim da veci broj ekipa mozes izbaciti ali eto po nesreci je recimo Zrinjski mogao naletiti na taj Apoel, tako i mi mozemo na lupam one Poljake ili Cluj, ili nekog od nosilaca u slucaju da ispadnu odmah, al eto za nadati se da ipak necemo biti toliki pehovi ako budemo igrali to 2. pretkolo, a evo kao sto i @Zukanovic spomenu, jedna ekipa koja sad odmah ispadne ce ici u 3.pretkolo EL odmah jer ce biti neparan broj ucesnika u EL
Taj Piast ako izvuče TNS ili Dundalk će vjerovatno proći , ali ne treba sad odmah razmišljati o EL , treba se prvo potući za LP , pa šta bude.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hebeni ovi protivnici, nisam još ni smislio ko bi nam odgovarao za prvo predkolo LŠ-a, a vi već gledate koga deremo u drugom predkolu EL.
Uglavnom melji R'ajvo

Uglavnom melji R'ajvo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ma 100% ali eto posto ce se mislim u srijedu znati i eventualni protivnik u EL ako ispadnemo pa malo i o tome razglabamo, al bilo bi ludilo da mi budemo taj visak u EL i da vec u srijedu znamo da u najgorem slucaju imamo u dzepu 3. pretkolo EL, mnogo bi nam to sanse podiglo i u LP jer poprilicno rastereceno bi mogli igratiSuki46 je napisao/la:Taj Piast ako izvuče TNS ili Dundalk će vjerovatno proći , ali ne treba sad odmah razmišljati o EL , treba se prvo potući za LP , pa šta bude.
Pyro is not a crime !
Pa sta ces jarane..valja se vec lagano spremati za 3 pretkolo ELLik je napisao/la:Hebeni ovi protivnici, nisam još ni smislio ko bi nam odgovarao za prvo predkolo LŠ-a, a vi već gledate koga deremo u drugom predkolu EL.![]()
Uglavnom melji R'ajvo![]()
![]()
GangEvil je napisao/la:Pa sta ces jarane..valja se vec lagano spremati za 3 pretkolo ELLik je napisao/la:Hebeni ovi protivnici, nisam još ni smislio ko bi nam odgovarao za prvo predkolo LŠ-a, a vi već gledate koga deremo u drugom predkolu EL.![]()
Uglavnom melji R'ajvo![]()
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Milion puta da izvlače to nas ne bi zadesilo, mi smo pehovi neviđeni u ovoj evropi. Dobro neko napisa, kad god je puna vreća pič.ki, mi za kur.ac ufatimo 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nadam se da ako nas sutra sreća zaobiđe sa Celticom u LP , da će nam se odmah vratiti u EL sa Andoranima ili kvalifikacijom odmah u 3 pretkoloTHEC je napisao/la:ma 100% ali eto posto ce se mislim u srijedu znati i eventualni protivnik u EL ako ispadnemo pa malo i o tome razglabamo, al bilo bi ludilo da mi budemo taj visak u EL i da vec u srijedu znamo da u najgorem slucaju imamo u dzepu 3. pretkolo EL, mnogo bi nam to sanse podiglo i u LP jer poprilicno rastereceno bi mogli igratiSuki46 je napisao/la:Taj Piast ako izvuče TNS ili Dundalk će vjerovatno proći , ali ne treba sad odmah razmišljati o EL , treba se prvo potući za LP , pa šta bude.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Oj kad izadju zeleni na Kosevo, a zajednicka nam bude zastava Palestine. Oj pa zavrsimo 0:0, a dole 1:1 oj Ahmete oj. Sanjao sam sinoc cudan san. Na Kosevu 30 hiljada, srce lupalo je jace dok sjever u transu skace, igrali smo ligu prvaka.
Pao Celtic pala Benfica, Bordo bijeli redom gaze dok im Horde ledja paze. O kako je bio divan san.
Pao Celtic pala Benfica, Bordo bijeli redom gaze dok im Horde ledja paze. O kako je bio divan san.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma daj nam Slovan definitivno.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da je Slovan jači od Sheriffa.ajdohordas je napisao/la:Ma daj nam Slovan definitivno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hajde ko želi i zna da pogleda kakvu je ekipu imao Dunge Lange kad je igrao u grupi EL, a kakvu ima danas. Ako su lošiji da navijamo da njih sutra izvučemo 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jedno vrijeme sam pratio tu luksemburšku ligu, football manager inace, i mogu rec da su oni u rangu druge francuske lige, negdje sredina tabele recimo.
Ima tu finih igrača, petorica igraju za reprezentaciju Luksemburga, ali i ostatak ekipe dobro popunjen.
Recimo igra Kruška koji je bio u prvom timu Borusije Dortmund, Biševac, srbin sa iskustvom iz Francuske prve lige. Mislim da imaju dosta discipline u igri, naucili su to dosta u reprezentaciju kroz defenzivnu igru ali uz pravi pristup mislim da smo favoriti.
Treba se dobro spremit za utakmicu a ne kao onda protiv Zarije kada smo igrali protiv amatera a to shvatili tek sredinom drugog meca na Kosevu.
Najgori nam je protivik Qarabag, teško cemo ih proć a neatraktivan protivnik.
Ima tu finih igrača, petorica igraju za reprezentaciju Luksemburga, ali i ostatak ekipe dobro popunjen.
Recimo igra Kruška koji je bio u prvom timu Borusije Dortmund, Biševac, srbin sa iskustvom iz Francuske prve lige. Mislim da imaju dosta discipline u igri, naucili su to dosta u reprezentaciju kroz defenzivnu igru ali uz pravi pristup mislim da smo favoriti.
Treba se dobro spremit za utakmicu a ne kao onda protiv Zarije kada smo igrali protiv amatera a to shvatili tek sredinom drugog meca na Kosevu.
Najgori nam je protivik Qarabag, teško cemo ih proć a neatraktivan protivnik.
Biševac je otišao , Kruška se penzionisao otišlo je još par igrača. Malo lošiji nego prošle godineLik je napisao/la:Hajde ko želi i zna da pogleda kakvu je ekipu imao Dunge Lange kad je igrao u grupi EL, a kakvu ima danas. Ako su lošiji da navijamo da njih sutra izvučemo
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, misstianopenaldo, NazorUso i 23 gosta.