FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 17 jun 2019, 20:10

THEC je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
nismo, nema nosilaca, mozes dobiti porazenog iz meca lupam Zvezda-Cluj a mozes dobiti i nekog s Andore il Gibraltara, ovisi kako te potrefi...barem je tako bilo vidjet cemo u srijedu da se nije sta promijenilo

http://i68.tinypic.com/fz89ib.jpg
pa i po ovoj slici rekao bih da nisam puno pogrijesio, u tom drugom pretkolu EL ce samo 3 nenosioca biti a to su oni timovi koji ispadnu u onom tzv. pretkolu kvalifikacija, kako da ga vec nazovem :lol: to su one najslabije rangirane lige, gibraltar, andora, san marino, oni vec sljedece sedmice igraju svoje utakmice, tako da ce ostatak tih 'nosilaca' da igra medjusobno

edit: evo od prosle sezone, i Zrinjski i Valleta su nominalno bili nosioci u 2. pretkolu EL pa izvukli jedni druge, dakle kao sto vec rekoh, osim te 3 ekipe iz najslabijih liga ostatak timova nema status nosilac-nenosilac

Da, ali ne mozes naletiti na neku ekipu iz EL koja je puno bolja od tebe, nego igras samo sa onima koji su kao i ti ispali iz CL, a to su vecinom koeficijenti losiji od nas....tako da smo samim tim ko fol nosioci jer mozemo samo dobiti ekipu sa slabijim koeficijentom od nas...jedino je ovaj Apoel zalutao prosle godine :crazy: ...Pogledaj ekipe i reci onda da nismo "nosioci" u 2 pretkolu EL :njanjanja:

slika

ps. Zaboravih da su jedino opasne ove Gljivice jer imaju los koeficijent, ali dolaze iz lige koja je duplo bolja od nase.... :eh:
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 17 jun 2019, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 jun 2019, 20:13

Slazem se ja s tim da veci broj ekipa mozes izbaciti ali eto po nesreci je recimo Zrinjski mogao naletiti na taj Apoel, tako i mi mozemo na lupam one Poljake ili Cluj, ili nekog od nosilaca u slucaju da ispadnu odmah, al eto za nadati se da ipak necemo biti toliki pehovi ako budemo igrali to 2. pretkolo, a evo kao sto i @Zukanovic spomenu, jedna ekipa koja sad odmah ispadne ce ici u 3.pretkolo EL odmah jer ce biti neparan broj ucesnika u EL :D
Pyro is not a crime !

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 17 jun 2019, 20:16

THEC je napisao/la:Slazem se ja s tim da veci broj ekipa mozes izbaciti ali eto po nesreci je recimo Zrinjski mogao naletiti na taj Apoel, tako i mi mozemo na lupam one Poljake ili Cluj, ili nekog od nosilaca u slucaju da ispadnu odmah, al eto za nadati se da ipak necemo biti toliki pehovi ako budemo igrali to 2. pretkolo, a evo kao sto i @Zukanovic spomenu, jedna ekipa koja sad odmah ispadne ce ici u 3.pretkolo EL odmah jer ce biti neparan broj ucesnika u EL :D
Prošle godine je to bio Cork City pa ih kasnije nabušio Rosenborg?

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 jun 2019, 20:18

Taj Piast ako izvuče TNS ili Dundalk će vjerovatno proći , ali ne treba sad odmah razmišljati o EL , treba se prvo potući za LP , pa šta bude.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 jun 2019, 20:22

Hebeni ovi protivnici, nisam još ni smislio ko bi nam odgovarao za prvo predkolo LŠ-a, a vi već gledate koga deremo u drugom predkolu EL. :rol:

Uglavnom melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 jun 2019, 20:23

Suki46 je napisao/la:Taj Piast ako izvuče TNS ili Dundalk će vjerovatno proći , ali ne treba sad odmah razmišljati o EL , treba se prvo potući za LP , pa šta bude.
ma 100% ali eto posto ce se mislim u srijedu znati i eventualni protivnik u EL ako ispadnemo pa malo i o tome razglabamo, al bilo bi ludilo da mi budemo taj visak u EL i da vec u srijedu znamo da u najgorem slucaju imamo u dzepu 3. pretkolo EL, mnogo bi nam to sanse podiglo i u LP jer poprilicno rastereceno bi mogli igrati :mrgreen:
Pyro is not a crime !

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 17 jun 2019, 20:24

Lik je napisao/la:Hebeni ovi protivnici, nisam još ni smislio ko bi nam odgovarao za prvo predkolo LŠ-a, a vi već gledate koga deremo u drugom predkolu EL. :rol:

Pa sta ces jarane..valja se vec lagano spremati za 3 pretkolo EL :bih:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 jun 2019, 20:25

GangEvil je napisao/la:
Lik je napisao/la:Hebeni ovi protivnici, nisam još ni smislio ko bi nam odgovarao za prvo predkolo LŠ-a, a vi već gledate koga deremo u drugom predkolu EL. :rol:

Pa sta ces jarane..valja se vec lagano spremati za 3 pretkolo EL :bih:

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jun 2019, 20:26

Milion puta da izvlače to nas ne bi zadesilo, mi smo pehovi neviđeni u ovoj evropi. Dobro neko napisa, kad god je puna vreća pič.ki, mi za kur.ac ufatimo :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 jun 2019, 20:28

THEC je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Taj Piast ako izvuče TNS ili Dundalk će vjerovatno proći , ali ne treba sad odmah razmišljati o EL , treba se prvo potući za LP , pa šta bude.
ma 100% ali eto posto ce se mislim u srijedu znati i eventualni protivnik u EL ako ispadnemo pa malo i o tome razglabamo, al bilo bi ludilo da mi budemo taj visak u EL i da vec u srijedu znamo da u najgorem slucaju imamo u dzepu 3. pretkolo EL, mnogo bi nam to sanse podiglo i u LP jer poprilicno rastereceno bi mogli igrati :mrgreen:
Nadam se da ako nas sutra sreća zaobiđe sa Celticom u LP , da će nam se odmah vratiti u EL sa Andoranima ili kvalifikacijom odmah u 3 pretkolo :kafa:
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 17 jun 2019, 20:29

Oj kad izadju zeleni na Kosevo, a zajednicka nam bude zastava Palestine. Oj pa zavrsimo 0:0, a dole 1:1 oj Ahmete oj. Sanjao sam sinoc cudan san. Na Kosevu 30 hiljada, srce lupalo je jace dok sjever u transu skace, igrali smo ligu prvaka.
Pao Celtic pala Benfica, Bordo bijeli redom gaze dok im Horde ledja paze. O kako je bio divan san.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 jun 2019, 20:40

Ma daj nam Slovan definitivno.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 jun 2019, 20:59

ajdohordas je napisao/la:Ma daj nam Slovan definitivno.
Mislim da je Slovan jači od Sheriffa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 jun 2019, 21:00

Hajde ko želi i zna da pogleda kakvu je ekipu imao Dunge Lange kad je igrao u grupi EL, a kakvu ima danas. Ako su lošiji da navijamo da njih sutra izvučemo :D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 17 jun 2019, 21:10

Jedno vrijeme sam pratio tu luksemburšku ligu, football manager inace, i mogu rec da su oni u rangu druge francuske lige, negdje sredina tabele recimo.
Ima tu finih igrača, petorica igraju za reprezentaciju Luksemburga, ali i ostatak ekipe dobro popunjen.
Recimo igra Kruška koji je bio u prvom timu Borusije Dortmund, Biševac, srbin sa iskustvom iz Francuske prve lige. Mislim da imaju dosta discipline u igri, naucili su to dosta u reprezentaciju kroz defenzivnu igru ali uz pravi pristup mislim da smo favoriti.
Treba se dobro spremit za utakmicu a ne kao onda protiv Zarije kada smo igrali protiv amatera a to shvatili tek sredinom drugog meca na Kosevu.
Najgori nam je protivik Qarabag, teško cemo ih proć a neatraktivan protivnik.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 jun 2019, 21:13

Lik je napisao/la:Hajde ko želi i zna da pogleda kakvu je ekipu imao Dunge Lange kad je igrao u grupi EL, a kakvu ima danas. Ako su lošiji da navijamo da njih sutra izvučemo :D
Biševac je otišao , Kruška se penzionisao otišlo je još par igrača. Malo lošiji nego prošle godine
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jun 2019, 21:13

Nadam se da će uskoro veznjak i lijevi bek potpisati, i nadam se da će se Stanoje što prije vratiti, i da svi ostali ostaju :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 17 jun 2019, 21:17

Dosta su stara ekipa bogami fin dio igraca je 30+.Ne dominiraju uopste u svojoj ligi.Mislim da bi nam oni od svih najbolje pasali i mislim da bi ih prosli glat.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 17 jun 2019, 21:21

Qarabag talasika ekipa ba
Merso i Handzic visociji od svih igraca ubicemo ih glavom :D
Jos nema Bekica i Hvalila znaci koga god nasi dovedu znace ubacit na glavu direktno

Daj nam Qarabag da budemo nosioci u 2 pretkolu LP i da u drugom pretkolu dobijemo nekog od ovih ekipa

Sheriff Tiraspol
Rosenborg
HJK Helsinki
Dundalk
F91 Dudelange
Shkendija Tetovo
The New Saints
Slovan Bratislava
AIK Stockholm

A onda lagano do 3 pretkola LP na ajax i ispadnemo ko ljudi i budemo nosioci u Play offu LE

Sta ste se prepali pa jbt potukli smo se sa ovima
https://www.transfermarkt.de/atalanta-b ... verein/800
I bili dobri u prvoj utakmici, druga tekma je nas mentalitet nakon 3:0 smo se predali a njima sve ulazilo.
Pa jbt i Celtic da dobijemo nije skidanje gaca odmah.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 jun 2019, 21:24

SarajevoJeBordo je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ma daj nam Slovan definitivno.
Mislim da je Slovan jači od Sheriffa.
Ja smatram da su tu negdje u pet deka... i što se tiče tog nekog iskustva igranja evropskih utakmica, mislim da je Sheriff malo bolji u tom segmentu što naravno ništa ne treba da znači.

I mi svi priželjkujemo izbjeci Celtic, a mislim da bi dosta bolju utakmicu odigrali protiv njih recimo, nego protiv Qarabaga naprimjer. Njih bi pod svaku cijenu zelio izbjeci.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 194 gosta.