FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 18 jun 2019, 09:29

Imam neki osjecaj da smo bas nespremni sve ovo docekali.
Mada uvijek je taj osjecaj kad je Evropa.

Mozda kad se to promjeni, aBd nadam se ubrzo, da cemo tek tada napraviti veliki iskorak.

Ja bih Celtik da dobijemo, mada sam stavio glas za Serif.
Celtic je institucija bgmi, bilo bi uzivanje na stadionu :)

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 18 jun 2019, 09:31

Daj na Celtic da se igramo, igramo, igramoooooooo :opaopa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 jun 2019, 09:35

Ni ja ne bih da kukam, pa evo necu. Sta god bude, mislim da se moze nekako proci prvo pretkolo. Malo srece i eto ga.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 18 jun 2019, 09:43

Imam osjećaj da Sheriffa izvlačimo.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 jun 2019, 09:49

Ja sam ubijedjen da koga god da izvucemo sa svima cemo moci odigrati korekten utakmice, naravno kada bih mogao birati redoslijedom isao bih Dudelange, Slovan, Sherif, Celticn i Qarabag. Isto tako nakon izvlacenja do cetvrtka ocekujem barem dva kapitalca jer imam osjecaj da ih Hadzija cuva u rukavu. Takodje ocekujem promociju novih dresova, mada mi drug juce rece da ce bordo kombinacija biti ista( i zbog toga im yebem od do, jer nisu sposobni nakon cetiri godine izbaciti novi dres)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jun 2019, 09:52

Sheriff
Dudenlage
Slovan
Qarabeg
Celtic

Tim redoslijedon, pa da vidimo sreću
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 18 jun 2019, 09:54

Mogao bi neko potpisati danas, utorak je mater mu .ebem.
Hoćete vi u Europu, plačite sad pič.e.
Slijedeće sezone sredina tabele, afirmacija mladih i rahat.
Što nam ovo treba?
Samo smo sebi zakomplikovali život.
I ovo malo igrača se prepalo, pobjegoše.
Uprava napolje!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 jun 2019, 09:56

Ma ko god dodje yebat ce mo HIM majku sviJema

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 jun 2019, 10:02

Daj te luksemburg da se igramo.. sta je ovo gdje onaj predsjednik FIFE sto je rusi namjestio svjetsko prvenstvo, red bi bio da nama nasteli luksemburzane..

**** zelju ,Platinuja i francusku cjelu..

Ovo radi izvlacenja, treba ovi uvest u 6 ujutro da se uzvalaci

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2019, 10:07

Ovdje je bitno da ljudi ne podliježu nekoj masovnoj histeriji, kao i to da se ne potcjenjujemo previse ali ni ne precjenjujemo.
Mislim da je suvisno govoriti da nam se eto opet raspada igracki kadar. To nije tacno. Kao sto nije tacno ni da uprava tj. sš luta i ne zna sta ce eto 5 do 12. Vrlo je jasno da uprava zadrzava igrace za koje misli da su kvalitet a imaju i normalna primanja srazmjerna igama i kvaliteti. Ali i kontinuitetu igara. Ne mozes placati najvise jednog Crepulju sa 21 utakmicom odigranom u sezoni, od kojih je dosta trazio formu. Ozljede su bile vecinom iste i desavale su sez zbog lose spreme. Dakle, isto bi se opet desavalo najvjerovatnije. Od ostalih koji su otisli, svi do jednog su bili zaista višak. Halilovic nije odigrao 3 tekme na nivou prvotimca, bekic- to svi znamo sta i kako, Sofranac nije igrao skoro nikako a ima sigurno dobru platu. Sada dolazimo do onih bitnijih, to su Mujakic, prodan u januaru i kapic koji je bio na posudbi. Adukor je jos na zimu bivsi igrac bio tako da ga ne racunam.

slika

Ovo je formacija bez pojacanja. Naravno, tu su ozljede Pidre i Stanojevica, ali su tu su i novi igraci koji su dosli.

slika

Ovdje imas na klupi krstu, sabanovica.

NARAVNO, TREBA NAM MINIMALNO J EDAN VEZNI, TREBA NAM LIJEVI BEK, STOPER, mozda desno krilo kvvalitetno. Ali o kakvom raspadu je ovdje prica? Osipanje kadra? Pa mora neko otici, ne mozes 3 sezone u PL drzati iste igrace posebno ne mlade i one koji odskacu, a ne mozes ni preplacene igrace drzati i moliti Boga da se ne ozlijede kad poskoče.

Ima ekstra ocija ovdje, jos kada dodju pojacanja, Husref ce biti na slatkim mukama.

Npr u Kup utakmicamma ili laksim prvenstvenim.

slika

Na klupi ti sjede Dervisagic umjesto ahmeta udje, Djokanovic umjesto gavrica ili sabanovica , i sl. Mislim da po ovome uprava je odradila ekstra do sada, rijesila se igraca koji nisu bili na 100%, ostavila mlade i zeljne dokazivanja, ostavila kvalitet rahmanovica, ahmetovica, tatara, vekoskog, lazica, kovacevica. Uz pojacanja, mislim da ce ovo biti i vise nego odlicno i jace nego prosle sezone
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 18 jun 2019, 10:15

Pantelija je napisao/la:Ovdje je bitno da ljudi ne podliježu nekoj masovnoj histeriji, kao i to da se ne potcjenjujemo previse ali ni ne precjenjujemo.
Mislim da je suvisno govoriti da nam se eto opet raspada igracki kadar. To nije tacno. Kao sto nije tacno ni da uprava tj. sš luta i ne zna sta ce eto 5 do 12. Vrlo je jasno da uprava zadrzava igrace za koje misli da su kvalitet a imaju i normalna primanja srazmjerna igama i kvaliteti. Ali i kontinuitetu igara. Ne mozes placati najvise jednog Crepulju sa 21 utakmicom odigranom u sezoni, od kojih je dosta trazio formu. Ozljede su bile vecinom iste i desavale su sez zbog lose spreme. Dakle, isto bi se opet desavalo najvjerovatnije. Od ostalih koji su otisli, svi do jednog su bili zaista višak. Halilovic nije odigrao 3 tekme na nivou prvotimca, bekic- to svi znamo sta i kako, Sofranac nije igrao skoro nikako a ima sigurno dobru platu. Sada dolazimo do onih bitnijih, to su Mujakic, prodan u januaru i kapic koji je bio na posudbi. Adukor je jos na zimu bivsi igrac bio tako da ga ne racunam.

slika

Ovo je formacija bez pojacanja. Naravno, tu su ozljede Pidre i Stanojevica, ali su tu su i novi igraci koji su dosli.

slika

Ovdje imas na klupi krstu, sabanovica.

NARAVNO, TREBA NAM MINIMALNO J EDAN VEZNI, TREBA NAM LIJEVI BEK, STOPER, mozda desno krilo kvvalitetno. Ali o kakvom raspadu je ovdje prica? Osipanje kadra? Pa mora neko otici, ne mozes 3 sezone u PL drzati iste igrace posebno ne mlade i one koji odskacu, a ne mozes ni preplacene igrace drzati i moliti Boga da se ne ozlijede kad poskoče.

Ima ekstra ocija ovdje, jos kada dodju pojacanja, Husref ce biti na slatkim mukama.

Npr u Kup utakmicamma ili laksim prvenstvenim.

slika

Na klupi ti sjede Dervisagic umjesto ahmeta udje, Djokanovic umjesto gavrica ili sabanovica , i sl. Mislim da po ovome uprava je odradila ekstra do sada, rijesila se igraca koji nisu bili na 100%, ostavila mlade i zeljne dokazivanja, ostavila kvalitet rahmanovica, ahmetovica, tatara, vekoskog, lazica, kovacevica. Uz pojacanja, mislim da ce ovo biti i vise nego odlicno i jace nego prosle sezone
Po meni mozda da se rijese i Sisica i to bi bilo to sto se tice nepotrebnih igraca koji zauzimaju mjesto u ekipi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 18 jun 2019, 10:29

Slovan, i to prva tekma u Bratislavi.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2019, 10:30

Pantelija je napisao/la:

slika

I onda neko kaze kako Pantelija ne gotivi Hebibovica :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jun 2019, 10:33

Sada vratim vijesti kada su Halilović i Crepulja došli ( januar 2018). Obojica su ugovor potpisali do juna 2019 uz mogućnost produženja na jos jednu godinu.
Da su mislili u Upravi s njima produžavati sjeli bi za sto u januaru, dakle nisu ni imali u planu su njima produžiti.

A i kad je Milanović došao iz Krupe kao krilni igrac imao sam osjećaj da će Halilović otići. Crepulja me i nije baš nešto specijalno oduševio da sad žalim za njim xD

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jun 2019, 10:34

miky_hz je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

slika

I onda neko kaze kako Pantelija ne gotivi Hebibovica :mrgreen:

Samo ga još na gol nije stavio. :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2019, 10:37

Pa na krilu je najbolje sto imamo, realno. Na beku je tobe jarabi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 jun 2019, 10:39

Kad je tekma sa Mladost DK? Hoce li nasi raditi prenos?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 jun 2019, 10:42

Mogli ste nam vratiti Hodzica, nemamo lijevog beka :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 18 jun 2019, 10:50

Nemoj molim te Qarabag, samo ne njih :puke: :puke:

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 18 jun 2019, 10:51

Svasta ja sve kontam izvalcenje u 1
Pu mamu vam nikad docekat
Ja sam u soku ostao kad sam za Ljubana procitao, serite vi satro kolko je igrao, ko poznaje fudbal taj vidi kakav nam je covjek motor ekipe bio. Nismo Rahmana bolikurca osjetili kad je los zato sto je Crepulja vazda na nivou bio, momak se igrao, prenosenje lopte ko liga petice. Falit ce nam pravo...
Zadnja izmjena: Smjecanindzemo, dana/u 18 jun 2019, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Beli98, Hajdeee, kupus army, Vanja8, vedinjo98 i 71 gost.