Mada uvijek je taj osjecaj kad je Evropa.
Mozda kad se to promjeni, aBd nadam se ubrzo, da cemo tek tada napraviti veliki iskorak.
Ja bih Celtik da dobijemo, mada sam stavio glas za Serif.
Celtic je institucija bgmi, bilo bi uzivanje na stadionu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Po meni mozda da se rijese i Sisica i to bi bilo to sto se tice nepotrebnih igraca koji zauzimaju mjesto u ekipiPantelija je napisao/la:Ovdje je bitno da ljudi ne podliježu nekoj masovnoj histeriji, kao i to da se ne potcjenjujemo previse ali ni ne precjenjujemo.
Mislim da je suvisno govoriti da nam se eto opet raspada igracki kadar. To nije tacno. Kao sto nije tacno ni da uprava tj. sš luta i ne zna sta ce eto 5 do 12. Vrlo je jasno da uprava zadrzava igrace za koje misli da su kvalitet a imaju i normalna primanja srazmjerna igama i kvaliteti. Ali i kontinuitetu igara. Ne mozes placati najvise jednog Crepulju sa 21 utakmicom odigranom u sezoni, od kojih je dosta trazio formu. Ozljede su bile vecinom iste i desavale su sez zbog lose spreme. Dakle, isto bi se opet desavalo najvjerovatnije. Od ostalih koji su otisli, svi do jednog su bili zaista višak. Halilovic nije odigrao 3 tekme na nivou prvotimca, bekic- to svi znamo sta i kako, Sofranac nije igrao skoro nikako a ima sigurno dobru platu. Sada dolazimo do onih bitnijih, to su Mujakic, prodan u januaru i kapic koji je bio na posudbi. Adukor je jos na zimu bivsi igrac bio tako da ga ne racunam.
Ovo je formacija bez pojacanja. Naravno, tu su ozljede Pidre i Stanojevica, ali su tu su i novi igraci koji su dosli.
Ovdje imas na klupi krstu, sabanovica.
NARAVNO, TREBA NAM MINIMALNO J EDAN VEZNI, TREBA NAM LIJEVI BEK, STOPER, mozda desno krilo kvvalitetno. Ali o kakvom raspadu je ovdje prica? Osipanje kadra? Pa mora neko otici, ne mozes 3 sezone u PL drzati iste igrace posebno ne mlade i one koji odskacu, a ne mozes ni preplacene igrace drzati i moliti Boga da se ne ozlijede kad poskoče.
Ima ekstra ocija ovdje, jos kada dodju pojacanja, Husref ce biti na slatkim mukama.
Npr u Kup utakmicamma ili laksim prvenstvenim.
Na klupi ti sjede Dervisagic umjesto ahmeta udje, Djokanovic umjesto gavrica ili sabanovica , i sl. Mislim da po ovome uprava je odradila ekstra do sada, rijesila se igraca koji nisu bili na 100%, ostavila mlade i zeljne dokazivanja, ostavila kvalitet rahmanovica, ahmetovica, tatara, vekoskog, lazica, kovacevica. Uz pojacanja, mislim da ce ovo biti i vise nego odlicno i jace nego prosle sezone
I onda neko kaze kako Pantelija ne gotivi HebibovicaPantelija je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I onda neko kaze kako Pantelija ne gotivi HebibovicaPantelija je napisao/la: