NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NFL
Kakav block Gronka!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
E haj da vidimo može li Mahomes išta, ili ćemo pišat pa spavat...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
reich i luck su dobijali 6-10 timove i hjustona, za nešto više od toga nisu, shvati to. ovo je drugi nivo u kome oni nemaju šta tražiti, osim kanal na tv na kome se prenosi da pogledajuEdin TM87 je napisao/la:E moj Reich, e moj Luck pa jestel coravi od ociju pa pogledaj im odbrane![]()
Ma lagano adjustments Bill nasao pogledo 5 minuta tekme Chiefs Colts i eto, jos da vidim kako je spremio odbranu i tjt
sudije ... jednoglasnoGOAT je napisao/la:koja ekipa je favorit?Imam neku suhvu da kanzas uzima
aj jos jedan TD pa da idem spavati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pocni prognozirat za citere da ispadnu vise i ne pravi se plaho pametan jer si sve fulio od pocetka sezone pa evo do kraja hvalajestamaji je napisao/la:reich i luck su dobijali 6-10 timove i hjustona, za nešto više od toga nisu, shvati to. ovo je drugi nivo u kome oni nemaju šta tražiti, osim kanal na tv na kome se prenosi da pogledajuEdin TM87 je napisao/la:E moj Reich, e moj Luck pa jestel coravi od ociju pa pogledaj im odbrane![]()
Ma lagano adjustments Bill nasao pogledo 5 minuta tekme Chiefs Colts i eto, jos da vidim kako je spremio odbranu i tjt
Chiefsi smijesni dzaba im i domaci teren, izgledaju ko Chargersi
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Brady baca yard i po pasove al to je dovoljno OL zavrsava pricu, trcat ce im 250 yardi, kao sto je mogao Mack i OL Coltsa da je ovaj Reich bio pametan.
ja sam od W 5-6 vidio SB rams-chiefs, ali neće ovo na dobro, tekma do sada izgleda ko da je chiefsima hladno a patriotsima nije. ... ko zna šta su ovi uzeli!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi trebaju ubaciti jedno 3 DT-a i 6 LB-ova.
Uzeli čaj od nane. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Hajde TD da idem leći. Biće ovo 35 - 10 za patse.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brady pao qrcu za usi kao i Manning one zadnje dvije godine..Sreca pa ima BB tu
Sistem QB malo Goffovo, ne daj mu je Bill budalo trci i pobijedit ces.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.