FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- theprodigy
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
konacno okupljanje sutra pred tekmu, ko nekad

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ti fakat volis trolat' . Ako si dovoljno star da znas sta je tosafira je napisao/la:Ako budete imali dobar rezultat protiv Kozare, trebali bi 20 minuta prije kraja napravit takticku izmjenu i ubaciti Pantica.
1946
- sarajlija89
- Kontakt:
Veliki intervju: Jirži Plišek
http://www.fksinfo.com/np-1486-Intervju_Jiri_Pliek.htm
Ovaj covjek ce vratiti titulu na Kosevo aBd....
Danas Kozara. Mislim da ne bi trebalo biti vecih problema. Maximalno angazovano, svjesni smo sta nam 3 boda znace i uz podrsu navijaca do nove pobjede aBd...
3-0
SARAJEVO SAMPION
http://www.fksinfo.com/np-1486-Intervju_Jiri_Pliek.htm
Ovaj covjek ce vratiti titulu na Kosevo aBd....
Danas Kozara. Mislim da ne bi trebalo biti vecih problema. Maximalno angazovano, svjesni smo sta nam 3 boda znace i uz podrsu navijaca do nove pobjede aBd...
3-0
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
odakle ta iformacija ?????theprodigy je napisao/la:konacno okupljanje sutra pred tekmu, ko nekad![]()
![]()
Bas me interesuje gdje i u koliko je okupljanje INFO ???seyoniii je napisao/la:odakle ta iformacija ?????theprodigy je napisao/la:konacno okupljanje sutra pred tekmu, ko nekad![]()
![]()
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Na ovom forumu neces sigurno saznati gdje je i kad okupljanje.
Nema potrebe @ safira da glumis nešto ,svi su skontali da si Ferguson u fudbalu..samo ti godina fali ...
Danas , + 9 nad kospama....2-0
Danas , + 9 nad kospama....2-0
Jedna info za danas:
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....nadam se da ce neko ovu iffo prenijeti na sjeveru i da ce sjever javiti se Semjonu i pozvati ga da dodje na sjever....zamolio bih sve da ovu info prenesu svim jaranima na sjeveru pa da se procuje a samo vam mogu reci da mi je Semjon rekao posto ga znam da ako ga zovnu sa sjevera da ce doci na sjever.....nadam se da ce ovo se desiti i da cemo ga pozvati na sjever...pozzz
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....nadam se da ce neko ovu iffo prenijeti na sjeveru i da ce sjever javiti se Semjonu i pozvati ga da dodje na sjever....zamolio bih sve da ovu info prenesu svim jaranima na sjeveru pa da se procuje a samo vam mogu reci da mi je Semjon rekao posto ga znam da ako ga zovnu sa sjevera da ce doci na sjever.....nadam se da ce ovo se desiti i da cemo ga pozvati na sjever...pozzz
Leotar igra iducu igra protiv nas,pa onda protiv Kozare,tako da ce vecerasnjim gledanjem utakmice imati sansu da vide i jedne i drugeado-hz je napisao/la:Jedna info za danas:
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....
P.S. veceras 2-0
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema veza nije to ni vazno skim igraju vazno je da znaju svi da ce doci i da ga zovemo na sjever jer je rekao da ce doci i da vidie dusmani sutra na tv i printanim medijima sliku kako dolazi i ulazi na sjever...ovo prenijeti svima i treba ga pozvati da dodjemiky_hz je napisao/la:Leotar igra iducu igra protiv nas,pa onda protiv Kozare,tako da ce vecerasnjim gledanjem utakmice imati sansu da vide i jedne i drugeado-hz je napisao/la:Jedna info za danas:
na tekmu dolaze igraciu Leotara koji sutra igraju protiv Slavije, a sljedece kolo igraju sa Kozarom....
P.S. veceras 2-0
-
samosarajvo
- Kontakt:
imaju ljudi koji ce odluciti hoce li ga pozvat ili ne..ado-hz je napisao/la:Nema veza nije to ni vazno skim igraju vazno je da znaju svi da ce doci i da ga zovemo na sjever jer je rekao da ce doci i da vidie dusmani sutra na tv i printanim medijima sliku kako dolazi i ulazi na sjever...ovo prenijeti svima i treba ga pozvati da dodjemiky_hz je napisao/la:Leotar igra iducu igra protiv nas,pa onda protiv Kozare,tako da ce vecerasnjim gledanjem utakmice imati sansu da vide i jedne i drugeado-hz je napisao/la:Jedna info za danas:
P.S. veceras 2-0
vremenska prognoza za sutra kaze -8 na grbavici....... 
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kada cemo napokon stati u kraj debilima na tribini na obje strane...
Nadam se da ce momak biti dobro...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Procitao sam da je zboden, sta je tacno bilo?Baja_Zvjerka je napisao/la:Kada cemo napokon stati u kraj debilima na tribini na obje strane...![]()
![]()
Nadam se da ce momak biti dobro...
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
sacekajmo dok se raja vrati sa tekme vise ce se znati do tad bi molio da ne pisete nsita o ovme ko nije upucen

-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sarajevo - Kozara 4:0 Bravo Momci...svaka vam cast...samo tako dalje 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tetkma ...onako rutinski sa puno grešaka u pasovima... I et sve ok +8....tako da NASA kona safira moze nemirno spavati sto mu iskreno želim do kraja zivota
- Curva_SUD
- Kontakt:
Jel moze neka informacija o tom momku sto je zboden 
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sta reci,osim odlicno
.Kojasevic je jednostavno planuo,5 golova i 5 asistencija je njegov ucinak u 6 odigranih utakmica.Bila bi steta da na ljeto ode,a da ne zaradimo nista
.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.