FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E jos samo da isplatimo igracima pare koje smo duzni pa da imaju motiva da igraju evropu a i da dovedemo koga kvalitetnog
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Iamju i oni neki Celtic festival krajem jula tako da bi im i zbog toga odgovaralo da zamjene domacinstva
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
JaštaShofaII je napisao/la:Plati ce daidza put za dvije milje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
raja koji bi termini bili igranja utakmica u trecem pretkolu EL-ca?
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Duzni smo 23 plate plus one od prosle godine kad budzet nismo imali i kad smo kamp morali rusit,akademiju raspustitiInijesta je napisao/la:E jos samo da isplatimo igracima pare koje smo duzni pa da imaju motiva da igraju evropu a i da dovedemo koga kvalitetnog
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lazić okači sliku našeg protivnika u prvom kolu LP na instagramu, da ne ostaje, ne bi je kačio 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Po meni je logicno da dobijamo 1 b. (ako se ne varam)za prolaz u narednu rundu , samo sto ne mozemo dobiti onaj "drzavni koeficijent za x ili pobjedu". Voljom zrijeba smo prosli u 3 pretkolo . Za lovu ne znam ? Nema utakmica , nema TV-prava , nema poreza za UEFA ?ElCartel11 je napisao/la:Bitnije od love je koeficient, da li se dobija kad smo direktno u 3 pretkolu LE? Po nekoj logici mislim da necemo dobiti koeficient...MortemHz je napisao/la:Naravno da se dobija novac, mi smo već prošli drugo pretkolo EL, uživajte u ovom dvomeču braćo moja lijepa.
Imao srece ovaj Celtic ide direktno u 3. pretkolo LE.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
A zaboravljas da su i definitivno otkupili Edouarda... Rogic, McGregor i meni licno najdrazi, ludjak Griffiths. Nije igrao pola godine, bio na odvikavanju od alkohola i kocke.zagor1987 je napisao/la:Sve je to uredu,al kad ti igra jedan Boyata,Teirny,Lustig,Ajer nemam ti sta reci na tvoju konstatacijuesprit24 je napisao/la:Ma mozemo mi igrat snjima itekako, po meni su Gladbach i Atalanta City i Barcelona u jednom za Skote. Nikad ih nisam volio uvijek su igrali na silu fudbal i forsirali duge lopte. Ocekujem do cetvrtka dva mega pojacanja kako bi sto spreminiji docekali taj dvomec sa skotima. Takodje zao mi je sto u tim utakmicama nece biti cucuge i pidre pogotovo ovog prvog koji je stvoren za ove fajterske utakmice. Znal neko ko bi mogao raditi prenos od domacih/regionalnih tv kuca ???
Nista pitari... Celtic ne vjerujem da prolazite, al dobra stvar sto ste u ovom trecem pretkolu. Ima nade, nek vam je sa srecom.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
8. i 15.8.adem993 je napisao/la:raja koji bi termini bili igranja utakmica u trecem pretkolu EL-ca?
Ždrijeb je 22.7.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nadam se da ćemo igrati bunker, sjeckati im igru... praviti puno sitnih faulova, svaki treći četvrti pas. Opstruisati igru maksimalno, cekat kontru da napravimo nešto...U suprotnom nam ne gine debakl..
Znači primijeniti sistem koji igraju ove divlje ekipe kad dodju na Koševo... valjanje po terenu, prljava igra puno sitnih faulova, pa možda bude x ili poraz sa 1-2 razlike... Ako budemo igrali "svoju igru" hatma nam je.
Znači primijeniti sistem koji igraju ove divlje ekipe kad dodju na Koševo... valjanje po terenu, prljava igra puno sitnih faulova, pa možda bude x ili poraz sa 1-2 razlike... Ako budemo igrali "svoju igru" hatma nam je.
da iskreno ne smijemo igrati svoju igru, al i to je mac sa dvije ostrice, ne znam stvarno, ljudi su mnogo brzi i jaki, bunker kad bi igrali svoj vrijeme nije ni to dobro, jer se ne mozes branit protiv ovakvi ekipa, al ne smijemo previse ni otvoreno, takticki moramo neki fazon bacit, na kontre i presing neki dokle mognemo, zatvorit se skroz kad ostanemo bez snage..OsmanhodzicBuco je napisao/la:Nadam se da ćemo igrati bunker, sjeckati im igru... praviti puno sitnih faulova, svaki treći četvrti pas. Opstruisati igru maksimalno, cekat kontru da napravimo nešto...U suprotnom nam ne gine debakl..
Jbg, nemamo srece. Ako vec mora da bude ispadanje nek bar onda bude casno po nas i skupo po Celtic. Sretno momcima !!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
Husref nam je trenerOsmanhodzicBuco je napisao/la:Nadam se da ćemo igrati bunker, sjeckati im igru... praviti puno sitnih faulova, svaki treći četvrti pas. Opstruisati igru maksimalno, cekat kontru da napravimo nešto...U suprotnom nam ne gine debakl..
Hebib će čuvat Tiernyja
sve je poznato već
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne smijemo ispast bez ispaljenog metka, najveci poraz bi bio kad bi pali bez borbe, moramo se borit i ostavit srce na terenu, ako to uspijemo, rezultat me ne zanima, jer ako ostavimo srce na terenu sigurno necemo dozivjeti blamazu, samo jako, bez strahahz033 je napisao/la:Jbg, nemamo srece. Ako vec mora da bude ispadanje nek bar onda bude casno po nas i skupo po Celtic. Sretno momcima !!!!!!!!!!!!
Nikako ni pomislit ne smijemo da se razlete po terenu,nikakvu trku dopustiti inace ako udjemo u takvu igru bice debakl. Prekidi ce bit preopasni to vec svi znaju
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne da se Crepulji u/protiv Celtica 
FK Sarajevo
Ja bih presing radio dok mozemo izdrzat, ljudi igraju pasing i brzu igru, presing bi ih usporio, nama je glavno da im usporimo igru, sad kolko mozemo izdrzati takvom igrom, presing presing, neka kontra i go bi bilo cudo, al nije nemoguce
Svjestan sam da cemo ispast, al uvjeren sam da cemo pruzit dobru partiju
Svjestan sam da cemo ispast, al uvjeren sam da cemo pruzit dobru partiju
Kako bi volio da odem u Glasgow da imam para lol:
Zamisli one sretnike koji su izvucenii da putuju sa ekipom
Mislim da ce ovo biti najtrofejniji klub ikad koji ce gostovati na Kosevu poslije rata, poslije zelje naravno
Zamisli one sretnike koji su izvucenii da putuju sa ekipom
Mislim da ce ovo biti najtrofejniji klub ikad koji ce gostovati na Kosevu poslije rata, poslije zelje naravno
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije Celtic sad neka ekipa sa kojom se ne može igrati.
Nakon Atalante i Gladbacha sa svakim se može igrati.
Do 3 komada da primio je ok.
Nakon Atalante i Gladbacha sa svakim se može igrati.
Do 3 komada da primio je ok.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ovaj Celtic bas ima srece vise nego pameti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.