3 hefte nepuneamypitar je napisao/la:Nadam se da će se ekipa kompletirati do Slovenije.Ne znam jako malo je vremena do Seltica.Benkara21 je napisao/la:Rezervni golman, prvoklasni stoper, prvoklasni lijevi bek, prvoklasni veznjak i napadač.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
[quote="extazy"]Kolko cemo sad zaraditi ?
Od lige prvaka cirka 500000 KM
Od 2 kola EL 500000 KM
Od 3 kola kolko sam cuo isto nekih 500000 KM
Znaci minimalno 1,5 milion, ne racunajuci ostalo TV prava, ulaznice, znaci samo od UEFE
I kolko se ono dobija za PlayOff jel oko milion isto ?
Znaci brat bratu, mi smo dobri 2,3 miliona eto, jos PlayOff, mogli bi zaradit okruglo 4 miliona
Zar nije od lige prvaka 250 k€ za pretkolo i 200k€ nagrada ko prvak ? Cini mi se a je tako nesto bilo, znaci samo od tog skoro milion km aBd
Od lige prvaka cirka 500000 KM
Od 2 kola EL 500000 KM
Od 3 kola kolko sam cuo isto nekih 500000 KM
Znaci minimalno 1,5 milion, ne racunajuci ostalo TV prava, ulaznice, znaci samo od UEFE
I kolko se ono dobija za PlayOff jel oko milion isto ?
Znaci brat bratu, mi smo dobri 2,3 miliona eto, jos PlayOff, mogli bi zaradit okruglo 4 miliona
Zar nije od lige prvaka 250 k€ za pretkolo i 200k€ nagrada ko prvak ? Cini mi se a je tako nesto bilo, znaci samo od tog skoro milion km aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
znaci 2 miliona samo od UEFE, da odemo do PlayOffa mozemo cifru sveukupno zaokruzit na nekih 4,5 miliona **** te, znaju to i u upravi, vjerujem sad dobri par pojacanja i da se maksimalno iskoristi Europa i da date pare vratimo i opet u plusu izadjemoTHEC je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Nećemo kur. tri tačke mrdnut a inkasirat ćemo 260 milja eura
€260,000 (ovo ce svi prvaci koji ne udju u grupnu fazu dobiti)
€280,000 First qualifying round CL
€260,000 Second qualifying round EL
€280,000 Third qualifying round EL
Hebib ulazi u formu trpanja sad, u njegove vjestine vjerujem i u kvalifikacijama.
JURIŠ
nema on kondicije za oboje haverumidzuka je napisao/la:Hebib ulazi u formu trpanja sad, u njegove vjestine vjerujem i u kvalifikacijama.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo da nas Emir ne razočara. Para ima, igrača ima, šta se još čeka 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Top nesrece bi bilo da milan odustane i vrate porazenog iz ovog dvomeca u 2 pretkolo el .. puko bi ko balon
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ne razumijem ? Prije svega mi igramo EL ( Sampionski put ), dok Milan igra obican put, takodjer ako Milan odustane neko drugi iz Italije ce preuzet njegovo mjesto
Bez najmanje tri-cetiri pojacanja klase Lazica slijedi rezultatska katastrofa u dvomecu.
Nadam se da ce nesta uraditi na planu pojacanja, najvise radi tog 3. predkola EL.
Nadam se da ce nesta uraditi na planu pojacanja, najvise radi tog 3. predkola EL.
Milan je ucesnik grupne faze kroz poziciju u ligi i jedino mogu da ih zamjene s nekim iz njihove lige, ili da opet jos jedan porazeni oz play offa bude takozvani "sretni gubitnik". Njihova molba nemaju utjecaj na nasu poziciju.Fudo je napisao/la:Top nesrece bi bilo da milan odustane i vrate porazenog iz ovog dvomeca u 2 pretkolo el .. puko bi ko balon
Ovo sve hipoteticki ako im uvaze zahtjev.
JURIŠ
sigurno ce doci dobrih sad pojacanja, narucito sto imamo sansu da idemo u Play Off, znaci dobrih para mozemo uzet, ne sumljam da hadzija uveliko radi poslije zdrijebazagorski je napisao/la:Bez najmanje tri-cetiri pojacanja klase Lazica slijedi rezultatska katastrofa u dvomecu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čega se lik dosjetioFudo je napisao/la:Top nesrece bi bilo da milan odustane i vrate porazenog iz ovog dvomeca u 2 pretkolo el .. puko bi ko balon
FK Sarajevo
KRSTE VELKOSKI: "Dobili smo najtežeg protivnika u skupini, neminovno je da je Celtic favorit. Utakmici ćemo pristupiti maksimalno ozbiljno, ali moram reći i da ćemo uživati – nemate svaki dan priliku igrati sa slavnim Celticom.“ 
Opet uživanje. Šta ćeš bolan uživat, ima da ginete na terenu!!!! Naživili ste se vi dovoljno. Igrajte za promjenu s mudima!!! Oni neće uživat nego igrat ozbiljno. Yebem ti mentalitet.
Tako je Đeno izjavio protiv MGB da idu uživat, pa nas raskovaše.
Opet uživanje. Šta ćeš bolan uživat, ima da ginete na terenu!!!! Naživili ste se vi dovoljno. Igrajte za promjenu s mudima!!! Oni neće uživat nego igrat ozbiljno. Yebem ti mentalitet.
Tako je Đeno izjavio protiv MGB da idu uživat, pa nas raskovaše.
Kad sam to ja razočarao?BordoSarajevo je napisao/la:Samo da nas Emir ne razočara. Para ima, igrača ima, šta se još čeka
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Daj boze da se dovede makar 1 top igrac. Para ima ali se valjda pravi taj budzet koji je lupam 5 mil KM rasporedi za sve segmetne i uostalom za pojacanja. Tako da ovo sto mi pricamo bice para od uefe to sigurno nece biti sad za ovu godinu. Druga je stvar ako ovi ispod kazu i naprave neki zahtjev, treba nam jos 100 200k za pojacanja ali sumnjam da to tako kod nas ide.. Abd dodje neka zvijer !BordoSarajevo je napisao/la:Samo da nas Emir ne razočara. Para ima, igrača ima, šta se još čeka
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pokacanja ce bit sigurno, zasto ih jos nema?, nema ih jer svi jaci igraci cekaju da vide dal imaju sanse u drugim ligama pa kad ostanu na sonu onda nas prihvate. Jbg liga, tereni, sudije, savez, sve nam je u k pa nas svi i zaobilaze...BordoSarajevo je napisao/la:Samo da nas Emir ne razočara. Para ima, igrača ima, šta se još čeka
Mozes ti biti pozitivan koliko hoces. Kad su ljudi fizicki i takticki nadmocni. Plus sto je njima igrati pred 30k na Kosevu svakodnevnica, a nasi se useru nasih navijaca kad predje cifra 8000.extazy je napisao/la:ako se predas odma primit ces opet vise od 5 komada, moramo pozitivni bit, a najvise igraci, da izadju i da se bore, nemamo sta izgubit, mozemo napravit cudo, mozemo im pruzit dobru partiju da nas pamte ko borce il da skinemo gace..revolt je napisao/la:De malo odvadite. Tako ste govorili i za Atalantu.
De ba uozbiljite se. Ne vjerujem da cemo primiti 8 komada ali nemamo sanse. Odlicno je ovo sve ispalo.
Igramo prvu na Kosevu koje ce aBd biti puno i sigurno da ce se dobro i zaraditi. A onda cekamo trece pretkolo. Dvomec sa Celticom treba iskoristiti da se se vide sve mane i isprave do treceg pretkola. Da igraci osjete kako je igrati te utakmice i da se maksimalno pripreme za to trece pretkolo. Tamo onda ako nam se posreci mozda napadnemo Play Off.
Iz iskustvaBordoSarajevo je napisao/la:Čega se lik dosjetioFudo je napisao/la:Top nesrece bi bilo da milan odustane i vrate porazenog iz ovog dvomeca u 2 pretkolo el .. puko bi ko balon
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja mislim da imamo sanse protiv Celtica.
Oni definitivno nece biti na 100% svojih mogucnosti i spreme, ako mi budemo... Onda nasa sprema moze umanjiti nedostatak kvaliteta u odnosu na Celtic.
Sve je moguce. Ako budemo imali muda, kao sto nismo imali protiv Atalante, vjerujem u cudo.
Oni definitivno nece biti na 100% svojih mogucnosti i spreme, ako mi budemo... Onda nasa sprema moze umanjiti nedostatak kvaliteta u odnosu na Celtic.
Sve je moguce. Ako budemo imali muda, kao sto nismo imali protiv Atalante, vjerujem u cudo.
Daj te celtic da ih karamo. 1:0 na kosevu 8;0 u engleskoj, VOLIM TE SARAJEVO.
Procemo celtik, ako i ne prodemo procemo u 4 kolo kup uefe
Steta sto se pidro povrjedi a i stanojevic al sta je tu je.
Krsto vidjecemo te majstore kako ces uzivat, ako bude i ko sosad u zagrijavanju izgubis 70% kondicije.
Hadzija Znam da citas ovaj forum de turi 10 jula da igram jer dolazim
Procemo celtik, ako i ne prodemo procemo u 4 kolo kup uefe
Steta sto se pidro povrjedi a i stanojevic al sta je tu je.
Krsto vidjecemo te majstore kako ces uzivat, ako bude i ko sosad u zagrijavanju izgubis 70% kondicije.
Hadzija Znam da citas ovaj forum de turi 10 jula da igram jer dolazim