joj hare je najaci kad pocne da psujeharis10 je napisao/la:**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccc
p.s.zabit ce njega ovaj Nilski
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
joj hare je najaci kad pocne da psujeharis10 je napisao/la:**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccc
heheheheh evo poveo mi elfsborg,a sto se tice zenice,rekao sam to i nekom stoletu sa vaseg fforuma,posto cijenim objektivne ljude i realne prije svega,posto sam i sav takav,mozes mi se slobodno javit kad dodjes u zenicu ako neces doc sa naviajcima!pintol_TM87 je napisao/la:joj hare je najaci kad pocne da psujeharis10 je napisao/la:**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccchahaha izvini druze sto ja ovako sav sretan al ebga spasio sam se bankrota...sad taman imam za zenice
HAHAHA POGODJEN STRIJELAC P.NILSSENpintol_TM87 je napisao/la:joj hare je najaci kad pocne da psujeharis10 je napisao/la:**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccchahaha izvini druze sto ja ovako sav sretan al ebga spasio sam se bankrota...sad taman imam za zenice
p.s.zabit ce njega ovaj Nilski
heh ti sa benetonom ja sa ovim Raonicom...a to za zenicu ma idem sa navijacima a kod tebe cu da nocimharis10 je napisao/la:jos malo i kraj,idem ose dalje zivcirat sa benetonom

Lutrija i Williams.haris10 je napisao/la:gotovo dobi beneton,eh sad da vas pitam,osto mi je jos sutra gravelines kec,i sad ja bi se branio na x2 ali u derbiyu trazi najmanje jos dva para,znal iko kladionicu gdje se moze odigrat samo jedan par francukse kosarke

Virtu4l je napisao/la:Lutrija i Williams.haris10 je napisao/la:gotovo dobi beneton,eh sad da vas pitam,osto mi je jos sutra gravelines kec,i sad ja bi se branio na x2 ali u derbiyu trazi najmanje jos dva para,znal iko kladionicu gdje se moze odigrat samo jedan par francukse kosarke
Ja opet na jednom...
Ma ubila me prva četvrtina. Samo 24 poena...ILoveLFC je napisao/la:
Da, uglavnom igram overe i undere. Nekako mi je to lakše pogoditi. U subotu sam igrao single Real Madrid - Almeria preko 7,5 golova, kvota @7,00. Tada sam dobro ubo. Međutim, više je padova nego prolaza... ali jedan dobar prolaz može priuštiti nekoliko padova.adnan24 je napisao/la: @Virtu4l
Ti si jedan od rijetkih koji na te novce igra zbroj poena,golova i slicno...vecinom ljudi na te pare forsiraju samo onaj konacah ishod 1,x,2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.