FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 18 jun 2019, 22:07

Ljudi prolazimo Celtica ba!

Nosioci smo u drugom i trecem pretkolu LP
I onda na Ajax u play offu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 jun 2019, 22:07

SarajevoJeBordo je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije Celtic sad neka ekipa sa kojom se ne može igrati.
Nakon Atalante i Gladbacha sa svakim se može igrati.

Do 3 komada da primio je ok.
Možeš li mi definisati pojam "može se igrati s njima"?
Nisu oni sad neka jaka defanziva, može se i zabiti koji gol, možda čak i iznenaditi.
Škotska liga je malo jača od naše, imaju bolje uslove svakako, al' ko ih nema? :urnebes:
Vjerujem da im 1-2 gola možemo zabiti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jun 2019, 22:09

a **** dudelange izvukao valletu

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 18 jun 2019, 22:10

Mišljenja sam da će naši igrači odlično odigrati ovaj dvomeč.
Rasterećeni, željni dokazivanja, gladni uspjeha i "na oku" mnogim stručnjacima.
Svi spominju zaradu od prvog, drugog, trećeg pretkola, ulaznica, reklama i TV prava.
Sa dobrom partijom u ovom kolu, porast cijene igrača bi mogao biti ogroman i toga su svi svjesni.
Kad malo razmislim (ako do toga dođe) u trećem pretkolu EL možda bi bilo bolje izvući atraktivnijeg protivnika.
Mnogo dobre partije smo pružali protiv zvučnijih imena da ih ne nabrajam, pa i protiv Borusije kući odnosno Atalante na strani.
Ispadali smo od levata kad smo se najmanje nadali.
Imali smo priliku učiti na greškama.
Hoćemo li nastaviti učiti ili prelomiti, zavisi od mnogo faktora.
U svakom slučaju lijepo ljeto u zlatnoj dolini.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 18 jun 2019, 22:12

Kako je krenulo jos cemo ispasti favoriti protiv Celtica kako se bude utakmica priblizavala. A poslije ce biti **** majki i neka dramaturgija, i psovanje Husrefu i upravi.
A realnost i mi dvije galaksije razlicite.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 22:14

revolt je napisao/la:
extazy je napisao/la:
revolt je napisao/la:De malo odvadite. Tako ste govorili i za Atalantu.
ako se predas odma primit ces opet vise od 5 komada, moramo pozitivni bit, a najvise igraci, da izadju i da se bore, nemamo sta izgubit, mozemo napravit cudo, mozemo im pruzit dobru partiju da nas pamte ko borce il da skinemo gace..
Mozes ti biti pozitivan koliko hoces. Kad su ljudi fizicki i takticki nadmocni. Plus sto je njima igrati pred 30k na Kosevu svakodnevnica, a nasi se useru nasih navijaca kad predje cifra 8000.

De ba uozbiljite se. Ne vjerujem da cemo primiti 8 komada ali nemamo sanse. Odlicno je ovo sve ispalo.
Igramo prvu na Kosevu koje ce aBd biti puno i sigurno da ce se dobro i zaraditi. A onda cekamo trece pretkolo. Dvomec sa Celticom treba iskoristiti da se se vide sve mane i isprave do treceg pretkola. Da igraci osjete kako je igrati te utakmice i da se maksimalno pripreme za to trece pretkolo. Tamo onda ako nam se posreci mozda napadnemo Play Off.
ma ne ocekujem ja prolaz, ko i svak normalan, al nadam se dobroj partiji, nadam se da ih namucimo, to bi bila pobjeda, poraz bi bio kad bi nas napunili

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 jun 2019, 22:17

extazy je napisao/la:Kolko cemo sad zaraditi ?
Od lige prvaka cirka 500000 KM
Od 2 kola EL 500000 KM
Od 3 kola kolko sam cuo isto nekih 500000 KM

Znaci minimalno 1,5 milion, ne racunajuci ostalo TV prava, ulaznice, znaci samo od UEFE

I kolko se ono dobija za PlayOff jel oko milion isto ?

Znaci brat bratu, mi smo dobri 2,3 miliona eto, jos PlayOff, mogli bi zaradit okruglo 4 miliona

I DA HVALA TI BOZE PA SAM PITAR

Docekati na Kosevu Europskog Sampiona, fudbalsku legendu kakva je Celtic, a srce ce mi bit ko Bosna ako pruzimo dobru partiju
Jos ako uspijem namac para za Glazgov al tesko.... Al ima 3 kolo ako nista, mozda tu bude jedno gostovanje, al Glazgov, dicu kredit ko kone, hipoteku brata mi mrtvog
Jesam li ja nesto fulio il cemo dobit odma od UEFE 250 i vise milja kao sampioni drzave plus za ucesce u prvom kolu joa toliko

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 22:18

zagor1987 je napisao/la:
Od 2 kola EL 500000 KM

Znaci minimalno 1,5 milion, ne racunajuci ostalo TV prava, ulaznice, znaci samo od UEFE

Znaci brat bratu, mi smo dobri 2,3 miliona eto, jos PlayOff, mogli bi zaradit okruglo 4 miliona

Docekati na Kosevu Europskog Sampiona, fudbalsku legendu kakva je Celtic, a srce ce mi bit ko Bosna ako pruzimo dobru partiju
Jos ako uspijem namac para za Glazgov al tesko.... Al ima 3 kolo ako nista, mozda tu bude jedno gostovanje, al Glazgov, dicu kredit ko kone, hipoteku brata mi mrtvog
Jesam li ja nesto fulio il cemo dobit odma od UEFE 250 i vise milja kao sampioni drzave plus za ucesce u prvom kolu joa toliko
nisi fulio, zato sam zaboravio, gore je momak naveo, dobijamo jos 500k KM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jun 2019, 22:20

najesen pare ležu od UEFE ne letite života vam
sa c timom će nas naklofat
čuj njima sprema upitna a nama će bit dobra hahahahah
e nema niko luđi od pitara
oficijelno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 22:24

pa moras bit optimista, najlakse bi bilo da i mi i igraci se naguzimo i nek nas trpaju kolko mogu, ne smijemo uc u utakmicu kao da smo vec izgubili, moraju se borit, ne smije tu bit strahopostovanja, igraci moraju uc u utakmicu sa ciljem da izbace Celtic

a to ko je spremu pominjo taj fakat ga prenosi nesto, njima igrac bi na dobrojutro marator istrco haha

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jun 2019, 22:25

Nadtrčaćemo ih!!
al u prvih 5 minuta, pa ćemo onda ispuhat ko željkan
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 jun 2019, 22:25

Ne dižite Celtic u nebesa. Njihov level je sličan Dinamovom. Uzmite u obzir da oni nama prvi gostuju, tu možemo odigrati dobru utakmicu ako ne budemo mutavi kao protiv Atalante.

Ne vjerujem da nam mogu od 5 golova u 2 meča zabiti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 jun 2019, 22:28

revolt je napisao/la:Kako je krenulo jos cemo ispasti favoriti protiv Celtica kako se bude utakmica priblizavala. A poslije ce biti **** majki i neka dramaturgija, i psovanje Husrefu i upravi.
A realnost i mi dvije galaksije razlicite.
I onda ce standardno najveci 'optimisti' postati najveci pljuvaci.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jun 2019, 22:33

Pobjeze nam Mesa u Zelju.
Jbt jesu nisko pali, pa on u 3 godine nema 10 utakmica.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 jun 2019, 22:35

Nase razmisljanje je kao da smo Real izvukli, pa majku mu J*** vise i hljeb i takav mentalitet nas i sve. Pa hocemo li ikad uci u taj evropski dvomeč sa optimizmom. Vazda prica o tome kako smo mi autsajderi itd... a vazda zelimo taj iskorak. Nisu svemirski brod. Ovo je idealna prilika da se taj iskorak napravi. Kad pogledas timove iz okruzenja protiv kakvih ekipa su pravili iznenadjenja onda je ovo za nas top prilika. Protivnik gigant, ali opet neko protiv koga se itekako može igrati. Nisu oni toliko ni atraktivni koliko su izgradjeno ime zbog svije proslosti i historije. Ja ne kazem da smo mi favoriti, ali oni su klasicni engleski stil fudbala, duge lopte i disciplina. Smatram da svoju sansu imamo preko kontri, i to veliku sansu. Pa jednoj Borusiji koja je realno 2 klase bila iznad ovog sad Celtica, zadali smo ogromne muke. Jednoj Atalanti koja je je takodjer 2 klase iznad ovog Celtica zabili smo dva gola i namucili ih u gostima. Imali smo mi tih velikih utakmica... nas je najveci problem u glavama i mentalitetu, i tu ako budemo dobri imamo se cemu nadat. Ja se nadam, nadam se da ih bar mozemo namuciti ako nista. A sto da ne napasti ih i pokusati ih iznenaditi. Oni su ljudi kao i mi.

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 18 jun 2019, 22:37

amypitar je napisao/la:Pobjeze nam Mesa u Zelju.
Jbt jesu nisko pali, pa on u 3 godine nema 10 utakmica.
Sa srecom i njemu i njima. Nisu nas nivo :D
Valja brojati dane do prve tekme jojoj...
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 18 jun 2019, 22:40

Od 2 kola EL 500000 KM

Nema od 2 pretkola ništa para....pušimo foru

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jun 2019, 22:52

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne dižite Celtic u nebesa. Njihov level je sličan Dinamovom. Uzmite u obzir da oni nama prvi gostuju, tu možemo odigrati dobru utakmicu ako ne budemo mutavi kao protiv Atalante.

Ne vjerujem da nam mogu od 5 golova u 2 meča zabiti.
mali savjet
ne spuštajte ih u našu ravan
ljudi nam ne leže, taj stil igre ne, ta borbenost ne
ni kao repci, a ovako ma preglupo mi i pisat...

drugo
profesionalci
bit ćemo skautirani do bola
naša taktička varijanta ne postoji, mi plana nemamo ni ako povedemo ni ako ga primimo...
isto sve...stoga umijte se ledenom vodom i shvatite da apsolutno nema šanse nikakve nizašta...
tako da ako se neko čudo desi možete se iskreno radovat i bit iznenađeni...
mi se branit ne znamo, ovde ispod se Hearts pristojno postavlja i brani cijelu tekmu...ali uzalud
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 18 jun 2019, 22:55

FK Sarajevo je današnjim žrijebom u Nyonu za protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka za protivnika dobio škotski Celtic.

Iako nisu imali sreće u žrijebu jesu na samom kraju žrijeba kada je par Celtic/Sarajevo izvučen kao sretni dobitnik u žrijebu.

Poraženi će igrati direktno u trećem kolu kvalifikacija za Evropsku ligu dok će svi preostali igrati u drugom kolu kvalifikacija.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 jun 2019, 22:56

Realno pretezak protivnik, mozes se ti furati koliko hoces ali nasne su nam 7%. Cuda su moguca, ali... spremit se fino, dat 100000000% mogucnosti i biti uzdignute glave.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], nedimmmm1337, Rule_hz i 18 gostiju.