FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nek bude što biti mora, imamo 3. pretkolo EL u džepu 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kad su planirana ta pojacanja vise?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- ElCartel11
- Kontakt:
I ja citam i ibretim se. To isto kao da stojis na semaforu sa ficom, a pored stane mecka sa 300 konja i zeli da se utrkuje sa tobom. Ljudi su 2 levela i vise iznad nas, taman da jih dobijemo na Kosevu, gore ce nas isprasiti u uzvratu. Sreca nam je sto smo izvuceni kao LL, pa idemo u 3 pretkolo, ali ako ne dovedemo advekatna pojacanja i tu cemo brzo ispasti, jer poznavajuci nasu srecu prilikom zdrijeba ne ocekuje nas lagan protivnik.Denchi je napisao/la:najesen pare ležu od UEFE ne letite života vam
sa c timom će nas naklofat
čuj njima sprema upitna a nama će bit dobra hahahahah
e nema niko luđi od pitara
oficijelno
Ali po drugoj strani mi je drago, da ce jedan takav klub gostovati u nasoj zemlji, sa normalnim navijacima i bice to jedno lijepo iskustvo za nase mlade igrace, a Bgm i mozda jedna od zadnjih utakmica protiv nekog velikog tima za Mersu, Krleta...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Daaaaj goool Sarajvooo i namaa više ne trebaaaa ooooo oooo
12 minuta dobar pokušaj Hebibovića.
25 minuta Kovacevic cuva nasu mrezu netaknutom, skinuo je zicer.
38 minuta, korner za domaćina, Ahmetović najvisi u skoku i zabija za vodstvo domaćeg tima, tribine u delirijumu, sjever poludio trese se Koševo... na na naaaaaa naaaaaaaaa oooooo Sarajevoooo !!!
12 minuta dobar pokušaj Hebibovića.
25 minuta Kovacevic cuva nasu mrezu netaknutom, skinuo je zicer.
38 minuta, korner za domaćina, Ahmetović najvisi u skoku i zabija za vodstvo domaćeg tima, tribine u delirijumu, sjever poludio trese se Koševo... na na naaaaaa naaaaaaaaa oooooo Sarajevoooo !!!
Jbm mijenjanje termina. Taman mi se sve fino poklopilo za revanš i promjene. Ovako neću moći na tekmu, osim ako mi ko ne izađe u susret da zamjenim smjenu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
da sad citam, idalje nije sigurno al iznenadilo me, kako god gore sam zaboravio navest jos 500k sto dobijamo od ucesca, jos ne zaboravi da se daje novacana i na pobjedu, remi i golove, fino cemo opet zaradit, mada nadajmo se da cemo naplatit 2 kolo, jer se racunamo ko da ucestvujemo i racunamo se ko pobjednici, dali ce UEFA napatit vidjet cemoGangEvil je napisao/la:Nema od 2 pretkola ništa para....pušimo foruextazy je napisao/la:Kolko cemo sad zaraditi ?
Od lige prvaka cirka 500000 KM
Od 2 kola EL 500000 KM
Od 3 kola kolko sam cuo isto nekih 500000 KM
Znaci minimalno 1,5 milion, ne racunajuci ostalo TV prava, ulaznice, znaci samo od UEFE
I kolko se ono dobija za PlayOff jel oko milion isto ?
Znaci brat bratu, mi smo dobri 2,3 miliona eto, jos PlayOff, mogli bi zaradit okruglo 4 miliona
I DA HVALA TI BOZE PA SAM PITAR
Docekati na Kosevu Europskog Sampiona, fudbalsku legendu kakva je Celtic, a srce ce mi bit ko Bosna ako pruzimo dobru partiju
Jos ako uspijem namac para za Glazgov al tesko.... Al ima 3 kolo ako nista, mozda tu bude jedno gostovanje, al Glazgov, dicu kredit ko kone, hipoteku brata mi mrtvog
i ako doguramo do PlayOffa nagrada je dodatnih 600k
**** ga mjenjali su termin zbog viza
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto syebaše nas, bolje da smo igrali drugo kolo jer bi to prošli i zaradili tu pare, pa bi onda zaradili pare i u trećem kolo...
Zato ja danas pitam, nelogično mi da nam plaćaju bezveze, jer uopšte ne igramo..
Yebena sreća
Zato ja danas pitam, nelogično mi da nam plaćaju bezveze, jer uopšte ne igramo..
Yebena sreća
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ako izbacite celtic igracete sa:
serif/saburtalo
Helsinki /torshavn
kalju/skendija
slovan/sutjeska
ararat/aik.
serif/saburtalo
Helsinki /torshavn
kalju/skendija
slovan/sutjeska
ararat/aik.
Sad finansijski jest bolje, al ovako je dosta bolje direktno, 2 kolo mogo nas zapast neko kurat i da ispadnemo, ovako vrlo lako do PlayOffa
Kako god 500k ucesce, 500k 1 kolo, 500k 3 kolo el, tv prava, ulaznice, bonus na pobjede, golove, remije, i po mogucnosti PlayOff koji je oko 600k
Zarada je dobra, nije pola miliona malo, al opet nismo u sitaciji da nam svaka marka treba, bilo bi dobro da dobijemo novac, al vjerovatno necemo, bio sam ubjednjen da cemo dobit
https://www.football-coefficient.eu/money/#money-club
ovdje cemo moc vidjet kolko smo od UEFA zaradili
Kako god 500k ucesce, 500k 1 kolo, 500k 3 kolo el, tv prava, ulaznice, bonus na pobjede, golove, remije, i po mogucnosti PlayOff koji je oko 600k
Zarada je dobra, nije pola miliona malo, al opet nismo u sitaciji da nam svaka marka treba, bilo bi dobro da dobijemo novac, al vjerovatno necemo, bio sam ubjednjen da cemo dobit
https://www.football-coefficient.eu/money/#money-club
ovdje cemo moc vidjet kolko smo od UEFA zaradili
Jah, bezveze Seltik, mi smo inače preko noći postali Šalke pa nas neće syebat naš mentalitet. 
Oni su za nas Mančester Siti i Juventus zajedno. De ba, Seltik, klub među top 5 najtrofejnijih svjetskih klubova, preko 100 zvaničnih trofeja jbt. Eto slučajno ih naosvajali, pa došli da ih Sarajevo izbaci.
Sve što mi možemo je fino ih ugostit, napunit stadion i odigrat muški, a proć ne možemo. Lopta jest okrugla al taj predmet sferičnog oblika uvijek u takvim utakmicama više od 4 puta završi iza leđa našeg golmana. Bolje da je kockasta, manje bi nas ovakvi profesionalci trpali.
I bolje što smo LL ba, yebeš pare. U drugom pretkolu EL možeš ispast, možeš syebat start u ligi, ovako imaš vremena da kompletiraš ekipu a tih pola miliona maraka ćemo svakako nadoknadit od TV prava protiv Seltika i prodatih ulaznica. Mi bi da se yebemo a da nam ne uđe, da je kako bilo Dudelanž i bit LL...
Oni su za nas Mančester Siti i Juventus zajedno. De ba, Seltik, klub među top 5 najtrofejnijih svjetskih klubova, preko 100 zvaničnih trofeja jbt. Eto slučajno ih naosvajali, pa došli da ih Sarajevo izbaci.
Sve što mi možemo je fino ih ugostit, napunit stadion i odigrat muški, a proć ne možemo. Lopta jest okrugla al taj predmet sferičnog oblika uvijek u takvim utakmicama više od 4 puta završi iza leđa našeg golmana. Bolje da je kockasta, manje bi nas ovakvi profesionalci trpali.
I bolje što smo LL ba, yebeš pare. U drugom pretkolu EL možeš ispast, možeš syebat start u ligi, ovako imaš vremena da kompletiraš ekipu a tih pola miliona maraka ćemo svakako nadoknadit od TV prava protiv Seltika i prodatih ulaznica. Mi bi da se yebemo a da nam ne uđe, da je kako bilo Dudelanž i bit LL...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Husrefe, puštaj igračima Atalantu na Koševu 2 puta dnevno sve do utakmice. Da VIDE KAKO NE TREBA NI SLUČAJNO!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bolje nek sebi pušta. I slat nekog drugog na pressice, da Lennon ne sazna sastav 3 dana prije utakmice. Nije to Kemo Hafizović ba, da mu možeš na viber poslat strelice iscrtane kako kontaš igrat...joker90 je napisao/la:Husrefe, puštaj igračima Atalantu na Koševu 2 puta dnevno sve do utakmice. Da VIDE KAKO NE TREBA NI SLUČAJNO!
Da je proci ove to bi bilo cudo,onda bi i sljede kolo prosli smijem se kladit. Glupo mi je sto igramo revans u Skotskoj,ako ovdje kiksaju slucajno tamo ce nasi podlec pritisku sa tribina
Valjda neće opet biti "budi Husrefa žena u 9"...skoroalen je napisao/la:Bolje nek sebi pušta. I slat nekog drugog na pressice, da Lennon ne sazna sastav 3 dana prije utakmice. Nije to Kemo Hafizović ba, da mu možeš na viber poslat strelice iscrtane kako kontaš igrat...joker90 je napisao/la:Husrefe, puštaj igračima Atalantu na Koševu 2 puta dnevno sve do utakmice. Da VIDE KAKO NE TREBA NI SLUČAJNO!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma saznao ili ne saznao ti si sve rekao u prethodnom postu. Fino ugostiti, pobiti se muški i to je to. Nadam se samo da se neće ponoviti više nikada Atalanta, a Boga mi i Kukesi.skoroalen je napisao/la: Bolje nek sebi pušta. I slat nekog drugog na pressice, da Lennon ne sazna sastav 3 dana prije utakmice. Nije to Kemo Hafizović ba, da mu možeš na viber poslat strelice iscrtane kako kontaš igrat...
Postepeno iz godine u godinu rasti i, ako Bog da, za koju godinu idemo i mi u grupnu fazu EL za početak, eto ne mora odmah biti LP
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da vidimo sta nam odgovara kad prodjemo Skote
Celtic FC (SCO) vs FK Sarajevo (BIH)
GNK Dinamo (CRO)
APOEL FC (CYP)
Valur Reykjavík (ISL) vs NK Maribor (SVN)
FK Suduva (LTU) vs FK Crvena zvezda (SRB)
FC Sheriff Tiraspol (MDA) vs FC Saburtalo (GEO)
HJK Helsinki (FIN) vs HB Tórshavn (FRO)
Nõmme Kalju FC (EST) vs KF Shkëndija (MKD)
ŠK Slovan Bratislava (SVK) vs FK Sutjeska (MNE)
Ararat-Armenia FC (ARM) vs AIK (SWE)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ja ba... Isti nam đavo il se spremali 3 hevte za utakmicu il se sutra skupili da igramo. Ljudi su alieni za nas. Kakva crna sprema, pa Britanci poznati kao najveći trkači u svijetu fudbala, et sad ćemo mi Velkoskog našpanovat da nadtrči Browna.Derdiyok je napisao/la:Ma saznao ili ne saznao ti si sve rekao u prethodnom postu. Fino ugostiti, pobiti se muški i to je to. Nadam se samo da se neće ponoviti više nikada Atalanta, a Boga mi i Kukesi.skoroalen je napisao/la: Bolje nek sebi pušta. I slat nekog drugog na pressice, da Lennon ne sazna sastav 3 dana prije utakmice. Nije to Kemo Hafizović ba, da mu možeš na viber poslat strelice iscrtane kako kontaš igrat...
Postepeno iz godine u godinu rasti i, ako Bog da, za koju godinu idemo i mi u grupnu fazu EL za početak, eto ne mora odmah biti LP
On neće protiv Slobode da trči jbt.
Daj nam SuĆesku 
Nearest countries by coefficient
34. North Macedonia (6.875)
35. Albania (6.625)
36. Lithuania (6.250)
37. Moldova (6.000)
38. Ireland (5.450)
39. Bosnia-Herzegovina (5.375)
Nearest countries by coefficient
34. North Macedonia (6.875)
35. Albania (6.625)
36. Lithuania (6.250)
37. Moldova (6.000)
38. Ireland (5.450)
39. Bosnia-Herzegovina (5.375)
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
belosevic28
- Kontakt:
Meni tekma protiv Seltika dodje kao kruna jedne preuspjesne sezone iza naseg kluba. Na noge ti dolazi ekipa koja je osvojila 50tak titula u Skotskoj, ekipa koja je dobila Barcu kad je ova igrala ponajbolji fudbal... Kako god zavrsi (osim nekog tamburanja alla Atalanta) ja zadovoljan. Dalje nam se otvara Play off ali polako sa tim pompeznim najavama. Ne zaboravimo da smo juce strahovali od Krupe, Tuzle itd. Prerano ke za iskorak, zato sce sto se napravi, puna saka brade.
Cilj - titula.
Cilj - titula.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- egocentrik
- Kontakt:
Mokri snovimiky_hz je napisao/la:Da vidimo sta nam odgovara kad prodjemo Skote![]()
Celtic FC (SCO) vs FK Sarajevo (BIH)
GNK Dinamo (CRO)
APOEL FC (CYP)
Valur Reykjavík (ISL) vs NK Maribor (SVN)
FK Suduva (LTU) vs FK Crvena zvezda (SRB)
FC Sheriff Tiraspol (MDA) vs FC Saburtalo (GEO)
HJK Helsinki (FIN) vs HB Tórshavn (FRO)
Nõmme Kalju FC (EST) vs KF Shkëndija (MKD)
ŠK Slovan Bratislava (SVK) vs FK Sutjeska (MNE)
Ararat-Armenia FC (ARM) vs AIK (SWE)
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: Lecler, newton_heath_lyr, PeppermintSA, rimljanin90, Serha i 57 gostiju.