Maloprije je izašlo na SportDC da će kup neće igrati, a titula ide pitarima, europa mi, Zrinjski, Borac.LjoZee je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:09Da je bila opcija da se titula dodijeli, dva ispadnu i pusti se Kup do kraja bez obzira da li ga mi osvojili ili ne ja bih rekao posteno.
Ovako dati titulu, niko da ne ispadne plus umjesto Kup da se zavrsi za sta ima uslova ode Borac je samo bruka i sramota ove lige i saveza. Makar je zvanicno potvrdjeno kako stvari ferceraju ovdje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba nas bombardovati i izbrisati s lica zemlje. Federaciji i bosnjacima generalno vise nije problem ni dodik ni covic peti ni deseti. Jedini problem smo mi, bosnjacki izdajnici, picke prodane i izdajice svog naroda i svoje drzave. Povili se pod 2 agresorske šuge i karine iz nase banjaluke. Fuj stid me samog sebe, mater vam **** svima redom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma bruka, moj Braco. Uhvatili se sto je Borac 4. i ne popustaju, a taj isti Borac ispao u cetvrtfinalu i ko mu je kriv sto je tu izgubio sansu da je bori za Evropu. Ovdje ti Evropu donosi Kup, a ne 4. mjesto (sa izuzecima, ali moras odigrat da znas hoce li biti izuzetak ili ne).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Najlogicnije moze biti da Sarajevo bude prvak, da Celik i Zvijezda ispadnu i da se odigra kup na neutralnom terenu. Ili da se ponisti sezona. Ovo da se proglasi prvak, da iz lige niko ne ispada a da se kup ne odigra iako omogucava Sirokom i GOSK-u da preko njega izadju u Evropu je apsurd koji je ocigledno moguc samo u ovoj drzavi. I hajde ti sad nekog nagovori da ulozi novac u ovu nakradu od lige i drzave. Nije ni cudo sto omladina bjezi odavde...tuga Bozija.
Klasicno priznavanje samo jednog dijela tabele koji odgovara nekom, ovo ostalo pravit ce se da nije ni postojalo nikad.
Da su pustili to sve kao sto smo vec napisali ja bih prvi rekao nema favorizovanih timova. Eto, priznali smo tabelu, dobio si sansu za Kup sad hoce li je neko iskoristiti ili ne zavisi od njega, ali sansu si dobio. Ovo se moze smatrati i poklonjenom titulom jer samo to se kao ispostovalo. Boli me klinac sto je gore Sarajevo ko god da je rekao bih ovo.
Da su pustili to sve kao sto smo vec napisali ja bih prvi rekao nema favorizovanih timova. Eto, priznali smo tabelu, dobio si sansu za Kup sad hoce li je neko iskoristiti ili ne zavisi od njega, ali sansu si dobio. Ovo se moze smatrati i poklonjenom titulom jer samo to se kao ispostovalo. Boli me klinac sto je gore Sarajevo ko god da je rekao bih ovo.
- MocMahale444
Nije logicno da Borac koji je 4-ti na tabeli ode u evropu a da se kup ne odigra. Borac moze jedino u evropu ako mi ili Zrinjski osvojimo kup. U slucaju da se ne odigra kup mi smo onda osvajaci kupa jer smo na tabeli bolje plasirani od Zrinjskog i na osnovu toga i Borac moze igrati evropu..
Materu svoju nek smatraju osvajacem kupa. Pustite nas ko ljudi da odigramo kad je Bog dao uslove za te 3 utakmice ako ce bit skraceno.
Ma samo pogledaš,ko je pisao text na tom portalu,sve vam bude jasno.G.Š. Želim-želiš
Savjetnik Dinama Zdravko Mamić kazao je za subotnje izdanje "Dnevnoga avaza" kako će prihod zagrebačkoga kluba u sljedećoj godini biti "nula" jer su svi prihodi isključivo vezani za prodaju igrača i ulaznica od igranja u Europskim natjecanjima.
Dodao je da uopće ne razumije kako će nogomet funkcionirati i opstati, ali smatra kako se prvenstva moraju nastaviti makar i bez gledatelja.
Mamić se krije u BiH od Hrvatskoga pravosuđa i 6.lipnja se navršavaju dvije pune godine kako živi u Međugorju u Hercegovini.
"Cijeli svijet je u krizi, ne samo sport i nogomet. Dinamo će biti posljednji u redu za probleme, drugima neće biti nimalo lako, poglavito klubovima u BIH i Hrvatskoj. Neće biti više prodaje igrača kao ranije", rekao je Mamić .
STISKA U SVLAČIONICI
Velika ljetna inventura u Dinamu: Pet zvučnih imena predvodi listu igrača koji napuštaju Maksimir!?
Na pitanje što će biti s talentiranim Amerom Gojakom za koga se nagađa da ide u Španjolsku, Mamić je negirao njegovu prodaju.
Savjetnik Dinama je poručio kako se nogomet mora vratiti na travnjake te se ne može načuditi da su neki u BIH protiv nastavka tamošnje Premijer lige.
U prevodu,ne nastavi li se liga,slijedi amaterizam.
Savjetnik Dinama Zdravko Mamić kazao je za subotnje izdanje "Dnevnoga avaza" kako će prihod zagrebačkoga kluba u sljedećoj godini biti "nula" jer su svi prihodi isključivo vezani za prodaju igrača i ulaznica od igranja u Europskim natjecanjima.
Dodao je da uopće ne razumije kako će nogomet funkcionirati i opstati, ali smatra kako se prvenstva moraju nastaviti makar i bez gledatelja.
Mamić se krije u BiH od Hrvatskoga pravosuđa i 6.lipnja se navršavaju dvije pune godine kako živi u Međugorju u Hercegovini.
"Cijeli svijet je u krizi, ne samo sport i nogomet. Dinamo će biti posljednji u redu za probleme, drugima neće biti nimalo lako, poglavito klubovima u BIH i Hrvatskoj. Neće biti više prodaje igrača kao ranije", rekao je Mamić .
STISKA U SVLAČIONICI
Velika ljetna inventura u Dinamu: Pet zvučnih imena predvodi listu igrača koji napuštaju Maksimir!?
Na pitanje što će biti s talentiranim Amerom Gojakom za koga se nagađa da ide u Španjolsku, Mamić je negirao njegovu prodaju.
Savjetnik Dinama je poručio kako se nogomet mora vratiti na travnjake te se ne može načuditi da su neki u BIH protiv nastavka tamošnje Premijer lige.
U prevodu,ne nastavi li se liga,slijedi amaterizam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kako ce pitari bit prvaci kad ima jos 11 kola do kraja.Pitari idite u Banjaluku igrajte tamo domaci tekme i ono je gradski stadion. Sram vas bilo. Necete vise na Grbavicu ni jedne karte necete dobit pa slavite titule.
Ma ja ne kontam kako možeš polovično tako zaključivati stvari.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kup se nastavlja.
Navijaci drugih klubova konstantno pisu po nasoj temi. @Irfo, Podijeli par banova da napokon skontaju pravila..
Da imam opciju, davno bih podijelio, ovako samo se moze pobrisat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba ga nastelit sportskima da osvoje da ne ide bojac u evropu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 32 gosta.