Mislim da se dobijaju i pare i koeficijentmoj uzor-S.G je napisao/la:Al su nas yebali sa ovim LL. Nit koeficijenta, nit love, mrs u pm..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Jeste i vi navalili na te pare, yebo pare...
Ne mogu da vjerujem da su vam u ovom momentu bitnije pare od 3 pretkola.
Mi bi svakako vrlo vjerovatno mozda i ispali u 2 pretkolu. Ovako je ovo uspjeh sam po sebi, da bez odigrane utakmice imamo ispunjen cilj za Evropu.
ABD u Augustu opet se igra Evropa. Zar to nije bitno u pm.
Ima para i bit će para, zar je sad to najbitnije nama navijacima?
Mi bi svakako vrlo vjerovatno mozda i ispali u 2 pretkolu. Ovako je ovo uspjeh sam po sebi, da bez odigrane utakmice imamo ispunjen cilj za Evropu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:On je negdje sam pročito treba na Kipar.
Ja pročitah maloprije na onom sportdc da bi mogao kod vas.
"Dobar igrač sa zavidnom karijerom. Međutim, nismo zainteresirani za njega i nismo razgovarali o njegovom eventualnom angažmanu. Prije svega radi godina, naša strategija je drugačija", kazao je Hadžić.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kasniš, demantovala je uprava to odmah.alan_kardec je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la:On je negdje sam pročito treba na Kipar.
Ja pročitah maloprije na onom sportdc da bi mogao kod vas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da li ce raditi iko prenos iz Butmira danas? Ss.ba? BordoTv? Molim klub da nam to omoguci
Da vidimo garu valjal sta
Da vidimo garu valjal sta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Za 3. pretkolo EL ždrijeb je 22.7.Stroj1946 je napisao/la:A za ovo trece pretkolo?
Sta ces, sve nekakve racunovode.Zip je napisao/la:Jeste i vi navalili na te pare, yebo pare...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kad zagrmi YNWA na Koševu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nisam pratio Celtic u posljednje vrijeme al zna se kako oni igraju. Visok tempo, presing, duge lopte, opasnost iz svakog prekida. Ako im spustis loptu umiris tempo igre i odbranimo dobro prekide imas dobru šansu.
Ne ocekujem previse al treba pokusati moze se.
Nadam se da cemo dovesti 3 - 4 pojacanja na pozicije koje škripe.
Ne ocekujem previse al treba pokusati moze se.
Nadam se da cemo dovesti 3 - 4 pojacanja na pozicije koje škripe.
HordasOdMalena je napisao/la:Kad zagrmi YNWA na Koševu.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bi ima dao cijeli jug po cijeni od 30 km ,to je za njih sica.
HordasOdMalena je napisao/la:Kad zagrmi YNWA na Koševu.![]()
![]()
![]()
![]()
Kad zagrmi MI SMO DIVOVI
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa dobro, na to smo već navikli.Zip je napisao/la:HordasOdMalena je napisao/la:Kad zagrmi YNWA na Koševu.![]()
![]()
![]()
![]()
Kad zagrmi MI SMO DIVOVI![]()
![]()
Poslije glavnog dijela tisina i navijači L´poola nam dali standing ovation, kao i mi imamo YNWA, al ovo je nešto posebno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Koliko sam skontao ovo sto su izvukli za drugo kolo LP parova. Porazeni ce igrati u drugom kolu EL sto znaci da ce u ovom nasem puta šampiona biti dosta timova s kojim se mozemo nositi. Naravno ovo je ako ispadnemo 
Ovo ce da bude spektakl.
Nadam se da cemo odigrati takvu utakmicu da ce navijaci biti zadovoljni rezultatom. Je li to minimalan poraz, remi ili pobjeda, vidjet cemo
Nadam se da cemo odigrati takvu utakmicu da ce navijaci biti zadovoljni rezultatom. Je li to minimalan poraz, remi ili pobjeda, vidjet cemo
Zip je napisao/la:Ovo ce da bude spektakl.
Da upravu si vrlo je bitno da sa Selticom odigramo pristojno ,radi tog samopouzdanja, jer nam se otvara put do pley ofaa,pa I radi prvenstva.
Zato je bilo jako bitno da smo se pojacali,vec do Slovenije da uigramo ekipu.Ovako mi je ovo mnogo sporo,I bojim se da nam se ne desi ne daj boze protiv Seltica,da nam fudbal ogade.Da narusimo atmosferu I sve sto je uprava dobro uradila u ove zadnje 2 godine.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kakvi su sve klubovi dolazili u BIH radi Sarajeva
Nekako imam osjećaj da će ova tekma biti kao sa Cluj/om.
Siggran sam da nas neće nabušiti, kao Atalanta i Gladbach.
jeste da ćemo primiti bar dva gola glavom(to oceujte). Jednostavno ljudi su u tome moćni, a još kad skontaš koliko smo mi u tom segmentu loši..
Dok mi budemo mogli trćati za njima nista bolji neće biti.
Kad nas umor uhvati, teško se nama.
Zvezda prošle godine nije prosla Salzburga i dobila Liverpola jer he znala lopte, nego jer 90 min al bukvl nisu stali.
Kondicioni ih mora spremiti da grizu !
Nekako imam osjećaj da će ova tekma biti kao sa Cluj/om.
Siggran sam da nas neće nabušiti, kao Atalanta i Gladbach.
jeste da ćemo primiti bar dva gola glavom(to oceujte). Jednostavno ljudi su u tome moćni, a još kad skontaš koliko smo mi u tom segmentu loši..
Dok mi budemo mogli trćati za njima nista bolji neće biti.
Kad nas umor uhvati, teško se nama.
Zvezda prošle godine nije prosla Salzburga i dobila Liverpola jer he znala lopte, nego jer 90 min al bukvl nisu stali.
Kondicioni ih mora spremiti da grizu !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Dobri rezultati, ili protiv Celtica dobra igra uz neki minimalan poraz ce nam visestruko odgovarati.
Ova pauza u Eropi nam takodjer moze odgovarati dok se teren ne napravi, ako je uopste u opciji da se radi tokom ljeta, a prema medijskim navodima jeste.
Nekako se mnogo stvari poklapa, i to mnogo pozitivnih stvari. Iskreno se nadam da je ovo neki dokaz da napokon idemo uz stepenice, ne niz stepenice...
Ova pauza u Eropi nam takodjer moze odgovarati dok se teren ne napravi, ako je uopste u opciji da se radi tokom ljeta, a prema medijskim navodima jeste.
Nekako se mnogo stvari poklapa, i to mnogo pozitivnih stvari. Iskreno se nadam da je ovo neki dokaz da napokon idemo uz stepenice, ne niz stepenice...
Samo slozno braco sta god da bude,stati uz tim i opet duplu napasti. Dusmana je puno,evo opet nas na skupstini svojoj spominjali kao i svaki put do sad. Kaze Selimovic nama iz kluba sve curi,sve informacije,a Pitarima kasne 3 olate a niko ne spominje,kakvi komoleksi ih udraju,jedu se pricaju stalno o nama smradovi iz zeljeznicmarra
joker90 je napisao/la:Prema navijačometru koji posjeduju pojedini @skoroalen je tek postigao vrijednost od 10 KHS(kilohusrefa). To je vrijednost prosječnog navijača.![]()
1-8 KHS - moja tv i stream seratori
8-12 KHS - prosječni navijač, istok, zapad, sjever sa strane, preskaču pojedine tekme
12-16 KHS - pravi navijači, svaka tekma, brucala 'arane moj vokabular, Hus do bagro
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.