[youtube][/youtube]
A Sušić radi za kikiriki.Elegant je napisao/la:Nece Vaha kod nas ide on gdje ima para.
Ajax je napisao/la:Jao ljudi sta radi Vaha sa Alzirom ljudi vode 2:0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svih 11 igraca trce ko ludi. Bore se za svaku loptu.
Retard uzo bonus plus ce uzet tal od prodaje igraca germanijeSaurman je napisao/la:A Sušić radi za kikiriki.Elegant je napisao/la:Nece Vaha kod nas ide on gdje ima para.
+1Chapman je napisao/la:Ma nece Vahid sigurno uzeti za sicu reprezentaciju, ali vjerujem da bi mu pristojna ponuda od nekih, ne znam, 800 hiljada maraka godisnje pa i milion je malo za ovakvog trenercinu **** ga ali nadam se da bi ga takvo nesto dovelo. A para ima, dobice ih kako god, 8 miliona $ se dobija za ispadanje u grupnoj fazi.
JonSnow je napisao/la:Evo moj prvi post na ovom forumu iako ga pratim jako dugo.
Spodobo od trenera i čovjeka upali tv i pogledaj kako to pravi stručnjak radi. Nadam se da te moje oči više neće vidjet na klupi reprezentacije.
Jesu i to više puta.damir_82 je napisao/la:Jesu li tim duplanjem izigrali nasu postavljenu odbranu ili su 1 na 1 prolazili pored svojih cuvara?bhsport je napisao/la:Damire nije istina. Nigerijci su duplali desno krilo i stvarali šanse a sredina ugušena sa medom i kažeš igrali smo 20 minuta. Smiješno.
Sto nije ubacio Kolasinca?
Sinoc je pokazao kolika je neznalica nigerijac ga je pojeo talticki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato sto je selektor i zato sto postavlja igrace i ekipu...
Vec sam pisao da se na terenu vidjelo na pocetku da igramo dobro, i da stvaramo sanse.... E to je cilj taktike! Da se stvaraju sanse i da protivnik nema igraca viska u zavrsnici.... Oni su visak dobijali individualno....
Kolasinac bi to zatvorio..... A za sredinu i napad jedan veliki upitnik sta bi bilo kad bi bilo....
Igrao bi bez Medunjanina koji je par puta odlicno uposlio Dzeku....
Takticki, treba naci nacin da lopta dodje do napadaca.... Da li je Dzeko dobijao sinoc upotrebljive lopte? Sigurno...
Takodjer treba naci nacin da branis svoj gol, da uvijek imas bar 1 na 1 u defanzivi.... I to smo imali do gola...
Kod gola je Spahic ispao, Sunjic izasao da pokrije i ostavio Odemwingiea samog.... Tu se stvori visak koji tesko branis....
Da je Dzeko realizovao nesto od serviranog druga prica bi bila....
Kaže mi lik koji se prijavio prije 9 dana.odjava je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Evo moj prvi post na ovom forumu iako ga pratim jako dugo.
Spodobo od trenera i čovjeka upali tv i pogledaj kako to pravi stručnjak radi. Nadam se da te moje oči više neće vidjet na klupi reprezentacije.
ovi su najjaci koji dugo prate forum ali su se sad odlucili prijaviti.
potpisCaeruleus je napisao/la:Teleća glavurdo, vidiš li ti kako se vodi momčad? Pogledaj Vahe boga.
i ti si nekad bio takavodjava je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Evo moj prvi post na ovom forumu iako ga pratim jako dugo.
JonSnow je napisao/la:Kaže mi lik koji se prijavio prije 9 dana.odjava je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Evo moj prvi post na ovom forumu iako ga pratim jako dugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.