Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- plavac u srcu
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Coentrao: "Neću u Liverpool, želim u Real"
Portugalski reprezentativac i nogometaš Benfice Fabio Coentrao je odbacio špekulacije o tome kako će karijeru nastaviti u redovima Liverpoola, te otkrio kako je njegova želja preseliti u madridski Real.
Portugalski tabloid Correio da Manha je prije dva dana objavio vijest kako je transfer u redove Liverpoola već dogovoren, ali 23-godišnji nogometaš je to opovrgnuo.
Govoreći u trening kampu portugalske reprezentacije, Coentrao je rekao: "Ono što želim je igrati za Real Madrid. To je najbolji klub na svijetu i jedini klub zbog kojeg bih otišao iz Benfice. Real ima najbolje igrače na svijetu, a tamo imam puno prijatelja. Ništa još nije riješeno, ali nadam se da ću preći u Real. U Benfici razumiju moju odluku i moja namjera je osigurati dobru zaradu i za njih. Bit ću im zahvalan cijeli život."
Na Coentraovu odluku je dijelom utjecala i činjenica da u Realu već igraju trojica njegovih suigrača iz reprezentacije, Cristiano Ronaldo, Pepe i Ricardo Carvalho.
"Naravno da sam razgovarao sa Cristianom, Pepeom i Carvalhom. Ja sam još uvijek igrač Benfice, ali moja želja je potpisati za Real." dodao je Coentrao.
Portugalski reprezentativac i nogometaš Benfice Fabio Coentrao je odbacio špekulacije o tome kako će karijeru nastaviti u redovima Liverpoola, te otkrio kako je njegova želja preseliti u madridski Real.
Portugalski tabloid Correio da Manha je prije dva dana objavio vijest kako je transfer u redove Liverpoola već dogovoren, ali 23-godišnji nogometaš je to opovrgnuo.
Govoreći u trening kampu portugalske reprezentacije, Coentrao je rekao: "Ono što želim je igrati za Real Madrid. To je najbolji klub na svijetu i jedini klub zbog kojeg bih otišao iz Benfice. Real ima najbolje igrače na svijetu, a tamo imam puno prijatelja. Ništa još nije riješeno, ali nadam se da ću preći u Real. U Benfici razumiju moju odluku i moja namjera je osigurati dobru zaradu i za njih. Bit ću im zahvalan cijeli život."
Na Coentraovu odluku je dijelom utjecala i činjenica da u Realu već igraju trojica njegovih suigrača iz reprezentacije, Cristiano Ronaldo, Pepe i Ricardo Carvalho.
"Naravno da sam razgovarao sa Cristianom, Pepeom i Carvalhom. Ja sam još uvijek igrač Benfice, ali moja želja je potpisati za Real." dodao je Coentrao.
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!
Vala i ti novinari znaju pretjerati, za nepovjerovati... U izjavi se lijepo vidi da nije ni spomenuo Liverpool.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Stevie G. sretan rodjendan, da nam se sto brze oporavis i da iduce sezone podignes pehar EPL. 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- majestic24
- Kontakt:
koji mu je ovo rodjendan?? 30 ili 31???ILoveLFC je napisao/la:Stevie G. sretan rodjendan, da nam se sto brze oporavis i da iduce sezone podignes pehar EPL.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
31majestic24 je napisao/la:koji mu je ovo rodjendan?? 30 ili 31???ILoveLFC je napisao/la:Stevie G. sretan rodjendan, da nam se sto brze oporavis i da iduce sezone podignes pehar EPL.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Kapitenu sretan rodendan(31) i da osvoji vec jednom tu Englesku Premier ligu.
Ovo za Coentra je sve laz(bar sam takvog misljenja),od toga da ga trazimo pa do toga da je rekao da hoce u Real.Nista na sluzbenoj stranici Benfice nema,medije treba u potpunosti igrnorirati(neke pogotovo),a svo ovo zutilo od medija je prenjelo te dvije vjesti,oko ovih pricica oko transfera samo dajem neki znacaj ljudima koji su u ili oko kluba(insajderi) al i njih uzimam sa dozom rezerve.
Ovo za Coentra je sve laz(bar sam takvog misljenja),od toga da ga trazimo pa do toga da je rekao da hoce u Real.Nista na sluzbenoj stranici Benfice nema,medije treba u potpunosti igrnorirati(neke pogotovo),a svo ovo zutilo od medija je prenjelo te dvije vjesti,oko ovih pricica oko transfera samo dajem neki znacaj ljudima koji su u ili oko kluba(insajderi) al i njih uzimam sa dozom rezerve.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 30 maj 2011, 15:25, ukupno mijenjano 2 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Baš. Novinari sastave takav naslov da ti stvarno pomisliš da direktno odbija odlazak u Liverpool, dok on ovdje samo govori kako bi mu bio san igrati za Real, iako mi i to zvuči samo da si 'nabije' cijenu, i to na zahtjev Benfice.Carlo je napisao/la:Vala i ti novinari znaju pretjerati, za nepovjerovati... U izjavi se lijepo vidi da nije ni spomenuo Liverpool.
Naravno, ovakav naslov su iskoristili zbog toga što je bio povezivan sa Liverpoolom prethodnih dana...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Još 3 godine top fudbala od njega i ciao Stevie. Naravno ne znači da će se oprostiti tad, ali još 3 godine će biti vrhunski, kasnije sve lošiji i lošiji.ILoveLFC je napisao/la:31majestic24 je napisao/la:koji mu je ovo rodjendan?? 30 ili 31???ILoveLFC je napisao/la:Stevie G. sretan rodjendan, da nam se sto brze oporavis i da iduce sezone podignes pehar EPL.
-
- Kontakt:
Giggs je sa 38 godina jedan od glavnih igraca Manchester Uniteda. Sve je stvar zelje, volje, motiva a sigurno to nas kapiten ima. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
sretan rodjendan najboljem kapitenu Stevenu Gerrardu, a sto se tice Fabia Coentraa ja mislim da ce on da nastavi karijeru u Liverpoolu jer ovakve price su bile i za Suareza da mu je san igrati za Barcu da ne zeli u Liverpool pa opet dodje tako da ovim medijima ne treba vjerovati
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Naravno, ali povuci paralelu sa Giggsom kad je imao 32-33 godine i sa ovim Giggsom od 37-38. Razlika je velika ko svemir mada je Giggs čudo jedno koliko je dobar.Jimmy from the hood je napisao/la:Giggs je sa 38 godina jedan od glavnih igraca Manchester Uniteda. Sve je stvar zelje, volje, motiva a sigurno to nas kapiten ima.
[youtube][/youtube] Sretan rodjendan najboljem kapitenu 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- mighty_reds
- Kontakt:
Ako Gerrard sa 37 bude dobar kao i Giggs sada mi sretni i zadovoljni.Bosco je napisao/la:Naravno, ali povuci paralelu sa Giggsom kad je imao 32-33 godine i sa ovim Giggsom od 37-38. Razlika je velika ko svemir mada je Giggs čudo jedno koliko je dobar.Jimmy from the hood je napisao/la:Giggs je sa 38 godina jedan od glavnih igraca Manchester Uniteda. Sve je stvar zelje, volje, motiva a sigurno to nas kapiten ima.

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- plavac u srcu
- Kontakt:
sretan rođendan Stevie i mnogo uspjeha u privatnom tako i u klupskom životu u budoćnosti

Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!
Ipak ništa od Friedela, koji, kako se čini, seli u London, tačnije u Tottenham...
Greatness dies
Ian McGarry BBC Radio 5 live says young is signing for LFC not MUFC !!
To je nova vijest, sad koliko je tacna nezz (:
To je nova vijest, sad koliko je tacna nezz (:
-
- Kontakt:
Slicno, bilo bi dobro da dodje. ( osim ako ne zeli u UnitedLFCing Liverpool FC
Ian McGray: Ashley Young on his way to Liverpool, not Man utd ! #lfc #Mufc
1 minute ago Favorite Retweet Reply

Jimmy from the hood je lud.
Ako zaista postoji ponuda Uniteda, i izabere nas ipak, ja cu ovog covjeka pocet' maksimalno postovat. Al' to su sve spekulacije, sutra cemo vidjet. 

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.