FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 16 jul 2010, 13:03

Evo raja i mene nadam se da ste se malo odmorili od mojih postova.Pratio sam dešavanja na forumu poslije tekme svašta se moglo pročitati ali Bože moj QUOT CAPITA TOT SENTENTIE.Najbitnije je sada da dođemo u što većem broju na Koševo i podržimo igrače i Amara.Kada sam gledao utakmicu nisam mogao vjerovati da je ono Željo,mislim da nije Hapoel onoliko bolji da mi ne možemo pasa sastaviti,ali se pitam šta se igračima desilo pa su odigrali najgoru utakmicu u karijeri.Sada se najbolje može vidjeti ko je pravi navijač Želje jer on uvijek podržava svoj klub.Mislim da ćemo slijedeće godine u Europi mnogo bolje odigrati jer će biti sigurno boljih igrača,a i ostali će biti iskusniji.I nije mi stvarno jasno zašto je Osim gurao Stanića tamo gdje ga gurao? :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 16 jul 2010, 13:14

Hamo je napisao/la:Evo raja i mene nadam se da ste se malo odmorili od mojih postova.Pratio sam dešavanja na forumu poslije tekme svašta se moglo pročitati ali Bože moj QUOT CAPITA TOT SENTENTIE.Najbitnije je sada da dođemo u što većem broju na Koševo i podržimo igrače i Amara.Kada sam gledao utakmicu nisam mogao vjerovati da je ono Željo,mislim da nije Hapoel onoliko bolji da mi ne možemo pasa sastaviti,ali se pitam šta se igračima desilo pa su odigrali najgoru utakmicu u karijeri.Sada se najbolje može vidjeti ko je pravi navijač Želje jer on uvijek podržava svoj klub.Mislim da ćemo slijedeće godine u Europi mnogo bolje odigrati jer će biti sigurno boljih igrača,a i ostali će biti iskusniji.I nije mi stvarno jasno zašto je Osim gurao Stanića tamo gdje ga gurao? :)
ni ja ne kontam zaasto gura u beka nekog ko nikad nece moci igrat dobro tu poziciju... u historiji zelje niko osim jednog davno nije sa druge pozicije u beka presao i igrao dobro.. to odmah znaci golovi padaju

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jul 2010, 13:59

Fare_Sa je napisao/la:
UPS je napisao/la:
bparena je napisao/la: a ovo je zalosno a istinito...
jedino oni svake godine imaju probleme s nekim kartonima, igranjem nekih protivnickih igraca, neregistracijom i uvijek nam dosadzuju s ganjanjem neke pravde za zelenim stolom. Bukvalno skoro pa svake sezone problemi samo u njihovoj avliji jos od vremena kad su uzeli Turbini zasluzeno osvojena 3 boda, a time istjerali Turbinu iz PJ. Tad su ganjali prvaka, sad Evropu i uvijek neki problemi kod njih. Iskreno zelim im sve najbolje a prva stvar bi bilo da prestanu s tim igrama... pozz
Ne mogu da vjerujem sta covjek prica?? procitas li ti nekad ono sto napises?? 'Kod nas u avliji' je to da sloboda igra sa suspendovanim igacem?? e svasta :o :o sta sve nece covjek procitati na ovom forumu :shock: kakvi likovi covjece :shock: :shock:
Iscooliraj brate !;)
Samo vi kulirajte i nikad s hilom necete u evropu. Samo kulirajte a sad spremajte nekog novog igraca neregistrovanog u nekom timu kad pocne PL i pravite opet skandal, a mrsko mi pisati koliko sezovna samo vi "imate" te probleme. Uvijek racunate na te neke 3 boda za solom. Jesam li slago za Turbinu ??? Da ne pisem dalje, sta ste sve raadili. Iskreno iako sam navijac Celika skoro pa 35 god. i Allahami volim Sarajevo na isti nacin kao i sve ostale nase klubove. Znaci postujem i priznajem svaciji trud i navijacka osjecanja, ali ono sto radite godinama ne sluzi na cast jednom nasem velikom klubu. Providno je sve sto se radi, a to bi svaki klub mogao raditi. Sarajevu sve najbolje a vi kulirajte i cekajte ponovo HILU za zelenim stolom i na TV gledajte nas Zeljeznicar i ostale BiH klubove. A gdje ste vi ???
Samo kuliraj - prozirni manevri ... pozz pravim hordasima i sve najbolje Sarajevu i ostalima...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 16 jul 2010, 14:20

ja koliko znam tema se zove FK ŽELJEZNIČAR a ne fk torpedo

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jul 2010, 14:24

Sad ce savez da gori :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 jul 2010, 14:39

seven je napisao/la:
Samo Željo je napisao/la:tek sad zaboli onaj poraz kad vidim koga smo mogli dobiti,nekad smo tako blizu,a tako daleko sto se kaze,da smo kojim slucajem prosli hapoel igrali bi sigurno evropsku ligu grupnu fazu,siguran sam da bi prosli ove sto su nam trebali doci
koji ba slučajni crni prolaz Hapoela, jesi ti gledo utakmicu
kako zdravlje ktb...idi ocnom jbt...il psihijatru neces se pokajat ako odes na obje strane.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 jul 2010, 14:58

hajd sve na stranu, ovi su ovakvi a oni onakvi, nego hoće li sada klubovi koji su izborili evropu dobiti pare za izlazak na međunarodnu scenu ukoliko dođe do suspenzije. Mada mislim da i ovi iz saveza čekaju samo zadnji moment pa će doći do nekog preokreta. Nadam se pozitivnog.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jul 2010, 15:02

husein veličanstveni je napisao/la:hajd sve na stranu, ovi su ovakvi a oni onakvi, nego hoće li sada klubovi koji su izborili evropu dobiti pare za izlazak na međunarodnu scenu ukoliko dođe do suspenzije. Mada mislim da i ovi iz saveza čekaju samo zadnji moment pa će doći do nekog preokreta. Nadam se pozitivnog.
Normalno da nece dobiti pare, mater im korupiranu :evil:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 jul 2010, 15:05

kad je savez suspendiran ni sredstva od transfera ne dobijaju klubovi niti su dozvoljeni transferi, uglavnom PL neće imati smisla

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 16 jul 2010, 16:54

UPS je napisao/la:
bparena je napisao/la: a ovo je zalosno a istinito...
jedino oni svake godine imaju probleme s nekim kartonima, igranjem nekih protivnickih igraca, neregistracijom i uvijek nam dosadzuju s ganjanjem neke pravde za zelenim stolom. Bukvalno skoro pa svake sezone problemi samo u njihovoj avliji jos od vremena kad su uzeli Turbini zasluzeno osvojena 3 boda, a time istjerali Turbinu iz PJ. Tad su ganjali prvaka, sad Evropu i uvijek neki problemi kod njih. Iskreno zelim im sve najbolje a prva stvar bi bilo da prestanu s tim igrama... pozz
Ne mogu da vjerujem sta covjek prica?? procitas li ti nekad ono sto napises?? 'Kod nas u avliji' je to da sloboda igra sa suspendovanim igacem?? e svasta :o :o sta sve nece covjek procitati na ovom forumu :shock: kakvi likovi covjece :shock: :shock:

P.S. nego cujem imate na grbavici novi sistem brojanja na engleskom:
- one, two, three, new castle, hapoel, partizan, litex, zmaj od bosne, nine....
Ti nam, jadnice, reci kako se broji... nema nas pet godina na mapi i opet smo najtrofejniji klub u drzavi... to je ono sto se broji, a ti likuj, furdo... jadni ste vi kad vam je najveci uspijeh sezone nas neuspjeh u LP... bolje idi ganjaj ihtijarevica po terenu, jade jadni i legendu kluba, Zeku Turkovica... udarajte svoje legende i pokazite da ste "divovi"... idi smisljaj sa Gracicem kojeg igraca sad da uvale na kojem bi opet mogli traziti tri boda za stolom... vi nam imate nesto pricati... klub kojem su bodovi iz Tuzle vazniji od obraza... kako ste samo mali, niste svjesni toga... koliko vas se samo natovarilo na nasu temu poslije Hapoela, to je cudo jedno... a na stadionu ne mozete da skupite 4 milje... kakva sramota... bolje idi na onu svoju sihrasku temu i tamo razglabajte o novim pojacanjima (dosao vam je superstar H. M. G. - Hilmo Maria Gutierez GutiC), o novoj upravi itd, al nas pustite na miru... pun vas je qrac po ovom pdf...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 jul 2010, 17:02

BlueIsTheColor-ne nerviraj se i nemoj pokusavati kompleksasima objasniti ko je najtrofejniji BH klub jer:

1946-prvaci SR BiH-poklon saveza komunista
1972-TITO naredio da Zeljo bude prvak(on je inace bio **** a Čobo mu se svidjao)
1998-sudije ponistile cist gol pitarima i produzile utakmicu dva sata dok ga nismo dali(Pehlivanovic izmedju ostalog iz auta dodao Šopovicu)
2001 i 2002 -prvaci po "nacionalnom kljucu"-kako ne znam
2010-kupili titulu

sram nas bilo
Zadnja izmjena: gavran, dana/u 16 jul 2010, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 jul 2010, 17:04

ŽELJO ŠAMPION :mrgreen: :mrgreen:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 16 jul 2010, 17:11

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:hajd sve na stranu, ovi su ovakvi a oni onakvi, nego hoće li sada klubovi koji su izborili evropu dobiti pare za izlazak na međunarodnu scenu ukoliko dođe do suspenzije. Mada mislim da i ovi iz saveza čekaju samo zadnji moment pa će doći do nekog preokreta. Nadam se pozitivnog.

ljudi ja predlazem da se udruze sve navijacke skupine i da zapalimo nogometni savez a one ljude tamo javno objesimo

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 16 jul 2010, 17:15

tm87gigo je napisao/la:kao da je problem hapoela dobiti sa 6:0 , prodjemo njih i idemo dalje :D :D
Ma mi cemo dobit 6:1 al ce oni ic dalje zbog gola u gostima

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 16 jul 2010, 17:16

mmmirza je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:

ljudi ja predlazem da se udruze sve navijacke skupine i da zapalimo nogometni savez a one ljude tamo javno objesimo
ne mozes, jer dodje 100 navijaca i 150 specijalaca... pa hajde izdaji na kraj s njima... to treba da izadje 10000 ljudi... da prenesemo zgradu iz Ferhadije na Jarcedole... a ne po grupica ljudi koji dobiju batine i kaznene prijave...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 jul 2010, 17:18

Vrijedi li uopste igrati fudbal u ovoj drzavi,tek se sad pokazalo da su BHF bili u pravu.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jul 2010, 17:29

Mah, po pravilu, trebaju ih sad za jaja objesit. Pardon, trebamo. Al smo mi glup narod, šta ćeš :cry: . Trebaju i manijaci, pitari, robijaši, bh fanaticosi, fukare, ra i svi ostali, pa da im j*bemo mater više. Nije im dosta što pokraše Boga i oca nego nam i fudbal uništavaju. Al ništa mi ne možemo preko foruma, možemo samo kukat. Treba konkretno nešto napraviti

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 jul 2010, 17:38

Omar500 je napisao/la:Mah, po pravilu, trebaju ih sad za jaja objesit. Pardon, trebamo. Al smo mi glup narod, šta ćeš :cry: . Trebaju i manijaci, pitari, robijaši, bh fanaticosi, fukare, ra i svi ostali, pa da im j*bemo mater više. Nije im dosta što pokraše Boga i oca nego nam i fudbal uništavaju. Al ništa mi ne možemo preko foruma, možemo samo kukat. Treba konkretno nešto napraviti
Sve je to O.K. drug, ali procitaj na stranicama od ostalih klubova misljenja. Za nepovjerovati. Mozemo se mi i okupiti, ali protiv koga??? Zna se ko je glasao protiv, hocemo se sada lagati? Ali cudno mi da npr. navijači Zrinjskog, Širokog i Borca se raduju, jer svejedno sto ce im suspendovati klubove, njima je bitno sto ce i reperezentacija biti suspendovana. Nesto slicno k'o ovi trolovi s foruma sto se raduju nasem porazu protiv Hapoela, a njih ni na mapi u Evropi. Jbg, ja samo znam da ovdje nema logike, koliko god covjek pokusavao normalno sagleda stvari.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jul 2010, 17:52

Mah, j*bo državu koje nema, gdje se ja rodih :? . Bolja situacija u Zimbambveu nego ovdje...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 jul 2010, 18:12

Omar500 je napisao/la:Mah, j*bo državu koje nema, gdje se ja rodih :? . Bolja situacija u Zimbambveu nego ovdje...
nismo mogli birati gdje cemo se roditi, al mozemo birati kako cemo zivjeti ;)
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.