FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahman predpostavljam s tim da ce mu ovaj Mohamed pomagati,propuh zivi u najavi sto pokazuje ovaj rani pogodakHistoricar je napisao/la:Ko je zadnji vezni u ovom sastavu![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima li se gdje gledati?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mislim da su po brojevima poredani, ali bih rekao da je velik prosor između odbrane i sredine. Ako tako ostane, nece Bolt moc povezat linije.miky_hz je napisao/la:Po ovome Sabanovic je LB. U globalu dosta ofanzivna postavka,vezni citav ofanzivan,polomit ce se Kurdic i Lazic ganjajuciVenamaHrabrih je napisao/la:Je l ovo Šile lijevi bek, razbibriga naša?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bojo je super igrač
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nevjerovatan promasaj Rahmanovica. Izasao je sam pred golmana gostiju, ali je promasio. 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Po redoslijedu sastava sa oficijelne stranice na fb se moze zakljuciti ko sta igra.
Nadam se da će se neko iz ove Mladosti pokazati, pa da se pojačamo
Nadam se da će se neko iz ove Mladosti pokazati, pa da se pojačamo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
izgleda da gubimo sa 2 razlike 
Atajić - Celtič boj
Atajić - Celtič boj
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 jun 2019, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Goool. Mladost vodi 2:0. Atajic sutira s distance sto je izenadilo Kovacevica i lopta je u mrezi.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Historicar
- Kontakt:
Bivsi igrac Celtica, 0:2

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što nas trpa Mladost DK
UBISE nas ljudi 
ejs. bola.MortemHz je napisao/la:Bojo je super igrač
zna Amaw koga će iskat na posudbu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Husrefe odlazi

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad kad ude isarani Arturo Vidal vidjece oni 
Ova tekma treba pokazati gdje najvise skripi, odnosno propuhuje. Zvuci cudno, ali negativan rezultat, ovdje je pozitivan. Bolje dobro fasovati u ovakvim tekmama, nego stvoriti laznu sliku o sebi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma hajde nije bitno pripremna. Malo prije mi se smiju kad sam rekao da je pod moranje 3 igraca otišli su nam Mujakic, Šofranac treba nam stoperMortemHz je napisao/la:Što nas trpa Mladost DK
Otišli Bekic, Halil, Pidro povrijedjen treba nam L bek
Otišli Crepulja, Kapic Stanojevic povredjen treba nam vezni. Ovo nije da prodjemo Celtica nego da imamo uopšte igrace na tim pozicijama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo i mi dali jedan gol
Gooool. Rahmanovic se iskupio za promasaj od maloprije te je sjajno pogodio za 1:2.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, ANamelessGhoul, belosevic23, BordoAhbab, Fudo, Imamkarbarum, Lecler, mire971, MokraKifla, MostarNeretva, napoleon72, nmkdak1ng, trunks1946, Velaxsa, Zaboljesutra, zagorski i 142 gosta.