Ja sam ti rekao da ce ili Velez ili Sloboda osvojiti kup ove godine

Ja sam ti rekao da ce ili Velez ili Sloboda osvojiti kup ove godine
Upravo tako kraljuMiljacka je napisao/la: ↑21 maj 2022, 15:40Ne znam šta ima čudno što slave kup k'o da je Bog zna šta... I treba ovako da se proslavi svaki trofej, nebitno je li prvi, drugi ili trideseti i nebitno koji klub je u pitanju. Zbog ovakvih stvari i zbog utakmica kakva je bila u četvrtak fudbal i jeste to što jeste.![]()
Dao Bog da svaki vikend na stadionima širom države bude naboj i atmosfera na utakmicama kakva je bila na finalu. Tužno je što imamo takav mentalitet da je većini ljudi draže ostati kući za vikend i gledati lige petice, a u sopstvenom gradu imaju utakmicu najzanimljivije lige na svijetu.![]()
Ma naravno da je tačno
Mogao bi i Savez malo odriješiti kesu po pitanju nagradnog fonda za osvajača Kupa. Tj finaliste.Miljacka je napisao/la: ↑21 maj 2022, 15:40Ne znam šta ima čudno što slave kup k'o da je Bog zna šta... I treba ovako da se proslavi svaki trofej, nebitno je li prvi, drugi ili trideseti i nebitno koji klub je u pitanju. Zbog ovakvih stvari i zbog utakmica kakva je bila u četvrtak fudbal i jeste to što jeste.![]()
Dao Bog da svaki vikend na stadionima širom države bude naboj i atmosfera na utakmicama kakva je bila na finalu. Tužno je što imamo takav mentalitet da je većini ljudi draže ostati kući za vikend i gledati lige petice, a u sopstvenom gradu imaju utakmicu najzanimljivije lige na svijetu.![]()
Hajde eto čestitat ću ti. Nek se raja malo raduje.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 15:48Ja sam ti rekao da ce ili Velez ili Sloboda osvojiti kup ove godine![]()
E zivio
Mogli ste **** jest za bolje i nisteemil02in je napisao/la: ↑21 maj 2022, 19:49Razumijem ljubomoru,je.bi.ga samo tri kluba su trenutno u stanju ovakvu atmosferu napraviti.Velež,Sarajevo i Željo,ostali su tu da gledaju i dive se.Valjda nekad stanu na noge Čelik i Sloboda pa da nam se pridruže .Finale je bilo prelijepo,bez problema.Hodalo se po Zenici,sjedilo,jelo,pilo bez ikakvih problema. Navijanje u toku utakmice bez vrijeđanja jedni drugih,i napokon jedna lijepa slika je otišla iz BH fudbala u svijet.Jedina zamjerka Zenicanima što je nestalo hrane u restoranima oko stadiona![]()
Za pi.cku se nisu sekirali dok god ti je mame i seke.Wilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:00Mogli ste **** jest za bolje i nisteemil02in je napisao/la: ↑21 maj 2022, 19:49Razumijem ljubomoru,je.bi.ga samo tri kluba su trenutno u stanju ovakvu atmosferu napraviti.Velež,Sarajevo i Željo,ostali su tu da gledaju i dive se.Valjda nekad stanu na noge Čelik i Sloboda pa da nam se pridruže .Finale je bilo prelijepo,bez problema.Hodalo se po Zenici,sjedilo,jelo,pilo bez ikakvih problema. Navijanje u toku utakmice bez vrijeđanja jedni drugih,i napokon jedna lijepa slika je otišla iz BH fudbala u svijet.Jedina zamjerka Zenicanima što je nestalo hrane u restoranima oko stadiona![]()
Hajde barem si priznaomma_hz je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:02Za pi.cku se nisu sekirali dok god mi je mame i seke.Wilson33 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:00Mogli ste **** jest za bolje i nisteemil02in je napisao/la: ↑21 maj 2022, 19:49Razumijem ljubomoru,je.bi.ga samo tri kluba su trenutno u stanju ovakvu atmosferu napraviti.Velež,Sarajevo i Željo,ostali su tu da gledaju i dive se.Valjda nekad stanu na noge Čelik i Sloboda pa da nam se pridruže .Finale je bilo prelijepo,bez problema.Hodalo se po Zenici,sjedilo,jelo,pilo bez ikakvih problema. Navijanje u toku utakmice bez vrijeđanja jedni drugih,i napokon jedna lijepa slika je otišla iz BH fudbala u svijet.Jedina zamjerka Zenicanima što je nestalo hrane u restoranima oko stadiona![]()
Vas je protiv Posusja bilo 250 a delegat stavio 1,200
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 22:21HŠK ZRINJSKI - FK LEOTAR (0 : 0) 1 : 0
Datum: 21.05.2022 19:00
Stadion: HŠK 'Zrinjski' - Mostar
Gledalaca: 2500
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino da nije bilo 2,100 Ultrasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.