FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
jel nam se ovo mamba1921 pridruzila? 
gdje je onaj nersretnik irfo lazni asharak
nego pozdravi mi onu mambu (jajaru) tamo
Hoću
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bas me uhvati tuga kad vidim da komplet region nastavlja sa fudbalom i to pred gledaocima a mi ne. Ja sam svoje dosta i odgulio, kasno je da idem, ali svojoj djeci cu reci da iskoriste prvu ukazanu sansu i bjeze u inostranstvo.
Bojim se da i Zeljo kao klub nikad nece moci ici naprijed uz ovu drzavu i politiku kakva se vodi.
Bojim se da i Zeljo kao klub nikad nece moci ici naprijed uz ovu drzavu i politiku kakva se vodi.
Irfoni ne koristi č, ć, š, ž, dž, đ. Momake uyebao si se malo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nekad mi se promjeni na englesku tastaturu slučajno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Prekinulo se prvenstvo ili ne, ovo handrenja od strane saveza je za svaku osudu. Ovo je yebanje u mozak i klubova i navijača. Evo sad će juni, a oni još nisu donijeli zvaničnu odluku. Sve ostale zemlje regiona su donijele odluku o tome hoće li nastaviti sezonu. Jel' moramo vazda u svemu zadnji bit? Opasno se igraju sa živcima ljudi.
Braconi, Delu pod ruku, u ruku neki tvrdi predmet i znate gdje se trebate uputiti...braco je napisao/la: ↑28 maj 2020, 14:05Prekinulo se prvenstvo ili ne, ovo handrenja od strane saveza je za svaku osudu. Ovo je yebanje u mozak i klubova i navijača. Evo sad će juni, a oni još nisu donijeli zvaničnu odluku. Sve ostale zemlje regiona su donijele odluku o tome hoće li nastaviti sezonu. Jel' moramo vazda u svemu zadnji bit? Opasno se igraju sa živcima ljudi.
Moralna smo vam podrska svi
Ne trebamo Dela i ja, pitari svakako kažu da Amar prevrće stolove u savezu tako da ćemo njemu prepustiti.LjoZee je napisao/la: ↑28 maj 2020, 14:10Braconi, Delu pod ruku, u ruku neki tvrdi predmet i znate gdje se trebate uputiti...braco je napisao/la: ↑28 maj 2020, 14:05Prekinulo se prvenstvo ili ne, ovo handrenja od strane saveza je za svaku osudu. Ovo je yebanje u mozak i klubova i navijača. Evo sad će juni, a oni još nisu donijeli zvaničnu odluku. Sve ostale zemlje regiona su donijele odluku o tome hoće li nastaviti sezonu. Jel' moramo vazda u svemu zadnji bit? Opasno se igraju sa živcima ljudi.
Moralna smo vam podrska svi![]()
Neki dan je bio, ali nije sve prevrno. Kaze nek ima i za drugi put.
Ma ne sekiram se za licencu, nego sam onako napisao.
Čelik je jedini klub koji nije dobio licencu za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u sezoni 2020/21., odlučila je na današnjoj sjednici Prvostepena komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH, saznaje Faktor.
Licence za evropska takmičenja dobili su svi klubovi izuzev Slobode, Mladosti Doboj Kakanj i Čelika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.