Safet Sušić - Pape

fukarezv
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la fukarezv » 22 jun 2014, 22:20

Nerminovic je napisao/la:daj barbarez i nek donese bajramovica.
Treba nam neko sa iskustvom, trener koji ce biti autoritet kao sto je to bio Ciro, Barbarez i Bajramovic su sinovi Bosne al' jos su mladi za trenerskog posla, nemaju iskustva a to je potrebno jednom treneru koji bi vodio reprezentaciju.
Ne treba zaboraviti da su Barbarez i Bajramovic igrali sa vecinom sadasnji igraca tako da ih ovi ne bi puno hebavali :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 22:21

Adinjo je napisao/la: Nasa rak rana. Uvjek smo najjaci. Nema niko jaci od nas.
Sve cemo mi pobjediti. I onda kad nas neko smlati onda nam svi krivi a nikad mi.
Btw, deset puta teze uzeti EP nego li SP, i mi cemo nesto uzeti. Spustite ljudi loptu na zemlju.
Naravno da ne mislim bukvalno osvojiti EP, nego zelim da kazem da imamo vece mogucnosti ali da se mora ekipa posloziti na pravi nacin. Imamo sigurno sanse sa pravim selektorom i na 1/4 finale EP-a.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 22 jun 2014, 22:23

odjava je napisao/la:
komax je napisao/la:zaista impresivna karijera
http://prntscr.com/3vgfem" onclick="window.open(this.href);return false;
sto je najtuznije takav na (ne)strucnjak odvede na sp da se ne moze zamjeriti nista.
Ma sto je najgore o tome se i radilo i to je to.Cilj odigrati tri utakmice i ne osramotiti se previse.
Pravi Bosnjo mentalitet.
Na zapadnjackim tv programima sprdaju se sa nama.
Prikazuju Pjanica i nekog insekta sto mu leti iznad glave i smiju se i govore Bosna u Amazoniji hehe.
Fuj sta smo dozivili.Niko nas ne uzima za ozbiljno jer nem ni i od one igre iz kvalifikacija.. kuknjava

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 jun 2014, 22:24

Adinjo je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
sedra je napisao/la:Da li mislite da se mozemo oporaviti do pocetka euro kvalifikacija i da li ce eventualna promjena selektora imat negativan ili pozitivan utjecaj na nas tim? I da li pojedini igraci sazluzuju poziv nakon onog svega od sinoc?
I naravno,ostaje li Susic na kormilu nase repke poslije Irana?
Pitanje za psihologe.Nakantamo Iran sa 5:0 i Pape mozda ostane.. kuknjava
Mi imamo kvalitet da osvojimo EP, samo nam treba selektor koji zna posloziti kockice ;) .
Nasa rak rana. Uvjek smo najjaci. Nema niko jaci od nas.
Sve cemo mi pobjediti. I onda kad nas neko smlati onda nam svi krivi a nikad mi.
Btw, deset puta teze uzeti EP nego li SP, i mi cemo nesto uzeti. Spustite ljudi loptu na zemlju.
Covjek je rekao istinu...imas reprezentaciju koja moze cak i osvojiti EP...ali za to ti treba vrhunski strucnjak, a ne amater poput Susica, od kojeg bi pola foruma i vise bolje vodilo reprezentaciju.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 22:25

fukarezv je napisao/la:
Treba nam neko sa iskustvom, trener koji ce biti autoritet kao sto je to bio Ciro, Barbarez i Bajramovic su sinovi Bosne al' jos su mladi za trenerskog posla, nemaju iskustva a to je potrebno jednom treneru koji bi vodio reprezentaciju.
Ne treba zaboraviti da su Barbarez i Bajramovic igrali sa vecinom sadasnji igraca tako da ih ovi ne bi puno hebavali :D
brate moj, ako je sinoc bio barbarez na klupi svi bi ginuli na terenu kao sto besic ljubim ga. barbarez ima autoritet, lik bi nosio dres ispod odijela kao superman. bajramovic vec trener u hamburgu.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 22 jun 2014, 22:28

Nerminovic je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:
brate moj, ako je sinoc bio barbarez na klupi svi bi ginuli na terenu kao sto besic ljubim ga. barbarez ima autoritet, lik bi nosio dres ispod odijela kao superman. bajramovic vec trener u hamburgu.
Ne vjerujem majstore. Barbarez je previše dobar sa Spahom, tu bi opet bilo popuštanja i pizdarija na pripremama. Nama treba neki general koji će ih izdrilat da ne znaju kako se zovu, neko ko će im pored terena je*** mater kad se počnu šetat.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 22 jun 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jun 2014, 22:28

Taktika i nije toliko bitna. 90% forumasa zna koju treba igrati i izmjene otprilike. Na ovom prvenstvu su bitni motiviranost i fizicka sprema.

Zato treneri bez iskustva imaju uspjeha, tipa Kovac.
Zadnja izmjena: Consigliere, dana/u 22 jun 2014, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2014, 22:29

Do kad Vaha ima ugovor sa Alzircima?

Treba ga ganjati svim silama.
Evo njegov Alzir siluje Koreju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 22 jun 2014, 22:29

Omerbavarac je napisao/la:Do kad Vaha ima ugovor sa Alzircima?
Odlazi nakon SP. Ako cemo ga ikad pokusavat dovodit, sad trebamo.

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 22 jun 2014, 22:30

Pokusavam da ne razmisljam o prethodnoj noci ali ne ide. Onda sabiram i ouzimam sve sto se desilo u Svjetskog i na pripremama. Kao prvo Pape apsolutno nije imao kontrolu nad reprezentacijom. Kisa padne a on otkaze trening (hajmo svi na FB, twiter, i sl.) umjesto u teretanu pa im guzove oderi. Pripreme u Sarajevu (citaj Bascarsiji, Ilidzi, i inim mjestima sa dobrom muzikom i sponzorusama) umjesto u Centru u izolaciji. Slucaj Zukanovic (pa i drugi su lajali preko sredstava informisanja pa nikom dlaka nije falila). Imam osjecaj kao da su se prepremali za utakmicu protiv Lihtenstajna a ne SP.
Nastranu je to sto ga nisam podnosio od prvog dana. Najgori su oni prepotentni a sa praznom glavom. Onima sa punom glavom mozda i objasnis ali ovima sa praznom nikada.
Nadam se da ga Komitet nece pogurati jos sljedece kvalifikacije jer bi doslo do ozbiljnog problema.
I graditi novi tim oko ovih momaka koji su izgarali a ne oko jarana sa godisnjeg u Dubrovniku i Splitu
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 22 jun 2014, 22:30

sedra je napisao/la:
odjava je napisao/la:
sto je najtuznije takav na (ne)strucnjak odvede na sp da se ne moze zamjeriti nista.
Ma sto je najgore o tome se i radilo i to je to.Cilj odigrati tri utakmice i ne osramotiti se previse.
Pravi Bosnjo mentalitet.
Prikazuju Pjanica i nekog insekta sto mu leti iznad glave i smiju se i govore Bosna u Amazoniji hehe.
Fuj sta smo dozivili.Niko nas ne uzima za ozbiljno jer nem ni i od one igre iz kvalifikacija.. kuknjava
Moram sam sebe citirati ne zamjerite mi.
I smijo bih se i plakao.
A taj neki ko strsljen leti iznad glave Pjankine :oops: a Pjanic gleda nesto i ceska se a taj insekt zuji oko njegove glave a on samo jadan zjali i ceska se...kad zaplako nisam kako je jadno bilo.
Ko je u Holandiji mozda je gledo. :crazy: n

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2014, 22:30

Omerbavarac je napisao/la:Do kad Vaha ima ugovor sa Alzircima?

Treba ga ganjati svim silama.
Evo njegov Alzir siluje Koreju.

prodje li vaha dat ce mu ljudi milijarde da ostane ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 22:32

Consigliere je napisao/la:Taktika i nije toliko bitna. 90% forumasa zna koju treba igrati i izmjene otprilike. Na ovom prvenstvu su bitni motiviranost i fizicka sprema.

Zato treneri bez iskustva imaju uspjeha, tipa Kovac.
Ima drug dosta do taktike, organizovano izvodjenje lopte van svoje trecine, gusta odbrana - siroka odbrana, definicija radiusa kretanja igraca, kratke lopte - duge lopte, kada igrati brzo, kada sporije, kako organizovati napad, preko kojih igraca itd. itd. ima tu dosta toga sto dobar strucnjak moze izvuci vise nego drugi.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 jun 2014, 22:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 22:32

DonCorleone je napisao/la:Vaha je Alzirce preporodio - borba i trcanje (fizicka sprema), dakle upravo te kriterije ovo SP do sada u potpunosti opisuju.

Safet sa druge strane igra sa tri 10-te na terenu i najnespremnijim igracima ovog SP-a, to je njegov pecat.
+1
Uf da nam je Vaha jaro :( :(
Ali isto tako znam da bi Miske i Haris ispali iz prvih 11. Igrali bi kao Alzir samo sto imamo bolje igrace.
Trebali bi ga cim prije zakaparit. Jer ako pobjedi i Rusiju ode mu cijena u p.m.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2014, 22:37

Chapman je napisao/la: Odlazi nakon SP. Ako cemo ga ikad pokusavat dovodit, sad trebamo.
Taman.
Nadam se da ce Osim malo reagovati oko izbora novog selektora i da ce privoliti Vahu da nam se pridruzi.

Ovakav strucnjak koji je Svjetskog kalibra nam itekako treba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 22 jun 2014, 22:37

sedra je napisao/la:
odjava je napisao/la:
Pravi Bosnjo mentalitet.
slazem se s tobom upotpunosti.nasi vjerovatno misle da ne mogu protiv francuske nista uraditi a zasto bi ostajali tamo kad se mogu vratiti fino,bili na sp i boli ih neka stvar.to sto ih nije zanimalo prolazak grupe mi mozemo samo da pisemo u prazno koliko god hocemo.susica treba otjerati odmah cim se vrati i naci nekog drugog,ali od tog filma nema nista.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 22:40

Safete Sušiću izbačeni ste, napustite kuću velikog brata. :mrgreen:

Kad ode bit' će mi malo žao, nekako navikao sam se na njega.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 22:40

Unofficialpage je napisao/la:Safete Sušiću izbačeni ste, napustite kuću velikog brata. :mrgreen:

Kad ode bit' će mi malo žao, nekako navikao sam se na njega.
Evo ja sam se već odvik'o.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 22 jun 2014, 22:45

Zar smo mi imali selektora ? :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 jun 2014, 22:45

Jbt zivot pa je l ovaj odradio s repkom 10 treninga za ovo vremena u Brazilu ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.