NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kome ce se nametnuti ovi na probi ako nema trenera? Meni ovo sve vise pocinje liciti na jednu bitnu cinjenicu o kojoj smo svi pisali prije 2 mjeseca a sada smo izgleda zaboravili.
A to je da niko nece u Zvijezdu poslije one proslogodisnje bruke.
Te doce trener te igraci a mi nista, doveli smo dvoje djece i Ostraka, od prosle sezone napustilo nas je skoro sve sto je vrijedilo.
A to je da niko nece u Zvijezdu poslije one proslogodisnje bruke.
Te doce trener te igraci a mi nista, doveli smo dvoje djece i Ostraka, od prosle sezone napustilo nas je skoro sve sto je vrijedilo.
Imal kakvih novosti?Ko je izvršio prozivku?Ko je bio od igrača-imena? 

Dosao napadac 19 godina dobar momak igro u Varazdinu proslu sezonu dobar za kalenja... Onaj iz visovacke bosne fin dojam ostavio brz pokretljiv.... ostrak zaboravio opremu... mali iz samca nije nesto pokazo al eto prvi je trening...vidio sam Matu vrti se oko kluba...
Sve u svemu tankosava na prozivci nista novo... cekamo naredne dane i pojacanja...
Sve u svemu tankosava na prozivci nista novo... cekamo naredne dane i pojacanja...
I ti me combale iznenadujes. U roku od par sati napises od sutra top pojacanja pa onda kazes cekamo naredne dane i pojacanja.
A prozivka se znalo da ce bit ciganluk. Bez trenera, 4 igraca, 2 golmana sta mozes ocekivat.
More bit bidne sutra, prekosutra, iduce sedmice a more bit i nebidne.
A prozivka se znalo da ce bit ciganluk. Bez trenera, 4 igraca, 2 golmana sta mozes ocekivat.
More bit bidne sutra, prekosutra, iduce sedmice a more bit i nebidne.
Ostrakovic kad je vidio svu onu djecu kofol zaboravio opremu 
EVO MATORI COMBE trener je novi tu matori Laza
NK ZVIJEZDA GRADAČAC IMA NOVOG TRENERA !!!
Upravni odbor NK "Zvijezda" Gradačac, imenovao je Mile Lazarevića za novog šefa stručnog štaba. Kako je za Radio Gradačac istakao sekretar NK "Zvijezda, Sadik Šaldić, ugovor će biti potpisan na godinu dana, a novi trener na stadionu Banja Ildza trebao bi se pojaviti sutra, kada će biti i ozvaničena saradnja. Mile Lazarević u dosadašnjoj trenerskoj
karijeri uspješno je vodio ekipe Podrinja iz Janje, Napredak iz Donjeg Šepka, Proleter iz Teslića, Drnu iz Zvornika, a posljednji trenerski angazman imao je u Zvijezdi 09 sa kojom je bio jesenji šampion Prve lige RS-a.

EVO MATORI COMBE trener je novi tu matori Laza
NK ZVIJEZDA GRADAČAC IMA NOVOG TRENERA !!!
Upravni odbor NK "Zvijezda" Gradačac, imenovao je Mile Lazarevića za novog šefa stručnog štaba. Kako je za Radio Gradačac istakao sekretar NK "Zvijezda, Sadik Šaldić, ugovor će biti potpisan na godinu dana, a novi trener na stadionu Banja Ildza trebao bi se pojaviti sutra, kada će biti i ozvaničena saradnja. Mile Lazarević u dosadašnjoj trenerskoj
karijeri uspješno je vodio ekipe Podrinja iz Janje, Napredak iz Donjeg Šepka, Proleter iz Teslića, Drnu iz Zvornika, a posljednji trenerski angazman imao je u Zvijezdi 09 sa kojom je bio jesenji šampion Prve lige RS-a.
Pa zar nisi vidio Matu da se vrti odkud Lazarevic?
Piska druze javljaj sta ima. Jel danas ista bistrije vec juce?
Piski sam jos prije 5 dana(kad ga niko ovdje nije ni dpominjao)pisao da je ovaj trener najblize Zvijezdi. Ispostavi se tacno jer ovaj me izvor rijetko kad iznevjerio. Ssmo sto negovori nista sto se igraca tice.
Piska druze javljaj sta ima. Jel danas ista bistrije vec juce?
Piski sam jos prije 5 dana(kad ga niko ovdje nije ni dpominjao)pisao da je ovaj trener najblize Zvijezdi. Ispostavi se tacno jer ovaj me izvor rijetko kad iznevjerio. Ssmo sto negovori nista sto se igraca tice.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 01 jul 2018, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jesam Combe vidio al eto nece on bit valjda se nisu mogli dogovoriti ili sta vec...mozda je vidio na prozivci sama djeca i otiso sta ja znam... vadi nas matori Laza... nadam se.... mozda je dolazio i prico za neke igrace sta ja znam... Piska zna sve i suti i muti ha ja... na prozivci ga nema...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 01 jul 2018, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Lazarevic novi trener ceka se objava! Danas su njemu dali povjerenje vjerovatno su presudili financijski uslovi, nek mu je sretno mada mislim da bi nam vise godio Beganovic ali ocito da nekome nije po volji!
- ASD
- Kontakt:
Koliko je igraca bilo na prozivci? jel bilo juniora?
Po meni ovo je samo za jednu skalu bolje rjesenje od Sapke i Muslimovica. Puno bolja rjesenja su bila Sablja, Mato i Nadarevic.
Izbor ovog trenera automatski je oznacio i nase ambicije za ovu sezonu a to je po meni od 7-10 mjesta.
One igrace sto su spominjali mislim da ce mo zaboravit.
Mozemo ocekivati kojeg prosjecnog iz prve federalne i par oyebina iz prve lige RS.
Obecanje ludom radovanje malo nas je drzala euforija i to je to.
Izbor ovog trenera automatski je oznacio i nase ambicije za ovu sezonu a to je po meni od 7-10 mjesta.
One igrace sto su spominjali mislim da ce mo zaboravit.
Mozemo ocekivati kojeg prosjecnog iz prve federalne i par oyebina iz prve lige RS.
Obecanje ludom radovanje malo nas je drzala euforija i to je to.
- ASD
- Kontakt:
Edit, koliko vidim po slikama, bilo je 22 igraca.ASD je napisao/la:Koliko je igraca bilo na prozivci? jel bilo juniora?
Kanal smo onda combicu.... bice tosk ispred nas fujj
Danas je u klupskim prostorijama sa čelnicima Zvijezde boravio Mato Neretljak, koji je jedno vrijeme bio u konbinacijama za trenera. Neretljak je bio oduševljen idejom da bude prvi trener tima iz Gradačca ali je ponudu morao odbiti zbog posla koji ima u Južnoj Koreji, zahvalio se Zvijezdi i poželio puno sreće u novoj sezoni.
Mato je dosao danas da preuzme ekipu ali ocigledno da financijski apetiti se nisu mogli poklopiti mato je istina prije 10 dana odbio Zvijezdu ali je jucer sam zvao dok su nasi jucer pregovarali sa Adzemom, ne zelim da sudim ali mislim da je i Sapina bolje rjesenje od ovog trenera koji ne poznaje ligu i nije neki magnet za igrace da zele da dodju da rade ali pustimo neka radi pa cemo vidjeti. Po meni je isto Beganovic ili Nadarevic bolje rjesenje o igracima necu ni da govorim sve igrace sa mog spiska su pokupili TOSK, IGMAN i losije ekipe a vidjet cete sta ce raditi.
Uuuu extra pojacanja ako je istina Lazarevic dobro rijesenje kakve sapine i levati opet gazimoo 

Sta ce bit jednu heftu nam prodavali muda pod bubrege i to je to. Danas nastavili sprdnju od prosle sezone. Onako pripreme ni Rajska nebi pocela.
Samo smo gora stoka mi sto to gledamo i sutimo.
Samo smo gora stoka mi sto to gledamo i sutimo.
Sutra se očekuje potpisivanje ugovora i sa Sabahudinom Jusufbašićen, dok bi Zvijezdu mogli pojačati i Kenan Lugavić, Marko Živković, Luka Miletić te Dženis Beganović
Valjajul combe ovi igraci sta???
Valjajul combe ovi igraci sta???
Sve dok ne dodu nevjerujem im vise nista. Bas ih je Sslko izlevatio? I on je trebo bit medu tim igrscima i jos par extra igraca. Odjednom se izgubili u masi.
Gora je vise budala ko pusi njihovu pricu.
Gora je vise budala ko pusi njihovu pricu.
Hahaha jb svaki dan nova patka u gradu o nato pojacanjima, brazilci ovo ono, ivestitor iz amerike sve patka do patke izgleda... 
Bila je patka o nato treneru nisam ni pisao sto nas je vodio vec u premijer ligi Kuntic... umjesto njega dobili smo MATOROG LAZU

Bila je patka o nato treneru nisam ni pisao sto nas je vodio vec u premijer ligi Kuntic... umjesto njega dobili smo MATOROG LAZU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.