FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dobar je čim je Brazilac 
Šalu na stranu, dobro je što još igrača dolazi na probu, valjda će neko zadovoljiti.

Šalu na stranu, dobro je što još igrača dolazi na probu, valjda će neko zadovoljiti.
NEK' SI MU REK'O ZA TURBINU PRIJATELJU!bparena je napisao/la:a ovo je zalosno a istinito...mele je napisao/la:nije jos gotovo treba pitati kitare da li je neko imao parne kartone ako jest to znaci 3-0 za nas i idemo dalje
jedino oni svake godine imaju probleme s nekim kartonima, igranjem nekih protivnickih igraca, neregistracijom i uvijek nam dosadzuju s ganjanjem neke pravde za zelenim stolom. Bukvalno skoro pa svake sezone problemi samo u njihovoj avliji jos od vremena kad su uzeli Turbini zasluzeno osvojena 3 boda, a time istjerali Turbinu iz PJ. Tad su ganjali prvaka, sad Evropu i uvijek neki problemi kod njih. Iskreno zelim im sve najbolje a prva stvar bi bilo da prestanu s tim igrama... pozz
Osim - drugo ime za Želju !
Ma nije bitno jel Turbina (usput zbog ta 3 boda se izgleda i ugasila), Sloboda, i da ne nabrajam timove. Idi ganjaj loptu a ne svoje legende i yebo ga zeleni sto kad ga ko izmisli. Svake godine racunaj na njihov plac pred onim lopovskim savezom i prosjacenje za bodove. Pa kad je to Celik, Zeljo, Borac, Široki i ostali radio. Igraj fudbal - koji im je kur.c
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Odsada igramo fudbal sa 15 igraca,naspram vasih 5 !bparena je napisao/la:Ma nije bitno jel Turbina (usput zbog ta 3 boda se izgleda i ugasila), Sloboda, i da ne nabrajam timove. Idi ganjaj loptu a ne svoje legende i yebo ga zeleni sto kad ga ko izmisli. Svake godine racunaj na njihov plac pred onim lopovskim savezom i prosjacenje za bodove. Pa kad je to Celik, Zeljo, Borac, Široki i ostali radio. Igraj fudbal - koji im je kur.c
Vi se nemojte zaliti,ha ya,sta ce vam to ! .ebo zeleni sto ko ga izmisli !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
-
- Kontakt:
Vrlo zanimljivo poredjenjeFare_Sa je napisao/la:Odsada igramo fudbal sa 15 igraca,naspram vasih 5 !bparena je napisao/la:Ma nije bitno jel Turbina (usput zbog ta 3 boda se izgleda i ugasila), Sloboda, i da ne nabrajam timove. Idi ganjaj loptu a ne svoje legende i yebo ga zeleni sto kad ga ko izmisli. Svake godine racunaj na njihov plac pred onim lopovskim savezom i prosjacenje za bodove. Pa kad je to Celik, Zeljo, Borac, Široki i ostali radio. Igraj fudbal - koji im je kur.c
Vi se nemojte zaliti,ha ya,sta ce vam to ! .ebo zeleni sto ko ga izmisli !
nije se ugasila al skoro,od ispadanje iz pl samo tone nize i nize,znam to jer treniram tubparena je napisao/la:Ma nije bitno jel Turbina (usput zbog ta 3 boda se izgleda i ugasila), Sloboda, i da ne nabrajam timove. Idi ganjaj loptu a ne svoje legende i yebo ga zeleni sto kad ga ko izmisli. Svake godine racunaj na njihov plac pred onim lopovskim savezom i prosjacenje za bodove. Pa kad je to Celik, Zeljo, Borac, Široki i ostali radio. Igraj fudbal - koji im je kur.c

To je zalosno - umjesto da pomazu BiH klubovima oni ih unistavaju i onda se pitaju "sto su mnogi protiv njih".
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jedno pitanje za momke sto su upoznati s tim. Ako smo potpisali s Legeom, sto nas nema među sponzoriranim timovima????

Lijepo je biti Manijak!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Zato sto vec 3 godine nisu azurirali kataloge
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne znam bgm, meni se učini što su komšije medju tim timovima, a oni nedavno tek potpisali :S
Znam da nije tema al da ti odgovorim oni su tu bili i prosle godine dok su nosili skroz drugu opremu jer taj katalog nije jako dugo azuriranŠtaIma je napisao/la:ne znam bgm, meni se učini što su komšije medju tim timovima, a oni nedavno tek potpisali :S
OK, Hvala mnogo
Jos kad bi se vratili starim dresovima

retro

Jos kad bi se vratili starim dresovima

retro

Mah, i ja bi pravo volio dres na pruge, najjači su 

evo brazilca

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
gdje nadjes brate ove slike ?kinone je napisao/la:evo brazilca
ne znam valjda ih nadjem u fotoaparatutm_ludak je napisao/la:gdje nadjes brate ove slike ?kinone je napisao/la:evo brazilca
brate jesi ti sinoc na treningu sliko momke za portal?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
jesam19TM87 je napisao/la:brate jesi ti sinoc na treningu sliko momke za portal?
Kinone, znaš li kad će sajt biti gotov, okvirno?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.