Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
A da malo ****? Mislim da je moja zamisao bolja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hocu.M4kaveli je napisao/la:Portillo oces li bit zamjena Ronaldu ako izgubi Irinu ?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
samosarajvo
- Kontakt:
Po meni CITY nema nista, ali ni jednog jedinog pojedinca, boljeg nego Real MadridM4kaveli je napisao/la:Tu je to negdje ..
Po meni City ima jacu sredinu, Real napad ( zbog Ronalda ) a odbrana je tu negdje.
Najveca prednost ''Kraljeva'' je Mancini, tj. Mourinho
Aguero kao najbolji napadac Citiya je za klasu ispod Benzeme i Iguaina.Krila Real ima najbolja na svijetu. Ronaldo i Ozil/Di Maria. Slicno je i sa zadnjim veznim, Xabi i Khedira.Sad Real ima i Modrica koji je nesto izmedju.Nit je defanzivni vezni nit je ofanzivni.U FM zangoru receno, klasicni CM.
Isto tako mislim da Real ima i jacu odbranu od građana.
Fakat treba istaci kako Real ove godine ime EXTRA ekipu (samo da Murinho sve uigra i da ne bude nesuglasica izmedju najboljih igraca i uprave).Odlicno su popunjeni na skoro svim pozicijama (jedan stoper i/ili desni bek bi dobro dosao), imaju sirinu u ekipi, uvijek moze rotirati sa jednako kvalitetnim igracima sa klupe tj nema umora, odlicno se nadopunjuju...
Ne bi se slozio.samosarajvo je napisao/la:Po meni CITY nema nista, ali ni jednog jedinog pojedinca, boljeg nego Real MadridM4kaveli je napisao/la:Tu je to negdje ..
Po meni City ima jacu sredinu, Real napad ( zbog Ronalda ) a odbrana je tu negdje.
Najveca prednost ''Kraljeva'' je Mancini, tj. Mourinho![]()
Aguero kao najbolji napadac Citiya je za klasu ispod Benzeme i Iguaina.Krila Real ima najbolja na svijetu. Ronaldo i Ozil/Di Maria. Slicno je i sa zadnjim veznim, Xabi i Khedira.Sad Real ima i Modrica koji je nesto izmedju.Nit je defanzivni vezni nit je ofanzivni.U FM zangoru receno, klasicni CM.
Isto tako mislim da Real ima i jacu odbranu od građana.
Fakat treba istaci kako Real ove godine ime EXTRA ekipu (samo da Murinho sve uigra i da ne bude nesuglasica izmedju najboljih igraca i uprave).Odlicno su popunjeni na skoro svim pozicijama (jedan stoper i/ili desni bek bi dobro dosao), imaju sirinu u ekipi, uvijek moze rotirati sa jednako kvalitetnim igracima sa klupe tj nema umora, odlicno se nadopunjuju...
Sredina Citya: Yaya Toure, Silva, Nasri .. u rangu sa Realovom, mozda i jaca.
Sve u svemu, Real jeste bolja ekipa ali mislim da bi im City mogao zadati dosta problema.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nema potrebe za raspravu cuj Nasri,Ture i Silva bolji od Khedire,Ozila i Xabia

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Xabi je tu negdje sa Yayom, mada dajem prednost Alonsu.
Silva bolji od Ozila a Nasri od Khedire.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Silva i Nasri su tu negdje sa Ozilom i Khedirom, dok je Yaya ispred Xabia...emir18 je napisao/la:Nema potrebe za raspravu cuj Nasri,Ture i Silva bolji od Khedire,Ozila i Xabia![]()
![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
khm khmM4kaveli je napisao/la:Xabi je tu negdje sa Yayom, mada dajem prednost Alonsu.
Ozil em je mladji ima bolji osjecaj za gurnut loptu Silva nekada ima potez vise,sebican...
a sto se tice Khedire i Nasria to se nemoze porediti posao koji Sami radi u Realu je velik sigurno za koju godinu jedan od najbolji zadnji vezni,a kolko ja znam Nasri neigra u prvih 11
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ronaldo sam vrijedi kao cijeli City zajedno sa stadionom.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Svi igraci Citya bi napredovali da li imaju drugog managera
Sto se tice Nasria da nema startnu poziciju, u cityu to niko osim Aguera, Yaye, Kompanya i Harta nema
Znaci samo po jedan igrac na svakoj poziciji ima zagarantovano prov mjesto...
No nebitno, vidjet cemo ih kako igrati jedni protiv drugih...mislim da ce Real uzei kuci, dok ce u gostima izgubiti.
No nebitno, vidjet cemo ih kako igrati jedni protiv drugih...mislim da ce Real uzei kuci, dok ce u gostima izgubiti.
"It's one of premier league's oldest lessons .
- KapioFootball
- Kontakt:
Au kad kazete da je Silva bolji od Ozila...
Ko da ne pratite fudbal
Ko da ne pratite fudbal
HALA MADRID!!!
Rano je ba ljudi za city
Izgleda da i ove godine u sevilli igramo s 3. dresovima.
Pipita opet ispred benza,pretpostavljam.A bas me interesuje da li ce mou i ove godine na tezim gostovanjima igrati s formacijom 4-3-3 sa ,konkretno u ovom mecu, cr7,pipitom i mozda ozilom naprijed(ne doslovno) a iza njih xabi,sami i luka
Spaha nadam se nije suspendiran
Izgleda da i ove godine u sevilli igramo s 3. dresovima.
Pipita opet ispred benza,pretpostavljam.A bas me interesuje da li ce mou i ove godine na tezim gostovanjima igrati s formacijom 4-3-3 sa ,konkretno u ovom mecu, cr7,pipitom i mozda ozilom naprijed(ne doslovno) a iza njih xabi,sami i luka
Spaha nadam se nije suspendiran
Sretno zmajevi!!
Vi poredite Nasrija i Khediru.Nemojte me zaebavat molim vas.I onda kažu ozbiljna rasprava 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako ce Khedira biti najbolji zadnji vezni kad je on obicni destruktivac ?
Jeste dobar, ali za sjeckanje igre i u duelima.
Prema naprijed je limitiran kao Arbeloa.
Mogao si pogledat nekad fudbalsku utakmicu.Njemačka ili Real nebitno je.M4kaveli je napisao/la:Kako ce Khedira biti najbolji zadnji vezni kad je on obicni destruktivac ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zivi bili pa videli, novi Ballack...LBJ MVP je napisao/la:Mogao si pogledat nekad fudbalsku utakmicu.Njemačka ili Real nebitno je.M4kaveli je napisao/la:Kako ce Khedira biti najbolji zadnji vezni kad je on obicni destruktivac ?
Boljih prodora ima Arbeloa na youtube-u, a vise je limitiran od Khedire 
Realov ovogodisnji gostujuci dres za LP.

Sto se Khedire tice, daleko je on on najboljeg zadnjeg veznog.

Sto se Khedire tice, daleko je on on najboljeg zadnjeg veznog.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jeste li vci ikad gledali Khediru u Stuttgartu,ko kaze da je ofanzivno limitiran on nema blage veze,to mu je Mourinho zadao taj dio zadatka da rijetko ide u napad,zato u Njemackoj ima mnogo vise slobode i tu pokazuje kolko je limitiran u napadu
inace
[youtube][/youtube]
inace
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.