FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jun 2019, 18:12

Danas je završena priča o nekim milionskim ulaganjima u Sarajevu, grupnim fazama, velikim transferima i tako dalje. Isti smo kao i ostatak lige, a sve je to nerealno dobro upakovano da čovjek misli da smo mi neki milioneri, milijarderi.

Treće pretkolo će biti naša realnost i kraj. Žali Bože naših emocija, posebno onih ljudi koji kisnu na Koševu svake godine opet i ponovo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 20 jun 2019, 18:14

Orangina85 je napisao/la:Svi igraci na kamati kod Ahme :lol:

trosi ahmo prljave naftne ruske pare :lol: jer prljavi azijski kladionicarski novac je za pic.kice

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 20 jun 2019, 18:15

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Danas je završena priča o nekim milionskim ulaganjima u Sarajevu, grupnim fazama, velikim transferima i tako dalje. Isti smo kao i ostatak lige, a sve je to nerealno dobro upakovano da čovjek misli da smo mi neki milioneri, milijarderi.

Treće pretkolo će biti naša realnost i kraj. Žali Bože naših emocija, posebno onih ljudi koji kisnu na Koševu svake godine opet i ponovo.
Gdje si ti procitao da klub nema novaca ? Pa milionsko ulaganje stoji na racunu zato banka i zajebava jer je velik iznos

Svasta

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 jun 2019, 18:18

extazy je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Danas je završena priča o nekim milionskim ulaganjima u Sarajevu, grupnim fazama, velikim transferima i tako dalje. Isti smo kao i ostatak lige, a sve je to nerealno dobro upakovano da čovjek misli da smo mi neki milioneri, milijarderi.

Gdje si ti procitao da klub nema novaca ? Pa milionsko ulaganje stoji na racunu zato banka i zajebava jer je velik iznos

Svasta
Zaboravio Hadžija šifru računa garant. :oops:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jun 2019, 18:19

Čekaj malo... Kurdiću zakasnila plata a meni rata stipendije redovna?
ŠTAE PICHKO MALA SIROMAŠNA?? :opaopa: :opaopa:
Noćas malu za ruku i u Park Prinčeva. I 50 slika objavit, na svakoj Kurdića tagovat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jun 2019, 18:20

Navodno, Letić je potpisao nakon što je dogovoreno da će biti isplaćen u vidu paštetica, pletenica, te krofni iz pekare "Ravenna". Bilo je tvrdo na pregovorima, ali je Hadžija imao krofne kao asa u rukavu, na šta sam Letić nije mogao ostati ravnodušan.

Dobro je.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 20 jun 2019, 18:21

U grupne faze i milione vjeruju oni što protiv Atalante izađu na poluvremenu, pa tjeraju nekog, pa dođu protiv Zvijezde pa skandiraju onom što su ga tjerali, pa će doći protiv Celtica da se slikaju, pričaju kako se s njima može igrati, pa u slučaju debakla opet će nekog pljuvati i tjerati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 jun 2019, 18:24

A nema vas vise da zajeb.ajete oko onih vijetnamskih igraca, ne more kod nas al zato more u drugu francusku

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 jun 2019, 18:29

Mortem, jel rekoh ja da je 20milki

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 jun 2019, 18:29

Samozdravlje je napisao/la:
sekac je napisao/la: Ovo je sve zbog tebe , sto se javljas 1 godisnje . Ni DK nisi cestitao ,a u Selu se hvalis kako si Pitarcina . :bow: :thumbup:
Pa zar nisam,ma ne mogu brate da pišem ima svega i svašta a to mi nije dobro po zdravlje i bolje pomalo ponekad uletiti.Nikad vas ja nisam zaboravio,ma volim ja vas sve,vi ste meni kao familija a ti znaš koliko ti i ja volimo ovaj klub. :bow:
Ne zayebayi odavno nisi bolje izgledao , ima precih stvari od FKS . Samo zdravlje brate . Opet ko i prosle godine aBd . Vidimo se , cajnoslu . :thumbup:
Salim se naravno da si slavio na ovom forumu , ne moze to bez S***** . :wave:[/quote] :clap:
Sarajevo ljubavi moja!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 jun 2019, 18:30

A ko ne taj Bojan Letic. Nisam u toku. Kakav je igrac jek bolji od Bekica ? :shifty:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2019, 18:32

o grupnim fazama samo budala i nerealan covjek moze mastati u ovom trenutku,za to su potrebne godine(ili neka nenormalna sreca da dobijes protivnike koji su u pet deka s tobom) a to da smo mi kao i ostatak lige nije ni blizu tacno, a to je i finansijski izvjestaj kluba pokazao, nadji mi ko to jos u ovoj ligi moze zaraditi 4 miliona a trositi 8 i da pri tome ne duguje ni igracima ni drzavi ?? - naravno u dug ne ubrajam ovo sad s platama jer svakako ih primaju svako 3 mjeseca, pa kasnjenje i nije 4 mjeseca
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jun 2019, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jun 2019, 18:32

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
extazy je napisao/la:

Svasta
Zaboravio Hadžija šifru računa garant. :oops:
Ti i sarkazam ne idete zajedno . Reci cu Kamp ,pa Kovacevic,Pido , Salcin , Mustafic .... O grupama EL mozemo kad budemo nosioci pretkola LP , a od toga nas dijele 2 Titule (nadam se da ce tad iscuriti ona nula ,kad nismo igrali Evropu). Otkud u tebi pesimizam Krajisnice ? :nene: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 20 jun 2019, 18:37

Polako krajisnice vidis da ljudi znaju sve u fening koliko novca dolazi :zviz:
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 18:39

Pitaristok je napisao/la:Mortem, jel rekoh ja da je 20milki
Ja ali nije to odmah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jun 2019, 18:41

E amidza vijetnamski, de na racun nam posalji par par par miliona!
Moze moze, evo sad cu. Halo banka, uplatite pare mojima u rajvosa.

Evo, sad cemo gospon Nam. 3 2 1
Poslano.

Hvala.

E selam bosnjaci, legle pare morete podici i ici na more a mozda ostane i za sladoleda, selam, vas amidza iz vijetnama. Poyyy
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 20 jun 2019, 18:43

Zagor je napisao/la: Kakav je igrac jek bolji od Bekica ? :shifty:
Gori nije sigurno :mrgreen:

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 20 jun 2019, 18:51

Nesto kontam haveru gdje smo i mi onaj kamp napravili u p.m,prilazim kampu makadam rupetine 500 m,prilaz kampu 3 štale,docekuje te čoban sa štapom,a smrdi na stoku oko kampa dramaaa,ne mozes disat...mene bi bilo stid tamo igrace dovodit i trenirat...al fkt unutra ona kucica gdje igraci sjede i tusiraju se starinska neka ima joj 100 godina malo je prefarbali

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 20 jun 2019, 18:54

Pitar1946 je napisao/la:Nesto kontam haveru gdje smo i mi onaj kamp napravili u p.m,prilazim kampu makadam rupetine 500 m,prilaz kampu 3 štale,docekuje te čoban sa štapom,a smrdi na stoku oko kampa dramaaa,ne mozes disat...mene bi bilo stid tamo igrace dovodit i trenirat...al fkt unutra ona kucica gdje igraci sjede i tusiraju se starinska neka ima joj 100 godina malo je prefarbali
U toj kucici je sve renovirano i ne kontam sta je problem. Prilazni putevi jesu losi ali se prilaz po prostornom planu treba rijesiti sa druge strane. Ne kontam svrhu pljuvanja po necemu sto nam je dosad valjalo da ne mozemo ni izracunati

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 20 jun 2019, 18:54

Pitar1946 je napisao/la:Nesto kontam haveru gdje smo i mi onaj kamp napravili u p.m,prilazim kampu makadam rupetine 500 m,prilaz kampu 3 štale,docekuje te čoban sa štapom,a smrdi na stoku oko kampa dramaaa,ne mozes disat...mene bi bilo stid tamo igrace dovodit i trenirat...al fkt unutra ona kucica gdje igraci sjede i tusiraju se starinska neka ima joj 100 godina malo je prefarbali
brate na]i nam ti zemljiste negdje oko marin dvora, pa nece igrace bit "stid", sta pisete koji ****, da se lesinari kluba nasladjuju, stid sto imamo svoj kamp, ako nemate sta pametno napisat nemojte ni pisat, samo se nasludjuju drugi vasim postovima
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 20 jun 2019, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 14 gostiju.