simonknows je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:33
Beduin je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:30
A Simon ko francuska sobarica naivan.
Neko se sprdao kako su zbog pisanja na forumu odmah organizovali sastanak i momak mrtav-hladan ubijedjen da zaista vjerujemo u to

pa jel te stid druze zbog takvog pausalnog poimanja stvari? U rangu si nase Uprave.
Drugo, vidi se da si mlad i neupucen, daleko ranije se znalo prijetiti clanovoma Uprave, na ulici presretati, slati raznorazne poruke, cak i neki sadasnji clanovi su i ranije imali problema sa raznim kriminalcima zbog ljubavi prema Slobodi i angazovanosti, a ti sad poceo film praviti i tripovati nama. Zamisli, prijeti im se.
Bolje reci svojim sefovima da stisnu muda i zanemare korist koju su imali od SDP-a pa malo aktivnije iskoriste ovu pricu protiv Niksica, javno, jasno i glasno. A znas da nece i ne smiju, mada mozda ne znas zbog cega jer ti ne govore bas sve.
Vjeruj mi da ovo nije sprdanje. Ovoj upravi se traži dlaka u jajetu i ovo je ozbiljno.
Što se tiče ranijih vremena, kad je predsjednik morao imati lično obezbjedjenje, izbacivati ljude iz lokala, kad su se u klubu potezali pištolji? Prijetilo se jeste, ovako nikad. Ne sjećam se da je nekad grupa ljudi došla da poruši lokal, ispravi ako griješim.
Sve i da je jedan forumas cak ozbiljno mislio to za Niksica i sastanak, jer je simptomatican period desavanja, ti si se ubijedio kako svi vjeruju jer su se zaj3bavali, a sto je preocito. I jos si poceo o bitnosti foruma, a ljudi pisali kako se prati forum, crpe informacije, kako su i clanovi Uprave/Skupstine ovdje pisali, pratili pa se javljali u pp kasnije i sta sve ne dok ti nisi ni bio na forumu. A to se i dan-danas prenosi i nastavlja.
To za probleme, prijetnje sam ti vec napisao, da ne ponavljam. A svakome je njegova muka najteza.
Sad neka Aco opet pise kako vise u gostima nas ide, kako besplatno ulazimo i kupimo tek nekoliko karata, neka ismijava svoje navijace i publiku pa nam se cijela drzava smije, a i ti ih pretis pa pises kako su Fukare nebitne. Sto onda nisi neki dan bio u Udruzenju sa svojim sefovima pa im se usprotivio kad je "ono" desilo?

Mislim, kad vec imas takav stav i misljenje i kako je vodja pi4kica i ne tako jak, pa reci momcima u lice j3bemu misha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤