Mozgu, u svaki klub u BIH se upumpavaju budžetska sredstva sa raznih nivoa vlasti. Edukuj se malo, vrijeme ti je, izađi ispod te čađi više.Convicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 09:35Pa i ovi drugi su, gledajuci koliko se novcanih sredstava iz raznih budzeta slije u taj klub.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Dan za rusenje tradicije? Predug je Slobodin ligaski post na Kosevu.Sky9 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:37Bila bi kosmička pravda da vas danas dobijemo, jer ste nam se provlačili u zadnjim mečevima, ali ta pravda za nas ne funkcioniše na taj način.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:24Ma nece Rudar dobit danas u Bijeljini,a kamo li Zrinjskog.Ako nista Sloboda moze Zelji iz zayebancije uzeti bod kuci.Sigurna je Sloboda 1000 %elvirbaljic je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:11
Kako ce igrati sa kombinovanim sastavom. U slucaju dva poraza sa gol razlikom od primljena 4-5 golov, a Prijedor dvije pobjedi Sloboda ispada, nije bas njima Do kombinovanja. Ovo je BiH Liga, sve je ovdje moguce.![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ma ne znam sta da ti kazemSky9 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:37Bila bi kosmička pravda da vas danas dobijemo, jer ste nam se provlačili u zadnjim mečevima, ali ta pravda za nas ne funkcioniše na taj način.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:24Ma nece Rudar dobit danas u Bijeljini,a kamo li Zrinjskog.Ako nista Sloboda moze Zelji iz zayebancije uzeti bod kuci.Sigurna je Sloboda 1000 %elvirbaljic je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:11
Kako ce igrati sa kombinovanim sastavom. U slucaju dva poraza sa gol razlikom od primljena 4-5 golov, a Prijedor dvije pobjedi Sloboda ispada, nije bas njima Do kombinovanja. Ovo je BiH Liga, sve je ovdje moguce.![]()

Salu na stranu,neka bolji pobjedi.Halali ali mislim da mi uzimamo danas 2:0 da se malo "smire" tenzije zbog izgubljenog kupa
Koliko vas otp.dolazi na Kosevo?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Oni su uvijek bili neko.A ovi su bili niko.Sta da je Dzerzelez snaznije zazivio i da su bukvalno sve SDA firme tada sve pare slijevale u njega i da su vas otjerali sa Bilinog da u Kaknju negdje igrate.To sto je vama Kasumovic gori nego Velezu HDZ to je vas problem.Convicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 09:35Pa i ovi drugi su, gledajuci koliko se novcanih sredstava iz raznih budzeta slije u taj klub.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Klub ti je kroz historiju vise igrao trecu ligu nego prvuConvicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 09:35Pa i ovi drugi su, gledajuci koliko se novcanih sredstava iz raznih budzeta slije u taj klub.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Vi ste u četvrtak pokazali da itekako imate kvalitetnu ekipu, šta god vi mislili o svojim igračima. Realno, trebali ste biti 2. u prvenstvu i osvojiti kup, ali zbog kolosalnih gluposti kojih ima previše, tu ste gdje ste. Tako da naravno da ste favoriti, ali valjda i mi nešto uradimo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:49Ma ne znam sta da ti kazemSky9 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:37Bila bi kosmička pravda da vas danas dobijemo, jer ste nam se provlačili u zadnjim mečevima, ali ta pravda za nas ne funkcioniše na taj način.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:24
Ma nece Rudar dobit danas u Bijeljini,a kamo li Zrinjskog.Ako nista Sloboda moze Zelji iz zayebancije uzeti bod kuci.Sigurna je Sloboda 1000 %![]()
Meni je skroz svejedno kako god danas zavrsi.Zadnji put sam tu recenicu izgovorio protiv Olimpika zadnje kolo 2016.Ako vec mora da se srusi ta tradicija bolje da to bude danas u skroz nebitnoj utakmici pred trocifrenim brojem navijaca nego sljedece sezone
![]()
Salu na stranu,neka bolji pobjedi.Halali ali mislim da mi uzimamo danas 2:0 da se malo "smire" tenzije zbog izgubljenog kupa

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobar im je bio kad su ga sami birali, protestvovali s njim i koristili ga za "spas" kluba. Licemjeri.mma_hz je napisao/la: ↑22 maj 2022, 11:03To sto je vama Kasumovic gori nego Velezu HDZ to je vas problem.Convicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 09:35Pa i ovi drugi su, gledajuci koliko se novcanih sredstava iz raznih budzeta slije u taj klub.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pozdrav za sve apoliticne i one koji se tako osjecaju
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
On s nama, političar ko političar, kuravela stara.Balorda je napisao/la: ↑22 maj 2022, 11:14Dobar im je bio kad su ga sami birali, protestvovali s njim i koristili ga za "spas" kluba. Licemjeri.mma_hz je napisao/la: ↑22 maj 2022, 11:03To sto je vama Kasumovic gori nego Velezu HDZ to je vas problem.Convicts1988 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 09:35
Pa i ovi drugi su, gledajuci koliko se novcanih sredstava iz raznih budzeta slije u taj klub.
Smiješan si tip, realno. Ne bih dalje u diskusiju s nekim laznim navijačem, kojem klub igra gradski derbi a on tipka po tipkovnici.
Pusti ga bola tek došao do interneta vidis da ga svi ignorišu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Zamisli, ali samo zamisli, u tvom gradu prevesla te Fuad Kasumovic iz Uskoplja. Pustis Fuada Kasumovica iz Uskoplja da preko Celika dobije izbore i onda vas pusti k'o vodu poslije velike nuzde.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
I opet kad im da 100 milja njihovih para iz budjeta glasace za njegakillafrommanilla je napisao/la: ↑22 maj 2022, 12:23Zamisli, ali samo zamisli, u tvom gradu prevesla te Fuad Kasumovic iz Uskoplja. Pustis Fuada Kasumovica iz Uskoplja da preko Celika dobije izbore i onda vas pusti k'o vodu poslije velike nuzde.

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Evo da ti ja odgovorimNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:49Ma ne znam sta da ti kazemSky9 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:37Bila bi kosmička pravda da vas danas dobijemo, jer ste nam se provlačili u zadnjim mečevima, ali ta pravda za nas ne funkcioniše na taj način.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 10:24
Ma nece Rudar dobit danas u Bijeljini,a kamo li Zrinjskog.Ako nista Sloboda moze Zelji iz zayebancije uzeti bod kuci.Sigurna je Sloboda 1000 %![]()
Meni je skroz svejedno kako god danas zavrsi.Zadnji put sam tu recenicu izgovorio protiv Olimpika zadnje kolo 2016.Ako vec mora da se srusi ta tradicija bolje da to bude danas u skroz nebitnoj utakmici pred trocifrenim brojem navijaca nego sljedece sezone
![]()

Mislim da najmanje 100 Fukara danas dolazi, ako imam prave informacije.
Mislim da je Posusje u mnogo vecem problemu od nas, danas igraju sa SSH i ako tu izgube, valja im se cupat kuci protiv Borca, a u toj utakmici sve je moguce. Mislim da se Zrisnjki nece tek tako pustit Rudaru, ako Posusje bude zavisilo od njih. A mislim da ni Radnik nece dopustiti sebi to da ih Rudar danas ponizi
Volim tebe, više od sebe
Ispali su Rudar i Radnik
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Vico opet na zadatku kone kaznili zbog parole, mrtve mu **** , dokle vise mafija ovo radi, i to sve prema sarajevu, zelji , dokle vise klosari , dok u BL , listici, kod ultrasa sve stoje generali, ratni zlocinci, i to nikome ne smeta nazalost !!

04.10.2009 !
- svrakino1921
- Kontakt:
Fudbalski klub Željezničar dužan je uplatiti 2.000 KM na račun Saveza zbog istaknute parole na stadionu Tušanj, na utakmici protiv Tuzla Cityja odigranoj 30. aprila 2022. godine.
Manijaci su na pomenutoj utakmici istakli podršku Sakibu Mahmuljinu, nekadašnjem komandantu Trećeg korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine koji je osuđen na osam godina zatvora.
– Mi nismo kao oni. Nikad nismo bili kao oni, niti ćemo ikad biti kao oni! Sakib Mahmuljin je heroj, a ne zločinac! – pisalo je na jednoj paroli Manijaka.
Također, drugom parolom su poslati kratku i jasnu poruku:
– Dobrovoljačka nije zločin!
Također, pored finansijske kazne, Željezničar će sljedeću gostujuću utakmicu biti bez podrške Manijaka.
– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije), a zbog prekršaja počinjenih na prvenstvenoj utakmici 28. kola Premijer lige BiH koja je odigrana dana 30. aprila 2022. godine na stadionu Tušanj protiv Tuzla Cityja (0:0), objasnili su iz DK NSBiH uz dodatak:
– FK Željezničar dužan je uplatiti novčanu kaznu na račun FSBiH u roku od 15 dana od dana pravosnažnosti odluke. Kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici teče od dana pravosnažnosti ove odluke.
Također, novčano su kažnjeni i FK Borac (3.000 KM) zbog toga što su navijači ovog kluba koristili pirotehniku u meču protiv Sarajeva, te Zrinjski i Velež sa po 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike u meču sa Širokim Brijegom, odnosno Rudar Prijedorom.
Manijaci su na pomenutoj utakmici istakli podršku Sakibu Mahmuljinu, nekadašnjem komandantu Trećeg korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine koji je osuđen na osam godina zatvora.
– Mi nismo kao oni. Nikad nismo bili kao oni, niti ćemo ikad biti kao oni! Sakib Mahmuljin je heroj, a ne zločinac! – pisalo je na jednoj paroli Manijaka.
Također, drugom parolom su poslati kratku i jasnu poruku:
– Dobrovoljačka nije zločin!
Također, pored finansijske kazne, Željezničar će sljedeću gostujuću utakmicu biti bez podrške Manijaka.
– FK Željezničar izriče se novčana kazna u iznosu od 2.000 KM i kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici, u skladu sa članom 59. stavovima 3. i 6. i članom 80. stavom 1. tačkom c) (Neredi na stadionu i rasizam i drugi oblici diskriminacije), a zbog prekršaja počinjenih na prvenstvenoj utakmici 28. kola Premijer lige BiH koja je odigrana dana 30. aprila 2022. godine na stadionu Tušanj protiv Tuzla Cityja (0:0), objasnili su iz DK NSBiH uz dodatak:
– FK Željezničar dužan je uplatiti novčanu kaznu na račun FSBiH u roku od 15 dana od dana pravosnažnosti odluke. Kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili Kup utakmice pred svojim gledaocima na gostujućoj utakmici teče od dana pravosnažnosti ove odluke.
Također, novčano su kažnjeni i FK Borac (3.000 KM) zbog toga što su navijači ovog kluba koristili pirotehniku u meču protiv Sarajeva, te Zrinjski i Velež sa po 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike u meču sa Širokim Brijegom, odnosno Rudar Prijedorom.
- svrakino1921
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo dužan je uplatiti 2.800 KM na račun gradskog rivala Željezničara zbog polomljenih stolica na gradskom derbiju na Grbavici odigranog 5. marta 2022. godine.
Ukoliko Sarajevo ne ispuni navedeno, Odjel za ligaška takmičenja će suspendovati Bordo tim od odigravanja narednih prvenstvenih i Kup utakmica.
- Obavezuje se FK Sarajevo da na osnovu člana 117. i članom 111. stavom 2. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH isplati finansijska potraživanja u iznosu od 2.800,00 (slovima: dvijehiljadeosamstotina) KM Fudbalskom klubu Željezničar zbog činjenice da su navijači FK Sarajevo, koji su bili smješteni na sjevernom dijelu tribine stadiona ‘Grbavica’, oštetili 100 (stotinu) stolica, a koji prekršaj je počinjen na utakmici 21. kola Premijer lige BiH, odigranoj dana 05. marta 2022. godine na stadionu Grbavica između FK Željezničar i FK Sarajevo.
Obavezuje se FK Sarajevo, da na osnovu člana 115. stava 2. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a u vezi sa članom 2. stavom 1. tačkom b) alinejom 4. Odluke Izvršnog odbora NS/FS BiH, broj: 02-3025-5d/21 od 28. augusta 2021. godine, Fudbalskom klubu Željezničar isplati troškove postupka u iznosu od 1.000,00 (slovima: jednehiljade) KM, na ime takse za rješavanje podnesaka kluba u prvom stepenu pred Disciplinskom komisijom NS/FS BiH.
Ukoliko FK Sarajevo, ne isplati iznose navedene u tačkama 1. i 2. ove Odluke imenovanom klubu i ne dostavi dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja/natjecanja NS/FS BiH, do 10. juna 2022. godine, FK Sarajevo će biti suspendovan, od odigravanja narednih prvenstvenih i Kup utakmica, navodi se u odluci Disciplinske komisije.
Ukoliko Sarajevo ne ispuni navedeno, Odjel za ligaška takmičenja će suspendovati Bordo tim od odigravanja narednih prvenstvenih i Kup utakmica.
- Obavezuje se FK Sarajevo da na osnovu člana 117. i članom 111. stavom 2. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH isplati finansijska potraživanja u iznosu od 2.800,00 (slovima: dvijehiljadeosamstotina) KM Fudbalskom klubu Željezničar zbog činjenice da su navijači FK Sarajevo, koji su bili smješteni na sjevernom dijelu tribine stadiona ‘Grbavica’, oštetili 100 (stotinu) stolica, a koji prekršaj je počinjen na utakmici 21. kola Premijer lige BiH, odigranoj dana 05. marta 2022. godine na stadionu Grbavica između FK Željezničar i FK Sarajevo.
Obavezuje se FK Sarajevo, da na osnovu člana 115. stava 2. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a u vezi sa članom 2. stavom 1. tačkom b) alinejom 4. Odluke Izvršnog odbora NS/FS BiH, broj: 02-3025-5d/21 od 28. augusta 2021. godine, Fudbalskom klubu Željezničar isplati troškove postupka u iznosu od 1.000,00 (slovima: jednehiljade) KM, na ime takse za rješavanje podnesaka kluba u prvom stepenu pred Disciplinskom komisijom NS/FS BiH.
Ukoliko FK Sarajevo, ne isplati iznose navedene u tačkama 1. i 2. ove Odluke imenovanom klubu i ne dostavi dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja/natjecanja NS/FS BiH, do 10. juna 2022. godine, FK Sarajevo će biti suspendovan, od odigravanja narednih prvenstvenih i Kup utakmica, navodi se u odluci Disciplinske komisije.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Semrush [Bot] i 19 gostiju.