Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Moram priznati čitajući ove zadnje stranice @Heller stvarno zvuči kao osoba koju ćeš zateći u kupatilu kako razgovara s pločicama. 
Samo Saraj'vo.
Ima nas solinas 16 puta vise nego vas nego se ti zapitaj. Protiv Slavije vas 200 iza gola. Ma roknite se svi zajedno. Borite se za titulu 300 vas na kosevu a 150 na grbavici. Yebo me otac usta ako nas nebi 2500 otislo. Ustala bi se moja rahmetli nena iz Šarica harema i otisla bi u Sarajevo. U Širokom vas nema nikako,kmecite po pprtalima i forumima da vas onaj seljacic ne napusti jer se gasite. Bjezi bola idi cisti klonje po Becu i ne laprdaj. 200 ih iza gola protiv Slavije a bore se za titulu. Tuga golema

Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 11 dec 2015, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
E hvala Bogu, o tome sam ti pricao cijelo vrijeme, da niste odigrali fakticki nista, iz kojih razloga zaboli me, meni je odg.,sretno I vama, I da zavrsite na kraju drugi,iza nas, to vam od srca zelimSaltCityAttack je napisao/la:Ono je bila nasa najlosija utakmica..pazi Slobodu su najvise prenosil ove godine na 3 televizije MojaTv,BHT I arena I na svakoj utakmkci smo igrali napadacki ..protiv vas.samo Musemic zna.zasto nismo I ako smo imali.2 odlicne prilike jedna u prvom I onda na kraju utakmice...onda isto sto vi niste mogli protiv Zelje gruba igra I td ..nije vala ni Sarajevo bilo neato bolje ..ma nema veze kako god pozz sretnoRedEvil je napisao/la: Sto se nalazite uvrijedjeni,ja sam samo za tu tekmu rekao,i za Saraj'vo isto cu reci za utakmicu s Slavijom,Travnikom,Mladosti,da su bili losi,da su uloge zamijenjene,da smo mi oni,a oni mi,bar po imenu,hvatate se za slamku niste zasluzili ni min.poraz,o bodu da ne pricam,kukavicki,a mi smo u listici igrali tebra imali neke sanse,znaci i x i da smo pobjedili ne bi bilo nezasluzeno,tako sto su i oni dobili nije nezasluzeno,a sudjenje ostaje iza nas,dobio je kaznu za svoje sudjenje,a za valjica nezzz jel kaznjen,pozzz
Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 11 dec 2015, 22:26, ukupno mijenjano 3 puta.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Bolje nego s kolegom ti kojem je logicno rec da nismo presli na vasu polovicu, al da to nema veze s činjenicom da nas je Natašin masakriro u našem šesnaestercuPitarBordo je napisao/la:Moram priznati čitajući ove zadnje stranice @Heller stvarno zvuči kao osoba koju ćeš zateći u kupatilu kako razgovara s pločicama.
Pastrmka ne dipr vas na domacim nema kolko nas na gostovanjima ne seri hljeba ti.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma sta ce vas bola bit. 300 vas na kosevu. Mislio sam da imate kapacitet za 2000 ali izgleda da sam se prevario. Ta gostovanja mogu samo 4 grupe napravit u drzavi. Vi ste rang ultrasa skripara i sile nebeske. Ovdje se 7 dana nebi jelo i spavalo prije tekmi da se borimo za titulu. Neki bi pjeske krenuli u Sarajevo. Niste vi taj mentalitet. Vi ste vise onaj kad se nekom deka izljeva pa da se skupiteHeller je napisao/la:Bolje nego s kolegom ti kojem je logicno rec da nismo presli na vasu polovicu, al da to nema veze s činjenicom da nas je Natašin masakriro u našem šesnaestercuPitarBordo je napisao/la:Moram priznati čitajući ove zadnje stranice @Heller stvarno zvuči kao osoba koju ćeš zateći u kupatilu kako razgovara s pločicama.![]()
Pastrmka ne dipr vas na domacim nema kolko nas na gostovanjima ne seri hljeba ti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
firefirefirely je napisao/la:Bosnjak iz MOstara, navijac Borca![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
dzekooooTz
- Kontakt:
navijac sam slobode ali zao mi je sto moram priznat nije ovo daleko od istine fukare ove sezone stvarno razocaravajuceCocaine je napisao/la:Ma sta ce vas bola bit. 300 vas na kosevu. Mislio sam da imate kapacitet za 2000 ali izgleda da sam se prevario. Ta gostovanja mogu samo 4 grupe napravit u drzavi. Vi ste rang ultrasa skripara i sile nebeske. Ovdje se 7 dana nebi jelo i spavalo prije tekmi da se borimo za titulu. Neki bi pjeske krenuli u Sarajevo. Niste vi taj mentalitet. Vi ste vise onaj kad se nekom deka izljeva pa da se skupiteHeller je napisao/la:Bolje nego s kolegom ti kojem je logicno rec da nismo presli na vasu polovicu, al da to nema veze s činjenicom da nas je Natašin masakriro u našem šesnaestercuPitarBordo je napisao/la:Moram priznati čitajući ove zadnje stranice @Heller stvarno zvuči kao osoba koju ćeš zateći u kupatilu kako razgovara s pločicama.![]()
Nemam vise snage s ovim keramicarem raspravljat,hajd ti lagano fugu navuci,al gledaj da je sastavis nemoj sjeckatiHeller je napisao/la:Bolje nego s kolegom ti kojem je logicno rec da nismo presli na vasu polovicu, al da to nema veze s činjenicom da nas je Natašin masakriro u našem šesnaestercuPitarBordo je napisao/la:Moram priznati čitajući ove zadnje stranice @Heller stvarno zvuči kao osoba koju ćeš zateći u kupatilu kako razgovara s pločicama.![]()
-
Sunderland
- Kontakt:
De ti nama koju o velezu bolan.izbjegavas pitanje cijelu vecer.Cocaine je napisao/la:Ima nas solinas 16 puta vise nego vas nego se ti zapitaj. Protiv Slavije vas 200 iza gola. Ma roknite se svi zajedno. Borite se za titulu 300 vas na kosevu a 150 na grbavici. Yebo me otac usta ako nas nebi 2500 otislo. Ustala bi se moja rahmetli nena iz Šarica harema i otisla bi u Sarajevo. U Širokom vas nema nikako,kmecite po pprtalima i forumima da vas onaj seljacic ne napusti jer se gasite. Bjezi bola idi cisti klonje po Becu i ne laprdaj. 200 ih iza gola protiv Slavije a bore se za titulu. Tuga golema![]()
Pricao si ljetos kako dolaze sponzori,igraci iz AEK-a
Kako cete prepisati ligu i td.kako ce Dusko uloziti svoj novac u klub,neke rekonatrukcije vrapcica,nesto....
A dobili ste raspad kluba.nemate uprave,ni jednog igraca pod profesionalnim ugovorom,6 mjeseci plate nisu isplacene,evo 7 ide....dug se gomila,öd 300 000 proljetos,sad je blizu milion,
igraci sami skupljali za prevoz na utakmicu,hejjj sami,i trener vam potvrdio,pa Zar nije ta tvoja silna armija mogla skupiti za gorivo makar...
De ti nama to prokomentarisi,pusti se suplje price i demagogije,i sta je bilo prije pola stoljeca.
Nebudi picic.
Sloboda je moja nacija
Slinas tebe brato dozivljavam kao najveceg levata na forumu. Zar ocekujes odgovor od mene
daj bola smjesan si mi. Ovo heller beduin čunjoglavi i ostali ok ali ti 
Što će reći da smo rang iznad vas.Cocaine je napisao/la:Ma sta ce vas bola bit. 300 vas na kosevu. Mislio sam da imate kapacitet za 2000 ali izgleda da sam se prevario. Ta gostovanja mogu samo 4 grupe napravit u drzavi. Vi ste rang ultrasa skripara i sile nebeske. Ovdje se 7 dana nebi jelo i spavalo prije tekmi da se borimo za titulu. Neki bi pjeske krenuli u Sarajevo. Niste vi taj mentalitet. Vi ste vise onaj kad se nekom deka izljeva pa da se skupiteHeller je napisao/la:Bolje nego s kolegom ti kojem je logicno rec da nismo presli na vasu polovicu, al da to nema veze s činjenicom da nas je Natašin masakriro u našem šesnaestercuPitarBordo je napisao/la:Moram priznati čitajući ove zadnje stranice @Heller stvarno zvuči kao osoba koju ćeš zateći u kupatilu kako razgovara s pločicama.![]()
Nullius in verba
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Kakva liga, takve i rasprave na forumu. ****. Ovo pod zvjezdicama znaci da su nacinjene od ljudskog fecesa.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sramotimo se kaze, a protiv Slavije ljudi kao na drugih 5 utakmica zajedno..
A jos i najvise sezonskih u drzavi prodali..
-
Sunderland
- Kontakt:
To je vec tvoj problem.Cocaine je napisao/la:Slinas tebe brato dozivljavam kao najveceg levata na forumu. Zar ocekujes odgovor od mene![]()
daj bola smjesan si mi. Ovo heller beduin čunjoglavi i ostali ok ali ti
Psujes majku ljudima ovdje kunes,nekima i djecu spominjes,konkretno meni,
o pitarima fujj nesto smo vidjeli ovdje,a ostalo sramota objavit uopste,Neznam kako imas mozga pisati ovdje.
Ali ti si covjek Bez karaktera i obraza,propao kao i klub ti,tako da me neiznenadjuje uopste.
Kada to dolazi öd izroda ko sto si ti,svaticu to kao kompliment.
Izbjegava odgovor tipicno za picica.
Sloboda je moja nacija
- PitarBordo
- Kontakt:
To kao postoji izvještaj neki za "najviše sezonskih u državi" ili lupaš onako reda radi?tuzlak1987 je napisao/la:A jos i najvise sezonskih u drzavi prodali..
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam kakva je to propaganda kada sam vam rekao prije 3 mjeseca da nije takotuzlak1987 je napisao/la:Sramotimo se kaze, a protiv Slavije ljudi kao na drugih 5 utakmica zajedno..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 dec 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko je FK Sarajevo prodalo?
Ovo je neka dobra roba,ovaj mostarac,ima frajer zivce pisati svaka mu cast,napisao je 100 postova danas,mozda i vise,i jos se bori,respect haveru za kolicinu pisanja,sadrzaj manje vise u prazno,al necu kom. 
Evo brato pravih navijaca iz Mostara. U orginalufirefirefirely je napisao/la:Bosnjak iz MOstara, navijac Borca![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kada dodju Zeljo, Sarajevo, Radnik, Siroki posjeta ce biti dosta bolja.MortemHz je napisao/la:Ne znam kakva je to propaganda kada sam vam rekao prije 3 mjeseca da nije takotuzlak1987 je napisao/la:Sramotimo se kaze, a protiv Slavije ljudi kao na drugih 5 utakmica zajedno..
A jos i najvise sezonskih u drzavi prodali..a po posjeti ste treci opcenito ja mislim u najboljoj sezoni u historiji kluba sa od oko 2.500 meni se cini
Mi protiv Slavije na onoj maziji 2500. Ja bio bolestan nakon toga sedam dana..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.