Aha. Tebi sam zaboravio napisati na onu glupost da je Nadal najveći svih vremena i da se mora igrati fantastično da bi se on dobio. Mnogi primjeri iz prošlosti govore drugačije.Valencia je napisao/la:90% - 10% za Nadala.MaGiCa je napisao/la:Nadal-Murray: 48-52%
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sta profula sada Novak, propusti sansu da vrati brejk. Bice ovo strasan mecVirtu4l je napisao/la:Novak ponovo pasivan, čeka poklone, a pokloni dolaze veoma rijetko...

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Može biti strašan, ali za navijače Srđanovog sina koji pate od hroničnih oboljenja.Valencia je napisao/la:Sta profula sada Novak, propusti sansu da vrati brejk. Bice ovo strasan mecVirtu4l je napisao/la:Novak ponovo pasivan, čeka poklone, a pokloni dolaze veoma rijetko....
- Arsenalisation
- Kontakt:
joooj seljaka djokovica majko...
i ovo mi profesionalac... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
E moj Tsonga. Sreća pa Novak veze nema, da ti je danas došao Murray već bi sa dva seta zaostatka.
Oj kako je spora trava. Treba 5 savršenih udaraca da se dođe do poena.
Aleez Tsonga!
Aleez Tsonga!
Koliko sreće za Đokovića u tie breaku i to triput. Ne znam kako Tsonga ne pojede lopticu.
- anonymousHD
- Kontakt:
Idemo dalje. 

Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu
Najpre da pozdravim @Frenkie-a, koji xy alotropska modifikacija 1 Begonje. Evo prijatelju tvog idola u lozi. Valjda ce ti to ulepsati dan.
Sto rece Ljuba Tadic aka Murat u filmu Boj na Kosovu: "Ovo nije dobro pocelo". A onda sjajni ritern je vratio Djokovica u mec i trenutno je on taj koji ima prednost u igri. Tsongu samo izvlaci servis, a pitanje je da li ce to moci tako do kraja meca? Ako Tsongi malo popusti servis - obrao je bostan.

Sto rece Ljuba Tadic aka Murat u filmu Boj na Kosovu: "Ovo nije dobro pocelo". A onda sjajni ritern je vratio Djokovica u mec i trenutno je on taj koji ima prednost u igri. Tsongu samo izvlaci servis, a pitanje je da li ce to moci tako do kraja meca? Ako Tsongi malo popusti servis - obrao je bostan.
ovaj tsonga da nije glup, mozda bi i bio među top tri 
previše se zalijeće, svaka loptica mu je cenat iznad mreze, to pokazuju i neprisiljene greške..

previše se zalijeće, svaka loptica mu je cenat iznad mreze, to pokazuju i neprisiljene greške..
Nil Satis Nisi Optimum
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gled'o sam meč od 3:1, i bilo je nekoliko dobrih udaraca, moram priznati. Nole dobio prvi set u tie break-u (mog'o je i ranije vratiti break koji je Tsonga napravio na samom početku) sasvim zasluženo. Odlično ga je služio return, a dvije loptice su završile par milimetara u terenu u 13. game-u i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sasvim sigurno.adnan24 je napisao/la:Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tsonga postaje Monfils.
-
- Kontakt:
sve odlicni prognozeri..ako mislite tako,u nedjelju u kladionicu i uplatite 1000 KM na taj par..ne postoje veliki favoriti u sportu..Virtu4l je napisao/la:Sasvim sigurno.adnan24 je napisao/la:Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
e moj Tsonga ... pakuj se...
jasko_juve je napisao/la:sve odlicni prognozeri..ako mislite tako,u nedjelju u kladionicu i uplatite 1000 KM na taj par..ne postoje veliki favoriti u sportu..Virtu4l je napisao/la:Sasvim sigurno.adnan24 je napisao/la:Pobjednik meca Nadal-Murray veliki favorit u finalu
Zavisi od kvote...mozda i hocu
-
- Kontakt:
ajd molim te kad uplatis stavi na forum ako ti nije sta..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nadal uzima ovo ne znam koji je vama q da ga Murray dobije 
Tsonga jedino da ko protiv Federera zaigra onda ima neke šanse protiv Noleta

Tsonga jedino da ko protiv Federera zaigra onda ima neke šanse protiv Noleta
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ako ti se ne sviđa komentar, odyebaus.jasko_juve je napisao/la:sve odlicni prognozeri..ako mislite tako,u nedjelju u kladionicu i uplatite 1000 KM na taj par..ne postoje veliki favoriti u sportu..
Joj što ih se nakotilo ovdje, nekad je bio užitak diskutovati na ovom podforumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.