NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
****: Rockets forward Robert Covington’s nose is not broken and he passed a concussion protocol test. He is expected to be available for Game 4.
Sreća pa mu ništa nije , ono je baš ružno izgledalo , bez njega bi Rocketsima uveliko otežan posao bio , ovako i dalje imamo zanimljivu seriju.
Sreća pa mu ništa nije , ono je baš ružno izgledalo , bez njega bi Rocketsima uveliko otežan posao bio , ovako i dalje imamo zanimljivu seriju.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 09 sep 2020, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Nail for Real
- Kontakt:
Alemu zena ponovo zategla, tako ti je to u braku.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne mogu nikako da ga nafatam,pliva mi 2 glave za opkladu sa pocetka sezone.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 15:43Veceras moji zeleni lagano cekiraju kartu za konferencijsko finale .
Nego Alem je opet nestao,pojavio se samo nakon prve tekme i 0-1, sad je opet nestao,valjda smislja da opet kaze da je nastimano za Kobija,iako je neki dan napisao da je to palo u drugi plan![]()
23
Kada pogledas RW brojke to izgleda odlicno,30pts na preko 50% suta iz igre 2-4 trojke,8 skokova,6asistencija,2 ukradene i samo 3 izgubljene,odigrao je skromnije drugo poluvrijeme ali najvecom zaslugom HOU je imao prednost u prvom upravo radi njega,dosta racionalnije je igrao u odnosu na game 2.Sve i da njega klupiraju ko bi dobio vise minuta?Rivers,McLemore?,mehh.Ne treba smetnut s uma da im je RW ubjedljivo najbolji skakac u ovoj seriji,mogu li Rakete sebi dozvoliti da jos malo bez skoka ostanu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Drago mi je da se vidi napredak lebrona u zadnjih 6 godina.Puno vise iskustva a motoricke sposobnosti jos bolje.

23
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne mogu i neće ga klupirati, za takvo nešto je preveliko ime i u najboljim godinama.L-Train je napisao/la: ↑09 sep 2020, 15:57Kada pogledas RW brojke to izgleda odlicno,30pts na preko 50% suta iz igre 2-4 trojke,8 skokova,6asistencija,2 ukradene i samo 3 izgubljene,odigrao je skromnije drugo poluvrijeme ali najvecom zaslugom HOU je imao prednost u prvom upravo radi njega,dosta racionalnije je igrao u odnosu na game 2.Sve i da njega klupiraju ko bi dobio vise minuta?Rivers,McLemore?,mehh.Ne treba smetnut s uma da im je RW ubjedljivo najbolji skakac u ovoj seriji,mogu li Rakete sebi dozvoliti da jos malo bez skoka ostanu.
Greška je napravljena kad su ga doveli, siguran sam da bi sa Paulom izbacili Lakerse.
Jeste on imao dobru tekmu statistički, ali kad je najviše trebalo ubrzao je 4 cigle i tada se Lakersi i odvojili.
Lik jednostavno nema mozga, loše odluke donosi u bitnim situacijama, umjesto da koristi svoje najjače oružje gdje slabo ko može čuvati, on počinje da uzima mid-range, i naravno svaki šut nije ni blizu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Westbrook je nužno zlo za Rocketse
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa ko ih jbe,sa Paulom su zamal izbacili najjaci GSW i vjerovatno i bi da se Paul ne povrijedi,sa njim u ekipi bi ove sezone bili legit contender ali su se napravili pametni bez razloga.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ispravka...Nije se HOU pravio pametan, vec Harden.On vedri i oblaci tamo.Nije zelio Paula pored sebe i to je to.
Paul je tezak karakter. Ni u Clippersima ga niko nije volio od saigraca.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da daa eto vidis to sam potpuno zaboravio,valjda je sad sretan 
Pa naravno kad je lik ozbiljan i ogroman takmicar. Nije ni cudo sto se pokacio sa Griffinom, DeAndreom i Hardenom, sve redom likovima jako upitnih karaktera. S Jamesom bi se fenomenalno slagao npr jer obojica imaju strasan mentalitet. Igre OKCa ove godine su na kraju krajeva najvise njegova zasluga.
Ma pretjeruju ljudi,drugu utakmicu jeste kriminalno odigrao desava se,ali sinoc je bio odlican ,imao je par nerezonskih suteva ali i to su ga uvalili pri isteku napada da i nije imao boljih opcija,ostalo sve odigrao kako treba jbg on pored Hardena jedini ima muda preuzeti odgovornost... jbg da je glup nekada jeste ali daleko od toga da je krampa basL-Train je napisao/la: ↑09 sep 2020, 15:57Kada pogledas RW brojke to izgleda odlicno,30pts na preko 50% suta iz igre 2-4 trojke,8 skokova,6asistencija,2 ukradene i samo 3 izgubljene,odigrao je skromnije drugo poluvrijeme ali najvecom zaslugom HOU je imao prednost u prvom upravo radi njega,dosta racionalnije je igrao u odnosu na game 2.Sve i da njega klupiraju ko bi dobio vise minuta?Rivers,McLemore?,mehh.Ne treba smetnut s uma da im je RW ubjedljivo najbolji skakac u ovoj seriji,mogu li Rakete sebi dozvoliti da jos malo bez skoka ostanu.
vidim Harden ne pise kako je babuka poludio
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
3/9 je strašan takmičarski mentalitet
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako Lakersi pobjede 4-tu serija je gotova , nadam se da ce igrati kao u 2 poluvremneu jer ce im dobro doci dodati odmor pred LAC , znaci kljucna tekma sutra , a veceras go denver go 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nadam se
Sa druge strane svaka cast LeBronu, stvarno je majstor.
Rondo

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
realno 2007 mu se nema sta oduzeti tu je trebao biti Detroit , ali je imao sigurni top 5 perfomance svi vremena u 1 tekmi i rjesio sa levatima i usao u finale i bio pometen , ali to je trebao biti + a ne kao luzerski mentalitet .
2008 nije jos bio svakkao spreman Boston je bio najbolja ekipa svakako , 2009 protiv Orlanda mu se treba oduzeti slicno kao i sa Gianisom i Miami , jedostavno Orlando je imao sve sto mu ne odgovara 2010 hemija je pukla sa igracima mozda i to kao minus 2011 tu sa pravom sve kritike trebali su pojesti kvatetom 2012 titula cistom njegovom dominaciom i snagom nad Durantom 2013 mentaliete shampiona i R Allen su ga spasili 2014 opet raspad ali ne njegovom zaslugom Wade vise nije bio taj igrac i SAS timskom igrom su ih rasturili 2015 da su bili zdravi Irving i Love uzeo bih ovo je splet okolnosti 2016 njegova najveca pobjeda protiv ekipe sa najboljim omjerom niko se sad ne sjeca suspenzije Greena oamti se samo come back od 1-3 protiv ekipe 73-9 i protov jednoglasnog MVP 2017 -2018 nema mu se bukvalno sta oduzeti GSW je bio super tim , extra se i borio s obzirom na razliku u kvalitetu .
znaci realno mu se moze zamjeriti PO porazi 2009-10 i finale 2011 , 2014 je na ppiru bio favorit ali na terenu ne vidim sta je on radio lose jednostavno previse timske kosarke a nije mogao sve sam pokriti . Tako da to 3-9 nije relevantno
09-10 mu nemas sta zamjeriti,de ti vidi kako je on odigrao tu seriju protiv Orlanda,Giannis tim partijama nije prismrdio protiv Miamia,Middleton i Lopez su odigrali jako dobre serije za razliku od Mo Williamsa koji je vjecito nestajao u PO pa tako i u toj seriji.
Prvi period u CLE - ne smije biti nikakve zamjerke.L-Train je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:2609-10 mu nemas sta zamjeriti,de ti vidi kako je on odigrao tu seriju protiv Orlanda,Giannis tim partijama nije prismrdio protiv Miamia,Middleton i Lopez su odigrali jako dobre serije za razliku od Mo Williamsa koji je vjecito nestajao u PO pa tako i u toj seriji.
MIA - 2/4 je katastrofa. Morao je imati 4/4.
Poslije toga, pa do ove sezone mu se nema sta zamjeriti.
Ako ove ne osvoji to je minus za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.