NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Moramo imati svoj glas u GV, koji ce pricati u nase ime i koji ce biti upoznat sa svime. Robert je bio kao gost ili tako nesto na jednoj sjednici GV i unistio ih momak tako kulturno da mu nikad vise nece dozvoliti ulazak u salu 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Već sam te upozoravao da si kontradiktoram prema svojim stavovima. Treb'o bi se usaglasiti.habuba je napisao/la: ↑28 mar 2022, 23:19I jos da dodam par stvari. Teza da "od ovih para nema nista" je suplja ko svicarski sir. Od tih para nema nista za sada. Ne moze se bjezati ni pred sudovima non stop. Doci ce to na red prije ili kasnije. S tim recenim jos gora teza je da se klub treba samo u sebe uzdati, jer to insuinira da to nije bio slucaj do sada. A mi imamo godinu i po rada iza njih u kojem su odradili lavovski posao, vratili brdo dugova i klub veoma lijepo vodili.
A svima koji kazu da klub vodi "ulica" se sjetim svih u porodici od najmanjeg do najveceg, jer to insuinira da smo i mi koji ih podrzajemo klosari i ulica koja ne zna sta radi. A kao neki supak koji dijeli svoju pamet po forumu a koji nije u stanju 60 maraka dati da se uclani i procita poneki izvjestaj je avangarda gradske pameti koja jedva ceka da sta provazi ko reis. De ba ljudi providni ste sa tim gloupostima.
Tražiš konstruktivnu raspravu, dok se nekome sjećaš porodice ?
Mene brine nekoliko stvari,da li će se interes prema klubu totalno smanjiti ako ostanemo 3g u DLC,da li se može desiti da uslijed velikih opstrukcija grada I GV ljudi koji su sad u klubu odstupe,šta će se desiti sa talentovanim igračima ako ostanemo 3,4g u DLC,na koji način ih zadržati,jel moguće da 500 ljudi koji trenutno dolaze na stadion ne mogu naći, povesti još 2 osobe na utakmicu?
- samoposteno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sta se ovdje sve pise ovo je za plakati. Mafijaska SDA devastirala klub zajedno sa njihovom najvecom uzdanicom iz Gornjeg Vakufa i sad za dvije godine ocekuju da se klub postavi na zdrave noge nakon sto su 20 godina pravili dugove i devastirali klub. Meni je ovaj Celik drazi u ovom rangu nego prije u Premijer ligi, gdje su ti u Skupstini sjedili Seki Adilovic,Miki, Demiri i ostali koji nisu za mjesto u skupstini nista ni placali. Sada clan kluba dobije kvartalni izvjestaj, polugodisnji, godisnji, ima se plan prihoda i rashoda, ljepota za procitati. Ovi padobranci nek idu navijat za Fortunu ili za Patriot Fudin i Percin
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
To i jest problem, što ste se zaljubili u treću ligu. Svi identično pišete, pogotovo kad pročitam da vam je draži Čelik u trećoj ligi, pa prizivate da bude ovako 20 godina samo da politika više ne uđe u klub i slične stvari. Zamisli navijača koji navija da mu klub igra treću ligu i da mu je draži "ovakav Čelik" 

-
- Kontakt:
Nismo se mi zaljubili u treću ligu, nego gledamo stvar onakvu kakva jest, da se pružamo koliki nam je jorgan, još da dodam da mi je draži ovakav Čelik gdje igraju naša djeca iz Zenice, naše komšije, rođaci, braća, a ne neki polovnkaci iz Srbije Hrvatske...ZENIČKI ČELIKzona072 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 08:47To i jest problem, što ste se zaljubili u treću ligu. Svi identično pišete, pogotovo kad pročitam da vam je draži Čelik u trećoj ligi, pa prizivate da bude ovako 20 godina samo da politika više ne uđe u klub i slične stvari. Zamisli navijača koji navija da mu klub igra treću ligu i da mu je draži "ovakav Čelik"![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovdje treba kao revizor u busu. ČLANSKU NA UVID.
@zona072 nauci citati. Ne ono jedno slovo, pa drugo, pa rijec, recenica itd. Naucit citati sa razumijevanjem. Pokusaj da shvatis sta je neko napisao.
Imali smo idealnu ekipu na celu kluba pa ih je grobar uslovio reprogramom. Sada imamo ljude koji daju sve od sebe i koju si jedini htjeli prihvatiti ovakav posao u ovom trenutku. I taj posao rade odlicno. Sve u skladu sa ocekivanjima. To biste i znali da ste clanovi kluba.
@zona072 nauci citati. Ne ono jedno slovo, pa drugo, pa rijec, recenica itd. Naucit citati sa razumijevanjem. Pokusaj da shvatis sta je neko napisao.
Imali smo idealnu ekipu na celu kluba pa ih je grobar uslovio reprogramom. Sada imamo ljude koji daju sve od sebe i koju si jedini htjeli prihvatiti ovakav posao u ovom trenutku. I taj posao rade odlicno. Sve u skladu sa ocekivanjima. To biste i znali da ste clanovi kluba.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:

Čelikovu člansku na sunce pa pričaj

SVI U HRASNICU !!!
E cuj zaljubili se u trecu ligu, mojne drug zivotati. Ovo se moralo uradit ili gasenje kluba kao sto Fuke htjeo. Dugovi se vracaju, sve transparentno, live stream, nasa djeca i sve skladu sa trenutnom ekonomskom situacijom. Otice i Fuke kad tad a drugi koji dodje mora biti boljizona072 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 08:47To i jest problem, što ste se zaljubili u treću ligu. Svi identično pišete, pogotovo kad pročitam da vam je draži Čelik u trećoj ligi, pa prizivate da bude ovako 20 godina samo da politika više ne uđe u klub i slične stvari. Zamisli navijača koji navija da mu klub igra treću ligu i da mu je draži "ovakav Čelik"![]()
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
To sam i ja govorio.Naravno da ce biti vremenom manje publike, na to sam upozoravao i govorio da je greška i uprave i nas ovde sto se to iznosi i širi gradom i u javnost da Čelik nema ambicije za ulazak u veci rang, cak i da bude prvi, jos su neki spominjali po par godina da necemo ulaziti i sta onda ocekujes ko da gleda Čelik osim nas par stotina i onda vidmo evo sta se dešava.I to se kao kuga proširilo gradom, i ptice na grani znaju.Uprava kako ima dobrih stvari tako i gresaka kako ova.Pogotovo to ne smijes dozvolit da ti igrači toliko znaju pa cak i trener, sve da ih držite do neizvjesnosti do kraja sezone kad daju sve od sebe i onda doneseš odluku.Jer dođe ti trener ili igrač i kaže ma boli me kar sta ima veze ionako necemo ulaziti u rang više.Dakle psiha.A ne mi nismo ni krenuli igrat priča se nece Čelik ulaziti u veci rang, jos to neko baca bombe pa govori po par godina.Pa bolan šuti iako ne budemo ulazili ne treba da iznosiš to.Hoces ti gledat Čelik 5 godina u DLC a hocel ti ostalih 100 000 zeničana.Dakle nekad treba i šutiti, ako ce dobro donjeti.Uprava neka ide na 1. mjesto kao što su rekli, a dalje kada pita novinar hocete li ulaziti, kaze se razmotrit cemo na kraju sezone kako stvari stoje i to je to.Cod je napisao/la: ↑29 mar 2022, 01:02Mene brine nekoliko stvari,da li će se interes prema klubu totalno smanjiti ako ostanemo 3g u DLC,da li se može desiti da uslijed velikih opstrukcija grada I GV ljudi koji su sad u klubu odstupe,šta će se desiti sa talentovanim igračima ako ostanemo 3,4g u DLC,na koji način ih zadržati,jel moguće da 500 ljudi koji trenutno dolaze na stadion ne mogu naći, povesti još 2 osobe na utakmicu?
Sto se tiče igrača svaki ce gledat da se pokaže i ode iz Čelika pogotovo ako se misle profesionalno baviti time, jer neće mu Čelik hljeba donjeti,i ne samo to svaki hoce u vecem rangu da zaigra, neka mu ponudi neki klub ugovor iz 1. Federalne otici ce, svaka cast Celiku al jarane meni godine idu, nema ljubavi kakva ljubav, realnost je takva, tako da je ostanak u DLC mač sa dvije oštrice.
-
- Kontakt:
Kad se uclanite u klub kada procitate sve izvjestaje i budete nazocni na Skupstinama, onda cete vjerujem promijeniti svoje misljenje. Ne mozemo ici u visi rang dok se n rijese dugovi kako to ne shvatate, Čelik u svakoj utakmici ide na pobjedu i tako je receno strucnom stabu i igracima. Proslu utakmicu prosjek na terenu 20 godina, pet juniora u prvih 11 i tu si medju tri-četiri najbolje ekipe u ligi, šta vi hocete, ovo je maksimum maksimuma s ovim budzetom. To sto kriminalci na celu grada sve opstruriraju nisu krivi momci iz Uprave, shvatite da vecina njih ima svoje poslove, da nakon radnog vremena dodju na stadion, ostavljaju svoje vvrijeme, zivce, strpljenje, de pomozite im, svaka pomoc je dobrodosla vjerujte
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisam dugo pisao a citam pomalo i pratim sve .Ima nas ovdje stvarno koji smo dugo tu i svi imamo isti cilj jak i zdrav Celik a naravno u svemu se i ne trebamo slagat al treba sa argumentima reci a ne lupetat samo il hajmo rec mastat.
Sto se tice ovog Ibrahima sve se slazem sa njim al prijatelju idi u klub nadji pare i za 2 godine smo u PL I budi predsjednik kluba pokazi pare i daj plan svoj i rijesen problem ,svi mi znamo da treba tako al ne moze nikako u ovim uslovima.
Sto se tice momaka i dijevojaka sto vode klub kapa do poda do sad a sad da li oni imaju taj kapacitet kad treba navuc jake sponzore sa jakim ugovorima e to ne znam ,to ce mo vidjet.
I ja mislim da mi moramo uvjek se borit za 1 mijesto i nerealno je bit peti i ocekivat i sponzore i navijace kao da si prvi ,dodas sve ovo stanje u svijetu ljudi gledaju da prezive.
Za Robiju svaka cast za sve al ostaje jedna mrlja prekid utakmice i koji su bukvalno oni krivi za dio finansija ,ne mozes ti bit navijac i sudija na utakmici ,treba i mozgom razmisljat al nadam se da su naucilu lekciju.
Za igrace trebas mlade forsirat i to je to i da igraju bore se i da napreduju zbog sebe ,mi svakako dobre igrace ne mozemo zadrzat al ih mozemo i moramo pravit.
Za Fudu cak mislim da ovo rociste nece ni bit do izbora da ce se to uvjek odgadjat daj boze da gresim ,njemu i jest cilj to a posle ga zaboli mozda ce i rec treba to uplatit kako je blentav.
Pricamo malo navijaca ,to je tacno ali mi se ne borimo za ulazak i 3 liga i to ljude odbija mnoge treba bit realan ,sad npr Sarajevo il Zeljo da je 8 mjesto u PL ne bi imali 500 navijacai il Zrinjski on ne bi imo ni 200 ,Siroki ne bi imo 100 ,Borac ne bi imo 200 a jos su svi u PL.I da udjemo u FL nista nije atraktivniji Gosk i slicni od Krivaje ,Maglaja il Unisa cak su i poznatiji klubovi.
Za kraj treba nam RAD PRAVILAN ,PUNO SABURA I BEZ SRKLETA.
Sto se tice ovog Ibrahima sve se slazem sa njim al prijatelju idi u klub nadji pare i za 2 godine smo u PL I budi predsjednik kluba pokazi pare i daj plan svoj i rijesen problem ,svi mi znamo da treba tako al ne moze nikako u ovim uslovima.
Sto se tice momaka i dijevojaka sto vode klub kapa do poda do sad a sad da li oni imaju taj kapacitet kad treba navuc jake sponzore sa jakim ugovorima e to ne znam ,to ce mo vidjet.
I ja mislim da mi moramo uvjek se borit za 1 mijesto i nerealno je bit peti i ocekivat i sponzore i navijace kao da si prvi ,dodas sve ovo stanje u svijetu ljudi gledaju da prezive.
Za Robiju svaka cast za sve al ostaje jedna mrlja prekid utakmice i koji su bukvalno oni krivi za dio finansija ,ne mozes ti bit navijac i sudija na utakmici ,treba i mozgom razmisljat al nadam se da su naucilu lekciju.
Za igrace trebas mlade forsirat i to je to i da igraju bore se i da napreduju zbog sebe ,mi svakako dobre igrace ne mozemo zadrzat al ih mozemo i moramo pravit.
Za Fudu cak mislim da ovo rociste nece ni bit do izbora da ce se to uvjek odgadjat daj boze da gresim ,njemu i jest cilj to a posle ga zaboli mozda ce i rec treba to uplatit kako je blentav.
Pricamo malo navijaca ,to je tacno ali mi se ne borimo za ulazak i 3 liga i to ljude odbija mnoge treba bit realan ,sad npr Sarajevo il Zeljo da je 8 mjesto u PL ne bi imali 500 navijacai il Zrinjski on ne bi imo ni 200 ,Siroki ne bi imo 100 ,Borac ne bi imo 200 a jos su svi u PL.I da udjemo u FL nista nije atraktivniji Gosk i slicni od Krivaje ,Maglaja il Unisa cak su i poznatiji klubovi.
Za kraj treba nam RAD PRAVILAN ,PUNO SABURA I BEZ SRKLETA.
-
- Kontakt:
@zona072 nadam se da ćeš na sljedećoj skupštini izaći za govornicu pa da prodiskutujemo o pitanjima i gadostima koje iznoziš na forumu
Vidis ovaj klub je veci i od tvojih i od mojih godina i od bilo cijih, pa i od nasih hirova i od toga sta je nama qrcu cejf. Sad se mora izgraditi zdrav klub i za one buduce generacije. To je za dobrobit grada i kluba, a klub je iznad svih nas kao pojedinaca. Čelik je tu da bude zauvijek za grad koji predstavlja i da bude uspjesan! To je visi cilj i iznad nekog je.benog kluba iz viseg ranga u ovom momentu!Celicni je napisao/la: ↑29 mar 2022, 13:35To sam i ja govorio.Naravno da ce biti vremenom manje publike, na to sam upozoravao i govorio da je greška i uprave i nas ovde sto se to iznosi i širi gradom i u javnost da Čelik nema ambicije za ulazak u veci rang, cak i da bude prvi, jos su neki spominjali po par godina da necemo ulaziti i sta onda ocekujes ko da gleda Čelik osim nas par stotina i onda vidmo evo sta se dešava.I to se kao kuga proširilo gradom, i ptice na grani znaju.Uprava kako ima dobrih stvari tako i gresaka kako ova.Pogotovo to ne smijes dozvolit da ti igrači toliko znaju pa cak i trener, sve da ih držite do neizvjesnosti do kraja sezone kad daju sve od sebe i onda doneseš odluku.Jer dođe ti trener ili igrač i kaže ma boli me kar sta ima veze ionako necemo ulaziti u rang više.Dakle psiha.A ne mi nismo ni krenuli igrat priča se nece Čelik ulaziti u veci rang, jos to neko baca bombe pa govori po par godina.Pa bolan šuti iako ne budemo ulazili ne treba da iznosiš to.Hoces ti gledat Čelik 5 godina u DLC a hocel ti ostalih 100 000 zeničana.Dakle nekad treba i šutiti, ako ce dobro donjeti.Uprava neka ide na 1. mjesto kao što su rekli, a dalje kada pita novinar hocete li ulaziti, kaze se razmotrit cemo na kraju sezone kako stvari stoje i to je to.Cod je napisao/la: ↑29 mar 2022, 01:02Mene brine nekoliko stvari,da li će se interes prema klubu totalno smanjiti ako ostanemo 3g u DLC,da li se može desiti da uslijed velikih opstrukcija grada I GV ljudi koji su sad u klubu odstupe,šta će se desiti sa talentovanim igračima ako ostanemo 3,4g u DLC,na koji način ih zadržati,jel moguće da 500 ljudi koji trenutno dolaze na stadion ne mogu naći, povesti još 2 osobe na utakmicu?
Sto se tiče igrača svaki ce gledat da se pokaže i ode iz Čelika pogotovo ako se misle profesionalno baviti time, jer neće mu Čelik hljeba donjeti,i ne samo to svaki hoce u vecem rangu da zaigra, neka mu ponudi neki klub ugovor iz 1. Federalne otici ce, svaka cast Celiku al jarane meni godine idu, nema ljubavi kakva ljubav, realnost je takva, tako da je ostanak u DLC mač sa dvije oštrice.
I treba da se kaze kako jest i ono sto je istina. Istinu treba svariti koliko god teska bila nego nesto pokusavati trpati pod tepih i skrivati. Igraci kojima je klub u ovoj ligi prepreka za napredak treba da donose odluke koje su njima u interesu, klub ce gurati s onim za sta trenutno ima kapacitet. To je jedina istina. Zeljeli smo otvoren klub i onda nema toga nemoj da se zna. Sta treba sad, davati laznu nadu da se napada visi rang kad klub udaraju sa strana moguce suspenzije, kad je politika u kontri, kad ni navijaci i simpatizeri ne stoje iza kluba kako bi trebali? Vi ste izgleda zaboravili ono u protekle dvije decenije kad su najave bile iz godine u godinu "Idemo na titulu" pa svake godine popusimo qrac i jedva se spasimo u ligi. I eto nas gdje smo sad zbog tog mazanja ociju. Ima da se zna i uvijek sve sto ne valja i nije u interesu kluba treba raskrinkavati! Dosta je lazi bilo u protekle dvije decenije, treba nastaviti sa presucivanjem?! Takve odluke da se par godina strpimo su za dobrobit kluba, a ne iz zajebancije. Kome je bitnije puko kotrljanje lopte od opstanka i ozdravljenja kluba kako bi nekad dobio sansu da bude onaj pravi Čelik koji ce osvajati trofeje i igrati evropske tekme onda bujrum neka prati Real, Bayern, Manchester i United i City, Liverpool, Barcelonu, Inter, Milan, PSG...
Svako ima izbor, ali onaj ko iskreno voli Čelik bi morao gledati da na neki konkretan nacin doprinese svom klubu u teskim vremenima. Nema nas milion, ima nas koliko nas ima i u toj podrsci klubu konkretnim djelima moramo biti konstantni. Kome smetaju nizeligasi, morat ce nekad prihvatiti da je to jedan odredjeni period realnost ili imate ove navedene bogate klubove, pa slavite njihove trofeje dok njihove gazde pisaju po sirotinji. Umjesto da podrzavamo svoj gradski klub i gradimo jednu pricu na koju ce biti ponosne buduce generacije gradjana, navijaca i simpatizera, neki jednostavno ne mogu dokuciti nista osim daj nam visi rang, jer se gubi zainteresovanost. Pa eto budite svjesni da ste ovakvom pricom zbog manjka strpljenja i vi dio toga da se gubi zainteresovanost, jer ocito ne budite svijest nego idete linijom lakseg otpora i trazite od kluba da isto ide linijom lakseg otpora i udovaljava necemu sto mu ne ide u korist kao sto se radilo u uzasnoj proslosti i sto mu finansijski nije u interesu. Umjesto toga pokusajte koga iz vaseg kruga animirati da konkretno podrzi klub uclanjenjem i kupovinom karata ili tu lezi problem? Nece ljudi, ma jel, valjda ce doci kad budu Gorazde i GOSK, pa eto bice idila. Realno bice qrcina, eto sta ce. Prica o nekoj razlici kao da se porede nebo i zemlja, a ne mocvara i zivo blato.
Na nama je da progutamo sranja od protekle dvije decenije i da se strpimo da bi klub dobio sansu da klub ima pokrice za neke ambicije. Nas najveci motiv sad mora biti to sto se radi na ozdravljenju kluba i to je ono sto ljudi ako vole svoj klub moraju prepoznati. Nije idealno, ali ide u tom smjeru. Sav proces mora ici postepeno uz pracenje finansijske situacije i vracanja dugova, jer sve ostalo je jahanje magle.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Strpljenje, strpljenje i strpljenje! Bice puno uspona i padova, ali bitno je da se radi u smjeru ozdravljenja i zacrtani ciljeva. Bice utakmica kada ce se prodati 100, a takodjer i 1000 ulaznica. Bice hajpa oko 12ti igraca kada ce rasti brojka a takodjer i padova. U svemu tome bitno je da je klub napravio sistem i da pokusa ostvariti rast prihoda, vrati dugovanja u skladu sa mogucnostima i drzi sportski segment na nekom nivou koji ovaj klub zasluzuje. Jos malo nam treba da ocistimo dugove za potencijalne suspenzije. Veliki je to teret i ako se to uspije rijesiti do kraja godine, ljudi u klubu ce se moci posvetiti detaljnije nekim drugim stvarima. Tesko je raditi svaki dan i strahovati hoces li moci namaknuti 30, 40k da isplatis nekog pulena koji je odjednom odlucio da naplati svaku nezasluzenu marku. Hajmo se naoruzati strpljenjem i vjerujem da ce u narednoj godini dvije doci i taj novac od grada. Koliko god nase susdstvo bilo usrano i sporo, doci ce na naplatu. Samo Celik do kraja!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Tako je drug!!Truhlo je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:17Strpljenje, strpljenje i strpljenje! Bice puno uspona i padova, ali bitno je da se radi u smjeru ozdravljenja i zacrtani ciljeva. Bice utakmica kada ce se prodati 100, a takodjer i 1000 ulaznica. Bice hajpa oko 12ti igraca kada ce rasti brojka a takodjer i padova. U svemu tome bitno je da je klub napravio sistem i da pokusa ostvariti rast prihoda, vrati dugovanja u skladu sa mogucnostima i drzi sportski segment na nekom nivou koji ovaj klub zasluzuje. Jos malo nam treba da ocistimo dugove za potencijalne suspenzije. Veliki je to teret i ako se to uspije rijesiti do kraja godine, ljudi u klubu ce se moci posvetiti detaljnije nekim drugim stvarima. Tesko je raditi svaki dan i strahovati hoces li moci namaknuti 30, 40k da isplatis nekog pulena koji je odjednom odlucio da naplati svaku nezasluzenu marku. Hajmo se naoruzati strpljenjem i vjerujem da ce u narednoj godini dvije doci i taj novac od grada. Koliko god nase susdstvo bilo usrano i sporo, doci ce na naplatu. Samo Celik do kraja!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Neko ti je vec odgovorio, ali nemam ja problem da ponovim. Nauci da citas pa procitaj sta sam napisao. Rekao sam da su se NEKAD vodile dobre i argumentovane rasprave. No ono sto ti i par ovih likova radite je zalosno da zalosnije ne moze biti. Vi uporno pedalate jednu te istu pricu, pogotovo ovako kad svaki malo neki novo registrovani padobranac iskoci, napise gomilu gluposti onako rafalno u par dana i sad kao mi bi trebali sve jovo na novo objasnjavati. Neozbiljan vam je taj nastup i prica. Ne znam koliko vam je godina ali po logici i prici stice se dojam da se radi o pubertetlijama koji nisu zreli za ozbiljnu diskusiju.
--------------------------
Nesto s licne strane. Meni je apsolutno drazi ovakav Celik u trecoj ligi od Aydinovog Celika koji je u premier ligi. Za mene nije normalan onaj kome je Celik u prvoj fedralnoj ili premijer ligi po svaku cijenu, drazi od Celika koji ce tamo biti za 5-6 godina potpuno oporavljen. Opet kazem, na ovom forumu su se ispisale desetine stranica o tome, mi smo i ovdje bili svjesni da ce sve ovo da potraje 5-6 godina, da ce tu biti i uspona i padova, pa i razlicitih razmisljanja. Ono sto nije prihvatljivo jeste da neko ulijece na forum i da pokusava napraviti sve nas budalama nekim kvazi idejama, polu pecenim prijedlozima i inim glupostima koje ni sam nije u stanju da formulise. A odgovoriti se mora, ne zbog davanja paznje tim pinokijima vec da se non stop ponavlja istina i ne dozvoli miniranje ove ideje. A za ostalo bujrum postanite clanovi gospodo.
Zeljo od opstine dobija 300k, plus od kantona 80k, plus im renoviraju terene za omladinsku skolu.
Celiku Grad oteo 500.000 za 2 godine, a kanton dao 5.000.
Ma ja, treba smijenit upravu sto ne igramo premijer ligu.
Celiku Grad oteo 500.000 za 2 godine, a kanton dao 5.000.
Ma ja, treba smijenit upravu sto ne igramo premijer ligu.
Pravda za flash-a!!!
-
- Kontakt:
Ni jedan gradski klub na svijetu nije ovoliko škartiran i zapostavljen od gradske vlasti kao naš Čelik u ovom periodu iza nas.
Nešto nevjerovatno i teško za shvatiti, i opet imaš idiota koji bi kao pljuvali po ovom dosadašnjem radu uprave bez ikakve podrške politike, Grada, kantona … A što je još žalosnije i još jadnije, ti što najviše seru, nisu ni članovi Čelika
Nešto nevjerovatno i teško za shvatiti, i opet imaš idiota koji bi kao pljuvali po ovom dosadašnjem radu uprave bez ikakve podrške politike, Grada, kantona … A što je još žalosnije i još jadnije, ti što najviše seru, nisu ni članovi Čelika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.