Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
A ljudi ipak je neizvjezna utakmica, nismo navikli da vidjamo Mirzu u ovakvim situacijama u NBA jos uvijek.
Ovo sto netsi rade je patnja, 1 on 1 igraju sve vrijeme
uci ce na pocetku 4/4 i do kraja, I HOPE 
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
Mi Bosanci smo definitivno najludji narod gledamo City da bi vidjeli Dzeku zadnjih 4-5 min i hebajemo zabaru sve, sad Netse svi gledamo da bi vidjeli Mirzu koju minutu i lagano pocinje spominjanje mame
Nema dalje da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
dobice mirzaa svojih 5 minuta ubjedjen sam,,,strpljenja samo,,i da ne dobije nema veze,,,nema spavanja,,,,cijela BiH je uz tebe
Pih...ja kontam sacekati malo i u trecoj..sve mi nesto zao leci...Zamisli, legnem, on udje i ondaaa showtime...tacno bih se rokn'oAdibhf88 je napisao/la:Bogalj, Krompirs, Šljevans, i ostala elita ..... Dovidjenja novim forumasima, a ostali ,standardni, jos cemo se druziti
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
propuh je napisao/la:Mi Bosanci smo definitivno najludji narod gledamo City da bi vidjeli Dzeku zadnjih 4-5 min i hebajemo zabaru sve, sad Netse svi gledamo da bi vidjeli Mirzu koju minutu i lagano pocinje spominjanje mame![]()
Sad bas o tome razmisljam,jos nam ne valja Manchini,nije valjo bivsi trener netsa,a ne valja ni ovaj.Stvarno nikom slicni nismo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Smješno će biti ako ne dobije prednost u odnosu na Kardashiana u drugom poluvremenu. U najmanju ruku može odigrati jednako loše kao onaj glavonja, a može uvezati par koševa i podići ekipu. Uz to, poneki skok, asistencija, blokada 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad sam načeo g0vno, haj' da ga pojedem do kraja. Mislim da će se isplatiti i da Mirza ide na bar 10+ ovu tekmu. 
Samo sto se ovdje radujemo svakom promasenom sutu ili greski Bogalja, Humprisa, Evansa kao kad promase Balo, Tevez ili Aguero...a ovaj D.J. kako se vec zove ima zabarske krvi...mamu *ebopropuh je napisao/la:Mi Bosanci smo definitivno najludji narod gledamo City da bi vidjeli Dzeku zadnjih 4-5 min i hebajemo zabaru sve, sad Netse svi gledamo da bi vidjeli Mirzu koju minutu i lagano pocinje spominjanje mame![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Pricaju o lavu i govore kako ce tesko izboriti mjesto u rotaciji dok su svi zdravi
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 09 jan 2013, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
P.J. zna da su svi bosanci budni,sad nece da ubaci Mirzu namjerno 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Posle ovog poluvremena i treba biti kritika. Pa neznam uopste kako su ljudi mogli otic u pauzu sa vodstvom. Eh ti Sixersi... kad ih nisu mogli dostici.
Mirza je trebo dobiti barem 2,3 minute sto jes jes.. Nadamo se boljem drugom poluvremenu.
Mirza je trebo dobiti barem 2,3 minute sto jes jes.. Nadamo se boljem drugom poluvremenu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Humphries bolje da se skoncentrisao na bračni ugovor, nego na NBA karijeru..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- inacefindecko
- Kontakt:
realno, i meni bi igrao frajer koji je karo kim kardashian 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma vjerovatno krajem treće uđe u igru.
Hajde svi navalite na coolsport na bosanskom. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza je dokazao da moze igrati u NBA i sada je samo na treneru da ga ubaci u igru. Humphries se jeste vratio poslije povrede, ali je za ovih 7 minuta napravio 2 skoka u napadu, a ostalo nula bodova. Nebi me iznenadilo i da Mirza nikako ne dobije priliku, ali ja cu i pored toga biti zadovoljan. ON MOZE IGRATI U NBA i to mi je dovoljno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Na coolsport ovi nas napravili dernek nece niko da pise na engleskom

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
HahahaYucca je napisao/la:Na coolsport ovi nas napravili dernek nece niko da pise na engleskom![]()
![]()
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A vlasnik kluba Jay-Z koji je najbolji jaran Kanyea Westa koji trenutno yebe Kim. Kako ga se nisu rijesili, majku mu.inacefindecko je napisao/la:realno, i meni bi igrao frajer koji je karo kim kardashian
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dajte link od tog coolsporta da im yebem nane tange. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.