Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Vi se uglavnom sve pitate, selektor vas zove prije svake utakmice, surfa po forumima, razbacuje grah, sve su to metode koje utiču na prvu postavu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zasto li ibisevic igra u hoffenheimu a muslim u paoku? odgovor je jasan. bolji igrac vazda igra u boljem klubu tako da ibisevic pored dzeke prvi izbor u napadu.
Po takvom gledanju bi ispalo da neke klocine iz veceg kluba su bolji od Dzeke.Nigdje vezeA_d_0 je napisao/la:zasto li ibisevic igra u hoffenheimu a muslim u paoku? odgovor je jasan. bolji igrac vazda igra u boljem klubu tako da ibisevic pored dzeke prvi izbor u napadu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
U svakom pogledu Ibisevic je veceras bio bolji od Muslimovica. Zlatan nije napravio nista za 45 minuta,a jos je bio istureniji u napadu od Vedada.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Ibisevic je sinoc uz Pjanica bio nas najbolji igrac...........
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Odlično, zabio je još jedan gol. Počeo je opet na svakoj tekmi zabijati, sada će nas ako Bog da opet navikavati na jedan gol po tekmi.
dobar gol i vedo pokaza da je sada ispred muslimovica... mislim da njemu lezi da ne bude isturni spic... pokazao je da je odlican dribler sto znaci i da moze proturiti koju loptu
- NoName
- Kontakt:
Ne znam da li da išta pišem ili ne pišem... Ma neću.felipe-s je napisao/la:dobar gol i vedo pokaza da je sada ispred muslimovica... mislim da njemu lezi da ne bude isturni spic... pokazao je da je odlican dribler sto znaci i da moze proturiti koju loptu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Hvala vam uzvisenosti vec pomislih da ce me se obrukat pa necu moci spavat vecerasNoName je napisao/la:Ne znam da li da išta pišem ili ne pišem... Ma neću.felipe-s je napisao/la:dobar gol i vedo pokaza da je sada ispred muslimovica... mislim da njemu lezi da ne bude isturni spic... pokazao je da je odlican dribler sto znaci i da moze proturiti koju loptu
- NoName
- Kontakt:
Hajd onda naspavaj se. Očito da si neispavan.felipe-s je napisao/la:Hvala vam uzvisenosti vec pomislih da ce me se obrukat pa necu moci spavat vecerasNoName je napisao/la:Ne znam da li da išta pišem ili ne pišem... Ma neću.felipe-s je napisao/la:dobar gol i vedo pokaza da je sada ispred muslimovica... mislim da njemu lezi da ne bude isturni spic... pokazao je da je odlican dribler sto znaci i da moze proturiti koju loptu
Ne znam da li da išta pišem ili ne pišem... Ma neću.[/quote]
Hvala vam uzvisenosti vec pomislih da ce me se obrukat pa necu moci spavat veceras[/quote]
Hajd onda naspavaj se. Očito da si neispavan.[/quote]
Ocito druze, pricinilo mi se da si htio nes reci pa si sad odustao
Hvala vam uzvisenosti vec pomislih da ce me se obrukat pa necu moci spavat veceras[/quote]
Ocito druze, pricinilo mi se da si htio nes reci pa si sad odustao
- majestic24
- Kontakt:
Koiji vam je qrac. Govorite protiv BH igraca. Umjesto da vam je drago sto imamo odlicne napadace,vi ste se nasli raspravljati o tome ko je bolji. Vedo zabija vise u klubu za koji igra i to mu je preporuka za repku. Nema vise mudrolije. Ja bih najvise volio da igraju sve trojica. Vedo i Dzeko po boku,a Zlatan u vrhu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
da budem iskren prije mjesec i po sam pisao ovdje kako vedo nije bio ni za klupe u nrepki al se sada stvari mijenjaju... covjek sada zabija konstantno i ima prednost nad muslimovicem koji mi je inace drsag igrac... trece, kakva sva trojica pa treba biti realan i ja bih svasta zelio al ne moze takomajestic24 je napisao/la:Koiji vam je qrac. Govorite protiv BH igraca. Umjesto da vam je drago sto imamo odlicne napadace,vi ste se nasli raspravljati o tome ko je bolji. Vedo zabija vise u klubu za koji igra i to mu je preporuka za repku. Nema vise mudrolije. Ja bih najvise volio da igraju sve trojica. Vedo i Dzeko po boku,a Zlatan u vrhu.
- NoName
- Kontakt:
Hvala vam uzvisenosti vec pomislih da ce me se obrukat pa necu moci spavat veceras[/quote]felipe-s je napisao/la:Ne znam da li da išta pišem ili ne pišem... Ma neću.
Ocito druze, pricinilo mi se da si htio nes reci pa si sad odustao[/quote]
Ma to se tebi samo pričinilo. Desi se to i meni kad sam neispavan tako da te to ne treba brinuti nikako. Jedno 2 godine spavanja u komadu će ti sigurno, makar malo, pomoći.
@Majestic, Vedo je jučer bio veoma dobar u reprezentaciji. Ne znam samo zašto je dosta forumaša ovdje zahvatio sindrom šahbazotitisa pa u svakom komentaru gurate Vedada ispred Zlatana, to je bespotrebno, nek Pape odluči ko će igrati ali ne treba podizati znanje jednog nauštrb drugog. Dobro si rekao, hvala Bogu pa imamo obojicu, ili, bolje rečeno, obatrojicu

od sindroma imam samo ptsp, a sto se tice vede.... iskreno ja bih najvise volio da ne igra jer je za bosnu najbolja formacija sa jednim napadacem, a koji je to uopste nije dilema
- NoName
- Kontakt:
Ma bitno je da je pokazao da je ispred Zlatana, da li će igrati to je najmanje važno.felipe-s je napisao/la:od sindroma imam samo ptsp, a sto se tice vede.... iskreno ja bih najvise volio da ne igra jer je za bosnu najbolja formacija sa jednim napadacem, a koji je to uopste nije dilema
PTSP je **** boljka ali tješi se, ima i gore prijatelju, znam jednog što pati od šizofrenije, neki dan ga u ludnicu smjestili. Samo se čuvaj da se ne desi proces PTSP -> šizofrenija.
- majestic24
- Kontakt:
Drug,prije mjesec dana mnogi nasi igraci koji su jucer igrali,nisu bili ni za klupe. Prvi Vedo,a zatim Miske,Pjanic i Ibricic. Al hvala Bogu,opet su dobroj formi i samo nek tako nastave.felipe-s je napisao/la:da budem iskren prije mjesec i po sam pisao ovdje kako vedo nije bio ni za klupe u nrepki al se sada stvari mijenjaju... covjek sada zabija konstantno i ima prednost nad muslimovicem koji mi je inace drsag igrac... trece, kakva sva trojica pa treba biti realan i ja bih svasta zelio al ne moze takomajestic24 je napisao/la:Koiji vam je qrac. Govorite protiv BH igraca. Umjesto da vam je drago sto imamo odlicne napadace,vi ste se nasli raspravljati o tome ko je bolji. Vedo zabija vise u klubu za koji igra i to mu je preporuka za repku. Nema vise mudrolije. Ja bih najvise volio da igraju sve trojica. Vedo i Dzeko po boku,a Zlatan u vrhu.
@No Name - Zlaja je Bosanski Pipo Inzaghi. Vedo i Dzeko vole trckarati,vracati se po loptu,dok je Zlaja igrac sesnesterca,pardon peterca. On ce 92 minute stojati na terenu,a u 93 ce zabiti gol. To je njegova odlika. Zlatan ima u repki bolji ucinak od Vede,al de mi reci da li bi bilo smisla da igra igrac koji je zabio 5 golova za svoj klub,a na klupi da sjedi onaj koji je zabio 15?? (ovo je samo primjer). Zlatan je od ovih 12 golova koliko je postigao,mislim 6 je postigao u 2 meca. Hat trick Hrvatima,nez kome je drugom,al mislim da je jos jedan postigao.
Hehehehehe ziv ti meni bio... il si jedan od onih tinejdzercica il si samo bukvalan... PTSP je zajebancija... Bosanac sam-kontas??? PTSP-rat-Bosna Ima viceva o tomeNoName je napisao/la:Ma bitno je da je pokazao da je ispred Zlatana, da li će igrati to je najmanje važno.felipe-s je napisao/la:od sindroma imam samo ptsp, a sto se tice vede.... iskreno ja bih najvise volio da ne igra jer je za bosnu najbolja formacija sa jednim napadacem, a koji je to uopste nije dilema
PTSP je **** boljka ali tješi se, ima i gore prijatelju, znam jednog što pati od šizofrenije, neki dan ga u ludnicu smjestili. Samo se čuvaj da se ne desi proces PTSP -> šizofrenija.
- NoName
- Kontakt:
Ma ne kontam ja, ja sam ti isto Bosanac, nastao time što je Medžed kresnuo bukvu pa hajd ti ne budi bukvalan. Ma bio si me zabrinuo sa tim PTSP, prvo simptomi pa onda i tvoja izjava.... Hajd fala bogu pa nije to. A ja jesam tinejdzer i to ne jedan nego dva.felipe-s je napisao/la:Hehehehehe ziv ti meni bio... il si jedan od onih tinejdzercica il si samo bukvalan... PTSP je zajebancija... Bosanac sam-kontas??? PTSP-rat-Bosna Ima viceva o tomeNoName je napisao/la:Ma bitno je da je pokazao da je ispred Zlatana, da li će igrati to je najmanje važno.felipe-s je napisao/la:od sindroma imam samo ptsp, a sto se tice vede.... iskreno ja bih najvise volio da ne igra jer je za bosnu najbolja formacija sa jednim napadacem, a koji je to uopste nije dilema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.