Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ja ne mogu vjerovati da je to uradio i to bas sada kada se kockice slazu.
Pitanje je sedmice kada ce stadion biti gotov. OK,neki su se bodovi na startu izgubili...al sta to ima veze. I proslih godina je bilo izgubljenih utakmica,pa su pred kraj sezone zaredali neke dobre rezulatate i do kraja se borili za izlazak u Evropu.
Sa stadionom bi ubrzo poceli i navijaci pa barem par stotina...itd.itd.
Ne kontam sta se desilo tako expresno...jedino ako Nijaz nije u novcanoj i poslovnoj krizi pa reze potrosnju.
Sta sada sa stadionom na Otoci???? Koji je klub u najvisocijem rangu takmicenja a iz grada Sarajeva ,sem Sarajeva i Zelje naravno???
Pitanje je sedmice kada ce stadion biti gotov. OK,neki su se bodovi na startu izgubili...al sta to ima veze. I proslih godina je bilo izgubljenih utakmica,pa su pred kraj sezone zaredali neke dobre rezulatate i do kraja se borili za izlazak u Evropu.
Ne kontam sta se desilo tako expresno...jedino ako Nijaz nije u novcanoj i poslovnoj krizi pa reze potrosnju.
Sta sada sa stadionom na Otoci???? Koji je klub u najvisocijem rangu takmicenja a iz grada Sarajeva ,sem Sarajeva i Zelje naravno???
Slavija?-A- je napisao/la:Koji je klub u najvisocijem rangu takmicenja a iz grada Sarajeva ,sem Sarajeva i Zelje naravno???
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Na Otoci ce igrati SFK 2000.-A- je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da je to uradio i to bas sada kada se kockice slazu.
Ma ok Slavijatm84 je napisao/la:Slavija?-A- je napisao/la:Koji je klub u najvisocijem rangu takmicenja a iz grada Sarajeva ,sem Sarajeva i Zelje naravno???
Jako fin stadioncic,al' ko ce igrati na njemu vidis da se Olimpic trese k'o Jermenija,nebi me zacudilo da i ne zavrse sezonu do kraja.
Po meni steta,ali eto..mozda ako Nijaz i ode,uleti neko novi sa lovom i vizijom...ko zna ima mozda i takvih ljudi
sto se mene tice moze i famos-sask-A- je napisao/la:Ma ok Slavijatm84 je napisao/la:Slavija?-A- je napisao/la:Koji je klub u najvisocijem rangu takmicenja a iz grada Sarajeva ,sem Sarajeva i Zelje naravno???,mislio sam u kontekstu price i stadiona Otoka.
Jako fin stadioncic,al' ko ce igrati na njemu vidis da se Olimpic trese k'o Jermenija,nebi me zacudilo da i ne zavrse sezonu do kraja.
Po meni steta,ali eto..mozda ako Nijaz i ode,uleti neko novi sa lovom i vizijom...ko zna ima mozda i takvih ljudi
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Gdje su pabzio i herbion da se izljubimo i pozdravimo ko ljudi?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dobar vecer svima koji vole OLIMPIC a pozdrav i drugima ,,,,,,,cekate info,,,,pile87 je napisao/la:Gdje su pabzio i herbion da se izljubimo i pozdravimo ko ljudi?
- Curva_SUD
- Kontakt:
Dajte ba ljudi
Jel to ovaj Olimpic fakat ima navijace
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Šta je to tako čudno,evo ja sam simpaziter Olimpica a ne navijač!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 sep 2011, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nadamo se bodovima protiv Zvijezde,,,,,,,,fakat je da nikad nismo izgubili u Gradacacastra1922 je napisao/la:hajde zini
Ovaj OLIMPIC ima navijace i simpatizere,,,,Curva_SUD je napisao/la:Dajte ba ljudi
Sta je to bolan pa nisi ti zubar,,,,astra1922 je napisao/la:hajde zini
mozda i jesam
znaci ako pobijedite zvijezdu vraca se lesi

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jako teška tekma više za Zvijezdu nego za OLIMPIC jer g.Jovicu se sprema košarica ali mi vjerujemo u JUKU i njegove pulene koji budu istrcali na predivan teren Zvijezde,,,,,,,astra1922 je napisao/la:mozda i jesamznaci ako pobijedite zvijezdu vraca se lesi
![]()
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
meni nikako nije jasno zasto ljudi pljuju po Olimpicu ??
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
slazem se svi u gradaccu se pribojavaju te utakmice jer olimpik nikad nismo pobijedili,al sad se pripremite za deranje guzovapabizo je napisao/la:Jako teška tekma više za Zvijezdu nego za OLIMPIC jer g.Jovicu se sprema košarica ali mi vjerujemo u JUKU i njegove pulene koji budu istrcali na predivan teren Zvijezde,,,,,,,astra1922 je napisao/la:mozda i jesamznaci ako pobijedite zvijezdu vraca se lesi
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ne pjujubordo_Sarajevo je napisao/la:meni nikako nije jasno zasto ljudi pljuju po Olimpicu ??
-
necko_gradacac
- Kontakt:
cisto informativno ..... jeli Gracic 100% odstupio ili je to samo neka patkica???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.