Jos nasih 7 igraca ima zuti, treba biti oprezan.kinder_jaje je napisao/la:daj BozeElegant je napisao/la:Lula je tu, dont worry be happy.kinder_jaje je napisao/la:mene je samo strah onog brzog igraca na krilu torjea mislim da ce nam on zadavati najvise problemaako povedemo utakmica je gotova a bit ce crveni 100% al za njih prljavo igraju cigani i treba to iskoristit
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako se budemo branili,sto cisto sumnjam ,eh onda su nam zagarantovani kartoni raznih boja 
Tesko proci bez zuca i crvenki ako se branimo...
Ako neko ima info,koji od Rumunjskih kanaala radi tekmu neka napise...

Tesko proci bez zuca i crvenki ako se branimo...
Ako neko ima info,koji od Rumunjskih kanaala radi tekmu neka napise...
-
- Kontakt:
mislim da ce bar dvojica dobiti kartone i to bi mogao biti problem protiv tvrde Albanije ali vjerujem u ove momke i ocekujem da ostave srce na terenu pa kako god zavrsilo
Ocekujem pobjedu mada bih bio zadovoljan i jednim bodom
idemo se uguziti na Euro 2012 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Rekao je "**** i tebe i navijače" ali ustvari isti qracyup je napisao/la:Ibro je rek'o ''Ko jeb.e navijace'' prosli put?kimbo je napisao/la:Sokiran sam da bi netko jos uvjek da stavlja Ibricica u prvih 11. Nije zasluzio ni po kvaliteti ni po karakteru.

-
- Kontakt:
Ovo nije vise sala,nego bezobrazluk. Covjek ide prema 60-toj godini i treba da bude postovan. Bil bila sala da tvog nekoga stave na ovakvu sliku? Sto ne zelis sebi nemoj ni drugom.Ovo je vrijedjanje covjeka koji je ostavio veliki pecat u BH fudbalu,ali i kao covjek zasluzuje respekt.Nadam se da ce moderatori konacno poceti da kaznjavaju ovakve stvari,jer ovo sa normalnoscu nema veze.mirzza je napisao/la: Kad smo kod saleal da se ne naljute Papetoljupci, ovo je samo SALA.
Veceras Pape vodi Zmajeve u pobjedu aBd
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Realno je da primimo gol , to se ovoj odbrani precesto desava ( daj Boze da bude samo jedan gol ) ...
Sigurno cemo zabiti pogodak
, eh sad dalje puno faktora moze odluciti o konacnom ishodu, pritisak sa tribina i atmosfera, sudija i milion nekakvih drugih stvari ... Prvih 15-20-minuta i na golu Hasagica .
Moze sve krenuti lijepo i fino i da na kraju bude potop
, zaista u Zenici se vidjela klasa domacih fudbalera i lijepo se vidjelo ko je bolji, ali opet se bojim "gluposti" "nesrece" ...
Borbeno i uz puno srece , bod bi bio pravo golem a pobjeda da ne govorim !
Sigurno cemo zabiti pogodak

Moze sve krenuti lijepo i fino i da na kraju bude potop

Borbeno i uz puno srece , bod bi bio pravo golem a pobjeda da ne govorim !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma šale se ljudi, dajte nam legende u savez i stručni štab da ih ponižavamo.Pasodzigera je napisao/la: Ovo nije vise sala,nego bezobrazluk. Covjek ide prema 60-toj godini i treba da bude postovan. Bil bila sala da tvog nekoga stave na ovakvu sliku? Sto ne zelis sebi nemoj ni drugom.Ovo je vrijedjanje covjeka koji je ostavio veliki pecat u BH fudbalu,ali i kao covjek zasluzuje respekt.Nadam se da ce moderatori konacno poceti da kaznjavaju ovakve stvari,jer ovo sa normalnoscu nema veze.
A večeras osvajamo nova 3 boda pa će se opet umiriti na par mjeseci.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne mogu da vjerujem, poslije onake gužve i suspenzije, mnogi su nas bili otpisali ... Rumuni već sebi upisali 3 boda .. a mi će mo ih većeras osramotiti 

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
-
- Kontakt:
Bice tesko veceras,ali idemo po pobjedu 

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
-
- Kontakt:
svaka je teska ali imamo srceNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Bice tesko veceras,ali idemo po pobjedu

nisam dugo bio ovde mislim da bi i jedan bod bio odlican ali se nadam da ce biti 0.2 za nas sretno zmajevi
3 boda su realnost, treba igrati pametno i ne nasjedati na provokacije, od rumunske publike ništa se pametno ne može očekivati, ali ko ih hebe 

YNWA!
ma razbucat cemo ih... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo sta sam napisao 26. martaGoalgetter je napisao/la:Nemogu vise ovu nervozu i napetost izdrzatiNormalno kad je vikend ustajem oko 10-11 sati, al sam danas vec budan 8 h

-
- Kontakt:
Pa ako Bog da ,neka se isti scenario desi i po pitanju utakmice,nadam se da ce ovo imati neke simbolike sa tvojim slucajemGoalgetter je napisao/la:Evo sta sam napisao 26. martaGoalgetter je napisao/la:Nemogu vise ovu nervozu i napetost izdrzatiNormalno kad je vikend ustajem oko 10-11 sati, al sam danas vec budan 8 h
. Isti scenario i danas
.

Meni inace kao pred svaku utakmicu stomak igra neku svoju ulogu,kao kad sam se zenio

Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 03 jun 2011, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- SoloJuve26
- Kontakt:
znaci 1-2 ocekivamo za nasGoalgetter je napisao/la:Evo sta sam napisao 26. martaGoalgetter je napisao/la:Nemogu vise ovu nervozu i napetost izdrzatiNormalno kad je vikend ustajem oko 10-11 sati, al sam danas vec budan 8 h
. Isti scenario i danas
.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Opet smo previse euforicni. To ce biti teska utakmica ali mislim da mozemo uzeti sva tri boda. Strpljivo i mudro poceti utakmicu.
-
- Kontakt:
barbarez prica kako smo sampioni u euroriji a sam govori kako je remi kiks. pa mislim nije li to stvaranje eurorije. s druge strane nije prvi put da barbarez pravi pritisak na papeta i nije to bash ni kolegijalno. mislim, doci ce i njegovo vrijeme, jeste velika je legenda ali mi se ne svidjaju ovi udarci ispod pojaca
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Nemojte biti previse euforicni, molim vas! Znaju i Rumuni lopte igrati.
1-2 dosta!
Sretno momci, sretno PAPE!
1-2 dosta!
Sretno momci, sretno PAPE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.