Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Ljudi evo na ovoj stranici imate sve statistike,ukucajte koji mec trazite i on vam pokaze ko je igrao,kartone, strijelce...
http://www.soccerway.com/
http://www.soccerway.com/
Kontam nesto,i ne vjerujem da ce braniti ovaj golman koji je branio sinoc.geronimo je napisao/la:"Rupa" nije sigurno, ove godine dosao u Gladbach, na par utakmica pruzio extra partije, "faca" je veliki potencijal!High je napisao/la:Ko je drugi golman Belgije ? Je li pouzdan,ili je on mozda neka ''rupa'' ?
Sto pitas, da im se nije prvi golman povrijedio...

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma igra nemam ni pojma ko je izjavio da ce on propustit utakmicu zbog zutih kartonamiralem444 je napisao/la:pa de ljudi igral fellaini
a jebote pa ljudi nama svima hoce ssamo dobro, pa sta vi mislite da oni to rade bezveze, iz njihovog cejfa...pa bore se ljudi protiv saveza i mislim da je najucinkovitije da ih udari po dzepu, pa znate onu cilj opravdava sredstva, haha....a prije godinu dana ste svi govorili da je ovo dobro i da to treba raditi[/quote]
Borite se vi protiv saveza,al ne na ovakav nacin. Sinoc smo gotovo izgubili utakmicu zbog tih baklji. Pa boli briga ove iz saveza i ako plate kaznu. To nije iz njihovog dzepa.
Borite se vi protiv saveza,al ne na ovakav nacin. Sinoc smo gotovo izgubili utakmicu zbog tih baklji. Pa boli briga ove iz saveza i ako plate kaznu. To nije iz njihovog dzepa.
-
- Kontakt:
majestic je napisao/la: Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.
kakav crni pjanic stilic ajd topic ok, iskusan je a ova dvojica tek poceli igrat, mozda zapocnu drugo poluvrijeme protiv estonije il armenije kad vec bude mozda 3 il 4-0 pa da se mal opustimo i da se najbolji odmore,
a ima vremena za njih, polako
- Principatus
- Kontakt:
Exakt bas zbog toga to rade. I zato sto su priglupi i od juce, sto nerazumiju ni jedan procenat o zivotu itd.pa sta vi mislite da oni to rade bezveze, iz njihovog cejfa
Nemoj molim te prljati tu rijec "borba".pa bore se ljudi protiv saveza
Bore se sa bakljadama po novinarima i terenu gdje nasi igraci stoje? M.i.j.g.
Borba je ono sto su nasi igraci pokazali i pravi navijaci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sta ima veze hoce li igrati onaj felaini,igrao je i sinoc.Po meni je onaj dembele najopasniji,covjek ko da slalom pravi kad uzme loptu.
Treba biti oprezan u Zenici.
Nema šanse da Belgijanci odigraju onako loše u napadu.
Ali pošto Ćiro zna sine sve, tako će zmajeve spremiti na oprezniju igru.
Prognozirao saam ofanzivu u Genku, a sad prognoziram nešto zatvoreniju varijantu sa kontrama jer Belgijancima pobjeda treba ko hljeb. Tu bi Topić umjesto rovitog Muslimovića trebao biti igrač utakmice
Nema šanse da Belgijanci odigraju onako loše u napadu.
Ali pošto Ćiro zna sine sve, tako će zmajeve spremiti na oprezniju igru.
Prognozirao saam ofanzivu u Genku, a sad prognoziram nešto zatvoreniju varijantu sa kontrama jer Belgijancima pobjeda treba ko hljeb. Tu bi Topić umjesto rovitog Muslimovića trebao biti igrač utakmice

Pa vidis li onog cikicu tamo ispred sto se crveni ?majestic je napisao/la:Sta ti vidis u ovoj statistici a ja ne? Ima jedan karton,zbog cega ne bi igrao?LFCBiH je napisao/la:majestic je napisao/la:nema zutog kartona. Sve sam njihove statistike pregledao i NEMA cojk karton. Al koga briga. Nemogu oni nama dati golova koliko mi mozemo njima. Volio bih da priliku od prve minute dobiju pjanic,stilic i topic.
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... stics.html
Felaini neigra u srijedu !
A na kraju trebao si obratit paznju kad je bila najava reprezentacija i vidio bi igrace i nase i belgijske koji imaju vec zute kartone .....
Felaini neigra u Srijedu osim ako su Belgijanski reziseri pogrijesili ...
-
- Kontakt:
procjenjuje se da će se za kartu trazit trostruka vrijednost,ima samo jos kod preprodavaca i ljudi koji su kupili a kontaju ići,na normalnim mjestima,agencijama,nema karata jos od utorka......ja zivim u zenici a kartu sam kupio u sarajevu dok je bilo, jer su ovamo trazili za zapad 30km a nedam....mozes se usudit i doci vamo 3-4 sata prije utakmice pa pokusati kupit kartu kod preprodavaca al po paprenoj cijeni....pa ti vidi burazfast033 je napisao/la:znate li ljudi gdje ba mogu nabaviti kartu nije valjda sve otislo......ima ovdje dosta zenicana pa pistite imali ba gdje da se uzme i znali ko imali gdje u sarajevu .....nije valjda kasno

- Principatus
- Kontakt:
Stari nazalost taj crveni cikica samo stoji za one koji su sakupili najvise karata, a posto svako ima po jednu nekoliko ljudi u toj ekipi imaju to ispred.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne seri vise i ti!!!! Pitao bih te ja da je utakmica prekinuta i da je osujecena pobjeda nasih momaka na ovakav glup nacin.a jebote pa ljudi nama svima hoce ssamo dobro, pa sta vi mislite da oni to rade bezveze, iz njihovog cejfa...pa bore se ljudi protiv saveza i mislim da je najucinkovitije da ih udari po dzepu, pa znate onu cilj opravdava sredstva, haha....a prije godinu dana ste svi govorili da je ovo dobro i da to treba raditi

Bacaj te im baklje direktno ( savezu ) u supak, tu u Sarajevu..i tu ih terorisite ili mi svejedno...sve sve, ali ne na ovaj nacin da upropastite svaki pokusaj nase repke za nekim uspjehom!

Vom Jäger zum Gejagten
Felaini ne igra zbog kartona to je definitivno. Ionako nam je frajer sinoć valjo jer se sva igra Belgijanaca sastojala od centašuteva u kazneni, uglavnom na njega. A vala se nadavo golova 

-
- Kontakt:
kako ba ne igra,pa ima samo jedan zuti karton,odigrao 450 minuta,dao jedan gol...to mu je statistika.....mozda se marjan zeznuo i pomijesao ga sa nekim drugim marokancem iz belgije!!SimoK je napisao/la:Felaini ne igra zbog kartona to je definitivno. Ionako nam je frajer sinoć valjo jer se sva igra Belgijanaca sastojala od centašuteva u kazneni, uglavnom na njega. A vala se nadavo golova
-
- Kontakt:
na tribinama se bodri reprezentacija a protiv saveza se bori izvan terena,ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jebote pa ljudi nama svima hoce ssamo dobro, pa sta vi mislite da oni to rade bezveze, iz njihovog cejfa...pa bore se ljudi protiv saveza i mislim da je najucinkovitije da ih udari po dzepu, pa znate onu cilj opravdava sredstva, haha....a prije godinu dana ste svi govorili da je ovo dobro i da to treba raditiNACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:bas lijepo sto si bio i ti na tekmi da i ti osjetis tu atmosferu i da sad nak nabrijan seres, ok svi mi volimo reprezentaciju, nisu sam oni ti koji je vole.fantom je napisao/la:Bio sam sinoc na utakmici i mogu da porucim neupucenima koji ovdje pametuju o nasim navijacima da posjete neku utakmicu reprezentacije da osjete atmosferu.Neki iznose dosta uvredljive rijeci o ponasanju navijaca oslovljavajuci ih divljacima a mislim da bi im bilo pametnije da ponekad i sami posjete neku utakmicu reprezentacije.Ovako je lahko sjede citavu noc ispred televizora u ruci cigara,naginje se piva,gleda se utakmica i nakraju se kritikuju navijaci od kojih vecina danas ne moze da progovori jer su izderali grla.Vecina od tih navijaca je pregulila po 700 km da bodri nasu reprezentaciju,po dva dana nespavanja,zasto pa zato sto volimo nasu reprezentaciju.Zna se da smo mi takvog mentaliteta da kad igramo gostujuce utakmice ide veoma tesko,tesko je naci igru,osjeti se strah,zato mogu reci da je podrska navijaca od kljucnog znacaja u ovakvim utakmicama.Puno je lakse igrati sa 10 000 navijaca na svojoj strani nego sa isto toliko koji ti zvizde citavu utakmicu.Sto se tice bakljade to je uradila ona grupa iz austrije koja se naziva Belaj Boys i oni uglavnom nemaju veze sa Bh Fanaticosima jer uglavnom navijaju odvojeno i smatraju se nekom posebnom grupom.
pa jel uredu da trener reprezentacije i igraci MOLE navijace da ne prave nerede jer utakmica moze bit prekinuta a oni kao vole tu reprezentaciju i dosli da joj pomognu, daj ne seri,
znaci navijaj, pjevaj, galami, psuj, radi sto ti je volja al se zna sta oni, FIFA i UEFA, ne dozvoljavaju i mi to moramo postovat, inace ne pomazemo reprezentaciji ak ne postujemo ta neka pravila i tak je jarane moj, nije to ni grbavica ni bilino polje ni kosevo ni sjebana bosanska liga............
al moze se primjetit iz tvojih dosadasnjih pisanja da ti volis da pametujes o taktikama, trenerima, igracima, navijanju, ti si neki bas univerzalac
- Principatus
- Kontakt:
Nije definitivno. covjek ce igrati, pomirite se sa time. Statistike na fifinoj stranici su tacne i aktuelne.
Strasno ali svaka cast njemu!

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ne serite ba vise, pa sad vam fanaticosi valjaju a sad ne valjaju...da nije fanaticosa ne bi bilo pola ovoga....serete bgm, koji vam je **** vise...i sad se svi vi ne borite protiv saveza...haj samo jos recite da vam je savez dobar i idite svi u pm...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
ma **** tog felainija, pa igro je i sinoc i..........
a spahica su bas poderali izgleda, kak sam negdje procito ozbiljno je povrijeden i nece igrat sigurno u ZE
a spahica su bas poderali izgleda, kak sam negdje procito ozbiljno je povrijeden i nece igrat sigurno u ZE
bas lijepo sto si bio i ti na tekmi da i ti osjetis tu atmosferu i da sad nak nabrijan seres, ok svi mi volimo reprezentaciju, nisu sam oni ti koji je vole.
pa jel uredu da trener reprezentacije i igraci MOLE navijace da ne prave nerede jer utakmica moze bit prekinuta a oni kao vole tu reprezentaciju i dosli da joj pomognu, daj ne seri,
znaci navijaj, pjevaj, galami, psuj, radi sto ti je volja al se zna sta oni, FIFA i UEFA, ne dozvoljavaju i mi to moramo postovat, inace ne pomazemo reprezentaciji ak ne postujemo ta neka pravila i tak je jarane moj, nije to ni grbavica ni bilino polje ni kosevo ni sjebana bosanska liga............[/quote]
Znas sta pametnjakovicu nisam rekao da opravdavam tu bakljadu ali mi smeta sto se svi nasi navijaci oslovljavaju divljacima.Zato ja mislim da ti seres i vise nego sto trebas.Smanji malo dozivljaj i opusti se.Jest da je bakljada sranje ali vidis da svi nasi igraci kazu da im je prekid dobro dosao jer u tim trenutcima je belgija pronasla igru.Ovo ih je definitivno izbacilo iz takta.A vala ne znam kako neko moze unijeti baklje pored onakvog obezbjedjenja i kontrole.Definitivno treba prestati sa tim sranjima,jer samo to radimo mi i grci.
znaci navijaj, pjevaj, galami, psuj, radi sto ti je volja al se zna sta oni, FIFA i UEFA, ne dozvoljavaju i mi to moramo postovat, inace ne pomazemo reprezentaciji ak ne postujemo ta neka pravila i tak je jarane moj, nije to ni grbavica ni bilino polje ni kosevo ni sjebana bosanska liga............[/quote]
Znas sta pametnjakovicu nisam rekao da opravdavam tu bakljadu ali mi smeta sto se svi nasi navijaci oslovljavaju divljacima.Zato ja mislim da ti seres i vise nego sto trebas.Smanji malo dozivljaj i opusti se.Jest da je bakljada sranje ali vidis da svi nasi igraci kazu da im je prekid dobro dosao jer u tim trenutcima je belgija pronasla igru.Ovo ih je definitivno izbacilo iz takta.A vala ne znam kako neko moze unijeti baklje pored onakvog obezbjedjenja i kontrole.Definitivno treba prestati sa tim sranjima,jer samo to radimo mi i grci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.