FK Mladost DK
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
@Addict Je l' se Sadiković pridružio ekipi u Antaliji ili se još nada novom angažmanu?
#samoRudar #zauvijek
Naravno da treba i ovome pričati pa i SS je pisao o tome odmah poslije utakmice. Ne znam jel se klub oglasavao povodom toga ali svejedno na sve nepravilnosti se treba ukazati a ne kriti ispod tepiha.redbull93 je napisao/la:Sta je ti bgt avenija pogresno rekao? Nikoga nit je uvrijedio, ne znam sto si se pronasao u tome. Sarajevo za klasu je bolje od svih trenutno, na svim poljima. A isto tako upravu je i za mladost, da naglasim nisu mi mrski, neka klubova nek se ulaze. Ali da su prodavali karte od prije 3 godine, jesu. Ja je dobio pred ulazom u stadion, kupio od cike koji prodaje, pet markica dao. Imam i sliku kao dokaz ako zelis. No nije to poenta, al et.Vanja8 je napisao/la: Prvo drug moj da bude jasno odmah da je Fk Sarajevo izmirilo sav porezni dug prema ovoj državi...Kada ostali to budu uradili onda se javi,kao sto se sada javljas i pokusavas spinovati...Necu da ulazim na temu Mladosti jer to je jedan zdrav kolektiv,ali obicno ublehas naziva druge takvim imenom da bi sebe sakrio od tog naziva...
Halalite na upadu i svako dobro vam želim
U svakom slucaju mladosti sretno, imaju ekipu za evropu sigurno.
I svakako ko je odgovoran da snosi krivicu i tako svako normalan gleda.
Koliko ja znam Dado je nezadovoljan jer vidi da je konkurencija prejaka. Niko mu nije rekao da ide ali niko ne tolerise takvo ponašanje, rečeno mu je da ako nije zadovoljan statusom može potražiti klub, ali da može i ostati i nametnuti se ako želi.L' Imperator je napisao/la:@Addict Je l' se Sadiković pridružio ekipi u Antaliji ili se još nada novom angažmanu?
Nikolic je u Donjecku na probi u Shakhtaru i velike su prilike da će to biti jedan vrlo jak transfer za nas.
Vrlo je vjerojatno da i ako potpise za Shakhtar ostane kod nas do kraja sezone.
Vezano za ovaj problem koji je bio s kartama: istina je da je bilo i ja to lično smatram velikim propustom. Ali, nije se desilo s namjerom da se prodaju stare i karte i utaji porez, uostalom to je prvi i jedini put da se to desilo. Problem je nastao jer je vaših bilo najavljeno 500, klub je pripremio 700 karata za sjever ali je došlo preko 1000, možda i 1500. Znam samo da ste srušili rekord koje su držali HZ, ukupno vas je na stadionu bilo preko 2000.prisonbreak je napisao/la:I ja sam dobio ulaznicu staru 2 godine.
Odjednom se desilo da nema karata. Slučajno je neko pronašao karte od prošle godine i one su prodate jer ne biste ušli na stadion. Da je neko htio da utaji porez pustili bi vas bez karata a uzeli pare. Broj gledalaca je uredno prijavljen.
Pa ipak, smatram da se nije smjelo desiti, razgovaralo se o tome nakon toga i Mušija je jasno rekao da se takve stvari ne smiju dešavati ni po koju cijenu.
- L' Imperator
- Kontakt:
Glavno propušta! Svi ostali se uigravaju i rade na taktici tamo, a on traži novi klub. Ja mu ne bih to dozvolio. Samo da malo "živne" mogao bi u prvih jedanaest umjesto Boje, jer kreativniji je od njega.., al' Bojo zato grize na terenu.Addict je napisao/la: Koliko ja znam Dado je nezadovoljan jer vidi da je konkurencija prejaka. Niko mu nije rekao da ide ali niko ne tolerise takvo ponašanje, rečeno mu je da ako nije zadovoljan statusom može potražiti klub, ali da može i ostati i nametnuti se ako želi.
Nikolic je u Donjecku na probi u Shakhtaru i velike su prilike da će to biti jedan vrlo jak transfer za nas.
Volio bih da se mali dokaže i da realizujete ozbiljan transfer. Mušija je to zaslužio!
#samoRudar #zauvijek
Ja se sjećam Sadikovica još iz Želje, prije nekih 4 godine. Strašan talenat, mnogi su ga vidjeli kao velikog igrača. Njegov talenat je neupitan, on ima ono nešto u nogama što ti Bog da ili ne da. Sjećaš se asistencije protiv Želje kod nas? E to je to. Ali on ima problem s radnom etikom, ne znam u kakvom je društvu i kakvi su mu roditelji, mislim da je sjajan momak ali mislim da ima bube u glavi. Možda neko sa Željinog pod foruma zna bolje, ali ovo što sebi radi mu ne treba. Ja se slažem s tobom i volio bih da ostane s nama, u njemu itekako ima hljeba, ali realno ispred Boje, Welbeka I Arežine sada ne može. Vidjet ćeš da će i Arežina biti na klupi, barem ispočetka a Atajić će igrati polušpicu, iza Guzine. Dakle on je tu možda četvrta opcija, ali ako shvati da su sada ambicije kluba bitno različite morao bi biti strpljiv jer nama za ono što sada želimo treba širina, a ako uleti i odradi posao, a znajući Zildžovića kojem prošla utakmica ne znači ništa, samo ova i zadnji trening, on ako bude radio može puno. Trebaće malo vremena da igrači shvate da biti rotacija u Mladosti nije loše, do sada su to mogli samo polovni igrači a i oni bi se bunili i bježali prvom prilikom. Dolaskom rezultata to će se promijeniti.L' Imperator je napisao/la:Glavno propušta! Svi ostali se uigravaju i rade na taktici tamo, a on traži novi klub. Ja mu ne bih to dozvolio. Samo da malo "živne" mogao bi u prvih jedanaest umjesto Boje, jer kreativniji je od njega.., al' Bojo zato grize na terenu.Addict je napisao/la: Koliko ja znam Dado je nezadovoljan jer vidi da je konkurencija prejaka. Niko mu nije rekao da ide ali niko ne tolerise takvo ponašanje, rečeno mu je da ako nije zadovoljan statusom može potražiti klub, ali da može i ostati i nametnuti se ako želi.
Volio bih da se mali dokaže i da realizujete ozbiljan transfer. Mušija je to zaslužio!
Ja bih volio da ostane, ali sve je na njemu.
- ASD
- Kontakt:
Meni Sadikovic djeluje kao neko cije tijelo ne moze da isprati mozak, djeluje mi sporo i to je steta.
Mislim za ovaj nivo je to ok, ali ga ogranicava za nesto vise.
Mislim za ovaj nivo je to ok, ali ga ogranicava za nesto vise.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čestitke na odličnim pojačanjima.
Zanima me, ko vas je napustio a da je imao značajnu minutažu, znam za Mujagića, jel još neko iz prvih 11 otišao?
Želim vam puno sreće u drugom dijelu sezone i da klupske ambicije uspješno ostvarite a pogotovo da u trećem kolu na proljeće uzmete tri boda mostarcima!
Zanima me, ko vas je napustio a da je imao značajnu minutažu, znam za Mujagića, jel još neko iz prvih 11 otišao?
Želim vam puno sreće u drugom dijelu sezone i da klupske ambicije uspješno ostvarite a pogotovo da u trećem kolu na proljeće uzmete tri boda mostarcima!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- L' Imperator
- Kontakt:
Niste trebali Hiroša pustiti na posudbu ako je Sadiković izrazio želju da ide. Ostali ste bez dva dobra veznjaka.
Al' dobra stvar je što Horić može biti i zadnji vezni.
Al' dobra stvar je što Horić može biti i zadnji vezni.
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Od ovih koji su otišli Mujagić, Diallo i Hiroš su bili najstandardniji. Nisu igrali svaku utakmicu, ali su sakupili dobru minutažu. Pandža i Tandina su dosta rjeđe ulazili.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Sumnjam da će Sadiković otići.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Dobro bilo je rotacija vremenom i smjenom trenera. Evo ovako po utakmicama i minutazi:BordoSarajevo je napisao/la:Čestitke na odličnim pojačanjima.
Mujagic - 18 utakmica 1490 min
Mišić - 11 utakmica 990 min
Hiros - 13 utakmica 970 min
Diallo 10 utakmica 560 min
Izuzev Mujagića svi ovi igrači su izgubili pozicije u prvih 11 bili. Mišića je izbacio Nikolić a Marković je igrao u paru sa Isakom, ponekad i Hreljic. Hiros je igrao dok se nije Welbeck oporavio od povrede.
Šteta ako Sadikovic ode prije svega zbog te širine u ekipi jer bit će i umora, kartona i povreda.
- L' Imperator
- Kontakt:
I poraz nekad dobro dođe. Treba čvrsto ostati na zemlji i nastaviti još jače raditi! Ne treba se zanositi.., i protiv GOŠK-a će se trebati dobro oznojiti da se pobijedi.
@Addict Je l' se Horić priključio ekipi? Znaš li što Welbeck i Emil Velić nisu nastupili danas? Da i oni nisu na kakvoj probi tamo?
@Addict Je l' se Horić priključio ekipi? Znaš li što Welbeck i Emil Velić nisu nastupili danas? Da i oni nisu na kakvoj probi tamo?
#samoRudar #zauvijek
Kažem ti ja, dobri su porazi u prijateljskim. Mislim nisu ali su bolji od pobjeda jer u porazima nešto vidiš a pobjede te ponesu. Vjerojatno će iz Zildžo naribati sad a raduje me da vidim mlade igrače da pušta u igru.L' Imperator je napisao/la:I poraz nekad dobro dođe. Treba čvrsto ostati na zemlji i nastaviti još jače raditi! Ne treba se zanositi.., i protiv GOŠK-a će se trebati dobro oznojiti da se pobijedi.
Inače, ova Akademija Pandev nije nimalo naivna ekipa. Treći su u prvoj makedonskoj ligi a obzirom da je vlasnik Goran Pandev budi siguran da imaju sve uslove za rad. Ništa nisu slabiji od naših ekipa u vrhu tabele i imaju par super jakih mladih igrača. Pandev ima sjajne veze u svijetu posebno u Italiji, ne bi me iznenadilo da vidimo njihove igrače u vrlo jakim klubovima uskoro.
Što se tiče Horića on je trebao već danas da leti u Tursku i da se priključi ekipi. A za zadnju dvojicu ne znam što nisu ulazili, možda je nešto htio da vidi, možda umor, možda neka lakša povreda ali nisu ni kakvoj probi.
- L' Imperator
- Kontakt:
Čeka se transfer iz snova: FK Mladost Doboj Kakanj prodaje igrača slavnom ukrajinskom klubu
FK Mladost bi u zimskom prelaznom roku mogla ostati bez mladog Nemanje Nikolića. Naime, ovaj 17-godišnjak zapao je za oko čelnicima slavnog ukrajinskog tima Shakhtara iz Donetska.
Kontakti čelnika dva kluba su već uspostavljeni, što je i potvrdio prvi čovjek FK Mladost Mensur Mušija.
"Čekamo sve. Bit će poznato možda do kraja dana i tada ću znati više informacija. Uzimam obavezu da vam se javim sa konkretnim informacijama", kazao je ljubazni Mušija za SportSport.ba.
FK Mladost bi u zimskom prelaznom roku mogla ostati bez mladog Nemanje Nikolića. Naime, ovaj 17-godišnjak zapao je za oko čelnicima slavnog ukrajinskog tima Shakhtara iz Donetska.
Kontakti čelnika dva kluba su već uspostavljeni, što je i potvrdio prvi čovjek FK Mladost Mensur Mušija.
"Čekamo sve. Bit će poznato možda do kraja dana i tada ću znati više informacija. Uzimam obavezu da vam se javim sa konkretnim informacijama", kazao je ljubazni Mušija za SportSport.ba.
#samoRudar #zauvijek
Super transfer za njeg ali i za Mladost ako dodje do realizacije. Nadam se da ce klub uzeti neki konkretne pare za njeg jer je momak pokazao već svoje kvalitete.
Navodno bi mogao ostati do ljeta kod nas bez obzira na transfer sto bi bilo odlično.
Navodno bi mogao ostati do ljeta kod nas bez obzira na transfer sto bi bilo odlično.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Super stvar i super transfer, vakat je da neko ode u ozbiljan klub.
Šteta za Mladost, ali i za PL što odlazi ovakav kvalitet, ali ne mogu i jare i pare.
Šteta za Mladost, ali i za PL što odlazi ovakav kvalitet, ali ne mogu i jare i pare.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Iz akademije svi odlaze za dobre pareFKMLADOSTDK je napisao/la:Super stvar i super transfer, vakat je da neko ode u ozbiljan klub.
Još čekamo vijesti iz Ukrajine. Nikolic je jučer odigrao odličnu utakmicu za Shakhtar i danas bi trebalo da se transfer realizuje. Nadamo se dobroj cifri ali i dobrom procentu od narednog transfera...
Danas protiv Innsbrucka, još jedna dobra tekma.
11 su na tabeli, veoma dobar klub.
Naših prvih 11 danas: Velić, Asani, Bojo, Isaković, Marković, Horić, Welbeck, Atajić, Anđušić, Fanimo, Guzina.
Mislim da je ovo i udarnih 11 za nastavak sezone.
11 su na tabeli, veoma dobar klub.
Naših prvih 11 danas: Velić, Asani, Bojo, Isaković, Marković, Horić, Welbeck, Atajić, Anđušić, Fanimo, Guzina.
Mislim da je ovo i udarnih 11 za nastavak sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.