GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

ajvardedo

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la ajvardedo » 08 dec 2011, 18:50

MAMIĆ JE IMAO RAZLOGA DA SE OSVETI AJAXU!!!

DINAMO osim obraza sinoć na Maksimiru nije imao što izgubiti, baš kao što ni Ajax nije imao što izgubiti u posljednjoj utakmici Europa lige 2009. godine protiv Anderlechta. Tada su Kopljanici u Amsterdamu "pustili" Anderlechtu, a dva kluba zajedno su se plasirala u knockout fazu, dok je Dinamo ostao "nasamaren".

Prisjetimo se, 2009. godine Modri su se preko Heartsa plasirali u natjecanje po skupinama Europa lige, gdje ih je ždrijeb svrstao u skupinu s Ajaxom, Anderlechtom i rumunjskim Temišvarom. U prvoj utakmici zagrebački klub izgubio je na Maksimiru od Anderlechta s 2:0, da bi 14 dana kasnije slavio u Temišvaru s čak 3:0, golovima Badelja, Sammira i Moralesa.

U trećem kolu Dinamo je poražen na amsterdamskoj Areni od Ajaxa s 2:1, a jedini gol za Dinamo zabio je Tomečak u sudačkoj nadoknadi dvoboja. Ajax je bio koban za Modre i 14 dana kasnije na Maksimiru, a Kopljanici su slavili s 2:0. Dvoboj se odigrao na praznom Maksimiru jer je Dinamo kažnjen zbog navijačkih nereda u Temišvaru.U petom kolu, kada su bili već gotovo otpisani, Modri su iznenađujuće svladali Anderlecht u Briselu golom Slepičke u 57. minuti, tako da su pred posljednjih 90 minuta natjecanja po skupinama imali lijepu priliku za prolazak dalje. Prvoplasirani Ajax igrao je u Amsterdamu s Anderlechtom. S pobjedom Nizozemaca i pobjedom Dinama na Maksimiru, Modri bi se plasirali u knockout fazu.

No, Ajax je pred 36 tisuća navijača na Areni izveo dijelom rezervnu, ali sasvim nemotiviranu momčad, a Belgijanci su golovima Lukakua i Legeara vodili s 3:0 već nakon 45. minuti. Istovremeno, Dinamo je igrao na pustom Maksimiru s Temišvarom, a na poluvremenu je bilo 0:0. Kada su Modri u svlačionici čuli rezultat iz Nizozemske razočarano su se vratili na teren i na koncu izgubili utakmicu. 2:1 slavili su Rumunji.

Izvršni dopredsjednik Modrih je nakon utakmice bjesnio, a za puštanje Ajaxa Anderlechtu optužio je Platinija."Dinamo je definitivno neželjeno dijete u Europi! Rijetka su europske utakmice u kojima smo imali ravnopravan tretman sudaca. Cijela Europa zna za prijateljstvo predsjednika Anderlechta i Platinija. Nije to teorija zavjere, ali slučaj Dinama podsjeća kao ulazak Hrvatske u EU", rekao je tada Zdravko Mamić koji je očigledno dobio priliku za osvetu.

znači,motiv je tu :mrgreen: :mrgreen: (znao sam da Dinamo nije toliko loš :lol: :lol: :lol: )

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 dec 2011, 18:57

Samo mi je zbog toga drago da je ispa ajax, kad se sjetim kako je onaj Oleguer supak pusta da igraci Anderlechta trce kraj njega uopce ih nezalim.

Nek tavore u EL a mi cemo prebolit ovo nekako.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 dec 2011, 19:09

kako god maminjo je opet digao pare :lol:
seljačina jeste ali mora mu se priznati strašan je poduzetnik!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 08 dec 2011, 19:14

vidovitadjemila je napisao/la:UEFA bi trebala ozbiljno razmisliti o promjeni sistema takmicenja u Ligi Prvaka.Ovo se vec sezonama desava da ekipe koje izgube sanse za dalji plasman nezainteresovano i namjerno pustaju tekme normalno da zarade jos koju paru kad im sistem takmicenja to nudi.Ne treba sad napadati Dinamo.Dobro i budali koja je gledala onu lakrdiju sinoc jasno je da je pusteno,ali daj da se zapitamo koliko je tekmi pusteno sinoc i preksinoc.Da je sve u redu ne znam bas da li bi CSKA a dobio Intera ,da li bi Bajern izisao sa onakvom ekipom u Mancesteru ,da li bi Marsej okrenuo u Dortmundu te da li bi slucajno Plzen uspio izjednaciti protiv Milana.Ma citavo ovo zadnje kolo je lakrdija cast casnim izuzecima ,ali tu izgleda igra samo onaj ko mora.
Ali brate dragi ovaj Dinamo je sinoc bas usro motku.Pa daj bar malo kulture i kad se stima,a ove stimaljke i nacina na koji je odradjena stidili bi se i nasi kantonalni ligasi.Previse Mamicu jbg, sto jest jest...
ja ne znam koji bi to sistem takmicenja mogao bit bolji...i koja je bolja motivacija od para...za pobjedu se dobija 800.000 eura, to je sila novaca...pa cak i nerijeseno donosi 400.000 eura...pored svega toga pobjeda i remi donose i koeficijent i klubu i ligi...problem je sto svi klubovi npr. taj Bayern ili Inter ima para na bacanje i te im pare ne znace puno, vaznije im je odmorit igrace, a imaju koeficijenta za jednu sezonu vise nego sto Dinamo i slicne ekipe skupe za 5 sezona...samo ne shvatam sta je Dinamu trebalo ovo, za njih te pare nisu male i koeficijent je jako, jako potreban...jos se sjecam molitvi da Sturm i Genk budu prvaci da bi Dinamo bio nositelj u sva 4 pretkola...za iducu sezonu ima se koeficijenta i viska, al koeficijent koji je Dinamo sinoc ispustio ga je iducu sezonu mogao gurnut u 3 pot i s tim si olaksat i ne dozivit sve poraze...BATE je bio 3. nositelj ove sezone s koefijentom oko 23, Dinamo sad ima 24, al je pitanje ocel iiducu sezonu uc Sparta il Alborg koji imaju koeficijent bolji za pola il jedan i tako Dinamu opet donijet 4.pot i sve jace ekipe...
jedini spas za ovo je mozda igranje cijelog takmicenja u kup-sistemu, po meni puno napetije, al UEFA to nebi prihvatila, ovako imaju vise velikih utakmica ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 dec 2011, 19:16

Za pobjedu se dobije 300 000 :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 08 dec 2011, 19:27

Bianconeri1988 je napisao/la:Za pobjedu se dobije 300 000 :D
mislim da je ipak 800.000

http://www.sportsport.ba/tekst/2/koliko ... vaka/62824

;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 dec 2011, 19:36

Priča koja se plasira o namještanju je presmiješna , pokušava se na sve načine sprati sramota od sinoć.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 08 dec 2011, 20:03

ovo ti je danas drugi put da se provaljujes na ovoj temi.....sta mislis da malo odmoris od ss foruma,bar dok ti se malo misli razbistre. :lol:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 20:12

Pitao bih navijace Dinama kakav je igrac ovaj Vrsaljko....ja ga gledah 10ak puta i nijednom me nije odusevio,a opet stalno citam na SN-a neke basnoslovne cene koje se nude za njega.Jel to Maminjova standardna prica,dizanje cene itd ili je stvarno tako dobar(tj. da sam ja baksuz-decko uvek lose-prosecno igra kad ga ja gledam :mrgreen: )?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 dec 2011, 20:23

ajvardedo je napisao/la:
ovo ti je danas drugi put da se provaljujes na ovoj temi.....sta mislis da malo odmoris od ss foruma,bar dok ti se malo misli razbistre. :lol:
Grohotom se smijem :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 dec 2011, 20:31

sasagmp je napisao/la:Pitao bih navijace Dinama kakav je igrac ovaj Vrsaljko....ja ga gledah 10ak puta i nijednom me nije odusevio,a opet stalno citam na SN-a neke basnoslovne cene koje se nude za njega.Jel to Maminjova standardna prica,dizanje cene itd ili je stvarno tako dobar(tj. da sam ja baksuz-decko uvek lose-prosecno igra kad ga ja gledam :mrgreen: )?

Vrsaljko je potencijal, prosle sezone je bio jako dobar dok nije pred kraj imao ozljedu.

Ove sezone je poceo jako dobro međutim onda je napravio gresku protiv Malmoa i zaradio crveni i 3 utakmice kazne u LP, zbog toga nije ni igrao u HNL-u (Kruno je uigravao ekipu sa Lekom na desnom beku), ako mene pitas momak ima jako puno prostora za napredak ako se potrudi i malo sredi u glavi bit ce od njega odlican igrac ne pretjerujem ako kazem u rangu Srne vjeruj mi.

Ako Bog da i dođe nam Kuze za trenera vec vidim da ce desna strana biti ubojita, Vrsaljko u obrani i Tomecak u vezi. Kuze voli brzu igru a ova 2 to mogu donijeti, a i Dinamovi navijaci jos uvijek imaju lijepa sjecanja na tu desnu stranu u doba zadnjeg Kuzeovog mandata kada su to igrali Etto-Buljat i cinili jedan ubojiti tandem.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 08 dec 2011, 20:32

sasagmp je napisao/la:Pitao bih navijace Dinama kakav je igrac ovaj Vrsaljko....ja ga gledah 10ak puta i nijednom me nije odusevio,a opet stalno citam na SN-a neke basnoslovne cene koje se nude za njega.Jel to Maminjova standardna prica,dizanje cene itd ili je stvarno tako dobar(tj. da sam ja baksuz-decko uvek lose-prosecno igra kad ga ja gledam :mrgreen: )?
pa,sad da vrijedi 15 mil funti,ne vrijedi,ali nije sigurno losiji od npr.Lovrena,a Lovrena je Mamic uvalio Lyonu za 7 miliona funti,tako da ce i Vrsaljka sigurno prodati za tu cijenu...nije loš,brz,prodoran,moze biti nesto od njega,a i ne mora...jbg,da mogu vidjeti budućnost,uložio bih sinoć 100 eura da će Dinamo primiti više od 6 golova :D

ja tipujem na njega i na Kovačića da će napraviti najbolje karijere od svih ovih u Dinamu(dobro,i Vida,ali samo ako se ostavi kladionice i tuča po kafanama :lol: )

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 08 dec 2011, 20:36

Bianconeri1988 je napisao/la:
imaš grešku u potpisu,nije 29 nego 27....i ti sebe nazivaš navijačem Juventusa?? :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 dec 2011, 20:53

ajvardedo je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
imaš grešku u potpisu,nije 29 nego 27....i ti sebe nazivaš navijačem Juventusa?? :lol:

slika

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 dec 2011, 21:01

Koliko god bila velika razlika u klasi ono drugo poluvreme sinoc je definitivno prodato.

Nekoliko zanimljivosti:

Temisvar - Dinamo (2009.) 0-3
Dinamo - Temisvar (2009.) 1-2
Epilog: obe utakmice pod istragom Uefe.
Trener: Krunoslav Jurcic

Finale kupa Hrvatske 2009.
Dinamo-Hajduk 3-0
Hajduk-Dinamo 3-0
Epilog: Dinamo osvojio na penale, obe utakmice pod istragom UEFE, uskoka i HNL-a.

Dinamo-Lyon (2011.) 1-7
Epilog: Istraga pokrenuta.

Gomis se uopste ne raduje kod gola, cak se smorio, a saigrac kao uzurbano nosi loptu na centar. :lol:
Ni kod ostalih golova nema nekog radovanja, plus su 2 gola iz ociglednih ofsajda, a sudija u liniji cuti... Dinamo naravno prestajao u odbrani...

I na kraju, epic moment:

slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 dec 2011, 23:43

Navodno da se Del Neri nudi za mjesto trenera (barem tako tvrdi Naletilic) i spominje se jedan bivsi trener Barcelone, to bi moga biti ili Rijkard ili Antic

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 09 dec 2011, 00:23

Još jedan u nizu naših debelo precjenjenih talenata.Doduše u Dinamu su svi genijalci,a titula najgore momčadi Lige Prvaka je slučajna.

Tritolone je napisao/la: ako se potrudi i malo sredi u glavi bit ce od njega odlican igrac ne pretjerujem ako kazem u rangu Srne vjeruj mi.
Ne uopće ne pretjeruješ. :roll:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 dec 2011, 00:29

Kalasnjikov je napisao/la:
Tritolone je napisao/la: ako se potrudi i malo sredi u glavi bit ce od njega odlican igrac ne pretjerujem ako kazem u rangu Srne vjeruj mi.
Ne uopće ne pretjeruješ. :roll:
To ti iscitavas iz graha ili iz salice kave pa znas sta ce i kako ce bit???

Tko bi reka prije godinu ili 2 dana da ce u ovom trenutku Mandža bit najbolji napadac repke?? Ako momak zaigra kao prosle sezone uopce nesumnjam da ce postic veliku karijeru.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 09 dec 2011, 00:38

Tritolone je napisao/la:Navodno da se Del Neri nudi za mjesto trenera (barem tako tvrdi Naletilic) i spominje se jedan bivsi trener Barcelone, to bi moga biti ili Rijkard ili Antic
Antic odlican i dostupan trener, al nebi ga iz glupih razlog...ne smeta meni ni najmanje, kao sto ni Vaha nije, al nekim drugim ljudima bi jako smetao, nazalost ti drugi ljudi su velika vecina, a ne zelim prazne tribine...treba nam trener koji pod jedan zna svoj posao i koji bi pod dva bio miljenik publike...s tim bi dobili na igri i privukli gledatelje...
ne znam koliko bi navijaci prihvatili i Rijkaarda, al nadam se da nebi bilo ruznih povika kao sa Sammirom...
nazalost, previse je polickih, nacionalni, rasisticki motiva kojim se mora ugodit svakom tako da ce Mamic tesko nac nekog stranog trenera da bude u dobrim odnosima s navijacima...mene je samo strah da ce dovest Antica kako bi jos vise digao bijes ionako do neba pobjesnjelog sjevera :?
ovaj Delneri tesko da ce napravit nesto da ga publika zavoli, kao prvo ja nebi iz jednostavnog razloga sto 90% Talijana forsira obrambeni nogomet i utakmice s max. 2 gola...nama treba netko orijentiran prema naprijed, netko onako 'lud', netko kao sto je Tot, al s iskustvom, ne da ga u Dinamu stjece kao Kruno...
a na kraju mislim da bi navijaci najbolje prihvatili Kuzea il Zeku od domacih...od stranaca mi samo napamet pada Ardiles...on je izjavio da bi volio opet doc u Dinamo, al tko zna kakvi su Mamicevi planovi, bit ce onako kako on kaze...

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 09 dec 2011, 01:17

Tritolone je napisao/la:
To ti iscitavas iz graha ili iz salice kave pa znas sta ce i kako ce bit???

Tko bi reka prije godinu ili 2 dana da ce u ovom trenutku Mandža bit najbolji napadac repke?? Ako momak zaigra kao prosle sezone uopce nesumnjam da ce postic veliku karijeru.
A ti isčitavaš iz graha da će on imati veliku karijeru na temelju čega?Utakmica hrvatske lige i 2-3 europske,bitno da bosancima mi hrvati seremo i prigovaramo da bezveze veličaju svoje igrače. :roll:
To što je Mandžukić TRENUTNO najbolji napadač reprezentacije dovoljno govori o kvaliteti napadača,nikad neće biti razina Šukera ili Eduarda prije ozljede,kao ni Vrsaljko Srne,a te bombastične najave su toliko glupe,toliko svojstvene balkančinama da se zapravo uopće nebi trebale niti komentirati.
Naši igrači su svi sami genijalci je li tako?Kako smo prošli na zadnjem SP-u?Podsjeti me malo,kratka sam sjećanja.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []