Druga Liga - grupa Jug

Rdje94
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la Rdje94 » 17 mar 2014, 12:45

FK Klis - HNK Tomislav - Tomislavgrad 0:2

- U 15. kolu 2. lige FBiH Jug, HNK Tomislav je gostovao kod FK Klisa u Buturović Polju.
Strijelci su bili Jure Landeka i Frano Jurič.
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

EroHercEro
Kontakt:

Post Postao/la EroHercEro » 17 mar 2014, 13:19

HNK GRUDE - NK BIGESTE 3:0

U nedjelju 16.3.2014. godine odigrana je nogometna utakmica petnaestog kola Druge lige Jug. Nogometaši HNK Grude na svom terenu su svladali ekipu NK BIGESTE iz Ljubuškog rezultatom 3:0. Golove za HNK Grude postigli su Ivan Biloš - 2 gola i Mario Mikulić - 1 gol.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 mar 2014, 13:26

Posušje iduće sezone glavni kandidat za 1. ligu uz 3-4 pojačanja,broj sponzora se stalno povećava otkad su dobili upravu ;)

Autokuća AS Jelah
Centar za obrazovanje nikad nije kasno!
HT eronet
Lager d.o.o
EP JP Elektroprivreda
Mesna industrija Šišović d.o.o - Rakitno
Građevinsko poduzeće Mrvelji.d.o.o- Posušje
Građevinsko poduzeće Kror.d.o.o - Posušje
Ožujsko pivo( Binvest.d.o.o - Posušje)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 19 mar 2014, 15:58

Gdje Turbina igra domaće tekme? Stadiom u Jablanici skroz izrovljen :D . Biti će da se pripremaju za fedralnu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 mar 2014, 16:03

jasta je napisao/la:Gdje Turbina igra domaće tekme? Stadiom u Jablanici skroz izrovljen :D . Biti će da se pripremaju za fedralnu.
Mislim da igraju u Drežnici, sređuju svoju arenu :D za Prvu ligu dogodine.
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 19 mar 2014, 21:38

Turbina domaće utakmice igra u Drežnici,a renoviranje stadiona u Jablanici trebalo bi biti završeno do predposljednjeg kola ka dolazi Sloga LJ

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 20 mar 2014, 14:55

remistarmo je napisao/la:Turbina domaće utakmice igra u Drežnici,a renoviranje stadiona u Jablanici trebalo bi biti završeno do predposljednjeg kola ka dolazi Sloga LJ
hoce doci Slogini navijaci :D :D :D da bjeze ko Igmanovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Maniacs 1987
FK Željezničar

EroHercEro
Kontakt:

Post Postao/la EroHercEro » 20 mar 2014, 19:13

Okle Slogi navijači? Dok nisu natjerali domaće igrače, RĐE su navijale, druga navijačka skupina SKAUTI su za BIGESTE. Na tribinama od 30 do 60 gledatelja. Tribine su bile pune dok je HNK LJUBUŠKI postojao, a ovako ništa.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 mar 2014, 20:13

Mislim da bi se, kad već postoji takav projekt, trebali ujediniti oko toga i zajedno graditi klub. Ako već postoji novac, podržite to, krenite u više rangove. Što bih ja dao kad bi netko došao i uložio u nogomet u Livnu.
Hayley <3

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 20 mar 2014, 20:46

EroHercEro je napisao/la:Okle Slogi navijači? Dok nisu natjerali domaće igrače, RĐE su navijale, druga navijačka skupina SKAUTI su za BIGESTE. Na tribinama od 30 do 60 gledatelja. Tribine su bile pune dok je HNK LJUBUŠKI postojao, a ovako ništa.
Realno ko ista vrijedi iz Ljubuskog igra negdje van grada u vecem rangu ili drzavi, a neki su uspjeli i vise (Bunoza, Puljic...), a ovi sto su igrali za Slogu 90% njih pojma nemaju, znam da su do ove godine bili smijesna ekipa samo za udaranje i grubu igru, realno i trebalo ih je sve potjerati sto ih se ja sjecam.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 21 mar 2014, 11:24

EroHercEro je napisao/la:Okle Slogi navijači? Dok nisu natjerali domaće igrače, RĐE su navijale, druga navijačka skupina SKAUTI su za BIGESTE. Na tribinama od 30 do 60 gledatelja. Tribine su bile pune dok je HNK LJUBUŠKI postojao, a ovako ništa.
a ko nema navijaca ne moze u prvu ligu hahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 mar 2014, 12:56

adnan6595 je napisao/la:
a ko nema navijaca ne moze u prvu ligu hahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemaju ni branitelj i gošk navijače ali imaju pare ;) .

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 21 mar 2014, 17:35

Grdan je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:
nemaju ni branitelj i gošk navijače ali imaju pare ;) .
nema ni olimpic pa igra premijer ligu, stipu to ..

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 22 mar 2014, 07:48

Utakmice 16. kola

Stolac - Sloga LJ
Kupres - Iskra
Kamešnica - Klis
Tomislav - Brotnjo
Sloga U - Bigeste
Posušje - Turbina
Grude - Višići

Ako Turbina preskoči Posušje, a mi zapnemo u Stocu - onda je game over... :roll:

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 22 mar 2014, 16:32

Rdje94 je napisao/la:Utakmice 16. kola

Stolac - Sloga LJ
Kupres - Iskra
Kamešnica - Klis
Tomislav - Brotnjo
Sloga U - Bigeste
Posušje - Turbina
Grude - Višići

Ako Turbina preskoči Posušje, a mi zapnemo u Stocu - onda je game over... :roll:
ja sam cuo da je utakmica u stocu vec dogovorena, sad koliko je tacno ne znam :) mada to nama nista ne znaci, mi ako dobijemo nama je svejedno :D

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 22 mar 2014, 17:41

Moš mislit dogovorena. Gledao sam utakmicu.

Stolac - Sloga LJ 1:2 (0:2)

u prvom poluvremenu totalna dominacija, i kad smo trebali povest 3:0 (pogodili stativu) Stolac iz kontre dođe na 16 metara gdje pravimo prekršaj. Iz slobodnjaka domaći smanjuju na 1:2. Igralo se otvoreno, mogao je Stolac do izjednačenja u zadnjih par minuta. Sve u svemu Sloga spretno i sretno do 3 boda 8-)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 mar 2014, 21:26

HNK TOMISLAV - HNK BROTNJO 4:0

Po lijepom i sunčanom vremenu na gradskom stadionu u Tomislavgradu sastale su se ekipe Tomislava i Brotnja iz Čitluka.Tomislav,kao favoriti u ovoj utakmici,nije na pravi način ušao u utakmicu.Gosti su bili bolji u prvih nekoliko minuta i stvorili 3 ozbiljne prilike gdje su u jednoj pogodili i vratnicu.No,i Tomislav je imao također 3 izgledne prilike u prvom poluvremenu.Prvu nije iskoristio Ivan Baćak gdje je izašao 1 na 1 s golmanom gostiju,ali nije uspio postići pogodak.Drugu i treću priliku Tomislava nije uspio realizirati Mario Pavić,pogodio je oba puta gredu.To je bilo sve iz prvog,ne baš tako dobrog,poluvremena za naše igrače.
U drugom poluvremenu potpuno drukčija igra naših igrača.Već odmah na početku u 51.min Josip Bagarić izlazi 1 na 1 s golmanom i postiže pogodak.Gosti nisu uspjeli stvoriti niti prilike u drugom.poluvremenu,a u 59.min Mario Pavić udvostručuje vodstvo naših.U 68.min Jure Pavić postiže i treći pogodak na utakmici,lijepim udarcem glavom.Tomislav je stvorio mnoštvo prilika u drugom poluvremenu i rezultat je mogao biti i puno veći.Od svih silnih prilika treba izdvojiti dalekometni udarac Filipa Zelića,ali nažalost lopta je pogodila spojnicu.U 87.min Tomislav postiže četvrti,ujedno i posljednji pogodak na utakmici,a strijelac je bio Dado Serdarušić na asistenciju Filipa Zelića.

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 22 mar 2014, 22:39

Rdje94 je napisao/la:Moš mislit dogovorena. Gledao sam utakmicu.

u prvom poluvremenu totalna dominacija, i kad smo trebali povest 3:0 (pogodili stativu) Stolac iz kontre dođe na 16 metara gdje pravimo prekršaj. Iz slobodnjaka domaći smanjuju na 1:2. Igralo se otvoreno, mogao je Stolac do izjednačenja u zadnjih par minuta. Sve u svemu Sloga spretno i sretno do 3 boda 8-)
Cestitke, mogla bi Turbina sutra kiksati, pod pritiskom vase gostujuce pobjede, iako imaju 5 bodova prednosti, s vasom pobjedom prvenstvo ostaje zanimljivo i dalje, a sutra ih ceka Posusje u naletu, koje ne bi trebalo izgubiti!!

EroHercEro
Kontakt:

Post Postao/la EroHercEro » 23 mar 2014, 11:22

NS ZHŽ: Sloga zatražila razrješenje Josipa Bevande

U širokobriješkom hotelu Park je održana redovita godišnja skupština Nogometnog saveza Zapadnohercegovačke županije na kojoj su sumirani prošlogodišnji rezultati i određeni ciljevi za predstojeće razdoblje.
Na Skupštini su predstavnici NK Sloga izišli s prijedlogom o razrješenju dužnosti predsjednika Bevande. Kao razlozi su navedeni: teško stanje nogometnih klubova u županiji, dovođenje istih pred gašenje te samo gašenje pojedinih klubova; dovođenje samog saveza pred gašenje obzirom da je u savezu potrebno imati 6 klubova; nekvalitetan i neefikasan rad i odnos prema institucijama vlasti što pokazuje činjenica da je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, umjesto da poveća, smanjilo proračun za sport u županiji; te nažalost zdravstveno stanje gdina. Bevande zbog kojeg ne može adekvatno obavljati svoj posao i obveze – navedeno je u dopisu NK Sloga.

Opširnije: http://dnevni-list.ba/web1/2014/03/22/b ... -sastanku/" onclick="window.open(this.href);return false;

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 23 mar 2014, 17:22

zrinjke je napisao/la:
Rdje94 je napisao/la:Moš mislit dogovorena. Gledao sam utakmicu.

Cestitke, mogla bi Turbina sutra kiksati, pod pritiskom vase gostujuce pobjede, iako imaju 5 bodova prednosti, s vasom pobjedom prvenstvo ostaje zanimljivo i dalje, a sutra ih ceka Posusje u naletu, koje ne bi trebalo izgubiti!!
Rdje94, samo sam rekao da sam cuo tako, sto naravno ne mora biti istina :)
Posusje - Turbina 2-1 (0-1)

prvenstvo ce izgleda biti zanimljivo do zadnjeg kola :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.