Porediti snagu Deportiva i Seville je maloumno. Sevilla ima duplo vise bodova od Deportiva.geoxx je napisao/la:kakva je to dominacija , dodavanje na 40m od gola , mrtva igra , kakve veze ima kad je pao pobjedonosni gol , pogledaj statistiku utakmice reala-deplac i barcelona-sevilla , ti vasi cigani od 3 suta u okvir 2 ufuljaju , al' vama culesima posjed lopte i pasovi su dominacija , ako cemo na taj nacin gledati i milan je bio izdominiranM4kaveli je napisao/la:Sta je tu cudno ?![]()
Barcelona dominirala u vecini utakmice a Reala Deportivo razbio u prvih 60 minuta i Higuain im donio pobjedu u 88. minutu.
Malo logike.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Madrid je prije 20-ak dana igrao sa Sevillom u Madridu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Porediti snagu Barce i Reala je smiješno pa ipak ste 16 bodova ispred.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Deportivo je ekipa koja je usla u Primeru, koja nije finansijski jaka, koja je posljednja na tabeli. Sevilla je ekipa koja je godinama u vrhu Primere, koja je trenutno na duplo vise bodova u odnosu na Deportivo. Kao dokaz tome je i posljednji rezultat ove dvije ekipe, kada je Sevilla lagano rijesila Deportivo. Ovo za snagu Reala i Barce, izvini ali zbog cega je smijesno porediti? Nisam upratio...LBJ MVP je napisao/la:Porediti snagu Barce i Reala je smiješno pa ipak ste 16 bodova ispred.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Vidis da je bacio udicu a ti se upecao.adriano_leite je napisao/la:Deportivo je ekipa koja je usla u Primeru, koja nije finansijski jaka, koja je posljednja na tabeli. Sevilla je ekipa koja je godinama u vrhu Primere, koja je trenutno na duplo vise bodova u odnosu na Deportivo. Kao dokaz tome je i posljednji rezultat ove dvije ekipe, kada je Sevilla lagano rijesila Deportivo. Ovo za snagu Reala i Barce, izvini ali zbog cega je smijesno porediti? Nisam upratio...LBJ MVP je napisao/la:Porediti snagu Barce i Reala je smiješno pa ipak ste 16 bodova ispred.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
adriano_leite je napisao/la: Deportivo je ekipa koja je usla u Primeru, koja nije finansijski jaka, koja je posljednja na tabeli. Sevilla je ekipa koja je godinama u vrhu Primere, koja je trenutno na duplo vise bodova u odnosu na Deportivo. Kao dokaz tome je i posljednji rezultat ove dvije ekipe, kada je Sevilla lagano rijesila Deportivo. Ovo za snagu Reala i Barce, izvini ali zbog cega je smijesno porediti? Nisam upratio...
real je tu istu sevillu rasuo prije neku sedmicu
- adriano_leite
- Kontakt:
Znaci vodjen djecijom logikom, Real je rasuo Sevillu, a Barca dobila 2:1, sto znaci da Barca nije izdominirala, a Real izdominirao? To dalje znaci da je Real veci od Barce? Gledas duel ta dva tima i koji je vise dao golova, predstavlja raskivanje Seville? To onda negira snagu Seville u odnosu na Deportivo koju sam ja istakao? Iako je Sevilla dobila taj isti Deportivo? Kakva ti je to logika? Ovaj nacin razmisljanja mi je bio jasan 92. ili 93. (prije nego sto sam u skolu krenuo) ne mogu da vjerujem da neko stariji od predskolske dobi na ovaj nacin razmislja.geoxx je napisao/la:adriano_leite je napisao/la: Deportivo je ekipa koja je usla u Primeru, koja nije finansijski jaka, koja je posljednja na tabeli. Sevilla je ekipa koja je godinama u vrhu Primere, koja je trenutno na duplo vise bodova u odnosu na Deportivo. Kao dokaz tome je i posljednji rezultat ove dvije ekipe, kada je Sevilla lagano rijesila Deportivo. Ovo za snagu Reala i Barce, izvini ali zbog cega je smijesno porediti? Nisam upratio...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Navikni se na to od @geoxxa.
Jedan od likova koji veze nemaju o fudbalu a dusa im raspravljati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ti si im vođa.M4kaveli je napisao/la:Navikni se na to od @geoxxa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a ja ne vjerujem da si ti moj post shvatio ozbiljnoadriano_leite je napisao/la:Znaci vodjen djecijom logikom, Real je rasuo Sevillu, a Barca dobila 2:1, sto znaci da Barca nije izdominirala, a Real izdominirao? To dalje znaci da je Real veci od Barce? Gledas duel ta dva tima i koji je vise dao golova, predstavlja raskivanje Seville? To onda negira snagu Seville u odnosu na Deportivo koju sam ja istakao? Iako je Sevilla dobila taj isti Deportivo? Kakva ti je to logika? Ovaj nacin razmisljanja mi je bio jasan 92. ili 93. (prije nego sto sam u skolu krenuo) ne mogu da vjerujem da neko stariji od predskolske dobi na ovaj nacin razmislja.geoxx je napisao/la:adriano_leite je napisao/la: Deportivo je ekipa koja je usla u Primeru, koja nije finansijski jaka, koja je posljednja na tabeli. Sevilla je ekipa koja je godinama u vrhu Primere, koja je trenutno na duplo vise bodova u odnosu na Deportivo. Kao dokaz tome je i posljednji rezultat ove dvije ekipe, kada je Sevilla lagano rijesila Deportivo. Ovo za snagu Reala i Barce, izvini ali zbog cega je smijesno porediti? Nisam upratio...
naravno da ti nemas veze o fudbalu , to je citav forum potvrdio , zlatna kanto !M4kaveli je napisao/la:Navikni se na to od @geoxxa.
A sutra spektakl.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nema tu više spektakla nažalost. Toliko se Clasica odigralo u zadnje tri godine da je postalo dosadno. 4-6-8 utakmica godišnje je i više nego dosadno.
Nekad se Clasico igrao dvaput, ne možeš dočekati...
Nekad se Clasico igrao dvaput, ne možeš dočekati...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Pa dobro.
Nije kao prije, ali ova utakmica je spektakl taman da se igra 10 puta u mjesec dana.
Nije kao prije, ali ova utakmica je spektakl taman da se igra 10 puta u mjesec dana.

Po meni u Spaniji jedina ozbiljna utakmica je el-clasico. Real Madrid i Barcelona su toliko mocni da svaku ekipu iz Spanije mogu pobijediti na bilo kojem terenu. Kad se desi neki kiks ove dvije ekipe postoje 2 razloga, a to je sto nisu bili dovoljno motivisani, jer tesko je u svaku tekmu uci maksimalno motivisano, a drugi razlog je mada rijetko da te ekipe imaju neku ludu nesrecu taj dan da totalno izdominiraju, da naprave milion sansi, a protivnik iz jedne zabije pobjedonosni gol.
Zato je ovaj el-clasico kao melem na ranu svim ljubiteljima spanske lige, a i sire.
Zato je ovaj el-clasico kao melem na ranu svim ljubiteljima spanske lige, a i sire.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
El-Clasico je praznik.
Po dolasku Mourinha u ovim tekmama je bilo ciganluka, udaranja, valjanja, ma svega.
Dobro, ne mora baš Mourinho biti glavni razlog svega toga što smo gledali, al' jbg posložile se stvari tako, prije njega el-clasico je bio milina za gledat' pa vi možete pričat' šta hoćete. Uvijek je bilo nečega naravno, al' u onoj mjeri od prije godinu-dvije nikako.
Dobro znamo da ove tekme nemaju samo fudbalsku, bodovnu važnost, ima tu još dosta toga sa strane.
Al' ruku na srce, u zadnje vrijeme svega toga je sve manje i manje, hvala Bogu.

Po dolasku Mourinha u ovim tekmama je bilo ciganluka, udaranja, valjanja, ma svega.
Dobro, ne mora baš Mourinho biti glavni razlog svega toga što smo gledali, al' jbg posložile se stvari tako, prije njega el-clasico je bio milina za gledat' pa vi možete pričat' šta hoćete. Uvijek je bilo nečega naravno, al' u onoj mjeri od prije godinu-dvije nikako.
Dobro znamo da ove tekme nemaju samo fudbalsku, bodovnu važnost, ima tu još dosta toga sa strane.
Al' ruku na srce, u zadnje vrijeme svega toga je sve manje i manje, hvala Bogu.
Meni je merak vidjeti i kad se pomarisu na terenu, pa jbt ne igraju saha, poguraju se za loptu, uklizu jedan drugom, zaboli to, pa simuliraju sto dodatno povuce zivac, pa jedan rugom lakat "uvale", fudbal je to, muska igra...
Ne mislim ja na to, dobro možda i mislim malo, al' ono u normalnoj mjeri, mora bit' granica jbg.Harrison je napisao/la:Meni je merak vidjeti i kad se pomarisu na terenu, pa jbt ne igraju saha, poguraju se za loptu, uklizu jedan drugom, zaboli to, pa simuliraju sto dodatno povuce zivac, pa jedan rugom lakat "uvale", fudbal je to, muska igra...
Dobro znaš na šta najviše mislim.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
...itd itd.
Samo sam ova dva postavio, od strane Mourinha, mislim ima toga i od strane Barce, nisu ni ovamo meleci jbg, da ne bi bilo zabune.
Mislim da može i bez ovoga jbg, ovo je stvarno nepotrebno.
Da, niste vi meleci, a postavljas video samo s jedne strane, a od strane Barce nista nisi postavio, ne, nema zabune nikako.mandraX je napisao/la:Samo sam ova dva postavio, od strane Mourinha, mislim ima toga i od strane Barce, nisu ni ovamo meleci jbg, da ne bi bilo zabune.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Prije da je do temperamenta igrača nego do trenera. I prije Mourinha su Pepe i Ramos udarali, a Busquets i Fabregas padali bezveze, a da ne pričam o provokacijama Arbeloe i Alvesa. Sve to ima svoje.
Za sve loše u Realu se krivi Mourinho, pogotovo to rade navijači Barce jer ga ne podnose. A znamo svi i zašto.
Čovjek je veći Madridista nego što će pojedini "kapiteni" ikad biti.
Za sve loše u Realu se krivi Mourinho, pogotovo to rade navijači Barce jer ga ne podnose. A znamo svi i zašto.
Čovjek je veći Madridista nego što će pojedini "kapiteni" ikad biti.
2012/2013
Nikakve zabune Bgm', samo mi ove dvije scene prve pale na pamet.Harrison je napisao/la:Da, niste vi meleci, a postavljas video samo s jedne strane, a od strane Barce nista nisi postavio, ne, nema zabune nikako.mandraX je napisao/la:Samo sam ova dva postavio, od strane Mourinha, mislim ima toga i od strane Barce, nisu ni ovamo meleci jbg, da ne bi bilo zabune.
Od trenera (Pepa) nikad nije bilo nekog s*anja za razliku od Mourinha.
Eto ako misliš suprotno, dokaži, daj mi clip neki, jer se ja fakat ne sjećam. Bujrum...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.