Zvjezdan Misimović

T-MAC
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la T-MAC » 26 mar 2011, 23:12

kad se uzme u obzir koliko dugo nije igrao,veceras moze dobiti prolaznu ocjenu..naravno nije to ''onaj'' miske ali bit ce bolje.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 23:23

Misketa jeste ovaj teror u Galati sa strane onog Rumuna shebalo, ali kao sto sam rekao: Kvalitet uvjek ispliva.
Ne smije se jos zaboraviti, da svaka reprezentacija koja protiv nas igra, ima medju svojim ciljevima jedan u visokom prioritetu: Zaustaviti Zvjezdana!

Cim je Miske usao na teren vidilo se da je bio nabrusit.
Normalno on se kao Sejo kesi, ali danas ozbiljan, skoro pa ljut. :D

Svaka cast carobnjaku nas!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 27 mar 2011, 19:10

Ja stvarno ne znam šta je sa Misketom,opet žvače žvaku.Pape hitno Misketa na klupu,nema tu foliranja sa žvakom,vidio si kako to majstor Hagi radi.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 27 mar 2011, 19:18

aqarius je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta je sa Misketom,opet žvače žvaku.Pape hitno Misketa na klupu,nema tu foliranja sa žvakom,vidio si kako to majstor Hagi radi.
To je bilo u inat Hagiju. :lol:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 mar 2011, 19:30

Zacepio je onom "neandertalcu" Hagiju usta - izgleda da je kod UEFA-e lahko dobiti trenersku licencu - i pokazao da je veliki igrac. Ima li jos onih koji tvrde da Misimovic nije nas najbolji igrac i da je on nase ZIVOTNO OSIGURANJE.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 mar 2011, 15:15

Zvjezdan Misimović: Osjećam se prilično glupo...
Još bi gluplje bilo da se ne mognemo nastaviti takmičiti u kvalifikacijama. Nadam se da ovo neće biti kraj i da će na kraju pravda pobijediti, riječi su Misimovića
Misimović je razočaran
Bh. reprezentativac nije krio razočarenje

Zvjezdan Misimović, igrač moskovskog Dinama i reprezentacije BiH, prije i poslije utakmice protiv Rumunije nije želio razmišljati o mogućoj suspenziji N/FS BiH od strane FIFA i UEFA. Međutim, sada je situacija drugačija, a neizvjesno je da li će reprezentacija u junu nastaviti kvalifikacije...

"Ne znam kako će se i šta dalje. Čuo sam za razne varijante i ne znam šta će biti. Razočaran sam, ali očito da se događa nešto veće. Uvjeren sam da pojedini ljudi odlučuju po nečijem naređenju", rekao je Misimović za Oslobođenje, dodavši da se kao reprezentativac BiH osjeća prilično glupo, jer...

"Dajemo sve od sebe na terenu za BiH, za pobjedu i onda te ljudi dovedu u bezizlaznu situaciju. Da, glupo se osjećam, a još bi gluplje bilo da se ne mognemo nastaviti takmičiti u kvalifikacijama. Nadam se da ovo neće biti kraj i da će na kraju pravda pobijediti", riječi su Misimovića.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 11:42

Duzi interview Misketa za Transfermarkt:

http://www.transfermarkt.tv/de/zvjezdan ... urzmeldung

Na Njemackom, interview je od danas.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 mar 2011, 11:47

Principatus je napisao/la:Duzi interview Misketa za Transfermarkt:

http://www.transfermarkt.tv/de/zvjezdan ... urzmeldung

Na Njemackom, interview je od danas.
ako znas dojce mogo si to prevesti il ibar na brzinu staviti na google tran pa ovjde baciti da nenagadjamo 8-) ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2011, 11:50

Znali neko Hagijevu adresu da mu posaljem paket zvakacih? :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 11:53

Pa care nemoze Google translator da prevodi videos (bar jos ne). :D
Interview ide preko 7-8 minuta, nemam vremena da to sve prevodim, ali siguran sam, da ce neko iz redakcije to moci prevesti. Jedno od pitanja je, da fali ljudima ovdje u Bundesligi i kakve su mogucnosti, da se sto brze vrati. :D Miske je na to odgovorio: "Zasad mi je stvarno dosta toga da se stalno selim, ali nikad se nezna, kao sto sam vidio u zadnje vrijeme, stvari mogu odjedanput veoma brzo da se razviju."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 mar 2011, 12:00

Principatus je napisao/la:Pa care nemoze Google translator da prevodi videos (bar jos ne). :D
Interview ide preko 7-8 minuta, nemam vremena da to sve prevodim, ali siguran sam, da ce neko iz redakcije to moci prevesti. Jedno od pitanja je, da fali ljudima ovdje u Bundesligi i kakve su mogucnosti, da se sto brze vrati. :D Miske je na to odgovorio: "Zasad mi je stvarno dosta toga da se stalno selim, ali nikad se nezna, kao sto sam vidio u zadnje vrijeme, stvari mogu odjedanput veoma brzo da se razviju."
hehe
ok
nisam znao da je video a vala i ovi njemci supci ispadose pa mogli subtilte postaviti na bosanskom nista ih nebi kostalo :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) ;)

sala naravno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2011, 15:24

TM: Gospodine Misimovicu veliki pozdrav ka Moskvi. Kako Vam se dopada u novoj okolini i koji su prvi utisci ?

Misimovic: Prvi utisci su odlicni. Prvo sam bio na pripremama kluba u Turskoj, sada sam par sedmica u Moskvi.

TM: Kako Vam se dopada grad i Vas novi klub ?

Misimovic: Grad je jedna velika metropola. Ni sam ne znam koliko ima stanovnika. Ima puno desavanja u istom. Klub ima jednu veliku tradiciju, a u posljednje vrijeme nije bio toliko uspjesan, ali mi zelimo u buducnosti da vratimo klubu staru slavu.

TM: Ko Vam pomaze da se snadjete u novom gradu. Jeste li se vec sprijateljili s Kevinom Kuranyiem ?

Misimovic: Naravno poznajem Kevina jos iz Njemacke, i naravno da mi pomaze. On se ovdje vec nalazi sest mjeseci i zna vise nego ja, a takodjer imam pomoc i od uprave kluba.

TM: Vas prelazak u redove Dinama se odvijao veoma brzo, ali treba takodjer reci da niste imali previse izbora. U tekucoj sezoni ste vec igrali za dva kluba VfL Wolfsburg i Galatasaray - jedan igrac u toku jedne sezone ima samo pravo igrati za dva kluba. Jedini izlaz iz situacije za Vas je bio transfer u Rusiju radi toga sto se sezona igra u jednoj kalendarskoj godini. Dakle imali ste mogucnost da odete igrati u Rusiju ili da sjedite na tribinama u Turskoj. Je li tacno ?

Misimovic: Da tacno je, ali moram istaci da sam u Galatasaryu nepravedno suspendovan to je znao svako u klubu. Za mene nije bilo dileme da li da napustim Galatasaray. Znao sam da tu nemam buducnost, jer u Istanbulu vise niko nije stajao iza mene. Bilo je par ponuda iz Rusije ali je ova Dinamova bila odlicna. Vodili smo par razgovora i nakon toga sam se odlucio potpisati za Dinamo.

TM: Vec ste spomenuli da ste bili suspendirani od tadasnjeg trenera Galatasaraya Gheroghe Hagija. Sta se tacno dogodilo ?

Misimovic: Moram iskreno reci: pravi razlog suspenzije ne znam ni danas. Doso sam s okupljanja reprezentacije i odmah sam bio pozvan u kancelariju sportskog direktora. Tada mi je rekao da nisu zadovoljni mojim pristupom. Dalje su mi rekli da zvacem zvaku i da trener vise ne zeli s mnom suradjivati/raditi. To je za mene bilo stvarno smijesno.

TM:Hagi s Vama nije vodio razgovor ?

Misimovic: Ne nismo razgovarali, sigurno nije imao hrabrosti za taj razgovor.

TM: Jos jednom da se vratimo na Vas transfer. Niste imali previse opcija, je li za Vas Dinamo samo slamka spasa ?

Misimovic: Ja ne mislim tako. Ruska liga je u velikoj ekspanziji. Ovdje igraju mnogi veliki igraci iz svijetskog fudbala. Siguran sam da ce u buducnosti jos vise igraca prelaziti u Rusiju, jer ovdje se prave odlicne strukture fudbala. Liga iz sezone u sezonu postaje sve bolja i bolja.

TM: Moze li se reci da ste u Truskoj izgubili (ili poklonili) pola godine na fudbalskom planu ?

Misimovic: Naravno, ta epizoda je bila stvarno za mene nesretna. Mislio sam da ce sve biti drugacije kada sam dolazio u Tursku, no iz te epizode mogu izvuci odredjene pouke i bila je poucna licno za mene.

TM: Proslog ljeta ste htjeli preci u redove Schalke-a. Mozete li nam reci sto nije doslo do tog transfera ?

Misimovic: Bilo je stvarno smijesno. Vec sam jednom nogom bio u Schalke-u i vec sam bio rezervisao avionsku kartu za Duesseldorf, no tada je dosao poziv iz Wolfsburga gdje su mi rekli da oni vise ne zele taj transfer i zatim sam se morao orijentisati ka drugim opcijama.

TM: Koliko ste bili razocarani sto se taj transfer nije realizovao ?

Misimovic: Naravno da sam zelio taj transfer. Schalke je jedan poseban klub s velikom tradicijom i jedan od najboljih klubova Njemacke. To bi za mene bio jedan veliki izazov.

TM: Jeste li iz danasnjeg ugla gledanja sretni sto ste napustili Wolfsburg, jer se sada nemorate "gnjaviti" u borbi za opstanak ?

Misimovic: Imao sam odlican period u Wolfsburgu i imam dosta prijatelja tamo. Jednostavno zelio sam nesto novo isprobati - trazio sam novi izazov za sebe. Zao mi je sto se ekipa trenutno nalazi u borbi za opstanak, ali je u posljednjoj godini ekipa izgubila puno kvalitetnih igraca.

TM: Ukoliko pretrazujete forume, moze se zakljuciti da nedostajete navijacima u Njemackoj. I pitanje zbog toga: Hocete li se vratiti u Njemacku ?

Misimovic: Uvijek sam govorio da volim Njemacku i da sam tamo rodjen, i naravno da cu se vratiti, to je sigurno.

TM: Potpisali ste ugovor s Dinamom do 2014 godine. Je li moguce da se ovog ljeta ponovo vratite u Njemacku ?

Misimovic: Moram Vam reci da mi je dosadilo stalno preseljavanje. Potpisao sam ovdje dugorocan ugovor i nadam se da cu ga ispuniti, ali u fudbalu nikad neznate sta ce se desiti. Moze se sve veoma brzo dogoditi. To sam osjetio na svojoj kozi proslog ljeta.

TM: Mi smo znatizeljini. S Kuranyiem, Voroninom i Vama u redovima Dinama se nazale tri zvijezde iz Bundeslige. Je li ofanziva internacionalnog formata ?

Misimovic: Naravno da posjedujemo kvalitet u ofenzivi. Mi uvijek zelimo igrati ofenzivan i atraktivan fudbal. Ali je najvaznije da igramo uspjesno.

TM: Kada smo vec kod uspjesnosti. Koji je domet Dinama ove sezone. Sta ste sebi postavili kao cilj ?

Misimovic: Pokusacemo da na kraju zavrsimo medju prvih pet (5) ekipa. Prosle sezone je Dinamo zavrsio na sedmoj (7) pozicij, ali sljedece sezone zelimo igrati u Evropskim takmicenjima.

TM: Hvala Vam za ovaj ugodan razgovor i zelimo Vam u buducnosti sve najbolje.

Misimovic: Hvala i Vama.

Evo to je taj interviju s nasim najboljim igracem koji je vodio reporter TM-a. Uzivajte.

PS: Sada ocekujem da "pljuvaci" stupe na scenu i nabijaju mu na nos sto je rekao da voli Njemacku. :? :?
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 31 mar 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 31 mar 2011, 15:36

Hvala!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 02 apr 2011, 14:28

Miske od prve minute ;)
RIP SALE VILENJAK

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 apr 2011, 14:49

Ja dam sam selektor Bosne izbacio bi Misimovica iz ekipe.. Sad ce mnogi tu protestovati al dajte ljudi momak nije vise ono sto bi trebo biti,, Ja bi radje Salihovica tu ubacio u sredini ili Ibricica s strane umjesto miske..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 apr 2011, 15:03

Salihovic sa jednom nogom da igra playmakera? Decko, umij se...Ibricic je truhlovina. Stilic je za njega Maradona, i jedino on moze zamjenit Misketa. Ili da Pjanic igra sam.

Posto smo suspendovani, vise nema nista od tih dilema...

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 02 apr 2011, 15:27

imal ko link za gledanje utakmice

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 02 apr 2011, 15:31

robijasi zenica je napisao/la:imal ko link za gledanje utakmice
http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video.php

imas ovde par linkova pa sad izaberi koju hos ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 apr 2011, 15:33

SoloJuve26 je napisao/la:Ja dam sam selektor Bosne izbacio bi Misimovica iz ekipe.. Sad ce mnogi tu protestovati al dajte ljudi momak nije vise ono sto bi trebo biti,, Ja bi radje Salihovica tu ubacio u sredini ili Ibricica s strane umjesto miske..
Sreća pa ti nisi selektor. Kad već znaš da nije ono što bi trebao biti (pretpostavljam da znaš kakav je Miske bio nekad), onda možda i znaš šta mu se dešavalo u zadnje vrijeme. Onda znaš i to da nije poštenu utakmicu odigrao, sam Bog zna otkad. Normalno da nije na nivou na kakvom je nekad bio, ali ima on još lukavosti u svojoj igri, koja će se vremenom pokazati. Uostalom, taj čovjek, čije ti mjesto hoćeš da zauzmeš (Sušić, selektor), sam je rekao ovo isto što i ja pišem, i da jednostavno Miske treba jednom Edinu, Vedadu. Svojim pasovima, pogledom on daje veliki doprinos našoj igri. Ako si gledao zadnju utakmicu, nema onda smisla ovo ni pisati. Sad, da li si ti gledao utakmicu, to ti znaš.

Sretno Miske danas! 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.