heheh evo sad izbacise rezultat utakmice , dobro je realne sanse za prvo mjesto sto ce sigurno olaksati ekipi u polufinalu i finalu da odigraju na jos vecem nivou bez pritiska ..............esso je napisao/la:81-86

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
heheh evo sad izbacise rezultat utakmice , dobro je realne sanse za prvo mjesto sto ce sigurno olaksati ekipi u polufinalu i finalu da odigraju na jos vecem nivou bez pritiska ..............esso je napisao/la:81-86
Ziv bio koristi tacku i veliko slovo. Nemoj sve u jednom dahu, smori nasneno#4 je napisao/la:ljudi dobili smo bili smo bolji,jaci,sudjenje je bilo skroz ok,nista da bi se prevagnulo na jednu ili drugu stranu,a tog istog pleya je vucko dva puta zaustavio i to na veoma grub nacin,ipka je ovcina veoma bitan za ovu ekipu,covjek je veoma dobro sinoc odigrao,puno asistencija,skokova,samo se seha malo izgubio u drugom poluvremenu,mada je vucko nakon dugo vremena odigrao dobru utakmicu,bozo i sinoc solidan samo je brzo sakupio licne tako da je dosta presjedio na klupi,ona njegoa trica je bila vrlo vazna kao i ono polaganje za kraj,sve u svemu solidna igra i zasluzena pobjeda,a samo ne znam zasto svi ocekujete pobjedu od 20 razlike na strani i to u tuzli,pa siroki se jedva provukao,igosi dobili po nosu,mi uzeli lakse nego sto sam ocekivao,pa citavu 4.cetvrtinu smo kontrolirali igru i rezultat,jednosatavno kad smo dodali gas i tu je bio kraj..
Iskreno se nadam da ce Siroki biti druga nasa ekipa u NLB ligi..Igokea bi nas samo brukala, rezultatski i navijacki..šb_pecara je napisao/la:s ovom pobijedom bosne puno toga je doslo na svoje... bosna je po meni osigurala prvo mjesto i nlb (čestitke) a za drugo mjesto po meni realno ako gledam smo ipak bliži mi nego igosi...ne mislim da široki može izgubiti od borca a igosi ako nas i dobiju ne vjerujem da ce biti preko 14 razlike tako da uz pobijedu bosne protiv igosa mi imamo drugo mjesto i prednost domaćeg terena protiv igosa!!!
smijemo upisati jedan poraz u ove dvije utakmice ; borac u sa ili bosna u mostaru, i pod uvjetom da igokea dobije siroki kuci (sto je vrlo realno) mi smo prvi bez obzira na jedan porazipsa je napisao/la:ovi sto pisu da je bosna vec prva...ljudi ima jos da se igra...imamo zrinjski u mo, dolazi nam uvijek neugodni borac...i na kraju igokea...polako kolo po kolo pa cemo da vidimo......
al kad bi se gađali vagonima!newbie je napisao/la:smijemo upisati jedan poraz u ove dvije utakmice ; borac u sa ili bosna u mostaru, i pod uvjetom da igokea dobije siroki kuci (sto je vrlo realno) mi smo prvi bez obzira na jedan porazipsa je napisao/la:ovi sto pisu da je bosna vec prva...ljudi ima jos da se igra...imamo zrinjski u mo, dolazi nam uvijek neugodni borac...i na kraju igokea...polako kolo po kolo pa cemo da vidimo......
igrali bi oni u Banja Luci ali ja licno radije bi bilo koji drugi klub vidio u NLB-u nego njih.šb_pecara je napisao/la:vama je najgore gostovanje u mostaru al s obzirom da to nije onaj zrinjski iz prvog djela natjecanja necete imati nikakvih problema jedino ako se sesaru prohtije pa da jednu utkmicu i odigra pa da ga poe uz pomoć drugih al opet mučno da mogu išta uraditi... al brate igosi niti imaju dvorane niti imaju ikakvih uvjeta tako tko god kaze bolje da ide igokea taj nije u pravu... ja opet čestitam za ulazak u nlb
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 3 gosta.