Kakve dojave ,ko da ce nekom blogu neko dojavljivati .
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Najjace mi je bilo kada sam procitao post . Utakmica je namjestena direktno od XXXXXX izBeograda koji ima strica u Spaniji
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bas tako, ulozio bi bubrege, zube, ****, porodicu, opario se, pa se opet smirio jedno vrijeme, a ne ovako..
Takodje.. pametan covjek moze tako zaraditi..
Ja mogu veceras napraviti 5 profila na fcbuku, i onda praviti kampanju da ja sve pogadjam.. Svima dati razlicitih 5 parova sa tih profila, sve kvote po 3 i vise i reci da je dojava i puknuti neke dezinformacije..
I sigurno cu pogoditi od tih 5 jednu, i tom cu onda furati da ja fkt imam prave dojave od pravih ljudi, ali posto je se sada uvjerio da je ta besplatna prosla, iducu treba platiti, i tako uzme pare bez po muke..
Eto..
Ne nasjedajte ljudi.. treba nekada probati (kao sto sam ja neki dan postavio onu kosarku sa kvotom 9), ali Boga pitaj od koga to dolazi i sta je u pitanju..
Ja da imam kladionicu vazda bi ljudima puc'o lazne dojave samo da uplacuju sto vise i svi da roknu..

Takodje.. pametan covjek moze tako zaraditi..
Ja mogu veceras napraviti 5 profila na fcbuku, i onda praviti kampanju da ja sve pogadjam.. Svima dati razlicitih 5 parova sa tih profila, sve kvote po 3 i vise i reci da je dojava i puknuti neke dezinformacije..
I sigurno cu pogoditi od tih 5 jednu, i tom cu onda furati da ja fkt imam prave dojave od pravih ljudi, ali posto je se sada uvjerio da je ta besplatna prosla, iducu treba platiti, i tako uzme pare bez po muke..
Eto..
Ne nasjedajte ljudi.. treba nekada probati (kao sto sam ja neki dan postavio onu kosarku sa kvotom 9), ali Boga pitaj od koga to dolazi i sta je u pitanju..
Ja da imam kladionicu vazda bi ljudima puc'o lazne dojave samo da uplacuju sto vise i svi da roknu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Valencia - R.Santander
1011 1 1,60
Bielefeld - Karlsruhe
973 1 1,65
Hap.Petach T. - Hap.Tel Aviv
882 2 1,40
Slavia - C.Budejovice
808 1 1,35
Palmeiras - Sertaozinho
1208 1 1,35
Chomutov - Olomouc (1.ut)
1058 1 1,25
Uplata: 10 KM
Mog. dobit: 84,20 KM
ovo cu sutra, ako ima ko prijedlog kakav nek pise
1011 1 1,60
Bielefeld - Karlsruhe
973 1 1,65
882 2 1,40
Slavia - C.Budejovice
808 1 1,35
Palmeiras - Sertaozinho
1208 1 1,35
1058 1 1,25
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jel zna ko neku stranicu ,gdje imam tabele svih evropskih liga i svijetskih ,i rezultate i to 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
soccerway.com/
kladionicar.com
kladionicar.com
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo ljudi da se malo furam na Maniu:
Slavia P.Budejovice 1
Eskisehirspor-Galatasaraj 2
Slavia P.Budejovice 1
Eskisehirspor-Galatasaraj 2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
moj ti je savjet da zaobidjes BielefeldAdmiral_TM87 je napisao/la:Valencia - R.Santander
1011 1 1,60
Bielefeld - Karlsruhe
973 1 1,65
882 2 1,40
Slavia - C.Budejovice
808 1 1,35
Palmeiras - Sertaozinho
1208 1 1,35
1058 1 1,25
3 moja prijedloga :
Bielefeld - Karlsruher 2 4,95
Thun - Winterthur 1 1,85
Colchester - Brighton 2 4,60
Bielefeld - Karlsruher 2 4,95
Thun - Winterthur 1 1,85
Colchester - Brighton 2 4,60
Svaka ti dala.Bosnier je napisao/la:Ima za subotuElmar je napisao/la:Ima li kakvi dojavi od Manie?
Ja cu mu izvuci dojavu pa cu vam postat ovdje
Za PONEDELJAK iz dosta lose ponude izdvajam jedan vrlo dobar tiket i po mom misljenju nastavljamo uspesnu seriju !! Prvi par je Svedski hokej( Modo-Skelleftea-Tip 1 @ 1.60) a drugi ( Valencia-Santander-Tip 1 @ 1.55)..Ukupna kvota oko 2.60 pa izvolite..
Od Nba Manie
Od Nba Manie
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
jeste ima ga na fbbordo_momak je napisao/la:aa ko je taj nba mania jel to na fb-u lik neki??
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pro ... 966&ref=ts
http://www.betexplorer.com/ menije je jedna od boljihbavarian_bk je napisao/la:Jel zna ko neku stranicu ,gdje imam tabele svih evropskih liga i svijetskih ,i rezultate i to
[quote="Neutral"][quote="$eLLa"]e jos samo denver i dobijam
[/quote
eto prode denver danas sam odigro 2 tiketa
prvi tiket
1.) minesota -dallas 2
2.) memphis - new jersey 1
3.) zach randolf 2 (valjda se tako pise
)
4.) valerenga 1
na 10km
2 tiket
1.)d.lee 2
2.) lopez 2
3.) duncan 2
4.) valencia 1
5.) galatasaray x2
na 5km
neutral brate ako moze kakva sugestija
eto prode denver danas sam odigro 2 tiketa
prvi tiket
1.) minesota -dallas 2
2.) memphis - new jersey 1
3.) zach randolf 2 (valjda se tako pise
4.) valerenga 1
na 10km
2 tiket
1.)d.lee 2
2.) lopez 2
3.) duncan 2
4.) valencia 1
5.) galatasaray x2
na 5km
neutral brate ako moze kakva sugestija
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Odigrao juce 5 listica 3 sistema 2 obicna
i dobijem ta 3 sistema i danas u kladionicu odigram 2 listica i reko de provjerite koliko sam dobio....i vidim ja otvori ladicu i vadi pare i daje mi ja gledam 60 feninga
joj crnjak ba
reko eto za 8. mart hahah
A C A B !
a danas crni ponedjeljak , probacu :
1 13454 -1.5/Washington - Dallas 03.08. 23:55 1 1.90
2 11251 210.5/New York - Atlanta 03.08. 23:55 2 1.85
3 1338 Sarpsborg - Stjernen (1:1) 03.08. 18:30 1 1.50
4 44910 2.5/Slavia Prag - Č.Budejovice 03.08. 17:30 1 1.70
5 82610 2.5/Palmeiras - Sertaozinho 03.08. 23:55 2 1.50
6 30930 TOP/Wigan - Liverpool 03.08. 21:00 2 1.85
Ulog : 10.00 Koef. : 24.87 Dobitak : 248.73
Washington - ovi koeficijenti 1,6 u nhl su najgori i cesto dodje 2 medjutim nemogu nikako da igram protiv njih posto igraju jedan od ljepsih hokeja tako da cu staviti hendikep sto u hokeju nije problem doci
New York - Atlanta over - prvo sam mislio manje medjutim posto NJ igra run and gun a i medjusobni dueli nam govore preko u tri susreta-2 isla preko....
Sarpsborg - Stjernen (1:1) - sparta me je dva puta obarale posljednju sedmicu idemo treca sreca
mozda i over ovdje , prvu su kiksali kod kuce pa su uzeli u gostima mislim da je na redu da kod kuce pobjede te tako povedu sa 21.....
Slavia Prag - ovu bi utakmicu bez problema trebala uzeti slavija medjutim koliko sam ubratio a i iz ceske sam procitao analize ocekuje se dosadan mec sa malo golova , posto ce gosti vjerovatno bunker igrati a slavija nema bas ekipu koja se zna nositi stim , pobjeda domacina mi se neisplati vidim kvote 1,35 i slicno al mislim da ce malo golova biti
Palmeiras - kod brazilaca igram samo golove nema tu taktiziranja samo napred i napred
Liverpool je u dobroj seriji prevelik je udarac da se neplasiraju u LP imaju pozitivnu seriju u zadnje vrijeme iako wigan zna zagorcati zivot ovim "boljim "ekipama veceras mislim da ce liverpul to rutinski odraditi koliko vidim vraca im se vecina igraca i djonson bi trebao biti u pogonu
Valenciu nediram sad im je kup UEFA mozda nesto budi odmarali igrace i taktizirali , Galata u turskoj jos uvjek ima povrjedjenih igraca , nizozemci 2 liga su vazda bili pogodni da se igraju golovi medjuti procitao sam da im je pravo lose vrijeme te ce neke utakmice biti i odgodjene
sreto svima
1 13454 -1.5/Washington - Dallas 03.08. 23:55 1 1.90
2 11251 210.5/New York - Atlanta 03.08. 23:55 2 1.85
3 1338 Sarpsborg - Stjernen (1:1) 03.08. 18:30 1 1.50
4 44910 2.5/Slavia Prag - Č.Budejovice 03.08. 17:30 1 1.70
5 82610 2.5/Palmeiras - Sertaozinho 03.08. 23:55 2 1.50
6 30930 TOP/Wigan - Liverpool 03.08. 21:00 2 1.85
Ulog : 10.00 Koef. : 24.87 Dobitak : 248.73
Washington - ovi koeficijenti 1,6 u nhl su najgori i cesto dodje 2 medjutim nemogu nikako da igram protiv njih posto igraju jedan od ljepsih hokeja tako da cu staviti hendikep sto u hokeju nije problem doci
New York - Atlanta over - prvo sam mislio manje medjutim posto NJ igra run and gun a i medjusobni dueli nam govore preko u tri susreta-2 isla preko....
Sarpsborg - Stjernen (1:1) - sparta me je dva puta obarale posljednju sedmicu idemo treca sreca
Slavia Prag - ovu bi utakmicu bez problema trebala uzeti slavija medjutim koliko sam ubratio a i iz ceske sam procitao analize ocekuje se dosadan mec sa malo golova , posto ce gosti vjerovatno bunker igrati a slavija nema bas ekipu koja se zna nositi stim , pobjeda domacina mi se neisplati vidim kvote 1,35 i slicno al mislim da ce malo golova biti
Palmeiras - kod brazilaca igram samo golove nema tu taktiziranja samo napred i napred
Liverpool je u dobroj seriji prevelik je udarac da se neplasiraju u LP imaju pozitivnu seriju u zadnje vrijeme iako wigan zna zagorcati zivot ovim "boljim "ekipama veceras mislim da ce liverpul to rutinski odraditi koliko vidim vraca im se vecina igraca i djonson bi trebao biti u pogonu
Valenciu nediram sad im je kup UEFA mozda nesto budi odmarali igrace i taktizirali , Galata u turskoj jos uvjek ima povrjedjenih igraca , nizozemci 2 liga su vazda bili pogodni da se igraju golovi medjuti procitao sam da im je pravo lose vrijeme te ce neke utakmice biti i odgodjene
sreto svima
neka analiza za vecerasnje kolo spanske :
21:00. Valencia - Racing Santander under 2,5
Valencia -suspendovani -Carlos Marchena, Miguel, Ever Banega i Cesar Sanchez , nezaboraviti da igraju u cetvrtak kup UEFA a i glavni igraci su im igrali za reprezentaciju npr David Villa moguce da se osjeti i umor , jos pod znakom pitanja su im Joaquin, Bruno and David Albelda , a povrjedjeni igraci Jeremy Mathieu i David Navarro...Santander se nalazi pri dnu njima bod u ovom susretu je od velikog znajcanja tako da ocekujem defanzivniju taktiku gostujuceg trenera , te na koncu mozda Valencia i pobjedi al neocekujem bas neku golijadu , ja cu sa manjim ulogom ispratiti
Eskisehirspor-Galatasaray (oba tima daju go),,
Galatasaray pod imperativom pobjede posto je fener pobjedio u nedjelju te im se primakao na samo dva gola , ne bih rekao da ce ovo biti laka utakmica za goste prije svega zbog velikih izostanaka u gostujucem sastavu te je vecina tih izostanaka vazna , Eskisehir nije izgubio posljednje 4 utakmice ( 2 remija i 2 pobjede) radi se solidnoj ekipi i fener je pao na njihovom terenu a bili su bolji sa 21 , ocekujem da oba tima daju go a pobjednika nebih prognozirao
21:00. Valencia - Racing Santander under 2,5
Valencia -suspendovani -Carlos Marchena, Miguel, Ever Banega i Cesar Sanchez , nezaboraviti da igraju u cetvrtak kup UEFA a i glavni igraci su im igrali za reprezentaciju npr David Villa moguce da se osjeti i umor , jos pod znakom pitanja su im Joaquin, Bruno and David Albelda , a povrjedjeni igraci Jeremy Mathieu i David Navarro...Santander se nalazi pri dnu njima bod u ovom susretu je od velikog znajcanja tako da ocekujem defanzivniju taktiku gostujuceg trenera , te na koncu mozda Valencia i pobjedi al neocekujem bas neku golijadu , ja cu sa manjim ulogom ispratiti
Eskisehirspor-Galatasaray (oba tima daju go),,
Galatasaray pod imperativom pobjede posto je fener pobjedio u nedjelju te im se primakao na samo dva gola , ne bih rekao da ce ovo biti laka utakmica za goste prije svega zbog velikih izostanaka u gostujucem sastavu te je vecina tih izostanaka vazna , Eskisehir nije izgubio posljednje 4 utakmice ( 2 remija i 2 pobjede) radi se solidnoj ekipi i fener je pao na njihovom terenu a bili su bolji sa 21 , ocekujem da oba tima daju go a pobjednika nebih prognozirao
Thun 1
Zwole 1
Colchester 1
Aalborg-Nordsjaellend X/1
Zwole 1
Colchester 1
Aalborg-Nordsjaellend X/1
slavia 1
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
sve sam pare spisko na ovo
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sretno,ovo prolazi vidjecesElddar je napisao/la:slavia 1
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
iz tvojih usta u Božje ušiharry_90 je napisao/la:Sretno,ovo prolazi vidjecesElddar je napisao/la:slavia 1
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.