Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
soccerway.com/
kladionicar.com
kladionicar.com
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo ljudi da se malo furam na Maniu:
Slavia P.Budejovice 1
Eskisehirspor-Galatasaraj 2
Slavia P.Budejovice 1
Eskisehirspor-Galatasaraj 2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
moj ti je savjet da zaobidjes BielefeldAdmiral_TM87 je napisao/la:Valencia - R.Santander
1011 1 1,60
Bielefeld - Karlsruhe
973 1 1,65
Hap.Petach T. - Hap.Tel Aviv
882 2 1,40
Slavia - C.Budejovice
808 1 1,35
Palmeiras - Sertaozinho
1208 1 1,35
Chomutov - Olomouc (1.ut)
1058 1 1,25
Uplata: 10 KM
Mog. dobit: 84,20 KM
ovo cu sutra, ako ima ko prijedlog kakav nek pise
3 moja prijedloga :
Bielefeld - Karlsruher 2 4,95
Thun - Winterthur 1 1,85
Colchester - Brighton 2 4,60
Bielefeld - Karlsruher 2 4,95
Thun - Winterthur 1 1,85
Colchester - Brighton 2 4,60
Svaka ti dala.Bosnier je napisao/la:Ima za subotuElmar je napisao/la:Ima li kakvi dojavi od Manie?
Ja cu mu izvuci dojavu pa cu vam postat ovdje
Za PONEDELJAK iz dosta lose ponude izdvajam jedan vrlo dobar tiket i po mom misljenju nastavljamo uspesnu seriju !! Prvi par je Svedski hokej( Modo-Skelleftea-Tip 1 @ 1.60) a drugi ( Valencia-Santander-Tip 1 @ 1.55)..Ukupna kvota oko 2.60 pa izvolite..
Od Nba Manie
Od Nba Manie
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
jeste ima ga na fbbordo_momak je napisao/la:aa ko je taj nba mania jel to na fb-u lik neki??
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pro ... 966&ref=ts
http://www.betexplorer.com/ menije je jedna od boljihbavarian_bk je napisao/la:Jel zna ko neku stranicu ,gdje imam tabele svih evropskih liga i svijetskih ,i rezultate i to
[quote="Neutral"][quote="$eLLa"]e jos samo denver i dobijam
[/quote
eto prode denver danas sam odigro 2 tiketa
prvi tiket
1.) minesota -dallas 2
2.) memphis - new jersey 1
3.) zach randolf 2 (valjda se tako pise
)
4.) valerenga 1
na 10km
2 tiket
1.)d.lee 2
2.) lopez 2
3.) duncan 2
4.) valencia 1
5.) galatasaray x2
na 5km
neutral brate ako moze kakva sugestija
prvi tiket
1.) minesota -dallas 2
3.) zach randolf 2 (valjda se tako pise
4.) valerenga 1
na 10km
2 tiket
1.)d.lee 2
2.) lopez 2
3.) duncan 2
4.) valencia 1
5.) galatasaray x2
na 5km
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Odigrao juce 5 listica 3 sistema 2 obicna
i dobijem ta 3 sistema i danas u kladionicu odigram 2 listica i reko de provjerite koliko sam dobio....i vidim ja otvori ladicu i vadi pare i daje mi ja gledam 60 feninga
joj crnjak ba
reko eto za 8. mart hahah
A C A B !
a danas crni ponedjeljak , probacu :
1 13454 -1.5/Washington - Dallas 03.08. 23:55 1 1.90
2 11251 210.5/New York - Atlanta 03.08. 23:55 2 1.85
3 1338 Sarpsborg - Stjernen (1:1) 03.08. 18:30 1 1.50
4 44910 2.5/Slavia Prag - Č.Budejovice 03.08. 17:30 1 1.70
5 82610 2.5/Palmeiras - Sertaozinho 03.08. 23:55 2 1.50
6 30930 TOP/Wigan - Liverpool 03.08. 21:00 2 1.85
Ulog : 10.00 Koef. : 24.87 Dobitak : 248.73
Washington - ovi koeficijenti 1,6 u nhl su najgori i cesto dodje 2 medjutim nemogu nikako da igram protiv njih posto igraju jedan od ljepsih hokeja tako da cu staviti hendikep sto u hokeju nije problem doci
New York - Atlanta over - prvo sam mislio manje medjutim posto NJ igra run and gun a i medjusobni dueli nam govore preko u tri susreta-2 isla preko....
Sarpsborg - Stjernen (1:1) - sparta me je dva puta obarale posljednju sedmicu idemo treca sreca
mozda i over ovdje , prvu su kiksali kod kuce pa su uzeli u gostima mislim da je na redu da kod kuce pobjede te tako povedu sa 21.....
Slavia Prag - ovu bi utakmicu bez problema trebala uzeti slavija medjutim koliko sam ubratio a i iz ceske sam procitao analize ocekuje se dosadan mec sa malo golova , posto ce gosti vjerovatno bunker igrati a slavija nema bas ekipu koja se zna nositi stim , pobjeda domacina mi se neisplati vidim kvote 1,35 i slicno al mislim da ce malo golova biti
Palmeiras - kod brazilaca igram samo golove nema tu taktiziranja samo napred i napred
Liverpool je u dobroj seriji prevelik je udarac da se neplasiraju u LP imaju pozitivnu seriju u zadnje vrijeme iako wigan zna zagorcati zivot ovim "boljim "ekipama veceras mislim da ce liverpul to rutinski odraditi koliko vidim vraca im se vecina igraca i djonson bi trebao biti u pogonu
Valenciu nediram sad im je kup UEFA mozda nesto budi odmarali igrace i taktizirali , Galata u turskoj jos uvjek ima povrjedjenih igraca , nizozemci 2 liga su vazda bili pogodni da se igraju golovi medjuti procitao sam da im je pravo lose vrijeme te ce neke utakmice biti i odgodjene
sreto svima
1 13454 -1.5/Washington - Dallas 03.08. 23:55 1 1.90
2 11251 210.5/New York - Atlanta 03.08. 23:55 2 1.85
3 1338 Sarpsborg - Stjernen (1:1) 03.08. 18:30 1 1.50
4 44910 2.5/Slavia Prag - Č.Budejovice 03.08. 17:30 1 1.70
5 82610 2.5/Palmeiras - Sertaozinho 03.08. 23:55 2 1.50
6 30930 TOP/Wigan - Liverpool 03.08. 21:00 2 1.85
Ulog : 10.00 Koef. : 24.87 Dobitak : 248.73
Washington - ovi koeficijenti 1,6 u nhl su najgori i cesto dodje 2 medjutim nemogu nikako da igram protiv njih posto igraju jedan od ljepsih hokeja tako da cu staviti hendikep sto u hokeju nije problem doci
New York - Atlanta over - prvo sam mislio manje medjutim posto NJ igra run and gun a i medjusobni dueli nam govore preko u tri susreta-2 isla preko....
Sarpsborg - Stjernen (1:1) - sparta me je dva puta obarale posljednju sedmicu idemo treca sreca
Slavia Prag - ovu bi utakmicu bez problema trebala uzeti slavija medjutim koliko sam ubratio a i iz ceske sam procitao analize ocekuje se dosadan mec sa malo golova , posto ce gosti vjerovatno bunker igrati a slavija nema bas ekipu koja se zna nositi stim , pobjeda domacina mi se neisplati vidim kvote 1,35 i slicno al mislim da ce malo golova biti
Palmeiras - kod brazilaca igram samo golove nema tu taktiziranja samo napred i napred
Liverpool je u dobroj seriji prevelik je udarac da se neplasiraju u LP imaju pozitivnu seriju u zadnje vrijeme iako wigan zna zagorcati zivot ovim "boljim "ekipama veceras mislim da ce liverpul to rutinski odraditi koliko vidim vraca im se vecina igraca i djonson bi trebao biti u pogonu
Valenciu nediram sad im je kup UEFA mozda nesto budi odmarali igrace i taktizirali , Galata u turskoj jos uvjek ima povrjedjenih igraca , nizozemci 2 liga su vazda bili pogodni da se igraju golovi medjuti procitao sam da im je pravo lose vrijeme te ce neke utakmice biti i odgodjene
sreto svima
neka analiza za vecerasnje kolo spanske :
21:00. Valencia - Racing Santander under 2,5
Valencia -suspendovani -Carlos Marchena, Miguel, Ever Banega i Cesar Sanchez , nezaboraviti da igraju u cetvrtak kup UEFA a i glavni igraci su im igrali za reprezentaciju npr David Villa moguce da se osjeti i umor , jos pod znakom pitanja su im Joaquin, Bruno and David Albelda , a povrjedjeni igraci Jeremy Mathieu i David Navarro...Santander se nalazi pri dnu njima bod u ovom susretu je od velikog znajcanja tako da ocekujem defanzivniju taktiku gostujuceg trenera , te na koncu mozda Valencia i pobjedi al neocekujem bas neku golijadu , ja cu sa manjim ulogom ispratiti
Eskisehirspor-Galatasaray (oba tima daju go),,
Galatasaray pod imperativom pobjede posto je fener pobjedio u nedjelju te im se primakao na samo dva gola , ne bih rekao da ce ovo biti laka utakmica za goste prije svega zbog velikih izostanaka u gostujucem sastavu te je vecina tih izostanaka vazna , Eskisehir nije izgubio posljednje 4 utakmice ( 2 remija i 2 pobjede) radi se solidnoj ekipi i fener je pao na njihovom terenu a bili su bolji sa 21 , ocekujem da oba tima daju go a pobjednika nebih prognozirao
21:00. Valencia - Racing Santander under 2,5
Valencia -suspendovani -Carlos Marchena, Miguel, Ever Banega i Cesar Sanchez , nezaboraviti da igraju u cetvrtak kup UEFA a i glavni igraci su im igrali za reprezentaciju npr David Villa moguce da se osjeti i umor , jos pod znakom pitanja su im Joaquin, Bruno and David Albelda , a povrjedjeni igraci Jeremy Mathieu i David Navarro...Santander se nalazi pri dnu njima bod u ovom susretu je od velikog znajcanja tako da ocekujem defanzivniju taktiku gostujuceg trenera , te na koncu mozda Valencia i pobjedi al neocekujem bas neku golijadu , ja cu sa manjim ulogom ispratiti
Eskisehirspor-Galatasaray (oba tima daju go),,
Galatasaray pod imperativom pobjede posto je fener pobjedio u nedjelju te im se primakao na samo dva gola , ne bih rekao da ce ovo biti laka utakmica za goste prije svega zbog velikih izostanaka u gostujucem sastavu te je vecina tih izostanaka vazna , Eskisehir nije izgubio posljednje 4 utakmice ( 2 remija i 2 pobjede) radi se solidnoj ekipi i fener je pao na njihovom terenu a bili su bolji sa 21 , ocekujem da oba tima daju go a pobjednika nebih prognozirao
Thun 1
Zwole 1
Colchester 1
Aalborg-Nordsjaellend X/1
Zwole 1
Colchester 1
Aalborg-Nordsjaellend X/1
slavia 1
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
sve sam pare spisko na ovo
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sretno,ovo prolazi vidjecesElddar je napisao/la:slavia 1
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
iz tvojih usta u Božje ušiharry_90 je napisao/la:Sretno,ovo prolazi vidjecesElddar je napisao/la:slavia 1
bielefeld 1
helmond 1
valencia 1
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
$eLLa je napisao/la:Neutral je napisao/la:$eLLa je napisao/la:e jos samo denver i dobijam[/quote
prvi tiket
1.) minesota -dallas 2
3.) zach randolf 2 (valjda se tako pise)
4.) valerenga 1
na 10km
2 tiket
1.)d.lee 2
2.) lopez 2
3.) duncan 2
4.) valencia 1
5.) galatasaray x2
na 5km
Prvi tiket ćeš proći NBA 99.9999999999999%, a taj Valerange ne znam, igrao dvaput protiv njih i oba puta dobili.
A drugi tiket, Lee bi trebao, Lopez isto tako, e sada Duncan , što ne staviš umjesto njega Harrisa, Nowitzkog ili Butlera
ahahhahahhahahaahha joj oplakahEmir_ZENICA je napisao/la:Odigrao juce 5 listica 3 sistema 2 obicnai dobijem ta 3 sistema i danas u kladionicu odigram 2 listica i reko de provjerite koliko sam dobio....i vidim ja otvori ladicu i vadi pare i daje mi ja gledam 60 feninga
![]()
joj crnjak ba
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- __Liedson__
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Odigrao juce 5 listica 3 sistema 2 obicnai dobijem ta 3 sistema i danas u kladionicu odigram 2 listica i reko de provjerite koliko sam dobio....i vidim ja otvori ladicu i vadi pare i daje mi ja gledam 60 feninga
![]()
joj crnjak ba
Arsenal 1
Fiorentina-Bajern- PP X
Real-Lyon-1
Man Utd-Milan- PP X
kvota 9,24 na 5KM ,46 KM Dobitak
Fiorentina-Bajern- PP X
Real-Lyon-1
Man Utd-Milan- PP X
kvota 9,24 na 5KM ,46 KM Dobitak
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.